Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Ladiva, kihagytalak :oops: ne haragudj !
Remélem, Neked is mennek a szurik :D
wepe

Wepe, dehogy haragszom. Sajnos, már rutinos szurkáló vagyok. :(
Vendég

Dezsi!
Hajrá konzi!!!!!! Csurihegyek!!!!!!!!!!!!! Aztán részletes mesét kérünk!!!!!

Belluska!
A Benőke onnan ered, hogy először volt Ebihal, aztán apa elnevezte Búvárbenőnek, de azt meg kimondani olyan hosszú.... így röviden csak Benőke lett. Sajna még mindig szorongatja a combinkáit, úgyhogy nem tudjuk, ki lapul odabent.

Ladiva!
Igen, a Rustyákhoz járunk. És csak a legjobbakat tudom róla elmondani. Eszméletlen jó dokinak tartom én is és apa is!!!
Hajrá szurik!!!!!

Wepe!
Fájdalommentes szurizást!!!!!

Kriszti!
Labor???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Értem!Pocak simi a kis szégyenlős Benőkének! :lol: :lol: :lol: :wink:

Wepe!
Örülök,hogy ügyi vagy,tuti biztos hogy jól csinálod! :wink:

Ladiva!
Természetesen neked is hajrá szurik!!!!!
Reméljük,hogy neked sem kell már ez a beülti után tovább gyakorolni!Sikerülnie kell!!!!!! :wink:

phpBB: Kép
belluska

Szép napot lányok!Wepe,várom az üzidet.:(Ladiva,te is szurizol már?Én is szeretnék,olyan messze van még július!:(Zsuzska,nem semmi ez az egészségügy...Remélem,nem irtál alá semmit,mert hát ugye,semmit nem csinált a kedves dokibácsi...FELHÁBORITÓ!!!!!!!!!!!!!Dezsina,várom a fejleményeket a konzin,mit mondtak...Szurkolok neked!Zsuzsim,mennyi van még a sulidból?

salygabó

Zsuzska!
Köszönjük a gratulációt,mindig nagyon várom,hogy írjál,mert pont 2 héttel előttem jársz,így mindig tudom ,hogy mi fog történni. :lol: :lol:
Egyedül pocak méretben nem tudsz lekőrözni :lol: :lol: :lol:
Minden akciózónak sok sikert!!!!
"Babiesonboard"
babyonboard77

Gabó, írtam, de Te is írjál, mert lehet, hogy nem mindenre válaszoltam, és még egyszer ne haragudjál!

Baby, kár, hogy nincs vonalzód, hogy jól jársz az ikrekkel!
És tudjátok, hogy milyen neműek ? :wink:
Én is gratulálok a bébikhez ! :D Nehéz volt az első trimeszter ?
wepe

GAbó, ne legyél elkeseredve az időpont miatt, használd ki addig az időt, pl. napozásra, kikapcsolódásra, hidd el jobb a nem az időt figyeled, én ezt saját tapasztaltból mondom !

Dezsina, mi volt ?
wepe

Baby!
Akkor szuper,lehet hogy Zsuzskával közel egyszerre lesztek anyucik!
Gondolom akkor még nem tudjátok milyen neműek a picik!Izgi,mindenképpen tudasd velünk ha megtudjátok!
Pihenj sokat!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabó!
Kitartás neked!Olyan hamar eltelik két hónap majd meglátod!
Én repítem neked is az időt mint a lányoknak tettem! :P :wink:

Minnie!
Rég voltál!Minden rendben?
Jelentkezz ha van egy kis időd!
:lol: :lol: :lol:

belluska

Dezsi!
Na mizu?Írjál minél előbb!

belluska

sziasztok!

hát nagyon nagyon jól sikerült a konzi! Még ilyen jól sosem!!!
Sorszámot csütörtökön kapok, mert nem ment valamelyik számítógép! majd kiváncsi leszek, hanyas lesz...
megbeszéltük az inszemet, kaptam olyan inszemes papírt. És nem Clostyval stimuzunk, hanem szúrnom kell Merionalt :shock: ! de örülök neki, hiszen az mégiscsak jobb mint a gyógyszer, amitől alig növögettek a tüszőcskéim anno!
Tehát nemsokára kezdünk! (ha csak addig be nem előztem :lol: ) /még nem barnázom, tudjátok, a 22-23. naptól már szoktam/ És a lényeg, hogy ezt is elmondtam Tanárúrnak, és most egyáltalán nem hesegette el a támát, hanem mondta, hogy ha neadjisten nem sikerül az inszem, akkor kaphatok gyógyszert, mert ez sárgatestelégtelenség! Olyan boldog vagyom, hogy ezt a problámám orvosolni fogjuk, mert akkor igy nagyobb az esélyem, hogy spontán is jöhet a baba. Kérdeztem, hogy ez akadálya e a terhességnek és mondta, hogy annak nem, csak nem tud beágyazódni jól a megtermékenyült petesejt és a menzesszel elméletileg távozhat... ezt ugye nem akarhatjuk! :D :D :D annyi ra fel vagyok pörögve, hogy csak na :D :D :D
részletes volt???

Szurkálóknak drukkhegyek!

Zsuzska!
neked is merional volt?
tudod, hogy Te vagy az egyetlen, akit ismerek és sikerült neki az inszem! ha neked sikerült, nekem is sikerülhet! :) jaj, de nagyon izgulok!!! :D
dezsina

Sziasztok!
Dezsi, örülök, hogy jól sikerült a konzi, és annak még jobban, hogy nincs a 22.-23. napi jeleid :D

Baby, elírtam tegnap a vonalzós mondatot: hol helyett jól-t írtam :oops: :)
wepe

Wepe!
neked miért is nincs vonalzód?
dezsina

Dezsina, hát azért mert nem tudok csinálni :oops:
illetve ha bebabásodtam, akkorra gondoltam, hogy elsajátítom :)
de az aláíráshoz szerkeztek valamit :wink:
wepe

Dezsi, szuper hírekkel jöttél! Örülök, hogy a következő ciklusban inszemeztek, de talán nem lesz rá szükség. Most nem barnázol, ami lehet valami nagyon jónak is a jele. Innentől kezdve nincs megállás, most már babás leszel!
Vendég

Dezsi, levetedd a vonalzódat ? figyelek ám :wink:
wepe

És most vissza :lol:
wepe

Wepe!
az tényleg nagyon jó lenne, ha írnál valamit az aláíráshoz és ez Ladivára is vonatkozik... olyan jó lenne :) :) :)

Ladiva!
rettentően bizakodom

és kislányok! tudom, hogy már kérdeztem.... :oops: (de szita a memóm, és esküszöm nem direkt csinálom, de nem marad meg semmi sokáig a fejemben, nem tehetek róla) de mennyibe kerül effektive az inszem? Mert azt persze nem kérdeztem meg tegnap! :evil:
dezsina

szóval amit nem írok fel, azt nem jegyzem meg! de most jegyzetelek ezután, igérem :oops: :oops: :oops: :wink:
dezsina

Dezsi, én is csináltam otthon egy doksit, amire minden fontosat kimásolok :lol: ( pl. egyszer Kata írta a HCG szinteket )
Tényleg Kata merre vagy ? Remélem, jól vagy !!!

Tavaly ősszel 40000 volt az inszem + a gyógyszerek ( closty, dufaszton ( bocsi de nem tudom leírni ), és a tüszőrepesztő ) kb. 7-8 ezer körül. Illetve az átjárhatósági ( de nem is emlékszem ), de Neked az nem lesz.
wepe

Gabó!
Ezen a féléven kívül még egy év.... elvileg jövőre diplomáznék :shock: :shock: :shock:

Baby!
Tényleg két hét van köztünk??? De jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pocaksimi!!!!!
Ikrekkel milyen a terhesség??? Tudod, mi hárommal indultunk, de egy maradt mára.

Minnie!

Merre vagy :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Dezsi!
Nekem Closty volt, napi két szem.
Úgy örülök, hogy ilyenjól sikerült a konzitok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkolok a sorszámért!!!!!
Hajrá MErional :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nekünk mindennel együtt 58 ezer lett a vége. Ebben benne van a beavatkozás is. De mindenkinél más.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Wepe!
most igazán adtál egy fantasztikus ötletet!!! :idea: :idea: :idea:
Már most azonnal szerkesztem a doksit... :D
(nem vettem le, csak néha eltünik, mert gondolom a szolgáltatónál gubanc van. Ilyenkor lehet látni az X jelet.... :D ) De látod :?: Éberen tartalak :lol: :lol: :lol: :!:

Zsuzska!
köszönöm :!: :D Jegyzeteltem (illetve elmentettem :P )
dezsina

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina, örülök, hogy adtam 5letet :)
Otthonról átküldjem, az én eddigi infóimat ?
wepe

Wepe!
angyal lennél :D
dezsina

sziasztok,

Bocsi a bepofátlankodásért, de hátha valakinek pont erre van itt szüksége (nekünk szerencsét hozott :wink: )

Profertil vitamin 165 db, 2009/08 végéig szavatos, harmadáron eladó! Egy nyári kúrára pont elég! Részletekért írj pü-t!

Van egy bontatlan doboz Marvelonom is, szívesen átadom valakinek.

Üdv
V.

Kép
vickybabe

Dezsina!
Nagyon örülök a jó konzis híreknek és leginkább annak,hogy fantasztikus ,majd kicsattanó erőt,optimizmust és boldogságot tükröz az amit írsz!És ez baromi jó!Ez kell most neked,erre van szükség a sikerhez!És mikor ilyen az ember lelki és érzelmi állapota ,akkor a spontánnak is sokkal nagyobb az esélye!Örülök nagyon,hogy ilyen pozitív vagy!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Ja és még múltkor is azt akartam írni neked,hogy most két ismerősömnek is elsőre sikerült az inszem az intézetben,az egyiknek már megszületett a babája a másiknak még nem,de látod sokaknak sikerül,és hát neked meg most a hisztero és a nagy poz. erő hatására muszáj sikerülnie!
Puszillak!

Kata!
Gyere ha tudsz! :P :wink:

Kriszta!
:lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Sziasztok!
Aranyosak vagytok,hogy így érdeklődtök, hát az első 3 hónap az kőkemény volt, barnázás,vérzés,izgulás miden uh. előtt,hogy minden rendben van -e, de hál' istennek Ők nagyon szerettek volna velünk maradni :lol: :lol: 12.-ik hét után mintha elvágták volna,minden elmúlt!!!
(a hányás és rosszullét végig volt,de annak örültem,mert tudtam,hogy minden rendben!!!)
:D A nemüket még nem tudjuk,de jövő7en lehet,h meglesem Őket.
Wepe!
Nem tudom, hogy hogy kell vonalzót csinálni. :(
Belluska!
Hát igen,bár az ikrek ugye előbb jönnek,de én már most mondom nekik,hogy 37.hét előtt nem jöhetnek :D
Zsuzska!
Hát persze,hogy tudtam,hogy 3 babótok volt!Vmiért az elejétől figyeltem rád! :lol:
Szerintem nincs sok különbség,talán a pocak méret növekedés kicsit látványosabb :wink: és többet kell pihenni,plusz több a vizsgálat.(nálunk az öröm is dupla)
babyonboard77

Sziasztok!

Dezsina,
szuper, hajrá inszem, vagysi inkább már a spontán hajrá! :lol:

Nekem is merionalt kellett szúrnom az inszemek alatt és a beavatkozás 40e volt.

Néha benézek ám, csak most annyi dolgom volt... Tegnap kellett przenetálni a szakdogát, és ma derült ki, hogy nem fogadták el. De igazából semmi értelme ennek az elfogadják, vagy nem fogadják el dolognak. Ma azt mondták, hogy semmi gond, csak akinek nem fogadták el, annak kötelező még a leadásig 3-4 alkalommal konzultálnia, akinek meg elfogadták, annak csak javasolt. Na ennek most mi értelme van???

Lehet nem lesz hoszzú hétvégénk, mert párom nem kap szabit... Szóval megint kezd minden összejönni. :roll:
i.kata

Baby,
nézd meg itt a vonalzókat: http://www.nagyonbaba.hu
Ha csináltál vonalzót, akkor kiír majd egy [url=http:// kezdetű hivatkozást, amit egy az egyben be kell illesztened itt a profilbeállításnál az aláíráshoz.
Sok sikert!
i.kata

Szia Baby!
Az a lényeg,hogy most már minden rendben van!Persze beszéld meg a picikékkel már most,hogy túl hamar nem lephetik meg az anyucit,de nem lesz gond!Biztos többet kell majd pihenned a vége felé mint a sima terhességnél,de valóban dupla öröm már most is neked!Utána meg lehet babázni!Barátaink azt mondták ahol ikrek vannak,hogy az első év ami kicsit kemény,de utána sokkal jobb volt,mert együtt jól megértik egymást a tesók!Náluk két lányka van!Gyönyörűek és Forgácsos babik! :lol: :lol: :lol: :wink: Vigyázz a kis picikékre és magadra is nagyon!!!!!!!! :P

belluska

Babyonbord!
nagyon klassz, hogy már jól vagytok! továbbra is nagyon nagyon vigyázzatok magatokra! Fő a nyugalom!!!!

Belluskám!
drága vagy, hogy igy önötd még belém a plussz energiákat!!!! Szüksége van rá!!!!

Wepe!
angyalkám! eltűntél?
:D
dezsina

Dezsi, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön akár spontán, akár inszemmel! Most aztán minden irányból meg vagy vizsgálva, most minden teljesen rendben van, így semmi sem akadályozhat! Bár titkon remélem, hogy pár nap múlva egy hatalmas jó hírrel jössz!

Baby, drukkolok neked is, hogy kivárják a babák az idejüket.

Gabó, az idő nagyon hamar telik, a nyár meg aztán különösen hamar elrohan, nem kell aggódnod, alszol párat és már szeptember lesz :lol:
Vendég

Dezsina!

Kata!
Sajnálom a hosszú hétvégét,de a francba,hogy ezek a munkahelyek diktálják a dolgokat! :roll: De ha meg persze nem lennének az sem lenne jó,de most ez nagyon kellett volna nektek!Már biztos?

Baby!
Amit Kata írt vonalzó címet ott nagyon aranyosak vannak,remélem sikerülni fog!Addíg kérdezz amíg meg nem tudod csinálni,mert olyan jó lenne ha látnánk neked is az ikres vonalzódat! :wink: Engem is a lányok igazítottak útba!Ezúton is köszönöm nekik még egyszer! :lol: :wink:

belluska

Dezsina, kicsit eltűntem, mert nem írt senki, és most vettem észre, hogy lemaradok 8)
Este még jövök !
wepe

Belluska,
elvileg már biztos. Még ma megpróbál beszélni a főnökével, de mondtam hogy ne erőltesse, ha nem akarják engedni, mert így is örülhetünk, hogy itthon maradhatott velem a műtét hetén.
i.kata

Kép
Drágáim!

belluska

Sziasztok
Tudom mostanában kicsit el vagyok tünve, sokat dolgozom én is.
Szombaton végre megjött, úgyhogy valamikor 2 hét múlva elmegyünk konzira és akkor megbeszéljük hogy hogyan tovább.
A leletem már nem lesz meg a vérvétel az megvan az jobb lett.
Gondolom majd egy hónap múlva kell mennem megint.
Zsuzska, nem semmi ami történt veletek. Tudnék mesélni az eü.ről. :?
Baby
Pocaksimi a kicsiknek :lol: :lol:
Dezsina, olyan pozitivitás árad belőled szinte szárnyalsz. Ez szuper én is szeretnék már valami reménysugarat.
Szurkálóknak :lol: ügyeskedést :lol:

Belluska drága a gyerkőcök édesek mint mindig :lol: :lol:

Vesedokihoz holnap megyek, várom mit mond :?

Szép estét mindenkinek
Vendég

Belluska, nagyon Drágák, ahogy írtad :D :D :D

Kriszti, gyere holnap, hogy mi volt, mi itt drukkolunk a jó eredményhez :)

Majd, nem tudtam jönni, mert a gépem rendetlenkedett :?
wepe

Kata!
Igen az biztos hogy örülni kell annak is,hogy párodat akkor elengedték,hogy veled lehetett!Nyilván az lenne a legjobb ha nem külföldre szólítaná őt a munkája,de nem szabad nagyon magad alatt legyél Kata!Főleg,hogy biztos neki is nagyon rossz,hogy nem lehet a közeledben!Kitartás Kata!A sulival kapcsolatosan is a legjobbakat kívánom neked! :P

Drága Kriszta!
Drukkhegyek holnapra a vesedokihoz!!!!!!!!
Örülök nagyon,hogy a vérvétel jobb lett!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kriszta!Dehogynem van reménysugarad,TE MAGAD IS AZ VAGY!!!!!És a szuper családod aki körülvesz!!!!!!!Csak pozitív lehet a folytatás!!!!!!!Puszi!Várunk holnap! :D :wink:

Wepe!

belluska

Belluska, nem gondoltam, hogy valaki még fent lesz :D
wepe

sziasztok!
estefelé itt beindul az élet :D én meg képtelen vagyok még este is gép elé ülni...

Kata!
jó hogy jelentkeztél! drukkokok, hogy összejöjjön a hosszúhétvége... De mond csak, miért nem lehet egyszerüen csak 2-3 hétre kimenned. Nem lenne baj, ha uracskád nem kap szabit, de akkor is este együtt lehetnétek és délután is lehet sétálni.... :roll: :?: :wink: Vagy nem jól képzelem :?:

Wepe!
piri-pont :) :) :)

Kriszta!
drukkok a vesedokihoz!!!! :) És konzi két hét múlva! jól hangzik... :wink:

Belluska!
csodálatosak a picikéid! Biztos nem látszik, de nagyon elsárgultam az irigységtől :P :P :P

Ladiva!
köszönöm a drukkokat!

Wepe-Ladiva szuriscsapat!!!! Megagigadrukkok :!: :!: :!: :!: :!:

ma kicsit letört a szárnyaló szárnyam (ahogy Kriszta irta) mert kicsit mesisen fáj a hasam. Barni folt azért volt tegnap egy körömnyi, de azért mégsem annyi, hogy betétet kéne betenni. persze ez még változhat rossz és jó irányban is! Szóval ma az úton, amig mentem be a dolgozóba, kicsit elbizonytalanodtam... Ezt a mesis érzésnek tudom be, mert persze cicifeszkó sincs :(
dezsina

Baby!
Annyira örülök, hogy ilyen jól viseled az ikreket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vigyázz nagyon magatokra..... megéri a több pihenést:-)))))
Van pár ismerős, akik szintén ikreket várnak vagy már megszülettek, de ők nagyon nem jól viselik.
Pocaksimi a picikéknek!!!!!

Kata!
A fenébe,hogy nem akar összejönni a párodnak a szabija :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kitartást drága!!!!!
Én sem értem ezt a elfogadom, nem fogadom el dolgot..... lassan nekem is el kell gondolkodnom a szakdogám témájáról :? :? :? :? :? :?

Belluska!
Annyira szépek ezek a gyerkőcök, hogy csak na :!: :!: :!: :!: :!: :!: Le sem tagadhatják, hogy testvérek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Drukk vesedokihoz!!!!! Majd gyere és mesélj, mit mondott!!!!!!

Dezsi!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi, én olyan figyelmetlen vagyok - nem lombikos megbezélésed volt? Vagy addig próbálkoztok inszemmel is? Örülök, hogy érnek ilyen "apró" örömök. Tudtad, hogy a closty is segíti a sárgatesthormon termelődését? Nem csak a tüszőérést segíti ám! Persze arra nekem is alig értek a tüszőim, rendszerint egy, az is a "rossz" oldalon.

Hétfőn elmentem a zárójelentésemért a klinikára (HSG volt Sipos dokival), és abban kristály tisztán le van írva, hogy természetes módon aligha lehet gyerekem. Annyira rossz volt olvasni, könnybelábadt a szemem, meg persze magam alá zuhantam rendesen. Tesóm meg ma felhívott, hogy náluk jön a baba. És ecsetelte, hogy MENNYIT KELLETT RÁ VÁRNI. MIÓTA PRÓBÁLKOZNAK... A mióta próbálkoznak, arról tudni kell, hogy talán ha két hónapot mondok, lehet sokat mondok, van már 2 lányka előző házasságból ugyan, de jelzi, hogy nem beszélhetünk meddőségről, és még azt kell tudni, hogy tesóm ffi, azaz kicsit sem tudja ezeket a dolgokat, hogy ez mennyire fájdalmas lehet. De akkor is!
Ja, és a legszebb, hogy megfordult a fejükben az elvetetés gondolata. Én meg örökbe szeretnék fogadni. Hát nem önzőség a részükről? Vagy az én részemről önző a gondolat?
Bocsánat a keserűségért, pedig igyexem rendbe tenni magam lelkileg lombik előtt, csak annyi mindent kellett a szőnyeg alá söpörnöm, hogy néha lebben a szőnyeg, meg púposkodik. Tényleg bocsánat!!!
babszi

