Sziasztok!
Megint itt. A teljesség igénye nélkül tudok csak írogatni, mert nagyon sokat kellett visszaolvasnom. Igen termékeny kis társaság
Andrissal a szüleimnél töltöttünk egy hetet Balatonalmádiban. Tulipánok, orgonaillat, madárcsicsergés - már alig lehetett bírni
És igen! Új babák! gratulálok a mamiknak az a babócáknak!
Humi, Kristóf tiszta mamája! ( pedig én sose látok hasonlóságot, de ez annyira szembeötlő!!) Csudaszép!
Kata, megnéztem a weblapot, nagyon szupi! Máté gyönyörű, ne túloztál!!!
Rita, a vizicsibéd tündéri. Remélem a hasfájás már egyre kevésbé gyötri!
Szilvus, a képeket nézegetve nincs kétség honnan örökölhette a jókedvet és széles mosolyt Petike!
Léna, nekünk várni kellett pár hetet, hogy ilyen nyugodt fürcsis képeket készítsünk
Gyönyörű a kislányod!
Pumi, nagyon szép Nándi, remélem hamarosan minden rendben lesz. Erős legénynek tűnik!
Bocsánat, hogy csak ennyire tudok reagálgatni, de nem nagyon jutok a géphez, ha meg igen, akkor a vírosaok akadályoznak. Vagy a billentyűzet nem működik miattuk, vagy az egér, vagy már egyszerűen be sem tudom kapcsolni
Egyszer elszállt egy kisregényem
a últ hetet ecseteltem (volna), de most rutinos vagyok, a word-ben írom, mentem percenként, s úgy másolom be. Remélem elég gyors leszek. Laci ma újra kell hogy formázza az egészet.
Szilvus, a fürdés nálunk is egyre jobb, van, hogy a víztől nyugszik meg, de törölközni nem szeret - lehet, hogy kirakom száradni
Brigi, éjjel veled álmodtam
Dicsekedtél, hogy leereszkedett a pocakod, és már nagyon hamar jönni fog a csemete. Lehet, hogy azóta már babázol?
Tegnap ünnepeltük a MÁSODIK házassági évfordulónkat
Anyukám itt van, így étterembe is eljutottunk. Nagyon jó volt, már ránk fért egy kis kirucc.
Féltünk, mi lesz, ugyanis 2 napja 2 óránként eszik Andris - éjjel 3, pedig már 6-8 órát is aludt egyben.- , de klasszul kibírta a 3 órás zsünetet. Talán lassan beáll a tejcsi és vissza a nyugisabb napokhoz.
Még gyorsan: voltunk dokinál, tanácsadáson, hogy lássa a babát, lemérte - 4330g. " hete: 3730. Megkérdeztem, elég-e a heti gyarapodás. Miután hosszasa kiértékelte a két szám különbségét, bölcsen megállapította: igen, elég a heti 150g, pont jó. Fennakadtak a szemeim, mert akárhogy számolom, ez heti 300, de mosolyogva bólogattam, s leléptem. Jövő héten oltás, brrr!
Szaladok, mert felébredt a manó.
Pusza
Móki