Jó reggelt!
Képzeljétek, ma olyan napom lesz, mint sose volt: nem kell sehová mennem. Se oviba, se isibe, se edzésekre, se ügyeket intézni, sehová!!!! Egész nem itthon leszek, döbbenet
Tesóm elvitte a kicsit csavarogni, a nagy meg haverhoz megy egyedül edzés után, és majd haza hozzák.
Tegnap is pozitívan csalódtam, mindenhol előre engedtek, és hát a barátnőim meg maguktól ajánlják fel egyre gyakrabban, hogy hozzák-viszik a fiúkat. Eléggé terhesnek nézhetek ki
Kedvenc kérdésem: "Hogy mersz még vezetni?" - 2 km az ovi, 5 km a suli, mégis mit kéne tennem? A férjem 30 km-re dolgozik, sokat, csak este jön, repülnöm kéne?
Heni,
én elmennék más orvoshoz, ha törés, az nem fog csak úgy hipp-hopp elmúlni, ráadásul csak kéne akkor gipsz, meg egyátalán megnézni, hogy állnak a csontok. Ha erős zúzódás, az is szar, nekem két hetes ugyan ez a bokámon, és még mindig feketés-lila, duzzadt, de járni tudok. Sokat segített a jégzselé, fagyasztóba téve se lesz tök kemény, hajtogatható, és sokáig hideg. Meg a burov kenőcs, és a fekete-nadálytő krém. Nem mész az István kh-ba mostanában? Ott jó a sebészet, és a dokid biztos tudna velük beszélni, hogy nézzenek meg. Szerintem ne hagyd ennyiben!!!
Noémi,
nagyon vagány a hordozó, nem is láttam ilyet még.
A nyákdugó-téma: vicces, de sose láttam még!
Niki,
tesódnak drukkolok!
Teljesség igénye nélkül hiányolom Mormotát és Monchyt, nem éri így eltűnni!!!
Tesó-kérdés:
a legnagyobb jó, ami történhet egy kisgyerekkel, hogy testvére lesz! Anyagilag főleg iskoláskortól lesz húzós, addig lényegtelen, hogy 1 v. 2. Kivéve amíg egyszerre pelenkázol kettőt. De amikor ülnek egymás mellett, kézen fogva, és mesélnek, amikor spontán megfogják egymás kezét az utcán, ahogy összebújva alszanak, mint a kiskutyák, és ahogy ovi-suli után ugranak egymás nyakába, mert fél napja nem találkoztak, az leírhatatlan.
Sziasztok!
Benta