Zsuzska!
azért nem adjuk ám fel... pénteken tesztelek... :D

Babszi!
tökéletesen megértelek a leírtak alapján és tökéletesen egyetértek veled. ezt senki nem tudhatja, csak aki átéli! nagyon sajnálom a HSG eredményt, igazán szomorú! nagyon drukkolok Neketek, hogy sikerüljön a lombik!!! :wink: és akár behozhatod a tesód egy ikercsapattal :D :D
amúgy nem vagy figyelmetlen, tényleg lombikos konzin voltam, de gondoltam, hogy hiszero után (ahol a doki ajánlotta, hogy minnél hamarabb menjek lombikra, illetve inszemre akár, mert jól átmosta a méhem...) tennem kellett valamit... a lombiksorszámom szerintem a novemberre fog szólni :( Addig benyomok egy inszemet... Hátha..
Van sorszámod lombikra?
dezsina

Sziasztok,

Dezsina, köszi a drukkot :) A spontánt ne add fel !!! :wink:
Nem is tudtam, hogy van lombikos sorszámod, remélem, nem kell majd ! :D

Babszi, nagyon le vagy törve, de próbálj erős lenni, és készülni az időpontodra! Tényleg csak olyan tudja átérezni, aki benne van, szerintem, ezért ne okold a tesódat, ha tudná lehet, hogy próbálna segíteni !
wepe

Csajszik!
Köszönöm a gyerkőc dicséreteket!Tényleg hasonlítanak,de mindenki kérdezte pedig az előzmények után Barnikámnál,hogy esetleg nem-e a postás is benne van a dologban! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát nem!Apuka ügyi volt! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsi!
Tudod egy percig sem adjuk fel és nem bizonytalanodunk el! :P :wink: Én fogok rád nemsokára irigykedni,hogy kismama leszel!De már nagyon várom!!!!!! :P :wink:

Babszi!
Tudod az élet tényleg néha igazságtalan,de neked is csak azt tudom írni,hogy én is átéltem ezeket a szörnyű érzelmi viharokat és biztosan mondhatom,hogy ha összejön nektek a baba ti a világ legboldogabb emberei lesztek,mint mi is voltunk(vagyunk)!!!!!Összejön a bébi nektek is és hamarosan minden megváltozik körülöttetek!Csak ez a fontos!!!És nagyon kell hinni benne!De teljes mértékben áttudom érezni amit írtál!!!!!Szurkolok nagyon nektek!

belluska

Fitie nagyon rég nem jelentkeztél ! Hogy vagytok ?
wepe

Wepe!
sorszámom ma lesz, de holnap fogom megtudni, ha betelefonálok! szóval még csak saccoltam.... :D

Belluska!
dehogy adom fel.... csak picit lejjebb hagyott a lelkesedés... :D
dezsina

Sziasztok!

Dezsi, örülök, hogy lesz sorszámod, remélem, hogy még beleférsz ebbe az évbe, illetve nagyon jó, hogy ennyire optimista vagy (függetlenül a mai cseppnyi barnázástól).

Én ma voltam UH-n. Pénteken, a 9. napomon lesz a leszívás. Ez kicsit korainak tűnik, de hát így alakult. Kevés tüszőm van, de ezek viszont cserébe szokatlanul nagyok (plusz vannak kisebbek is), + a nyálkahártyám is szép, ezért kisebb tanakodás után úgy döntöttek, hogy meg kell csinálni. Hát majd meglátjuk.

Most kissé oda van a híres optimizmusom. :cry:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?