Sziasztok!
De jó volt a tali!!!!
Lejön a képekről hogy milyen jól érezhettétek magatokat, nagyon édesek a gyerekek egy kupacban
És az a sok finomság...
Épp 1hónapos fogyókúrát tartok, és állandóan éhes vagyok, de sztem már csak azért is... ha nem fogyóznék biztos nem is kívánnék ennyi mindent
Szóval nagyon sajnálom hogy nem tudtunk elmenni
Bence a szülinapon kicsit nyafogott hogy ne hagyjam ott, rögtön arra gondoltam hogy ha megcsinálja a nagyműsort és végül haza kell vinnem akkor agyoncsapom
mert ugye emiatt nem tudtunk Szamiékhoz menni. De végül ott maradt
Szilbee, láttalak benneteket a Corában pár napja
De téged csak messziről, a család többi részével épp szembe sétáltunk
Anikó, gratulálok Dorotinak a lépegetéshez!
Hamar belejön majd és nyáron már szaladhatsz is utána
Nagyon csini kiscsajszi
Ildikó, én még csak most láttam a szülinapi képeiteket. Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Nimródnak, gyönyörűűűűű kisfiú
A szemei valami hihetetlenül kékek
Katlina, hú de ügyes Robika!!!!! Gratulálok! Ez sztem olyan nagy dolog ennyi idősen.
Én tegnap kíváncsiságból levettem délelőtt Jázminról a pelust, de annyira nem tudja még! Vagy egy órán át játszottunk a szőnyegen, kérdezgettem hogy kell-e pisilni, ott volt a bili 2centire tőlünk. Mindg mondta hogy nem méééééég
Kiszaladtam a konyhába vmiért, erre abban a pillanatban kiabál hogy odakakiltam a szőnyegre! Rohantam be, hogy ezt nem hiszem el, erre csak egy pici pisi volt
Gyorsan vettünk is pelust
Ha nyáron szobatiszta lesz annak örülni fogok, de ha csak jövőre akkor akkor. Nem sürget bennünket semmi, úgy se megy oviba se még 2évig.
Szami, hogy Nektek milyen szép 3gyereketek van!
Jázminod is már annyira nőci
Máténak pedig gratula a sok szép eredményért, nagyon büszke lehetsz rá!!
Dorka, neked továbbra is mennek a drukkok
BbJudit, te mint nagy vásárló
Voltam ma a Family Centerben! Nagggyon jó kis akciók vannak a Vögelében és a C&Aban is
Sztem a két nagy cipőbolt egy kicsit sok ott egymás mellett, a Kik nekem hmmm... jó, de néhol kicsit kínai feeling. A Müller is biztos tuti, de azon csak végigrohantam, mert Jázmin egy 15ezres nyávogó macskáért volt odáig
és jobbnak láttam gyorsan távozni
Van Kenguru Kid is, na ott nem voltam.
Viszont tele lett a kocsink lufival, most itthon a plafonon lebegnek
Összességében klassz lett, végre van már választék Szolnokon is, csak győzzük pénzzel