Új privát üzeneted érkezett!

Én is! Én is öreg vagyok ám! (32) És még legalább egy gyereket szeretnénk Kép
Panu:
Köszi harapás elleni tanácsot! Megpróbálom megmagyarázni Neki, hogy nem szabad ám... Kép
klarissza

Szia szia mindenkinek!!!

Két napja megyünk, persze a felét nem sikerült megvenni a dolgoknak amiket akartunk. Személy szerint nem tudok reagálni, majd ahogy eszembe jut. Kép
Anita:
Robó akkorát nőtt!!! Teljesen nagyfiús lett, gyönyörű!!! Köszönöm a köszöntést!! Kép
Vera:
Bence is nagyot nőtt, nekem a tigrises kép tetszik a legjobban! Olyan aranyos!! Kép Remélem találtok mielőbb megfelelő lakást!
Hagnosz:
Kiscipőt hát inkább szandit vettünk Beninek Siestát, mert bár mindenhol körbenéztünk, csak ez volt a méretében, meg ez tetszett. Plusz itthonra vettünk neki egy mamuszt, hogy a kövön ne fázzon fel. Autósülés: Römer King quickfix, 5 pontos öv, nagyon jól lehet bekötni az ülésre, külön van egy része ami megfeszíti az öveket. 5 állásba dönthető, eléggé puha, lemosható a huzata és szellőzős a háta, hogy ne izzadjon bele a gyerek. Bár a mi kocsink cooleres, ezzel nem lesz gond, bár annyira nem akarom használni, hogy megfázzon a gyerek. Az oldalán van övtartó, hogy ne kelljen az övvel küzdeni amíg ki- bepakolod a gyereket és nagyon könnyen lehet állítani az övfeszességet is. Drága volt, de rászántuk a pénzt. És a Megatoysban volt a legolcsóbb, pl a Mini Manóban egy tízessel drágább és nincs akkora választék sem. Azt hiszem mindenre válaszoltam, ha nem, kiabálj rám Kép

Fürdés: nálunk is nagyon menő dolog, ha meghallja a vízcsobogást, már irány a kád és ott ugrál a szélénél, hogy tegyük már be. Csak a hajmosásnál kell harcolni, mert utál vízszintesbe lenni. Ilyet még nem láttam.
Harapás:
Sajna mióta a felső két foga is előbukkant, Beni is ráharap a cicire, jó fájdalmas és ha fel merek szisszenni, még ő kezd el sírdogálni, hogy én miért merek szólni Kép Mindig rászólok, meg mondom neki, hogy ez fáj, most már egyre kevesebbszer csinálja. És van olyan, hogy direkt harap!!!! Na, akkor lecseszem. KépKép
Gabi:
Nálunk is volt egy ilyen időszak, hogy nem volt hajlandó enni Beni, se reggel, se délben és cicit is alig akart. Aztán helyre jött. Nem erőltettem, szerintem te se tedd, majd ha akar úgyis kér. Kép Ne aggódj.
Panu:
Nálunk is minden más leköti Benit, ő sem akar semmiféle játékot velünk, kivéve ha letépheti, lemarhatja, kikotorhatja belőlünk (lásd: haj, orr vagy fül, szem). Egész nap morog, nem tudom honnan szedte ezt, de imádja, olyan, mint egy kis vadállatka, sokat szoktunk röhögni rajta, olyan édes. Kép Jön-megy, tesz-vesz,kiabál, visít, nagyokat nevet, mindezt jókedvéből. Kép Mindent szétszerel, egy dolog van amit összeszerelne és az a porszívó, mindig próbálja bedugni a konnektorba. Esküszöm, ha nem lenne benne vakdugó, már sikerült volna neki, olyan profin fogja és a helyére próbálja rakni.

Jesszus, mennyit írtam, gyors abbahagyom, főleg, hogy papim itt néz csúnyán, mert írná a dolgozatait. Kép Ja, miután itt kipanaszkodtam magam, szinte megérezte, mert azóta állandóan sürög-forog, kaját csinál, mosogat, stb...És csak úgy önállóan. Kép

Na, megyek is. Mindenkinek nagyon szép napot!!
zit
zit

Sziasztok!

Most pizsiben, de azért irok gyorsan,mert szerintem a mai napom se lesz lazább,mint tegnap, és akkor megint nem jut idö irásra.
Áll a fal a pincében!!!És én egy szöget sem vertem beKép, csak drukkoltam ,hogy ne az ujját üsse a páromKép Bejött,megúsztuk sérülés nélkülKép
Kaja fini lett amit csináltam,megdicsértek rendesen, szóval haladtunk tegnap egy pötynyit.

Köszi még mindig, ha irtok nekem-hozzám, most már egészen helyrebillentem.

Bababörzéseknek jó börzézést, aztán várjuk a beszámolótKép

Ja,és hát a képek...Nos, ez is hiányzott a topicból, ezek a fantasztikus babaképek!
Anita, már annyian leirták elöttem, ez a Robó olyan nagyfiú lett! Már nem pici csecsemö, hanem nagy fiúúúúKépNagyon aranyos.
Na, és Vera, a Bencés képeid közt nem tudok választani. Olyan aranyos mind a három, itt mosolyogtam rajtuk. Nagyon komoly tárgyalás lehetett Bence és a Tigris közöttKép
Hami is már teljesen profin popsiemelget, és az az ülési póz azt sejteti,hamarosan lesz ott mászás is!Kép Hajrá Ann, van még néhány hét pihid,aztán lótifutizhatsz Hami utánKép
Zsoma is milyen nagy már, atyapitya! Nagyon aranyos kis gombócban ül a képen!Kép

Zit, gratul a vásárlásokhoz, akkor ti sem vettetek bokatartó járós-kiscipöt? Elméletileg tudom,hogy ilyen kellene, de még sehol sem találtam tavaszi-nyári kivitelben,csak téliben, azt meg már csaknem vesszük meg (bár ma is hó fogadott, tiszta fehér a zöld füvünkKép)
Az ülés is biztos szupi, engem megfogott ahogy irtál valami övtartóról, hogy " Az oldalán van övtartó, hogy ne kelljen az övvel küzdeni amíg ki- bepakolod a gyereket és nagyon könnyen lehet állítani az övfeszességet is." Na, valami nekünk is jól jönne,mert néha az a két pillanat is örökkévalóságnak tünik, amig bekötöm. Ez pontosan hogy néz ki?

