sziasztok!
hát nagyon nagyon jól sikerült a konzi! Még ilyen jól sosem!!!
Sorszámot csütörtökön kapok, mert nem ment valamelyik számítógép! majd kiváncsi leszek, hanyas lesz...
megbeszéltük az inszemet, kaptam olyan inszemes papírt. És nem Clostyval stimuzunk, hanem szúrnom kell Merionalt
! de örülök neki, hiszen az mégiscsak jobb mint a gyógyszer, amitől alig növögettek a tüszőcskéim anno!
Tehát nemsokára kezdünk! (ha csak addig be nem előztem
) /még nem barnázom, tudjátok, a 22-23. naptól már szoktam/ És a lényeg, hogy ezt is elmondtam Tanárúrnak, és most egyáltalán nem hesegette el a támát, hanem mondta, hogy ha neadjisten nem sikerül az inszem, akkor kaphatok gyógyszert, mert ez sárgatestelégtelenség! Olyan boldog vagyom, hogy ezt a problámám orvosolni fogjuk, mert akkor igy nagyobb az esélyem, hogy spontán is jöhet a baba. Kérdeztem, hogy ez akadálya e a terhességnek és mondta, hogy annak nem, csak nem tud beágyazódni jól a megtermékenyült petesejt és a menzesszel elméletileg távozhat... ezt ugye nem akarhatjuk!
annyi ra fel vagyok pörögve, hogy csak na
részletes volt???
Szurkálóknak drukkhegyek!
Zsuzska!
neked is merional volt?
tudod, hogy Te vagy az egyetlen, akit ismerek és sikerült neki az inszem! ha neked sikerült, nekem is sikerülhet!
jaj, de nagyon izgulok!!!