Új privát üzeneted érkezett!

Ja,és boldog házassági évfordulót!
Vendég

Hajnóca, boldog évfordulót!

Puszikám:köszi akérdésed, jól vagyok. Te?

babaimádó
Kép
babaimado

Szép jó reggelt!

Hajnoca
Jó mulatást mára!!! :D

Brizo, Katavirág
Tüszőnövelők mennek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Till
Én kb 1 kilót híztam ma reggeli mérés alapján.
Megpróbálok gyümit és zöldséget enni amikor rámjön az éhség.De aki azt állította valaha is, hogy ezek telítenek, az nem normális. :lol: Szerencsére még mindig gyors az anyagcserém, napi akár 3x is van nagy dolog. :oops: Sokat iszom, sokat is rohanok wc-re.
Hoztam pociképet. (Póló nélkül jobban látszik, de azt nem vállalom be itt. :oops: )
Kép

Kép
vizkriszisback

Vkrisz,csini vagy :D
Dezsinám,mi volt a konzin?
Vendég

sziasztok!

Nyulaszom!
sorszámot nem kaptam, csak csütörtökön fogok, valami technikai probléma miatt...
viszont inszem akkor indul!!! ha megjön (de ne jöjjön) és szúrni kell, nem Clostylozni... :roll: Mindegy... ezen ne múljék!
rettentő optimista vagyok. és végre a barnázgatásomnak is véget vetünk, ha mégsem sikerüne az inszem... utána akkor kapok gyógyszert, mert valószínűleg sárgatestelégtelenségem van. izgi....
dezsina

Dezsina, végre! Hülyére fogom magam drukkolni! :wink:

Hajnoca, boldog évfordulót! Töltsétek kellemesen az estét.

Brizo, hajrá tüszikék.+++++++++++++++++++++++++++++

Till, vigyázz magadra! Én is vigyázok, ha visszafogod a szénhidrát fogyasztást, csodákat érhetsz el vele.

Kriszi, hogy te milyen kis karcsú vagy! :lol: Hova dugtad azt a bébikét? :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Megvolt a hőtérképes vizsgálat, sajnos beigazolódott a sejtésem, egyértelműen látszódott a bal oldali petevezetéknél a gyulladás, a diagnózis, krónikus kismedencei gyulladás :cry: szóval jó car a térképem :( Nagyon érdekes volt amúgy, mindent elmagyaráztak, másfél órát voltam ott, megnézett uh-al is, azt mondta, hogy az ilyen krónikus gyulladás uh a legritkábban látszik és a hiszteron sem látszódhatott, hiszen az a méhüreget nézte. Egyértelműen azt mondta, hogy emiatt nincs baba, mert a gyulladás olyan gennyes váladékot bocsát ki, ami miatt esélye sincs a petesejtnek átjutni a petevezetéken és ez a jobb oldalra is kihat, ahol nem látszott gyulladás. Állítólag az ilyen krónikus gyulladások a legnagyobb szemetek, mert ezt nagyon nehéz gyógyítani, hajlamos állandóan visszajönni (mint ahogy én is érzem, hogy visszatérően fáj az alhasam, ég, csíp, stb.) és sokszor a tenyésztés már nem mutat ki bacit, mert nem akut a gyulladás, hanem krónikus. És ez állítólag sokáig tünetmentes tud lenni (az esetek felében), nekem sem volt tünetem sokáig, de akkor már valszeg megvolt a gyulladás és csak akkor jelentkeztek a tünetek, amikor már szépen felszállt a petevezetékig :cry: Szóval szívás, most nem javasolta az inszemet, azt mondta, hogy a legfontosabb a hüvely védekezőflórájának megerősítése és a gyulladás kiírtása.
És azt mondta, lehet, hogy csak lombik lesz a dologból, mert ilyenkor gyakran hegesedik a petevezeték.