Panu, szerintem is teljesen ok, hogy most mozgással van elfoglalva Lizi, ez a legújabb dolog most, elöször ezt kell tökéletesiteniKép MEg különben is, olyan izgalmas ez a világ, elöször szét kell nézni,hogy mit is tanuljak meg belöleKép
Egyébként szerintem ez is úgy lehet,mint a növés-hizás, egyszerre csak az egyik meg úgy igazándiból, most lehet a mozgásra koncentrál, aztán átvált majd az érdeklödése másirányba is.

Ádám most kifejezetten jó baba, a tegnapi kopácsolásban is 3szor aludt napközben! ÜGyesen ebédelt velünk együtt és még sétálni is voltunk. Majd kiesett a babakocsiból, amikor az utcán az egyik kisfiú távirányitós autóval játszott, vagy 5 percig ott kellett állnunk és nézni az autót ahogy rohangált,mert ha megpróbáltam eltolni, csavarta vissza magát, hogy még nézné...Kép Ez nálunk azért különösen jó "pont",mert apa erre vár,mikor lehet már neki távirányitós autót venni,mert ö azt annyira szerette kiskorában.

Ja, apukámtól megint jött egy levél, hogy tegnap is irt, de nem tudja hova lett, amit nekem küldött...Visszairtam neki,hogy elküldted, és én megkaptam....Hát nehéz ez 60 évesen számitástechnikát tanulniKép

Bocsi, ha valaki kimaradt, már ezt is döcögösen irom, Ádám itt nyúlkál a billentyüzetért..
Sziasztok, és csak igy tovább, irogassatok ide szépen!KépKép

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Cipő: szerintem fontos, hogy tartsa a bokájukat a cipő. Nekem többen azt mondták, hogy itthon is adjak szandált a gyerekre. Ezt azért túlzásnak tartottam, úgyhogy itthon mezitlábazás van. Ha épp nincs fűtési szezon, akkor vastag zoknit kap Balu, és abban mehet nyugodtan a kőre is.
Eljött az ideje, hogy dupla cipője legyen Balunak minden szezonban, mert egyszerűen félelmetes állapotban van a játszótéri cipője 1-2 hónap után, és abban nem szivesen viszem emberek közé. Most már ti is tudjátok, milyen brutál árak vannak gyerekcipő-ügyben Kép Asszem már az egyik cipője márkátlan lesz Kép Vettünk is most egy edzőcipőt neki. Nagyon kis helyes, csak féltem a lábát.
És ősztől már két gyerekre vehetünk cipőt. Szép lesz.

Börzét én kihagytam. Nekünk is kéne vennünk új autósülést. Balunak.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Barbi
Majd megnézem, hogy van e kép itt a neten valahol az ülésről, mert lefényképezni most nem tom sajna.
Örülök, hogy bejött a módszered és apa nem ütötte szét az ujjait és még a fal is áll!!! Ügyik vagytok! Ádi meg ügyes, hogy ezalatt még aludni is tudott!
Kiscipő bokatartós, a Siesták olyanok direkt. Csak ez már nyitottabb fajta, nyáron is jó lesz. Csak sportosban nem találtunk olyat, amiben rosszabb időben is kivihetnénk. Sajna ma egész délután esett az eső, ezért a mai séta is elmaradt. Sebaj. Így viszont rend van a lakásban, mert ebéd után simán el tudtam mosogatni, ment a mosógép is. Beni ma megkóstolta a sült hagymát, kapott hozzá krumplit, meg húst is, nagyon szerette. Kép És ma kétszer kakilt!! Bocs a témáért, de nálunk ugye gyakran van gond ezzel. Nem is értem ma hogy sikerült. Jaj, most szaladok, mert apa kinyitotta a gyerekzárat a Music Centernél és Beni megrohamozta (régen kapcsolgatta már) és apa segélykiabál éppen. Kép

zit
zit

Megtaláltam a képet, ilyet vettünk, a színe is ilyen:

http://www.britax-roemer.de/daten/gross_4_55.jpg

Pont nem látszik a képen, de ott ahol hajlik az oldala, van kétoldalt egy-egy gumi ami alá be lehet rakni az övet amíg ki- vagy berakod a gyereket.

zit
zit

zit

Sziasztok!

Anita!
Robó gyönyörűűűűűű! Hatalmasat nőtt!

Vera!
Bence irtó aranoys, ő is nagyot nőtt.

Cory!
Nagyon szépek a tücskök Kép

Mi szívesen csatlakoznánk továbbra is egy állatkerti sétához!

Docka
Docka

Cory! Szakértőnk Kép!
Láttam egy sportboltban NIKE szandált, teljesen beleszerettem. Mit jelent az, hogy tartja a bokáját, azt hogy csukott hátul?

Nekünk is aktuális már az autósülés, vagy Concord, vagy nekünk is Römer Kép
klarissza

Hahó!
Jó ez a römer! megnézegettem a képeket.
Zit! mi is elneveztük Charlie-Presleynek a lánykát Kép Charlie hangon börtönrockot jár a rácsoknál Kép Music center Kép A távkapcsolók még egyben?? Kép És még működnek?? Írtad a sült hagymát. Már végigmentél az alapfűszereken? Beni már kap abból, amit magatoknak főzöl?

