Sziasztok!
Megvolt a hőtérképes vizsgálat, sajnos beigazolódott a sejtésem, egyértelműen látszódott a bal oldali petevezetéknél a gyulladás, a diagnózis, krónikus kismedencei gyulladás
szóval jó car a térképem
Nagyon érdekes volt amúgy, mindent elmagyaráztak, másfél órát voltam ott, megnézett uh-al is, azt mondta, hogy az ilyen krónikus gyulladás uh a legritkábban látszik és a hiszteron sem látszódhatott, hiszen az a méhüreget nézte. Egyértelműen azt mondta, hogy emiatt nincs baba, mert a gyulladás olyan gennyes váladékot bocsát ki, ami miatt esélye sincs a petesejtnek átjutni a petevezetéken és ez a jobb oldalra is kihat, ahol nem látszott gyulladás. Állítólag az ilyen krónikus gyulladások a legnagyobb szemetek, mert ezt nagyon nehéz gyógyítani, hajlamos állandóan visszajönni (mint ahogy én is érzem, hogy visszatérően fáj az alhasam, ég, csíp, stb.) és sokszor a tenyésztés már nem mutat ki bacit, mert nem akut a gyulladás, hanem krónikus. És ez állítólag sokáig tünetmentes tud lenni (az esetek felében), nekem sem volt tünetem sokáig, de akkor már valszeg megvolt a gyulladás és csak akkor jelentkeztek a tünetek, amikor már szépen felszállt a petevezetékig
Szóval szívás, most nem javasolta az inszemet, azt mondta, hogy a legfontosabb a hüvely védekezőflórájának megerősítése és a gyulladás kiírtása.
És azt mondta, lehet, hogy csak lombik lesz a dologból, mert ilyenkor gyakran hegesedik a petevezeték.
Szóval ez van, eléggé el vagyok kettyenve, de legalább kiderült, hogy mi a gond, bár félek, hogy hosszadalmas lesz a kezelés
Azt nem tudom még, hogy hogyan adjam ezt elő a Kósa dokinak, hogy a háta mögött ilyen vizsgálatra mentem, ő nagyon hisz az inszemben, nem is tudom, most mit csináljak.
Hajnoca, engem is meghúztak elsőre forgalomból, és nagyon sok ismerősömet, ne aggódj, legközelebb biztosan sikerülni fog !!
Dezsina, úgy tűnik, nem inszemezünk együtt, nagyon drukkolok Neked!! De hátha nem is kerül rá sor