Szóval ez van, eléggé el vagyok kettyenve, de legalább kiderült, hogy mi a gond, bár félek, hogy hosszadalmas lesz a kezelés :cry:
Azt nem tudom még, hogy hogyan adjam ezt elő a Kósa dokinak, hogy a háta mögött ilyen vizsgálatra mentem, ő nagyon hisz az inszemben, nem is tudom, most mit csináljak.

Hajnoca, engem is meghúztak elsőre forgalomból, és nagyon sok ismerősömet, ne aggódj, legközelebb biztosan sikerülni fog !!

Dezsina, úgy tűnik, nem inszemezünk együtt, nagyon drukkolok Neked!! De hátha nem is kerül rá sor :wink:
bébike4

Skrisz!
:D :D rendi vagy :!: :lol: :lol: de azért csak módjával drukkolgass.... :D

Bébike!
nem is értem hogyan lehet ez... és akkor tuti, hgoy nem lehet iszemezni :shock: ilyet még nem is hallottam, hogy hőrétképen derül ki ilyen dolog? Akkor hogy lehet, az , hogy máshogyan nem derül ki? Amúgy nekem 10 évig volt folyamatosan minden bajom, de a vezetékeim átjárhatóak maradtak. most nem tudom, hogy ez szerencse e vagy sem... neked TB támogatós lenne az inszem? nem érne meg megpróbálni esetleg? Szerintem beszélj a Kósa dokiddal, hátha azt ajánlja, hogy mégis csak jó lenne...
dezsina

Szia Dezsi, nem tudom, mit csináljak, valahogy annyira rám ijesztettek :cry: A petevezetékek átjárhatóak, ez többször is bizonyított, de állítólag a gyulladás miatt a csillószőrök nem jól funckionálnak és valami gennyes trutyit bocsátanak ki, ami kimossa a petesejteket. Olvastam már erről a neten is, majd megpróbálom bemásolni. De nálad ebből a szempontból biztos, hogy minden rendben van, én éreztem, hogy valami nem stimmel, a visszatérő alhasi fájdalmak jelezték, de uh semmi nem látszott soha :cry:
Reggel megyek Kósához, megbeszélem vele.

Most gyorsan ezt találtam róla:

Krónikus kismedencei gyulladás (PID)

Az alsó genitális traktus fertőzései, ha nem kerülnek időben felismerésre, vagy megfelelő kezelésre, korai és késői szövődmények kialakulásához vezetnek. A cervix tünetszegényen zajló, vagy tünetmentes C. trachomatis infekciója aszcenzió révén endometritist, salpingitist okozhat, mely rendszerint az enyhe tünetek miatt nem kerül felismerésre. A fertőzés azonban nem áll meg, tovább terjed és előbb-vagy utóbb a petevezetők teljes falvastagságát is érintő gyulladást idéz elő. Az akut PID-del szemben jóval gyakrabban találkozunk a lezajlott kismedencei gyulladás késői következményeivel ( krónikus kismedencei gyulladás /PID/). A PID minden esetben polimikrobás etiológiájú és az esetek kb. 40%-ban az egyik kórokozó a C.trachomatis. A PID kialakulását, illetve kockázatát a rendszeres irrigálás háromszorosra növelheti.
bébike4

Hát ebből nem sokat érteni :D Nem is akarok itt senkit megijeszteni, én éppen azért mentem el, mert éreztem, hogy nem stimmel valami és már fél éve visszatérően van valami bajom. Szóval ezzel Ti ne is foglalkozzatok, majd csak meggyógyítanak az okosok :)
bébike4

Bébike, beszéld meg feltétlenül a dokiddal. Ez nem játék. Ha kigyógyulsz belőle, spontán is lehet babátok. És akkor nem kell a hülye inszem, sem lombik.

skrisz72

Bébike!
Sajnálom, hogy ilyen rossz lett az eredmény Remélm találtok rámegoldást!!!!

Nyulasz!
Gravidát szedek, abban van folsav, mást nem.

Krisz!
Ez nemsok hízás, én az elején fogytam a sok hányástól, most az jött vissza. Szóval, ha akkor nem fogyok, már én is 6-7 kg pluszban lennék! :wink:

Bogyi!
Boldog házassági évfordulót!!!!