Barbi! Ügyesek vagytok! Az egész család Cakgaryban és itthon is. Tanítsd meg az apukádat chatelni, valami jó programmal, akkor lenne nagy öröm! Jó-jó, most ne írd, hogy örülsz, ha a mail oké, legyél optimista! Kép

Nálunk az a helyzet, hogy nem tetszik elsőre királylányunknak a cukorborsó Kép Sárgarépával, némi krumplival mixeltem. A baj az, hogy mostanában már csak a sütőtök megy, persze a gyümin kívül. Minden más, amit megpróbálnék nehezen vagy egyáltalán nem megy, és persze én nem erőltetem, de már kezdek kétségbeesni Kép Krumpli nem, csicsóka eleinte, gyalult tök csak felturbózva sütőtökkel, spenót ha előtte kiéheztetem egy kcsit Kép, sóska kizárva, sárgarépa magában ha nagyon éhes, különben szintén turbózva sütőtökkel. Viszont nagyon szép színe van Lizinek. Mindenkinek ajánlom a receptet: tetemes mennyiségű sütőtök egy kis napozással tuti jó színt csinál Kép Nyugtassatok meg!! Mert ugye erőltetni semmit sem akarok, én sem bírtam annak idején. De néha kikattanok ettől. Azért nem vagyok depi! Kép

ÁLLATKERT! Csajok, szerintem, ha jövő héten akartok menni, akkor legyen az kedd vagy szerda, hiszen akkor mondanak jó időt, meleget, és esőt nem!

Holnap megyünk mázsálni a mi tökevő Charlie-nkat, majd azután jelentkezem.

Jó éjt! panu
panu

Sziasztok!
Babók szépek, anyukák remélem vidámakKép
Konkrét időpontot javasolnék az állatkerthez. Mi Borkával kedden (jóidő esetén) kimennénk 11-12 közt valamikor. Csatlakozik valaki? Akkor konkrét helyet és időpontot beszélhetünk meg. Persze ha nem jó most senkinek, mi máskor is szívesen megyünk majd, ha lesz időpont.
Szép vasárnap estét és mosolygós hétfő reggelt.
Szisz
szisz

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dícséreteket, aranyosak vagytokKépKép

Csak egy pár sort írok most, ugyanis a családi sorban én vagyok a következő (és egyben az utolsó isKép), most én lettem egy kicsit beteg. De "csak" a torkom fáj, és kissé levert vagyok. De ma korán lefekszem és remélhetőleg holnapra elmúlik!

Zit!
Nagyon klassz ülést vettetekKép Lassan nálunk is aktuális lesz.
Még nem tudom milyet veszünk, valami igazán biztonságosat szeretnék!

Barbi!
Gratula a pincefalhozKép és ahhoz is hogy a férjed milyen ügyi volt (most)Kép

Akkor itt az idő hogy megvegyétek Ádinak az első távirányítós autójátKép
Az én férjem is tutira minden ilyesmit meg fog venni Bencének, már alig várja! Szerintem az apukáknak jobban tetszik majd mint a gyerekeknek...Kép

Cory!
Zsoma és Balu annyira szépekKép Nagyon hasonlítanak egymásra, le sem tagadhatnák hogy testvérek!
Zsoma felül már magától vagy ti ültetitek fel?

Nálunk Bence már nem nagyon szeret feküdni, max. akkor ha épp forgolódni van kedve, és leköti magát valami játékkal. De ha megunja akkor visít. Egyébként nálunk is minden más tetszik neki, csak ne játék legyen. Az újságoktól tisztára extázisba jön, valamelyik nap pedig egy fakanalat rágcsált vagy 20 percigKép De rástartol a mobilra, távirányítóra, sőt újabban a mi kajánkra is. Ma pl. kikapta a tányéromból a kenyeret és rettentő boldog voltKép

Tudja valaki hogy a Milupának a Biscottiját mennyi idős kortól lehet adni a babáknak? Ez tej, tojás és minden mentes, babapiskóta helyett adnám. Bár foga még nincs Bencének, talán picikét enne belőle, de inkább azért adnám mert annyira élvezi már ha valamit nyammoghatKép

Ma nem volt nyűgi egyáltalán, ugyanis sokat ücsörgött és szinte egész nap úgy játszott (már amikor nem aludtKép). Mögé raktam a szoptatós párnát, mert állandóan ott ültem mögötte ha esik akkor rám essen. De így már nyugodtabb vagyok kicsit.

Hagnosz, Zsizsa!
Milyen volt a Börze???

Regina és DBarbi!
Merre jártok? Nagyon jó lenne már hallani Domibabáról és Fanniról!!!!

Bocsi hogy most másnak nem írok, de megyek aludni, hátha sikerülne kialudnom magamból ezt a fránya nyavaját!

Jó éjt,
Vera

KépKép Kép
76vera

Anita!!!!!!
Most néztem meg az emiljeimet és mit látok?????????? Te egy tünemény vagy!!!!!!!!!!!!! Sok sok puszi neked és Robónak is!!!!!!!!!!!!!!Remélem nem baj, hogy ilyen későn!!!!!
Kép

a meghatott zit
zit

Sziasztok!

Vera: mi ültettük fel Zsomát Kép Köszönöm Kép

Klarissza: a bokatartás: először is magasszárú, és hátul zárt. Itt egy kép egyről, ami szerintem egész korrektnek tűnik. De fel kell próbálni a gyerekre, és a bokáját tartsa rendesen, és jól be tudd állítani a csatokat:
Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

CORY, ha nem lennél, tényleg ki kellene találniKép
Most már nekem is van fogalmam erröl a bokatartós szandiszerüségröl, mert azt hiszem az idöjárás miatt nekünk is ilyesmi kell!!!Kép
Ezer hála a képért!

Szisz, rég olvsastam rólatok is, hogy vagytok??

Panu, ne keserdj el, én ugyanigy voltam kb 1 hónapja...Akkor szinte sütötök és répa volt váltakozva a soron, majd szépen lassan egy-egy újabb izt megszokott és elfogadott, de én adtam neki akkor is amikor nem igazán szerette...Igy most van spenót, zöldbab, borsó, kukorica, répa, stök, cékla, de ez utóbbi nagyon necces...

Uh,most hallom telefonál CSabi a festö haverunkkal, meg kell kérdezni milyen alapozót, stb...kell majd használni.
Megyek is, mert egyedül nem jegyzi megKép
Barbi
Zit, mi jót kaptál Anitától?
Az ülést én is megnéztem,nagyon jól néz ki, biztosan jó lesz benne Beninek!

