Új privát üzeneted érkezett!

Érezzétek jól Magatokat Szamiéknál!!! És mindenki más is, aki nem jut el Hozzájuk!!!

(Diavetítésen egy gyerek és az anyukája hallgatta a mesét, amit az egyik könyvtáros néni olvasott fel... rajtuk kívül volt kb. 5 gyerek szülővel... kint a könyvtár részen... így Bencét sem lehetett bevonszolni... voltunk ott kb. 10-15 percet... kár...)

Kép

Kép
szolkata

Megérkeztünk! Még egyszer köszi Szami! Nagyszerűen éreztük magunkat!!! Olyan jó volt találkozni a többiekkel is "élőben"! A fényképezőt sajnos itthon hagytuk, úgyhogy csak a többiekben bízhatok kép ügyben!

Andi

Kép
Kép
andii

CSAJOK!!!!
KÉPEKET MÉG MELEGIBE!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Lányok, köszönöm, hogy itt voltatok! Nagyon élveztük!!!

Képeket várjuk, Jaimee-ék nemrég indultak, az Ő párja rengeteget fényképezett, bízom a sok és szép képben. Judit, te is hozhatod a képeket, ha hazaértetek! (itt maradt a töltőd, majd eljuttatom valamikor)

Niki, köszi a ruhákat, Dorka, Neked meg a könyvet és a csokit.

Lányaim kipurcantak, áznak a kádban :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

És találtam még egy rózsaszín ivópoharat, ami a gazdáját keresi...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Noitthone.

Szami, mi is köszönjük mégegyszer a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Köszi a többieknek is, jó volt újra (illetve Andival először :) ) találkozni :D

Mi vittünk gépet, csak olyan jól elvoltam, hogy elfelejtettem fényképezni :oops: Úgyhogy én is bízom a többiekben - mélben is meg lehet dobni (jó)pár képpel :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin: tökipompos receptet kérek! Maja még itthon is azt akart enni! :lol:

Olga: a túrósnak is jöhet

Judit: az almásnak is

Olgáék remélem odaértek a színházba!

Andi

Kép
Kép
andii

Szami!
nagyon köszönünk mindent, jó volt egy kicsit dumcsizni!

töltő éjboniba eszembe jutott... majd tényleg kellene, úgyhogy majd hívlak ezügyben...

mindjárt rakok képeket!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

pont a házigazdákról nem készült oylan mutogathatós kép...hátha Popiapu elkapott egy-két jó pillanatot.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Mi is megjöttünk, szupi volt találkozni, Szami, köszönünk nagyon nagyon mindent!!!!!!!!!!

70 kép készült, a legszebbek közül majd teszek fel párat, a többi megy mail-ben.

:wink:
jaimee1

Judit, igen, van házigazdás is. Tök jók a képek!!!

Dorka: Sajnálom, hogy nem találkoztunk. :(
jaimee1

na amíg feltöltöttem a fotókat a csajok be is aludtak... asszem engem sem kell ringatni...

almás-krémes:
1 kg alma
8 tojás
20 dkg liszt
18 dkg cukor
1/2 cs sütőpor

Krém:
1/2 l tej
2 cs vaniliás pudingpor
18 dkg cukor
20 dkg rama

a tepsibe aljára alufóliát kell tenni, amire jön az alma, vékony szeletekbe, majd jön a tészta
a tojás sárgája + cukor, + 3 ek víz felverve, aztán a liszt, sütőpor, majd a kemény habbá vert tojásfehérje ha van kedved, akkor a felébe tehetsz kakaót is, hogy felemás legyen a tészta. kb 175 fok, légkeveréses alsó-felső sütés 45 perc. ha kész, megfordítod egy másik tepsibe, hoyg az almaréteg kerüljön felülre, aztán rá a krém, és a tetejére tortabevonó, vagy kakaópor, vagy ami tetszik.

Jaimee!
nekem meg a pogi recept kellene, mint mondottam, nekem nem sikerül igazira sosem, Gréti meg egy jó párat bevert.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, fajintosak a képek :D A négy grácia a pillanatnyi kedvencem :)

Szami, nekem meg a csirketorta receptje kellene, mindkettőnknek bejött :)

Töki pompos: (ezt is a TvPaprika honlapjáról szedtem le, az Ízes hagyományok c. műsorban láttam)

Hozzávalók 8 személyre:
* 1 kg liszt
* 5 dkg élesztő
* 5 kávéskanál kristálycukor
* 2 közepes nagyságú burgonya
* kevés sertészsír
* 2 fej vöröshagyma
* 30 dkg húsos füstölt szalonna
* 3 dl tejföl
* 3 gerezd fokhagyma
* 10 dkg sajt

A burgonyát kockákra vágva sós vízben puhára főzzük.