Mabe!
Mi is délutáni alszunk. :lol:

Ma este megyek dokihoz! Szorítsatok a méhszájamnak! :lol:

KépKép
zsófikukac

Helló!

Till: pocakképet kérünk tőled is!!!!!! :D :D

Vkrisz: kis helyes a pocód!

Bébike: milyen kezelést kapsz erre? (Hol voltál, kinél és mennyiért? Jöhet priviben is, köszi.)

Szép napot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli!
Bébikének írt leveled nagyon távirati stílusú volt :lol: :lol: :lol: nagyon tetszik :!: :D
dezsina

Dezsina: :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Skrisz: igen, tudom, hogy ez komoly dolog, meg is ijedtem rendesen :( Az a gáz hogy már négy (!) antibiotikum-kúrát csináltam az utóbbi fél évben! Úgy tűnt, hogy most már rendben van, néhány hónapja erre újra előjött, azért is mentem el gyorsan erre a vizsgálatra, ahogy olvastam róla. Valahogy az az érzésem, hogy ad hoc kicsit a kezelés, kapom a különféle antibiokat, ha az egyik nem segít, legyena másik, ez sem segített, akkor legyen kúp, és a tenyésztés mindig valamilyen másik bacit hozott ki :( NEm tudom, hogyan lehet még ezt kezelni.

Puszedli, az ormos intézetben voltam http://ormosintezet.hu/index.php/hu/szo ... _vizsgalat

Nem hiszem, hogy ne lenne publikus, 18 ezer pénzbe került. Maga az Intézet egy olyan hely, ahol a nem-konvencionális gyógymód szerint gyógyítanak, így elsősorban akupunktúrát ajánlottak kezelésként, még gondolkodom, meg beszélek a dokimmal, mit javasol, de antibiot már nem szívesen szednék
bébike4

Dezsinám,én is bizakodom nagyon!Maradj is ilyen optimista :wink:
Bébike,jajj...majd gyere,hogy mit mondott a dokid.Nyugodtan mond el,hogy voltál ezen,igaz a dokik általában elutasítják a természetgyógyászatot,de én is elmondtam az enyémnek,amikor íriszdiagnosztikán voltam.Ja,nem sok eredménnyel...ott ugyanis szteroidot javasoltak,a dokim meg nem.
Kukackám,drukk a méhszájadnak!!!
Vendég

Bébike,ha akupunkturára mennél,mindenképp Irina Kravetz dr-nőhöz!!!!Egy angyal!!!
Vendég

Szerinted segíthet? Te járnál nála?
A vizsgálat része volt a hőtérképes vizsg, uh, rendes nőgyógy. vizsgálat, meg egy konzultáció, ott egy Szathmári nevű főorvosnővel találkoztam.
bébike4

Hajnóca
Boldog évfordulót!
Vendég

Bébike,én Irinához jártam,mert egy barátnőm,miután másfél éve próbálkoztak,elment hozzá,és nem telt le a kezelés,még kettő hátra volt,és nem jött meg neki,így vártak.Februárben született meg a kisfiú:D persze nálam nem volt ilyen hatás,közvetlen az utolsó akup után volt az 5.lombik,ami nem sikerült,csak az azutáni...de mint ember,olyan kedves,és olyan kisugárzása van,hogy szívesen jártam hozzá böködésre :D
Vendég

Sziasztok.

Gondoltam beköszönök ide hozzátok.Remélem mindenkivel minden rendbe.Kismamik növesztitek a pocakot,többiek meg mihamarabb bebabásodnak!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

melani!
mi van veled? olyan rég voltál?
merre tartassz?
dezsina

dezsi:tegnap volt transzferem.2álomszép embrikém van.Remélem velünk marad.
És veled miújság???

Kép
Kép
melánia

Ja már látom is.Spontánkodás és kövi ciklus inszem.Reméljük arra már nem lesz szükség!!!