Vera, jobbulást, a fene ez a betegség mindig felüti valahol a fejét!

Kép
Kép
barbi

Hahó!

Csak egy villámgyors bekukk: voltunk a börzén, ezer ruhát vásároltunk, Gabi nyári ruhatára totál megvan (leszámítva a cipőt, mert mi olyat még nem vettünk a kisasszonynak). Nem voltunk sokáig, mert Gabó nagyon nyűgibűgi volt, de már az is elég volt ahhoz, hogy jól kiköltekezzük magunkat. Persze kapott még egy nyári sapót isKép (anyukám tette, nem én vagyok a bűnösKép).

Jó éjt mindenkinek, holnap próbálok jönni.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok mindenki.

Bocsi,hogy nem voltam egész hétvégén, de apa kiakadt, hogy hét végén is a gép előtt ülök és vele senki nem foglalkozik. hát ezért 2napig az ő lelkét ápolgattam.

Próbáltam utánnaolvasni, de előre is elnézés ha nem írok mindenkinek.

A babák naggggyon édik.
Anita77 Robó nagyon nagyfiús. És az a csábos mosoly. A lányok biztosan imádni fogják.
76vera Bence nagyon édi. Nekem a tigrises a kedvencem. Neked kívánok mielőbbi gyógyulást.
AnnAnn Hami is tündéri. Szerintem is hamar mászni fog már. Akkor majd szaladhatsz utánna.
Cory Gratula a fiaidhoz, nagyon szépek. Nekem is 2van csak nagyobb korkülönbséggel (10év). Ezért nekem könnyebb. Bár egy naggyal is sok gond van néha.
Gabi75 Szerintem ne görcsölj azon, hogy Dávid mennyit eszik. Ha a gyarapodásával nincsen semmi gond, márpedig nincsen akkor hagyd rá. Ő tudja mennyi kell neki. Ha erölteted később lesz rossz evő.
Zit Jó az autósülés. Mi is ilyet néztünk, de még nem vettük meg, pedig már nekünk is aktuális lenne.
Panu. Nem baj az ha Lizi nem eszik mindent rögtön. A husit már próbáltad? Nekünk az nagyon bejön. Azöldborsóbol megy csak az Iglót hajlandó megenni. Hogy honnan tudja, hogy nem azt adom nekem egy rejtély marad.
Barbi. Gratula a pincefalhoz. Csak így tovább. lehet, hogy a párod is belejön és megügyesedik?

Ciciharapásról annyit , hogy nálunk még szerencsére nem volt, de nagyon félek tőle én is.
Székláb, köszöb és padlónyalogatás viszont megy ezerrel. Alig győzök takarítani és igy is mindig talál valamit.

3.gyerek. Én is nagyon szeretnék, csak apa ellenkezik egy kicsit. Azt mondja, hogy albérletbe nem akar, majd ha lesz saját lakás talán akkor. Még ez nem is lenne baj, csak saját lakásra sajna egyenlőre kilátás sincs. Az idő meg sajnos nálam is ketyeg, és még úgy szeretnék egy kislányt. Majd meglátjuk hátha megenyhül.

Állatkert Nekünk majdnem teljesen mindegy mikor. Nem túl zsúfolt a programunk. A lényeg, hogy apának legyen kaja mikor hazaér.

most már mennem kell, később még biztos jövök, és mégegyszer bocs ha valakinek nem írtam.

Brigi
bombomanyu

Egyelőre csak Szisznek: jó a kedd, de én 13h körül csatlakoznék.
majd a délutáni alváskor jelentkezem...

panu
panu

SziasztoK!

Újra itthonKép

Pár kép csak, ha sikerül, mert mennem kell suliba, és nincs időm írogatni, pedig mesélnivalóm van bővenKép

Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi:
Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Én is csak gyorsan...
Cory!
Köszönöm!! Nagon kedves vagy, még fotót is kaptunk Kép Akkor a Nike ejtve Kép
Szisz:
Én holnap shoppingolok az Árkádban, szombaton esküvőre megyünk és nincs egy rongyom se Kép Kép, szóval mi nem tudunk állatkertezni, de majd lesz még rá lehetőség.
Panu:
Nálunk is elég szeszélyes Laca kaja ügyben, próbálkoztál már esetleg ilyen gyári pürékkel is? Elég változatosak.
Na ezzel a hozzászólásommal most sokra mész Kép Kép
klarissza

Sziasztok!

Gyermekem bealudt a késő délelőtti séta után. Védőnéni megdicsérte, hogy jól néz ki. 220 g-ot hízott 2 hét alatt (előtte 10g-ot Kép). Szóval oké minden.
Vera! Írtad, hogy a kenyér kellett Bencinek. Nálunk a kifli már lejárt lemez, és mostanában egy Cheerios nevű gabonapelyhet adok neki, amit élvezettel csipked fel a tálcájáról. Ez elolvad a szájban, de elég kicsi, így ha véletlenül lenyeli, akkor sincs gond, csak vág egy pofit hozzá Kép. Tudom, vannak, akik aggódnak/nának a darabos kaja miatt, aki viszont kevésbé, annak ajánlom, mert teljes kiőrlésű, és nincs benne semmi más csak a gabona.

Barbi! Megnyugtattál! Köszi! Én is próbálkozom mással. Rodolfót játszom - nézd a kezem, mert csalok Kép vagy a sütőtökhöz keverem a borsót, vagy a sima tököt, vagy egy kanál ebből, egy kanál abból - alapon játszuk, amíg rá nem jön, és nem kezdi követelni csak a neki tetszőt.
Klarissza! a sütőtök gyári, Mildi, de van Hipp-ből is. Ezentúl elég kevés, amikor csak zöldségpürét kínálnak. Például a Nestlé vegyes z.püréje tartalmaz karfiolt, amit Lizi még nem evett, de ezek a "K" betűsek most jönnek hamarosan. De ha jó lenne a zöldség, akkor tejpor, vagy valami olyan tartalmú, amit nem akarok neki adni. Szóval rendesen válogatni kell, de ezt már Cory és mások is írták. A héten a paradicsomot próbáljuk meg a K-sok előtt, mert azt nyersen a mi tányérunkból ette.
Nike-t mi is kaptunk, külföldről, ami nem teljesen u.az, amit itt láttam, de ez sem fogja igazán a bokát (olyan, mint egy zokni, puha gumi talppal).
A börzét kihagytuk, sajnálom. Apa dolgozott, és a gyerekes kollégái (férfiak!!)is mondták neki, ne siessen haza, mert úgyis rengetegen vannak a börzén, ami a gyereknek és neki sem jó, csak az asszonynak Kép Kép. Bosszúból szombatra beszerveztem egy barlangtúrával összekötött bográcspartyra. Csak a nap süssön! Kép Kép

Zsófi! Fiad egyre nagyobb, és egyre ügyesebb! Nagyon helyes gyerek!

