Sziasztok!
Most pizsiben, de azért irok gyorsan,mert szerintem a mai napom se lesz lazább,mint tegnap, és akkor megint nem jut idö irásra.
Áll a fal a pincében!!!És én egy szöget sem vertem be
, csak drukkoltam ,hogy ne az ujját üsse a párom
Bejött,megúsztuk sérülés nélkül
Kaja fini lett amit csináltam,megdicsértek rendesen, szóval haladtunk tegnap egy pötynyit.
Köszi még mindig, ha irtok nekem-hozzám, most már egészen helyrebillentem.
Bababörzéseknek jó börzézést, aztán várjuk a beszámolót
Ja,és hát a képek...Nos, ez is hiányzott a topicból, ezek a fantasztikus babaképek!
Anita, már annyian leirták elöttem, ez a Robó olyan nagyfiú lett! Már nem pici csecsemö, hanem nagy fiúúúú
Nagyon aranyos.
Na, és Vera, a Bencés képeid közt nem tudok választani. Olyan aranyos mind a három, itt mosolyogtam rajtuk. Nagyon komoly tárgyalás lehetett Bence és a Tigris között
Hami is már teljesen profin popsiemelget, és az az ülési póz azt sejteti,hamarosan lesz ott mászás is!
Hajrá Ann, van még néhány hét pihid,aztán lótifutizhatsz Hami után
Zsoma is milyen nagy már, atyapitya! Nagyon aranyos kis gombócban ül a képen!
Zit, gratul a vásárlásokhoz, akkor ti sem vettetek bokatartó járós-kiscipöt? Elméletileg tudom,hogy ilyen kellene, de még sehol sem találtam tavaszi-nyári kivitelben,csak téliben, azt meg már csaknem vesszük meg (bár ma is hó fogadott, tiszta fehér a zöld füvünk
)
Az ülés is biztos szupi, engem megfogott ahogy irtál valami övtartóról, hogy " Az oldalán van övtartó, hogy ne kelljen az övvel küzdeni amíg ki- bepakolod a gyereket és nagyon könnyen lehet állítani az övfeszességet is." Na, valami nekünk is jól jönne,mert néha az a két pillanat is örökkévalóságnak tünik, amig bekötöm. Ez pontosan hogy néz ki?
Panu, szerintem is teljesen ok, hogy most mozgással van elfoglalva Lizi, ez a legújabb dolog most, elöször ezt kell tökéletesiteni
MEg különben is, olyan izgalmas ez a világ, elöször szét kell nézni,hogy mit is tanuljak meg belöle
Egyébként szerintem ez is úgy lehet,mint a növés-hizás, egyszerre csak az egyik meg úgy igazándiból, most lehet a mozgásra koncentrál, aztán átvált majd az érdeklödése másirányba is.
Ádám most kifejezetten jó baba, a tegnapi kopácsolásban is 3szor aludt napközben! ÜGyesen ebédelt velünk együtt és még sétálni is voltunk. Majd kiesett a babakocsiból, amikor az utcán az egyik kisfiú távirányitós autóval játszott, vagy 5 percig ott kellett állnunk és nézni az autót ahogy rohangált,mert ha megpróbáltam eltolni, csavarta vissza magát, hogy még nézné...
Ez nálunk azért különösen jó "pont",mert apa erre vár,mikor lehet már neki távirányitós autót venni,mert ö azt annyira szerette kiskorában.
Ja, apukámtól megint jött egy levél, hogy tegnap is irt, de nem tudja hova lett, amit nekem küldött...Visszairtam neki,hogy elküldted, és én megkaptam....Hát nehéz ez 60 évesen számitástechnikát tanulni
Bocsi, ha valaki kimaradt, már ezt is döcögösen irom, Ádám itt nyúlkál a billentyüzetért..
Sziasztok, és csak igy tovább, irogassatok ide szépen!
Barbi