Kép
Kép
melánia

Rana:ha jól emlékszem te is Leidenes vagy???? Kapom a Clexant mindennap.Hematológusnál voltam de majd csak május második felében lesz eredményem.Szóval a kérdésem az lenne hogy ezt végig kapom majd a szülésig ha az eredmények ezt igazolják.
Azért érdekelne mert nagyon drága.Havonta 30.000ft.
Genetikán Leidenen találtak eltérést de a hematológus azt mondta hogy kicsi az eltérés ezért vettek le egy nagy csomó vért további vizsgálatokhoz.

Kép
Kép
melánia

Melani!
grautlálok a csodálatosan álomszépbaókákhoz! Nagyon vigyázz rájuk és pihizz amennyit csak tudsz!!! :D :D
drukkhegyek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
dezsina

Sziasztok!

Estike, szép kis meglepetéseket kaptál!

Hajnoca, legközelebb sikerül. Bolgogságos házassági évfordulót!

Bumi, gratula a vizsgához!

Katavirág, Brizó, Melani, +++++++++++++++++++++++++++++

Pocakfotók nagyon szépek. Alakultok :wink:

Dezsi, jól hangzik az optimizmusod :wink: . Tudod! Ez már fél siker.

Kép
petne

köszi dezsi a drukkot! :lol:
Átmentünk a Dévai Intézetbe és ott már ilyen szép eredményünk lett elsőre hogy van kit kiket visszaültetni és nem kell donor sem amivel az útóbbi időben riogattak bennünket. :lol:

Kép
Kép
melánia

Ja, magunkról elfelejtettem írni. Julcsinak kibújt az első 2 fogacskája. Az első éppen a 4 hós szülinapjára, a másik most van folyamatban. Szenved tőle szegénykém, de stramm kislány nagyon, csak néha sír keservesen. Remélem, hamar túl leszünk rajta.

Kép
petne

Megvolt a védőnő:
90 dekát híztam.Minden eddigi eredményem jó lett. A héten megyek uh-ra, majd egyeztetek a dokival.

Melánia
Drukk!!!+++

Pusz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Meli,jajj,sok-sok+++++++++++a két babának :wink:
Kukac,na mi volt a dokinál?
Rana,te merre???
Vkrisz,90 deka :lol:
Petne,hajrá fogacskák :D
Vendég

A darányi gólya
http://www.kki-darany.hu/
Vendég

Hahó,jó reggelt!!!
Vendég

Szép jó reggelt! :D

Nyulasz
Tök jó ez a gólyás kamera!Mi úgy imádjuk a gólyákat...minden fészeknek úgy tudunk örülni a párommal mint egy gyerek. :lol: A múltkor is úgy kanyarodtunk a kocsival a faluban, hogy kilógtunk az ablakon és fülig ért a szánk, hogy "Gólya!Gólya!"...pár suhanc meg elhűlten bámult meg minket az utca széléről. :lol:

Én meg 12 hét!!! :D
Befejezem a reggelit és megyek is a házidokihoz.
Csak a felét ettem meg, mielőtt vki szívszélhűdést kap! :lol:
Palit harmadrészt teljeskiőrlésű rozslisztből, tésztában, túrótöltelékben csak édesítő, a ribizli full cukros :oops: ...de lényegében emiatt van pali, mivel tegnapelőtt este bennmaradt a szatyiban vásárlás után és kiolvadt az egész zacsi. :?

Kép

Kép
vizkriszisback

Vkrisz, Mabe, szep pocakok :!:

Bebike :cry:

Melania, Brizo, epp kerdezni akartam, van-e valaki jelenleg celegyenesben :wink: Drukkok mennek :!:

En ma 5. ciklusnapon. Holnap petenezo UHu :wink:
katavirag

Kriszikém, gratula a 12. héthez!!! :lol:

skrisz72

Katavirág, drukk holnapra

babaimádó
Kép
babaimado

Vkrisz,a bűvös 12.hét :D gratula csodabébidnek :wink:
a,este néztük,apa gólya a fészek szélén állva aludt :lol: ...de sokszor nem történik semmi,néha azért rájuk nézek.
Meli,Brizo,Katavirág hajrá! :wink:
Vendég