üdv, panu
panu

Panu!

Most en is csak egy gyorsra.Cheeriot az en fiam is szereti ragcsalni,talan ez az egy amit magatol eszeget.CSak ebbol meg kellene egyen egy rakassal hogy valami legyen a gyomraba.AZErt arra jo hogy megtanuljak hasznalni az ujjukat.egybekent simat adsz neki vagy izesitettet?
Majd kesobb jelentkezem.

Zsuzsofi!
A fiad nagyot nott,es nagyon helyes a kepeken.Gondolom a kislany a hugod,o is nagyon szep.

Mindenkinek szep napot.
gabi75david

<font color="0000ff">Sziasztok!

Húúú nagyon régen voltam, szégyenlem is magam rendesen, de kicsit szüneteltettem a netet. Azt hiszem Eger elött írtam utoljára, hogy megyünk. Nos voltunk és nagyon klassz volt, irígylem azt, aki ott élhet Kép

Fanni: mászik végre, így 10 és fél hósan már itt volt az ideje Kép Foga még mindig nincsen, de az ínyéből már kivilágít 4 fogacska, azaz nincs kint, csak mélyen bent és átlátszik. Megnyugodtam, hogy vannak, mert már kezdtem pánikolni.
Szóval mászik és lelkesen pakol. Vettünk sarokvédőket, azokat szépen leszedegeti, fiókokat is kihúzza és kirámolja.
Most épp az a menő szó, hogy "ebbe ebbe".

Kb. 1 hete gáz van az ebédeléssel, mert olyan hisztit levág, hogy félelmetes, nem hajlandó enni, csak tápi kell neki cumisüvegből, azt viszont az utsó cseppig. Nem tudom hogy trükközzek kanállal. Uzsonna és tízórai még rendben lenne, de az ebéd....

Mostpedig visszaolvasok egy darabig, mintha valami Állatkerti taliról lenne szó KépKépKép

Rég tettem föl képeket:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi: DBarbi</font>
Dbarbi

De jó képek!!! Kép Nagyon bájos ez a Fanni baba! Bencéről nem is beszélve! Hajajjj olyan soká leszünk még ilyen nagyok...
klarissza

DBArbi!

Orulok hogy irtal mar olyan sokan,sokszor hianyoltunk teged.FAnni egy tunemeny,nagyon jo csaj lesz belole.Latom jo husban van meg mindig.Orulok hogy maszik vegul is nem kesett el semmirol nem igaz?!A dokim kisfia is 10 hoanpos koraig csak uldogelt,es nemreg kezdett el o is maszni.Ez ugy igaz hogy minden gyerek maskent fejlodik csak mi anyukank aggodunk ha halljuk hogy a masik gyereke fiatalabb a mienknel es mar mennyi mindent csinal.Akkor kezd az ember aggodni hogy vajon minden rendben van-e a mienkkel.SZerintem a fog miatt se ne aggodj,en meg nem lattam fogatlan gyereket.Kép(aztan lehet hogy van)Olyat viszont hallottam hogy 1eves kor utan jott ki a fog de jott aztan mind szinte egyszerre.

Zsuzsofi!
Mit tanulsz olyan lelekesen?Hogy vagytok majd meselj magatokrol!

En sajna most szomoru vagyok mivel most utazott el a parom egy hetre versenyre Floridaba.Kép
Most egyedul maradtunk en es az egy szal fiam.Ilyenkor olyan letargikus hangulatban tudok lenni.Meg szerencse hogy ma jo ido van.
Es ma elkezdtem kicsit vissza fogni magam a kajaval,tegnap vettunk nekem 2 szoknyat es egy nyari nacit,de borzaszto lanyok hogy all minden rajtam.El vagyok ajulva nem vagyok a 63kg -hoz szokva,gondolhatjatok 53-55 kg kozott voltam altalaban,es most semmi ruham nem jo ram amivel ide kijottem.Szomoru na ez az igazsag.Ma elhataroztam hogy 1500 kal-nal nem eszem tobbet.Mar 58 kg-val is kiegyeznek.Aztan majd lassan a tobbi is lemehet.Tudom hogy nem vagyok egyedul ebben a cipoben de bennem igazabol tegnap tudatosult a dolog mikozben probalgattam a rucikat(sem ez nem jo sem az ,ez koverit,a masikba nem ferek bele.Kép
Na eleg a panaszkodasbol mara.MIndenkinek szep napot kivanunk,en es a nyugos kicsi fiam.
gabi75david

Sziasztok Lányok!

Én sem jelentkeztem már pár napja Kép Tegnap délután aztán végigolvastam a termést, amíg a fiúk aludtak Kép Nem semmi, mennyit írtatok, pedig hétvége volt!!! De nagyon örültem a sok olvasnivalónak! Annak már kevésbé, hogy ilyen sokan depisek lettetek Kép

Nálam is előfordul olykor rosszkedv, bár én inkább úgy érzem néha, hogy nem vagyok elégedett, és ez is bosszant, mert hogy miért nem Kép Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy van egy egészséges kisfiam, és ez a legfontosabb, hogy egészségesek vagyunk / legyünk! Ez mindig erőt ad, mert ugyan mi lehetne ennél fontosabb?

