Húú lányok, már megint ilyen régen nem írtam, vagy ilyen sokat írtatok?!!
Először is:
Amina drága!
Elsősorban miattad jöttem most is ( többiek ne haragudjatok
) és nagy szomorúsággal látom, hogy mi történt. Pedig úgy örültem nektek! Szerintem is vígasztald meg magad egy kicsit mindenféle jóval. Szívből kívánom hogy a "rémálom" mihamarabb véget érjen, elfelejtsétek és jöjjön a csoda. Sok-sok puszi ölelés és simi!!!!
Mandi!
Halkan gratulálok, örülök, ,hogy jó hírt is olvashattam!
Szép csíkocskák!
Baba!
Nekem a met semmit nem változtatott anno a ciklusomon.
Rani!
A ch zsámolgatásba gyorsan bele lehet szokni, az első pár hét nehéz, de aztán már mérleg sem kell. Kitartás és javulást! Vigyázz magadra és egyél rendesen! Én is azért voltam gyakran rosszul, mert keveset ettem, mondjuk én azon kevesek közé tartozom, akik nem tudták megszokni a metet és nekem csak akkorvotl jó a közérzetem, amikor eldöntöttük, hogy marad a napi 500mg.
Kalkata!
Nekem is lesz újabb terheléses vc. vizsg. 26-án. Izgulok is, remélem nem romlott semmi. Mert akkor mehetek diabetológiára
Rólunk kicsit: Littim nagyon aktív baba, hétfőn voltunk doki bácsinál, azt mondta remli nem fordul meg, mert irányban áll. Hát ezen egy kicsit úgy meg is dobbant a szívem hogy már ilyen közel vagyunk a szülséhez. Nem is gondoltam, hogy már a 30. hét tájékán irányba állnak a babák. Írtama múltkor, P1 lett a rákszűrésem, de a dokim levett egy 3. mintát is legnagyobb megrökönyödésemre, mondván, hogy van egy kis megjegyzés a papíromon, hogy talán kevés volt a minta.
Marha jó, hogy terhesen már háromszor volt rákszűrésem. Reméelm a mostani eredmény már minden tekintetben oké lesz.
Puszika mindenkinek!