Sziasztok Lányok!
Hazaértünk...
Szép volt, jó volt, de azért a legjobb mégis itthon
A későn beszélők táborát gyarapítjuk mi is!
Nagyobbik fiam 2 éves kora után kezdett el beszélni, de akkor is csak szép lassan, fokozatosan. Megértek Mindenkit, aki már szeretné dumálni hallani a Manóját, én is így voltam vele. Pláne, amikor a barátnők már arról számoltak be, hogy barokk-körmondatokban beszélnek hasonkorú gyermekeik
Anyukám persze mindig azt mondta: Nyugi, kívánni fogod majd még, hogy legalább egy fél percre maradjon csendben!
Szóval gyermek beszél, sőt! néha túl sokat és túl hangosan
Kisöcsinél már lényegesen türelmesebb vagyok, 22 hónapos és összesen 5 szót mond, viszont kiváló a pantomim-játéka
Annyiból nem bánnám, ha végre beszélne, hogy valószínűleg napi 5-6 hisztivel kevesebbet "élvezhetnénk", ugyanis rémesen megsértődik, ha nem értjük meg Őt.....
Babaprojekt nálunk is él még, eredmény várat magára
Április végén volt az év 2. Jónás napja számomra - hát megpróbáltuk kihasználni. Már magam sem tudom, hogy hiszem-e vagy sem.
Továbbra sincs viszont különösebben más választásom, a pé-mérés ugyanis nem vezet fix eredményre. Kisfiú-vágy esetén nem lenne gond, mert minden ciklusban produkálom a pozitív LH teszteket, de hogy mikor van az a bizonyos -3. nap???!!!!
MIndenesetre voltam dokinál, nőgyogyi bajom elvileg nincs
Kaptam vitaminokat és egyéb kütyüket, hátha segítenek.....3 hónapig nézzük - persze remélem nem is kell olyan sokáig
Jó hosszúra sikeredtem....na, de hát ennyi idő után
Örülök, hogy a Pocakosoknál minden rendben és gratula a növekvő Picikhez!
Még nem Pocakosoknak pedig továbbra is szorítok! Majd csak összehozzuk mi is Csajok, nem?!