De nem akarok erről hosszasabban írni, mert úgy láttam az írásaitokból, hogy nagyjából mindenki jobban van Kép

Lehetetlenség lenne mindenkire reagálni, olyan sok üzenet érkezett, mióta én erre jártam. De azért néhány mondatot írnék:

Dbarbi,
jó, hogy újra itt vagy! Nagyon szép Fanni lányod, az a babakocsis nagyon tetszik. Olyan aranyos ebben a fejkendőben! Aztán most már nem eltűnni! Mászáshoz gratula, a fogak pedig majdcsak kijönnek hamarosan!

Gabi75,
sajnálom, hogy egyedül maradtál Kép A súlyod pedig nem is olyan rossz! Én is ennyi vagyok, de én a terhességem előtt alig valamennyivel voltam kevesebb Kép Viszont jópár ruhám nem jön rám, egyszerűen megváltozott az alakom! Valahogy a csípőm lett szélesebb a terhesség alatt. Én nem nagyon merek fogyókúrázni sem, félek hogy kevesebb lesz a tejcsi Kép Így inkább kocogni kezdtem. Csak az a baj, hogy nagyon hamar kifulladok, teljesen elszoktam már a futástól, így nem sokáig bírom... De idővel biztosan menni fog!

Zsófi,
Bence nagyon nagyfiú már, édesen áll! Sok mesélnivalóról ugye írsz majd beszámolót?

Vera,
Bence képei is nagyon aranyosak! A Tigrises tényleg annyira jó!

Cory,
cipőkről az infó nekünk is jól jött! Még csak kocsicipője van Zsoltikának, de szerintem hamarosan járni fog, úgyhogy nekikezdek nézelődni. A kisfiaid fantasztikus édesek, Zsoma is hogy kigömbölyödött már KépKépKép

Zit,
ez a Beni vadállatka nagyon aranyos! Ügyes nagyon, hogy már a konnektort próbálgatja! Az autósülés nagyon tetszik! Ezt be lehet kötni menetiránynak háttal?

Anita,
Robóka nagyon szép fiúcska! Tudom, ezt már sokan írták előttem, de tényleg fantasztikusan jóképű! Ciciőrület: Zsoltika is nagyon odavan még a ciciért Kép Sokszor beleakaszkodik a pólómba, venné le rólam, hogy együnk már!

Néhány szót magunkról: a mi hétvégénk elég mozgalmas volt. Itt volt nálunk a férjem édesanyja, és elég sokat mászkáltunk, többek között vettünk Zsoltikának egy új esernyőkocsit Kép Az eddigi babakocsink nagyon nehéz, és összecsukva is nagy helyet foglal el, így nehezen szállítható. Az új kicsi-kocsival sokkal mozgékonyabbak leszünk Kép Itthoni sétára még a régit szeretném használni, hiszen az nagyon kényelmes, az újat inkább utazáshoz, bevásárláshoz vettük.

Zsoltika most már nagyon ácsorog, tulajdonképpen mindenhol feláll már, és nagyon sokáig bírja Kép Rengeteget mozog, ezzel együtt pedig a babakocsiban nem érzi jól magát Kép Mindig felállna. Akkor lesz jó, ha majd totyogni tud, akkor majd kiveszem a kocsiból, aztán ballaghat mellettünk Kép

De most már megyek aludni, mostanában a rossz idő miatt sokszor fájt a fejem, és fáradékonyabb is vagyok Kép Mindenkinek jó éjszakát:

Gabi

Még egy kép a ma 8 hónapos Zsoltikáról:

Kép

pgaboka

Hahó!

Gabi! Zsoltika nagyon édes, és még mindig szép fiú, de tényleg Kép Kép Kép!!

DBarbi! Fanni igazi nagylány már! Olyan szép mindegyik képen!

Állatkert:
Szisz! Ti jöttök? És még ki jön? Docka? Bombomanyu? Ti írtátok...

DBarbi! Mi megyünk, és autóval (ketten), szívesen elviszlek benneteket! (Tudod, az Andor-Tétényi sarkánál lakunk, aránylag közel hozzátok). Gondold meg és írj! Mail: panu@visualley.com Kép

üdv Mindenkinek, és jó éjt!
panu
panu

Sziasztok!

Nagyon helyesek a csemeték!!

Hagnosz: itt láthatsz képeket
Martinról: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=913
Dorináról: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=15
közös képek: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1074

Dandy
dandy

Cory!
A ket fiad gyonyoru!Azok a gyonyoru szemek!Bocsi de az elobbi uznetrol lemaradtal,ma ultem az agyban es szoptattam es eszembe jutott hogy neked nem irtam(a kepeket illik mindig megdicserni foleg ha ilyen tunemenyes babak vannak rajta),igy felkeltem es ujra feljottem a baba netre.

Gabi!
Latom te is megjottel.Zsoltika nagyon edes es nagyon ugyesen alldogal.
Boldog 8 honapossagot.Sajna en sem tartom eszbe ezeket,persze a mienket azert tudom Kép
Nekunk is ilyen activity asztalunk van,es az en fiam csak egy hete alldogal mellette..O is mostmar mindenhol felhuzza magat es percekig eljatszik a kis asztalan.CSak amulok.Mar olyat is csinal hogy csak fel kezzel fogja az asztalt,vagy egyaltalan nem fogja csak a hasaval tamasztja magat es kozben jatszik.nagyon aranyosak ilyen korban.

DAndy a kepeket en is megnezem aztan majd holnap meg irok.
Jo ejt mindenkinek!
gabi75david

Sziasztok!

Gabi, boldog 8 hót Zsoltidnak, aki mellesleg nagyon aranyosan álldogál az asztalkája mellett!!!