Baba,Ired hogy áll?
Vendég

Kukac,méhszáj?
Vendég

Krisz! Csini vagy nagyon, 90 dkg az semmi :D , gratulálok a 12. héthez!
Dezsi! Nagyon drukkolok, hogy ne keljen az inszem :D , ha mégis akkor ahhoz még jobban!
Bogyimami! Boldog évfordulót :D :D Nagykisfiam szept. 1-én lesz 18 éves.
Bébike! Nem jó híreket kaptál : :cry: , összességében mégis jó, hogy tudni mi lehet a baj. Lehet, hogy türelemjáték lesz, de aztán már nagyon jók lesznek az esélyeid. :wink:
Kukac! Én nagyon drukkoltam a méhszájadnak! Mi volt?
Melánia! Gratulálok a két tökéleteshez, mostantól++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Petné! Már fogacskák, :shock: , gratulálok Julcsinak!

Kép
estike66

Nyulasz, nem tudom. Most mennék vérvételre (hormonok kellenek az endokrinológusnak), de piri vacakol. Ma 33.cn. Félek, hogy nem lesz jó az eredmény, mert legutóbb is soká jött meg és 12 napig tartott!!!!! :shock:
Hogy visleed a terhességet?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,a fene ebbe a piribe :evil: emlékszem régebben is küzdöttél vele :roll: Drukk a hormonoknak :wink:
Köszönöm,teljesen jól vagyok,néha itt fáj-néha ott,amikor pihenésből felkelek,mint egy százhúsz éves,de pár perc,és százat le is tagadhatok :D
Vendég

óó, már csak 20 vagy?? Akkor mostantól magázhatsz :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

:lol: ...na megyek gyufáért :wink:
Vendég

Na vagyok én is. Illetve voltam is, de csak olvasó üzemmódban, annyi a dolog.

Hajnoca, boldog évfordulót!!!!!! :D :D :D

Vkrisz, neked meg a 12. hétfordulóhoz! :D Jól nézel ki, 90 dkg az egy nagyobb pisilés. :lol: Viszont édesítőszerért kapsz egy nagy ejnyebejnyét! :x

Brizokám jó hogy néha jelentkezel itt is, írok majd mailt ha lesz egy kicsit több időm! Addig is tüszőnövik mennek neked!!!

Katavirág, neked is!

Mabe, nem semmi a pocakod!!!! :o Kismamik, pocakfotóhoz mindig írjátok oda a hsz-ban is, hogy hány hét és hány nap, hogy visszakeresve is egyértelmű legyen, amikor a vonalzó már mást mutat! (lehet, hogy odaírtátok, bocsi)

Többiek pocakfotó????

Én (ismét :? ) kezdek aggódni: szinte semmi pocakom nincs. Illetve van, de sztem szinte u.akkora, mint januárban, vagyis csak a hájtól nem lapos (annyi, hogy kicsit keményebb, mint eddig, nem lehet benyomni annyira az ujjam a hájba, meg van olyan nadrágom, aminek szorít egy kicsit a dereka, de ennyi). A 16. hetemet töltöm, és két db 15 cm-es baba (CRL kb 10 cm) van benne, hol férnek el????? Akinek elmondtam, hogy babákat várok, azt mondják, hogy egyáltalán nem látszik (pedig megnézettem velük a hasam alaposan), és amíg fel nem világosítom őket, akkor eleinte azt hiszik, még csak a 12 hét körül vagyok. Azt hittem, a 12. hét után egyértelműen gömbölyödni fogok. Lehet, hogy nem tágul eléggé a méhem (több orvos is mondta, hogy az átlagosnál kisebb. Talán nem fér el benne két baba?)? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,nyugi :D jön majd Kukacka,és megmutizza milyen picipocija van :lol:
Vendég

Vendég

Kérem ezt a gólyát :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás