Új privát üzeneted érkezett!

Százszorszép,
én esthajnalcsillagtól rendeltem LH tesztet és terhestesztet is.
Nagyon jó és nem mellékesen csak egyszer kellett.
A legérzékenyebb hcg-je 4 nappal a nemvárt előtt mutatta a mostani kis 12 hetesemet! :lol: :lol: :lol:
És sokkal olcsóbb!

Boeske,
de jó, hová mentek nyaralni? Mi nem hiszem, hogy megyünk idén.

Én Jónást még nem tudom, hogy bejön-e, azt is bevetettük, de egy hónapon belül mindent kipróbáltunk, nem fogom tudni, hogy mi vált be.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angie!
A Balatonhoz megyünk. 3 napra Alsópáhokra, aztán valahova Keszthely mellé a vízpartra.

Mikor mész UH-ra? Nemsokára látni lehet majd a nemét. :wink:

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!
Kis Ficánka rendben van! :lol: :lol:
Tarkó redő: 1,6 mm
CRL : 61 mm
10 napja még csak 35 mm volt.
Milyen nagyot nőtt. Bár tudom, ez normális ebben a korban.
Boeske, a nemére már nagyon kíváncsiak vagyunk, de én azt nem szeretem, amikor túl korán benyögi egy doki, hogy szerinte mi, és hozzáteszi: DE ez nem biztos!
Szóval, inkább később, de a valóságot!

Kép
KépKép

angie28

Ja, és Betty hogy vagy?
Olvasol még minket?
írj valamit, ha igen

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Bocs, most nem olvasok vissza, csak bejelentkezem: ennyit a mi nem-tervezésünkről:
Kép Kép Kép

Üdv mindenkinek!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva, nagyon jók lettek a fotók, szuperek :D és jól látom, hogy pici fiatok mosolyog????? de ééédes :lol: :lol: és hát igen....én is tartok ettől a 'nemkiválasztástól....de nagyon gratulálok a fiúcskához, én irígyellek érte :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris

Éva, micsoda fotó!!!
Nagyon szép! Gratulálok a kis tököshöz! :lol:
Már mi is tűkön ülünk, hogy ki is lehet ő, de egyenlőre annak örülök (csak halkan), hogy nincs annyiszor hányingerem. És az a pár csepp vérzés is annyi volt.

Boris, neked is lesz! :lol:

Kép
KépKép

angie28

angie, köszi :lol: :lol: hát mi fiúcskát szeretnénk jobban, de ha leányzó lesz az is szuperséges :lol:

Kép
Kép
piciboris

Boris szép a vonalzód!
A tegnapi napom szörnyű volt.
Egész nap hánytam. Amit megettem, ittam, minden kijött.
Estére már jobb lett. szerintem gyomorrontás lehetett. Is. Kis részben a babó.

Hol vagytok csajok? Kint a jó időben?

Kép
KépKép

angie28

angie köszi :lol:
ja, biztos mindenki nyaral :wink: :shock:
de borzasztó lehetett a tegnapod...mit ettél?

Kép
Kép
piciboris

helló Boris!
Nem tudom mi lehetett a baj. tegnap szinte semmit. húslevessel próbálkoztam, piritóssal, és teával. Egyik sem tetszett a gyomromnak.
előtte nap semmi különlegeset. De azelőtt viszont kínait ettem. Azt kívántam, pedig ha babát várok, félek ilyeneket enni, meg a különböző éttermektől is tartok, ki tudja.
De nem hiszem, hogy több nappal utánna lennék rosszul.

Kép
KépKép

angie28

angie, hát ja, én is tartottam az éttermi kajáktól, szerintem sem lehetsz rosszul két nappal később, tuti a babóka kavarja meg a pocid 8)
tényleg, Beni már jár? dumcsizik ezerrel?

Kép
Kép
piciboris

Halihó!
Boris, igen jár! Még nem érzi magát mindig, minden helyen stabilnak, óvatos, de szépen jár!
A beszéd... pár szónál megállt: anya, mama, aku (apu), tátá.
Mindent elmutogat. Megcsinálja amiket mondunk, mindent, de nem beszél. A doki szerint még egyáltalán ne aggódjak (1,5 éves), fiúknál 2,5 év amikor már el kell vinni szakemberhez.
Remélem ezt nem érjük meg. Annyi embertől hallottam, hogy későn kezd beszélni a gyerek, van aki 3 évesen.
És Borka?

Kép
KépKép

angie28

ÁÁÁÁhhh ne aggódj a beszéd miatt :lol: :lol: édesanyám 3 éves koráig meg sem szólalt... :shock: szóval ez teljesen változó. Lujzi is csak pár szavas és nem jár csak segítséggel, nekünk neurólógushoz kell vinnünk, de szerintem semmi gond vele :wink:

boeske, hogy vagytok?

agmano, kis kukisod?

Kép
Kép
piciboris

Te pedig a járás miatt ne aggódj! Szerintem sincs semmi.
Beni 7 hónapos korától járt segítséggel és nagyon sokáig nem mert egyedül menni. Láttuk, hogy akarja próbálni, de aztán mégse merte.
Aztán egyszer fésülködtem a fürdőben és ő megjelent a folyosón feltartott kezekkel egyensúlyozott felém. 11 hónapos volt.

Kép
KépKép

angie28

Akartam már kérdezni, hogy a "Borka " becenév? Mi a neve? A Lujzi második név?

Kép
KépKép

angie28

Piciboris!
Megvagyunk. A gyerkőcök kicsit köhögnek, náthásak, de majdcsak elmúlik.

Asszem volt peteérésem, a minimikroszkópom is páfrányokat mutatott. Lehet, hogy rögtön beáll a ciklusom?

Szép hétvégét!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, most már jó idők lesznek és talán kevesebb betegség :lol:
én is minimikroszkópozok, ma kezdem el...remélem ez a ciklus 'AZ a ciklus lesz, vagyis jövő ilyenkor ünneplés :lol:

angie, köszi :lol: nem is fogok törődni a rokonsággal, jár amikor jár..
Borka az egy teljes név, nem becézett, és igaz, hogy ez az első neve mégis Lujzisabb, így aztán Lujzizzuk :wink:

Kép
Kép
piciboris

csajok, elvileg 11-én lesz a pém, mikor legyünk először együtt, ha fiút szeretnénk? kösssz

hogy vagytok???

Kép
Kép
piciboris

Boris, miért, mit mond a rokonság?
Persze az nem baj, ha látja az a neurologus, úgy sincs semmi baja, csak még nem szánta rá magát a nagy lépésre!
Szép mindkét neve! :wink:
Ha csak elvileg 11 -én lesz, az nem pontos. Szoktad nézni ovu teszttel? Nekem a minimikroszkóp nem mutatta, vagy csak én nem jól törölgettem, nyálaztam.
Szóval mivel én lányra mentem, nekem meg kellett állni a pé. előtti 3. napon. Neked pedig akkor kell belelendülni, amikor pozitívat mutat a teszt. És utána nyugodtan lehet bármikor, azt mondják 2 naponta.
De a topic elején vannak Tulipán hozzászólasai, nagyon jól leír mindent. A hüvelyöblítésről, étkezés, pozíciók, stb.
Már el is felejtettem. :wink: :lol:

Kanga, mizújs veled?
Többiek, akik régen voltak?
Ha tudjátok, mondjátok el, hogy vagytok!

Kép
KépKép

angie28

angie, köszi, én most nem vettem ovutesztet, mikroszkópozom, remélem 11-e a 'csúcs pont, csak az utolsó 3 ciklusomnak változott a hossza 33-35-36napos volt, ezért kicsit macerásabb pontosan kiszámolnom, de figyelem a hüv. váladékot és am a cickóm annyira elkezdett feszülni..
megnézem tulipánt :lol: :lol:

boeske, agmano, kanga??? tényleg és a többiek???

Kép
Kép
piciboris

Pont elkerültük egymást Boris! :wink:
Olvass több oldalt át, hasznos és neki bejött a kívánt (lány)
egyébként nekem nem jött össze az ovutesztelés igazán, mert elkzdtem kicsit hamarabb nézni, tanulmányozni (volt sok),negatívnak láttuk, gondoltam túl hamar nézzük, kihagytam 1 napot, aztán már nem volt pozitív. Tehát, akkor volt mikor kihagytam, mivel biztos, hogy volt pé. Itt van a pocakomban. :wink:
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy mi együtt voltunk pé. után is, mert azt hittem még nem volt, de közben volt, úgyhogy bármi lehet.
Nézd kitartóan!

Kép
KépKép

angie28

angie :lol:
átolvasgattam tulipánt, köszi, na akkor figyelek a kajákra, és megpróbálom belőni az ovut :lol:

Kép
Kép
piciboris

Piciboris!
A mikroszkóppal nem lehet pontosan tudni a peteérés idejét. Az LH teszt sokkal egyértelműbb.
Bár nekem egyelőre megfelel, arra jó, hogy még ne legyen baba, és lássam, egyáltalán volt-e peteérés.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, hát most nem vettem lh tesztet, azért megpróbálom, hátha sikerül észrevennem a pét..
ti hogy vagytok? voltatok valahol a hétvégén?

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok !
Velem semmmmi.
Van ismerősöm a medőségin aki adott Utrogestent . Senkinek nem kívánom a hatást ! Olyan depressziós lettem , hogy 5 napig bőgtem ,utáltam az életemet és nem akartam gyereket ! Ezt a hónapot ki is hagytam.Ráadásul altájékon sincs minden rendben.Legalább egy hónapja erre se néztem.
Most vasárnap találkozom a medőődokival (sóginénim barátosnője) és beszélek vele.
Aztán kezembe akadt egy könyv ..aztán a folytatása és most olvasok ezerrel (egy könyvet többször is ).

Blankám 3 évesen kezdett beszélni ! 2 évesen éjjel-nappal szobatiszta volt , puzzle volt a kedvence. 13 hónaposan indult el.Nem vittem dokihoz !
Gergő 1,5 évesen már sok mindent mondott.

Pocakosok vigyázzatok magatokra !
Nem pocisok meg igyekezzetek !

Pusza mindenkinek,

Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

kanga, ilyen hatást gyakorolt rád az utro? durva!!!
na de akkor jobbulást, meg mindenképp írdd majd meg mi volt a meddőségin :!:
most már én sem aggódom Lujzim miatt, ma voltunk neurológián, semmi baja a kicsi lányomnak, juhhhhéj :lol: azt mondta a dokinéni, hogy várjuk meg türelmesen, hogy ő mikor akar járni :lol:

Kép
Kép
piciboris

Boris, tök jó, hogy semmi baj nincs.
Így most már megnyugodhatsz!

Kanga, én is hallom mostanában egyre több gyerek 3 évesen kezd beszélni. Nem aggódok, csak én már úgy beszélgetnék vele!
Minden nap várom, hogy na, most mond valami újat, de csak az eddigi pár szót hallom. :cry:
Nem leszek türelmetlen. :lol:

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok Lányok!

Hazaértünk...
Szép volt, jó volt, de azért a legjobb mégis itthon :lol:

A későn beszélők táborát gyarapítjuk mi is!
Nagyobbik fiam 2 éves kora után kezdett el beszélni, de akkor is csak szép lassan, fokozatosan. Megértek Mindenkit, aki már szeretné dumálni hallani a Manóját, én is így voltam vele. Pláne, amikor a barátnők már arról számoltak be, hogy barokk-körmondatokban beszélnek hasonkorú gyermekeik :?
Anyukám persze mindig azt mondta: Nyugi, kívánni fogod majd még, hogy legalább egy fél percre maradjon csendben!
Szóval gyermek beszél, sőt! néha túl sokat és túl hangosan :lol:
Kisöcsinél már lényegesen türelmesebb vagyok, 22 hónapos és összesen 5 szót mond, viszont kiváló a pantomim-játéka :D
Annyiból nem bánnám, ha végre beszélne, hogy valószínűleg napi 5-6 hisztivel kevesebbet "élvezhetnénk", ugyanis rémesen megsértődik, ha nem értjük meg Őt.....

Babaprojekt nálunk is él még, eredmény várat magára :wink:
Április végén volt az év 2. Jónás napja számomra - hát megpróbáltuk kihasználni. Már magam sem tudom, hogy hiszem-e vagy sem.
Továbbra sincs viszont különösebben más választásom, a pé-mérés ugyanis nem vezet fix eredményre. Kisfiú-vágy esetén nem lenne gond, mert minden ciklusban produkálom a pozitív LH teszteket, de hogy mikor van az a bizonyos -3. nap???!!!!
MIndenesetre voltam dokinál, nőgyogyi bajom elvileg nincs :D Kaptam vitaminokat és egyéb kütyüket, hátha segítenek.....3 hónapig nézzük - persze remélem nem is kell olyan sokáig :lol:

Jó hosszúra sikeredtem....na, de hát ennyi idő után :)

Örülök, hogy a Pocakosoknál minden rendben és gratula a növekvő Picikhez!
Még nem Pocakosoknak pedig továbbra is szorítok! Majd csak összehozzuk mi is Csajok, nem?!
panna09

panna, ez a -3 nap nekem is kínai...próbáltam az előző ciklusnál az lh tesztet de valszeg korán kezdtem mert nem lett pozitív így nem akkor voltunk együtt tutira amikor kellett volna, na mindegy ebben a hónapban 'spontán megérzésekre hagyatkozom :lol:

Kép
Kép
piciboris

Lányok, azért "örülök", hogy nem csak Beni beszél későn!
Értitek, ugye?
Akkor nem aggódozok tovább, majd beszélünk még eleget! :lol:

Boris, egyszerű: Kapd el apát 2 naponta, akkor nem lehet elkerülni a peteérést! :lol:

A - 3 nap eltalálása elég nehéz, ezért könnyebb a kisfiút összehozni.
azt mondják, hogy amikor már pozitívat mutat az LH, már nem szabad együtt lenni. De ahhoz ki kell ismerni a teszteket rendesen, hogy tudd biztosra, mikor pozitív.
Nekem volt hogy 2 nap is pozitív volt, már nem voltunk együtt az első + napon sem, és nem lett baba. :cry: Elhaltak a katonák addigra, mire elérték az érett petét, túl hamar megálltunk.

Kép
KépKép

angie28

angie, olyan nehéz ez, most például nm érzem, hogy lett volna ovum., így lehet, hogy ez a hónap sem sikerül...

Kép
Kép
piciboris

Boris, igen, igazad van, nincs minden hónapban peteérés. Bocs.
De hátha nem jól érezted! És volt! Drukkolok nagyon!

Kép
KépKép

angie28

angie, hát azért én is reménykedem :wink:
ma voltunk oltáson és hoztak egy 7 hetes babát..úgy elérzékenyültem..majdnem elsírtam magam, úgy látszik ketyeg a biológiai óra.. :lol:

Kép
Kép
piciboris

Boris, én is mindig csodálattal nézek minden kisbabát!
Ez természetes. Dehogy ketyeg, még fiatal vagy.
Mennyi is vagy, ha nem titok?
Mintha már írtad volna... :oops:
Én 29 leszek mire megszületik tesó, aztán remélem javul az anyagi helyzetünk, mert szeretnék még 3-at kb 35 évesen. :wink:

Kép
KépKép

angie28

angie nagyon ari vagy :lol: de én már 38. ban... :cry: szóval sajna ketyeg...
3-at is szeretnétek :lol: :lol: :lol: húú asszem nekem az lehet sok lenne a jóból :lol: :lol: :lol:

boeske, agmano panna, többiek :?: :?: :?:

Kép
Kép
piciboris

Boris, akkor sem ketyeg.
Most nem akarom felsorolni a sok sztárt, akik mind ilyen korban vagy jóval 40 felett szültek.
A 3. csak gondolat még. Nem tudom , hogy fogom gondolni 2 kicsi után. Lehet örülni fogok, hogy vége a pelenkás, éjszaka felkelős korszaknak és dehogy akarjuk előről kezdeni. :lol:

Kép
KépKép

angie28

Hahó,

boris, ne csüggedj! el kell kapni apát 2 naponta és akkor nem lesz gond! :lol:
Csinálj mindenképp ovu-teszteket, azzal tutira látod, hogy volt-e, van-e ovud! Magad tartod csak bizonytalanságban, ha kihagyod. Hidd el a két fiam a teszt segítségével jött össze elsőre, mert hogy tudtam, mikor kell tutira összebújni Apával. Azért bíztatlak ezerrel, mert ha az én sokat emlegetett horror - ciklusom mellett ez így működött, akkor másnak is fog...... Nem is fájna a fejem, ha most is kisfiúra hajtanék..... +teszt,aztán hajrá! :lol:
Persze a teszt később is jól jönne, mármint a következő hónapokban, hogy kiismerd mikorra is esik az ovud, akkor biztosabbra mehetnél. Nemsokára már a saját kis Manód felett fogsz elérzékenyülni! Szívből kívánom....