Na, és DBarbi, Te is jó,hogy elökerültél, jól elvesztél te lány! (tudom,hogy Fanninak nincs még foga,de azért leirom,hogy nekem nagyon nem tanácsolták,hogy cumisüveggel engedjem elaludni Ádámot -mondjuk én még soha nem csináltam ilyet-,mert sok baci van a cumin ami szépen befészekeli magát ha ottmarad a szájacskájában. Remélem nem haragszol,hogy leirtam,de láttam a képet, és innen jutott eszembeKép)

Zsófi Bencéje is nagy már, de hát ö már "tapasztalt" gyalogló, igaz??Kép

Na, kb ennyire volt idöm,most 10 óra este, még van egy féladagnyi vasalnivalóm és utána alvás. Ja,és ma anyukámtól kaptam levelet (neki ez volt az elsö), csupa hosszút irt, és még happy arcocskát is tudott : ) beletenni...Ez ám a haladásKépKép
A mai napon Ádám úgy döntött megtanul egyedül álldogálni, vagy 10szer láttam, hogy elengedi azt amibe kapaszkodik, és egyensúlyoz. NAgyon készül már az egyedül állásra-sétára, még a kádban is egyensúlyozott egyet, na ott azért a szivbaj kerülgetetett. És ha nem egyedül áll, akkor ül a sarkán,szintén kapaszkodás nélkül. Ma egész nap ezeket gyakorolta.

Ne hari, de ennyire futotta és én is futok továbbKép
Barbi
Kép

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Már megint egy csomó édes baba!Kép
DBarbi. Fanni nagyon szép kiscsaj. Nem is tudtam választani melyik kép tetszik a legjobban. Mindet imádom. Gratula a mászáshoz. Az evéssel meg ne görcsölj, lehet, hogy délben nem kivánja. Ha máskor eszik nincs nagy baj.
Zsuzsófi. Bence is nagyon édes. És milyen ügyes már!Kép Mikor fogunk mi még így állni?
Pgabóka. Nekem Zsoltika mosolya tetszik. Szerelmes lettem bele! Boldog 8 hót.
Barbi. Ádám is gyönyörü. Nagyon szép szeme van.
Bárcsak nekem is lenne gépem és tudnák felfekni képeket Bömbikéről, hogy lássátok. Most is itt mászkál össze vissza és sikongat.
Gabi75. sajnálom, hogy egy hétre szalma maradtál. Gyere sokat és akkor nem érzed magad annyira egyedül. a sulyod miatt meg ne aggódj. Én kiegyeznék 63kg. is már. De rólam egy deka nem akar lemenni csinálhatok bár mit. Kép
Panu. Állatkert mehet. Mikor? Hol?
Magunkról annyit, hogy tegnap voltunk usziba de Bömbike végigüvöltötte, ezért nem is maradtunk sokatKép Talán ha 10percet volt a vizben. Nem tudom mi volt már megint vele. Egyébbként most neki is az állás a slágerKép Meg a szöszök összegyüjtése a szőnyegről. Játszani sajnos semmivel nem akar, maximum a labdát kergeti.
most már mennem kell.

Brigi
bombomanyu

Brigi:
háááát, aki a mekiben falatozik, ne sopánkodjon...Kép Kép Kép
klarissza

Klarissza!
Hát igen. De csak azért mert vártam. Egyébbként is az csak sali volt. Mindegy majd csak lefogyok. Apának meg így is tetszemKép
bombomanyu

<font color="aa00aa">Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket Kép

Barbi: dehogy haragszom! Ez csak véletlen volt, pont azért örökítettem meg, hogy "jééééé elaludt" KépKépKép Nem szokása, az viszont igen, hogy egy nemsikerült hisztis ebéd után a kiságyban issza meg egyedül a tápit.....éshát elaludt. Biztos kifáradt a nagy hisztiben....amit nemis csodálok, iszonyúan be tud pöccenni, anyukám azt mondja, tiszta én vagyok...énis lila voltam és nem vettem levegőt.

Gabi: az a Pamperses asztalka?? Kép Zsoltika nagyon nagyfiú már.

Hogy csináljátok, h a gyerek nem szedi darabokra a habtapit?? Nálunk Fanni a szőnyeget is fölszedné legszivesebben. A habtapit összeszedtem és bevágtam a szekrény aljába. A játszószőnyeget is felszedi, most épp a játékládát pakolja ki.
Tegnap du. rácsukta a fiókot az ujjára, volt üvöltés rendesen, de szerencsére a Micimackó matrica képe megnyugtatja és röhög is rá. Jófej mikor sírva kacag Kép Amúgy a fiókon van fiókzár...ezexerint nem tökéletes, résnyire ki tudja nyitni Kép

Panu: nagyon köszi, de mikoris lesz ez az Állatkert?? Ha 7vége akkor mi is Apával megyünk Kép

Lányok! Én még mindig nem mertem Fannival egyedül elindulni kocsival Kép Beszari vagyok...

Ma megyünk a piacra, veszek vmi főzeléknek valót, hátha amit én főzök azt szivesebben megeszi.

Bombomanyu: az a baj, hogy nem csak délben nem kell neki. Pl. tegnap gyümölcsöt sem akart enni du. Evett 2 kanállal és szevasz!
Már arra is gondoltam, hogy lemegyünk soron kívül Tanácsadásra, dehát ottsem tudnak mit mondani...
Remélem csak időszakos, nem akarom, hogy rossz evő legyen Kép

Mostmár igyexem nem elveszni Kép

DBarbi</font> Kép
Dbarbi

<font color="ff0000">Erről beszélek, amikor pakolásról beszélek KépKépKép Most készítettem a képet Kép

Kép

DBarbi</font>
Dbarbi

Húúúúúúú! Mennyi játék! Szinte elvész köztük a gyerek. Nagyon édiKép
Ezt mind te pakolod majd vissza? Jó kis meló.

Brigi
bombomanyu

<font color="ff0000">Brigi: Persze, a meló kellemes része az enyém Kép

Visszaolvasgattam picit, a Bkeszi Vadasparkba úgy lehet eljutni, hogy a Moszkva tértől a 22 busszal, de a megállótól még egy csomót kell gyalogolni, úgyhogy az autót javaslom. Így nagyon nagy túra, BKV-val.

DBarbi</font>
Dbarbi

Az Állatkert (jól értettem?) Holnap du-ra van megbeszélve?? Kép
Dbarbi

Akkor a vadasparkot én azt hiszem kihagyom.Kép Nekünk az túúúúúúúl messze van.
az állatkert elméletileg ma lenne (ha jól tudom). De hol vannak a többiek?
Panu, Szisz? hol vagytok? Megyünk állatkertbe vagy megint halasztunk?Kép

Brigi
bombomanyu

<font color="ff0000">Bakker, a ma nekünk nemjó Kép Azért kivi vagyok mi kerekedik ki ebből a maiból Kép

dbarbi</font>
Dbarbi

Brigi: amúgy merre lax??
Dbarbi

Jelen pillanatban Zuglói vagyok.
bombomanyu

<font color="ff0000">Akkor közel az Állatkert Kép

Most mennem kell...hihi, tiszta olyan volt, mint egy chat Kép

Majd jövök, szép Napot!

dbarbi</font>
Dbarbi

Sziasztok!

Köszönjük nagyon a dícséreteket Kép Sajnos a talira nem tudunk menni, én még egyedül soha nem BKV-ztam Kép Az új kocsink ugyan könnyű, de az nem arra való, hogy Zsoltika sokat ücsörögjön benne. A megoldás a kocsi lenne, de azt a férjem viszi minden reggel munkába Kép Vagy fordítva? KépKépKép

A Vadaspark meg aztán tényleg nagyon messze van, oda leginkább hétvégén tudnánk eljutni Apával, autóval.

Dbarbi,
nem semmi Fanni körül a rengeteg játék Kép Zsoltika még nem szedi teljesen darabokra a habtapit, egy-egy részét már leszedi, de nekünk nagy betűs habtapink van, szóval nem gond, ha szétszedi. A fotón activity asztalka látható, és a Pampers-zacsikért kaptuk KépKépKép Naggggyon jó, Zsoltika is szereti, odamászik, hipp-hopp felhúzza magát, aztán tapizza, ütögeti az asztalkát Kép

Brigi,
sajnálom az uszit Kép Mi nem járunk, de vannak itt tapasztaltabb anyukák, ők meg tudják mondani, mitől üvölthet a ded.
Játék: nálunk nagyon bejön az ásványvizes palack, meg a pelenkászacsi, persze felügyelet mellett Kép

Barbi,
ügyes Ádám Kép Nagyon szép nagyfiú már ő is!!!

Gabi75,
egyedül állás: gratula! Ügyes nagyfiad van! Zsoltika még csak az egykezes állást produkálja Kép Én is azt mondom, hogy gyere gyakran ebben az egy hétben, és ha tudsz, tegyél fel képeket Dávidról!

Dandy,
a képeket én is megnéztem, nagyon györnyörűek a gyermekeid!

Panu,
neked is köszi a dícséretet Kép Mikor láthatunk képeket Lizi nagylányról?

No eddig tartottam, Zsoltika megéhezett, úgyhogy megyek is. Szép napot Kép

Gabi

pgaboka

Itt vagyok! Itt vagyok! Mi tudunk ma menni az állatkertbe. Eddig szenvedtem, hogy még aludni akarok, de a kisasszony mást gondolt, ezért reggel 6-8 között én, aztán pedig az apja játszott vele, persze 9-kor bealudt, és most evett negyedórája.

Szóval akkor állatkert? Ma? Hol legyen a tali? Mikor?
panu

Panu!
Nekünk is jó a mai nap. Időpont szempontjából is mindegy mivel nagyon közel lakunk. A főbejárat szerintem megfelelő hely talizásra.Kép
Haj rá állatkert!!!
A többiek hol vannak?

brigi
bombomanyu

Ádibádi édes!
Gyermekem üvölt, mert nem megyünk a levegőre...
még 1 órán belül benézek és ha van időpont megyünk...
panu
panu

Sziasztok!

Mi végre vagyunk csak ahétvégi keresztelő kicsit kimerített. Csak kérdés nem lenne jobb a talit hétvégére tenni? Akkor talán többen el tudnának jönni papákkal együtt is! pl. vasárnap!

Amúgy a babók mind gyönyörűek, majd teszek fel képet a keresztelőről is most viszont rohanok, mert du. megyünk uszni és még rengeteg mindent kell csináljak, meg szombaton lesz az utolsó vizsgám és ez muszáj sikerüljön! Kép

Mindenkinek szép napot

Meme
meme

nem tudom ki hogy van vele, de nálunk a hétvége a családé, mivel csak ez a 2nap van amikor eggyüt lehetünk. Meg hát a párom sem igazán olyan aki szereti az ilyen babás találkákat. Attól még lehet a hét vége ha a többieknek csak akkor jó, maximum apa morog egy kicsit. Mi minden esetre 14óra körül kimegyünk a városligetbe sétálni egyet olyan szép az idő. Előtte még benézek, hátha valakinek van kedve csatlakozni.Kép
További szép napot!
Kép

Brigi
bombomanyu

SziasztoK!

Bencém holnap lesz három hete, hogy elindult, s már nagyon ritkán mászik. Büszke vagyok ráKép Most sokat is hízott, érzem a súlyánKép

Apa 22-én költözik le hozzánk, már nagyon várom, hogy ne csak hétvégén lássuk egymást. Bocinak is sokkal jobb lesz, mert nagyon megviseli, ha elmegy apa, aolykor két három éjszaka is felkel éjjel, s csak mellettem alszik el. Nekem 26-ától vizsgáim vannak, arra is készülünk rendesen, izgulok, hogy minden sikerüljön. Ja és képzeljétek, már három hete nem védekezünk!!!! Kíváncsi leszek, mikor lesz ennek foganatjaKépKépKép

De már nagyon várom a kistesót. Ma meg tegnap hányingertől kezdve fejfájáson át minden bajom van, déltől kezdve. Remélem ez még nem a baba jeleKép Mert íygy nem fogok vizsgázniKép Bocika új szót tanult: Adda. Azóta ha éhes: Ana adda hammm!!!! Ana adda hammm!!! És még azt mondják, a picik nem tudnak mondatokban beszélniKép Mondjuk a sorrend mindig más, szvsz csak felvonultatja a teljes szókészletét a cél érdekébenKépKépKép

Egyenlőre ennyi, felébredt A BocikaKép

Kép

Kép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?