Jajjj de jó, végre babaképek!!!
:) Gyönyörű az unokahúgod
Niki! Hát persze, hogy meg merted fogni!
:) Nagyon ügyes vagy, hogy meg tudtad nyugtatni, és nem sírt.
Aranyosak vagytok, hogy aggódtok értem, nagyon jól esik, hogy gondoltok rám.
Igazából minden rendben. A lábam viszont még mindig szörnyen néz ki, sajnos nem javul semmit. Eltörve sztem nincs, mert egyáltalán nem lila már, viszont iszonyúan be van dagadva. Az orvoshoz végülis el tudtam menni ma, a CTG rendben volt, Beni bébi nagyon ügyes volt ma megint, mert mozgott eleget, és voltak fájások is, amikre azt mondta az orvos, hogy ezek még csak jóslófájások. Viszont nem éreztem, hogy bármim fájna, tehát csak a gép érzékelte őket. Még a mentőállomáson is jártam, bevittem a papírt, hogy biztos, ami biztos, Pestre vigyenek, ha nekik kell...
Csillag, nagyon örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben van.
Gyönyörű lehet Borcsa, mostmár tényleg hozz képeket, mert ki vagyunk éhezve a babákra ám!!!
:)
Zsu, sajnálom, hogy Neked is vannak gondjaid...
Nekem a mákos dolgok jöttek be szorulásra, illetve most a málnalevél-tea... nem is merem inni, mert elég vacakul érzem tőle magam. Vagy lehet, hogy csak napi egy csészével kellene innom a kettő helyett? A gyomrod biztosan a Hipp Nataltól égett? Nekem ugyanis már mindentől ég...
Noémi, de jó lesz Neked holnap!
Poker, drága, jövő kedden megyek laborba és a következő CTG-re. Sajnos szerdán megint nem jön össze a szülőszoba-látogatás, így azt hiszem, csak akkor látom, ha visznek...
Aztán szerdán kell hívnom az orvost, hogy mikor mehetek az utsó uh-ra még a 39. héten. Ha kibírjuk addig, dehát csak kibírjuk.
Én szeretném a 40. hétig bent tudni Benit...
Mimmi, a vérnyomásod miatt ne aggódj. Nekem világéletemben 90/70 volt a legmagasabb, a legalacsonyabb meg 70/56, de akkor sem éreztem semmi különöset. Most nekem is 130-140/80-100, de azt mondta a szülésznő és az orvos is, hogy ez teljesen rendben van.
Tökmag, mit mondott a bőrgyógyász? Én valahol láttam, hogy a málnalevél-teától lehetnek kiütések, aprók, amik a méregtelenítés miatt vannak. Remélem, nincs semmi komoly baj...
Tusfürdő: én is úgy tudom, ahogyan Tabati: a baba miatt ajánlanak semleges illatút, sőt a parfümös illatosítók, dezodorok és hónaljstiftek sem túl praktikusak.
És ha már a szülés ideális idejéről beszéltetek: ha éjjel kell mennem, nem tudom, mi lesz velem, ugyanis én még most is simán átalszom az éjszakát. Sokszor álmodtam már azt, hogy elfolyt a magzatvíz, és nem vettem észre, amikor meg kérdezte az orvos, hogy mikor, nem tudtam neki válaszolni...
És persze ha nem alszom éjjel, másnap nagyon padlón vagyok, így én is reggeli szülést rendelnék. Kinél is kell? Én szeretnék várni legalább még 2 hetet...