Én most nagyon optimista vagyok - semmi okom persze :lol: de nem baj!
Már a ciklusom 26. napját taposom, de még csak nem is ovulálok. Az elég gáz, nem?!
Kisebb vagyont költöttem már ovu-tesztekre az elmúlt fél évben :(
Hát ez van! Túl sok időm már nekem sincs (36) ill. lehet, hogy lenne, de azért nem járókerettel szeretnék menni a gyerkőc óvodai ballagására :lol:
panna09

köszi csajok arik vagytok :!: most kétnaponta együtt voltunk, talán beleesett az ovu is, 10 nap múlva kiderül :wink:

panna, 26. napon még nincs ovud? hány napos a ciklusod? igaz, nekem 36 és jó későn volt (mikroszkóp szerint) az ovum, 24. napon (remélem), szóval lehet hogy még lesz neked is ezekben a napokban :lol:

Kép
Kép
piciboris

Az én ovumat inkább már hagyjuk.... :wink:
Előző ciklusban napokon keresztül produkáltam a + tesztet, vagy egy hétig.... most meg nem is akar egyáltalán + lenni....ki érti ezt?! Doki szerint pedig nincs semmi bajom :roll:

Már az is eszembe jutott, hogy mi van, ha most épp fordítva viccelődik a ciklusom és rövidebb lesz és túl későn (?!) a 16. napon kezdtem el tesztelni..... na, de akkor már a mensit kéne várnom :?:

Még egy ciklust bevállalok ilyen tesztelgetősre, aztán ha továbbra is ilyen értelmetlen, akkor a szép, nyári estéken egyszerűen csak letámadom Apát, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.....

angie,
lehet, hogy lassan már a nemét is lehet látni ennek a kis Manónak. Meg fogod kérdezni?
panna09

Jó reggelt!

Panna,
ma délután megyünk, már alig várom, hogy tudjuk. De csak ha biztos!
Azt nem akarom hallani, hogy talán ez vagy az. Ezt uh. nélkül is tudom mondani. :wink: Remélem megmutatja.
Bencét a 18 héten láttuk 4D-en, azt is a végén. Befejezésképpen szépen széttárta a lábait, mintha mondta volna: " ezt akartátok látni, tessék! " :lol: :lol: :lol:

lányok nekem ez a ciklus dolog kínai. Hogy ilyen hosszú?

Kép
KépKép

angie28

angie, jujj de kíváncsi vagyok megmutatja-e magát a babóka :lol:
meg persze a kép is jöhet :lol: :lol:
jaja ezek a hosszú ciklusok szerintem nehezebben értékelhetőek, nekem a szülés előtt 32-33napos volt, most meg 36-37..

na panna én valahogy pont ezért nem vettem lh tesztet, eleve drága, aztán meg nálam nem mutatott semmi egyértelműt..

Kép
Kép
piciboris

Angie!
Hú, de izgalmas, majd írd meg, mit láttatok! :wink:

Piciboris!
én úgy fogom csinálni, hogy nézem mikroszkóppal, és amikor már az páfrányosodik, akkor váltok LH tesztre, mert az jóval pontosabb. Így nem kell olyan sok teszt.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, na ez jó ötlet, köszi :lol: ha most nem jön össze ebben a hónapban a baba akkor jövő hónapban kipróbálom :lol: :lol:

csajok!éjjel arra ébredtem, hogy fáj a hasam, most kicsit meg van alul puffadva, nem tudom jelent-e ez valamit...

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Rég néztem be ide, és pont jókor jöttem?!
Angie? Mizújs? Nekem a nem megállapításra 100%-ot csak születés utánra mondtak, de azért 2D-ben is kiválóan látszanak már a dolgok, lányból még lehet fiú, de fordítva kizárt. Ha már ott liffeg a fütykös, akkor kész. Ilyen pici korban a bogyókák vagy szeméremajkak elég hasonlóak. A kuki azomban árulkodó - 12 hetesen a mindössze 6 centis babánál már ott volt és látszott. Remélem kislányt láttatok tegnap!!!!!

És Panna, Piciboris, hajra!!!!

Ovu - 3 nap? Hát látjátok, ez sem szentírás... nálunk nem jött be, pedig a teszt alapján volt legalább 3,5 napunk ovu előtt.
Próbáljatok még többet rátartani, ha mindenképpen kislányt szeretnétek! Van akinek 5-6 nappal előtte volt az akció, na úgy már tuti a lány.

A tesztelgetés elég drága mulatség, de nekem az olcsóbb tesztek is minden hónapban jól mutatták a pé-t szépen a 23. ciklusnap körül. Aztán mikor élesben mentünk, akkor sikeresen a 20. nap volt pé. Ezért is éreztem a vesztem, mert én legalább 5 napot akartam hagyni a lányoknak. A késői pé ellenére nekem alig volt hosszabb a ciklusom. Lehet, hogy gyári hibás vagyok, azért nem tudtuk eltalálni jól a napokat?

Na mindegy, ezen már hiába kesergek, az a lényeg, hogy egészséges legyen mindegyik.

Így is imádnivalóak!

Beszéd, 18 hónaposan? Még elég korai. Ilyenkor - főleg a fiúk- csak szavakat használnak pl: minden "kaga" volt nálunk. Martin 2 éves bőven elmúlt mire egyszerű mondatokat használt, Norbi pedig csak akkor kezdett el beszélni, mikor a báttya oviba ment, de akkor 1 hét alatt kerek mondatokat mondott 2, 3/4 évesen.
Azóta be sem áll a szájuk.
De őszinte leszek, én is várom már mire Tomi babánk is legalább 1 éves nem lesz, imádom a kisbabákat, de félek a feladattól. És egyre közeledik....

Na most már eldugulok!

Sikeres próbálkozásokat!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva, szia, hiányoztál!!!
Köszi szépen, de nem mutatta magát! :cry:
Sebaj, majd a a genetikain 3 hét múlva.
Azt viszont láttuk ahogy izeg-mozog, bokszolt a hasamba, kalimpált a kezeivel. Olyan édes volt!
Már majdnem 32 hetes vagy, gratula! És már a neve is megvan, szép!
Nem csodálom, hogy félsz, én is, pedig nekem csak 1 van még.
De biztos belejössz, már a fiúk nagyok, segítenek.
gyere, ahogy tudsz!

Boris, nem tudom mi lehet, de remélem baba!!!!!!!!

Boeske, neked is szia, te is hiányoztál!

Kép
KépKép

angie28

Angie!
Sebaj, majd legközelebb.

Én egyébként nem szeretném majd szülés előtt megtudni a nemét. Már Andrisnál sem akartam, csak a férjem volt nagyon kíváncsi. :D

Éva!
Jó, hogy benéztél.
Sikerült a bárányhimlő-akció?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Hát képzeljétek, 3 lehetősége volt Martinnak elkapni a barikat, de nem sikerült.

Most egy darabig nem is kellene már. Jövő héten megyünk "nyaralni". Jól kicentiztük a végét, remélem nem ott fogok szülni...

Angie, én utólag örülök, hogy mregtudtam a nemét, de kicsit sajnálom is, hogy nem volt az a jóleső várakozás, amiben Te most benne vagy.

Boeske, biztos, hogy a 4-et nem szeretnéd tudni?!

Kellemes hétvégét!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!
Igazság szerint maga a szülés nem hiányzik már nekem. Köszönöm, három elég volt egy életre. De ha nem tudom a nemét, a kíváncsiság segítene újra elviselni azt a pár nehéz órát. :wink:

Szerintem Martin már védett a bárányhimlővel szemben.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske :lol:
húú hát 3 szülés után egy negyedik tuti nekem sem hiáynozna annyira, jójó az ember lánya persze túléli...de a féjdalmat kihagynám, én egyébként már most úgy vagyok vele, hogy előre tartok a 2.tól.......
boeske, te láttál már olyat a mikroszkópoddal, hogy olyan kerekek mint terméketlenségnél de tiszta bugyborékosak belül meg még páfránymintásak is...lefotózni nem tudom :wink: :lol:

ágmanó :shock:
jajj ne fesd az ördögöt...dehogy szülsz jövő héten!!!!! csak szép nyugiban nyaraltok egy jót aztán majd megszületik időre :lol:

Kép
Kép
piciboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?