A lisztet átszitáljuk, közepébe fészket készítünk. Az élesztőt 2 dl langyos tejben feloldjuk, a kristálycukrot hozzákeverjük, és az egészet a liszt közepébe öntjük. Kevés lisztet keverünk bele, és langyos helyen kelni hagyjuk.

Közben a vöröshagymát vékonyan felszeleteljük, a füstölt szalonnát kockákra vágjuk. A tejfölbe belenyomjuk a megtisztított fokhagymagerezdeket, a sajtot lereszeljük.

A megfőtt burgonyát a megkelt élesztős liszt tetejére nyomjuk (lehetőleg burgonyanyomóval), langyos, sós vízzel és a burgonya sós főzőlevével összedolgozzuk a tésztát (kb. fél liter folyadék kell hozzá). Addig dagasztjuk, amíg az edény falától elválik, és a teteje is sima lesz.

A tál alját gyengén lezsírozzuk, erre kerül a kidolgozott tészta, tetejét kissé belisztezzük, és félretesszük pihenni.

Sütőtepsit kizsírozunk, és ebben terítjük szét a duplájára megkelt tésztát. A tetejét villával megszúrkodjuk, és leterítve még a tepsiben is pihentetjük egy kicsit. Felfűtött kemencében, vagy jól előmelegített sütőben elősütjük, közben megfordítjuk, hogy egyenletesen süljön. Kemencében 5-10 perc, sütőben 15-20 perc szükséges ahhoz, hogy szép aranyló tésztát kapjunk. Ekkor kivesszük, a tetejére fokhagymás tejfölt kenünk, rászórjuk a szalonnakockákat, a hagymakarikákat, végül a reszelt sajtot. Újabb 10 percre visszatoljuk a sütőbe, és készre sütjük. Kockára vágva kínáljuk.

(Mi lilahagymával szeressük, azzal "szoktam" csinálni...és ennyi tészta alapanyagból nagyon vastag (kb. 5-6 cm magas) lesz a tészta; ami nem baj, csak nekünk nem jött be :) )

Judit
Kép

Kép
balwin

Ehh...dezsávűm van, asszem (biztos) ezt a recit már felraktam eccer :roll: Elég lett volna privátilag megosztani Andival...mindegymá, noh, nem törlöm ki...

Judit
Kép

Kép
balwin

Nem baj, Balwin, jó, hogy felraktad, én is akartam kérni. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.05.14 08:48-kor.
jaimee1

Erika: képek nagyon jók!

Recepteket köszönöm!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

De jó volt ezekre a szuper képekre érkezni! :D
Szami! Én is köszönöm szépen még egyszer a vendéglátást! Jó volt találkozni mindenkivel, Andit és a lányokat is megismerni.

Sajnos a színházba odaértünk, inkább maradtunk volna nálatok... Szünetben le is léptünk, fél 9-re itthon voltunk.

Fényképezőt mi is vittünk, ami a táskámba volt, az meg a kocsiban... :oops:

Alkalomadtán ha a fotósoknak ideje engedi, akkor néhány képet szeretnék kérni e-mailben is! Van mit pótolnunk Balázsról. :?

Receptet holnap délelőtt gépelem.

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga

Ezek a képek!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon jóóók!

Este legalább 10 kóbor lufi állatot gyűjtöttem be a kertből... :lol:

Olga: :roll: mi megmondtuk... De azért bosszantó lehetett... :roll:

Többieknek (akik nem nálunk voltak) hogy telt a tegnapi program?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Erika!

tök jók a képek!

Én elküldtem Andi kivételével mindenkinek, amit én csináltam, remélem át is megy...

Andi!
dobj már meg mailcímmel!

Olga!
basszus!

a többiek programjai, és a képek!?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga: csatlakoznék a balszerencse sorozathoz. Meséltem a kocsit, tegnap meg elhagyta a férjem a telefonját. A kártyát már letiltattuk, ma intézem a sim kártyát, hogy ugyanezt a számot megkapjuk, mivel céges. Most már csak jó dolgok történjenek!!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Dorka: hogy vagy?

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Hát Andi, sajnálom a telefont! Ép Dorka is mondta szombat délelőtt, hogy a férjének Petinek is tönkrement a telefonja, pont így szülés előtt. :? Remélem nekünk mostmár egy darabig nem jön semmi.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Küldök majd képeket, csak egy kis türelmet kérek, időbe telik a marha nagy felbontású képeket egy picit lekicsinyíteni. A hét végéig mindenki megkapja a képeket. :wink:

Szami: Írtam privit.

Olga: Óóóóó....látod, tényleg maradnatok kellett volna.

Judit: Köszi, átjöttek a képek. :P Küldöm majd a pogi receptet is, nem felejtettem el. :wink:

Andi: Így szokott az lenni, a baj nem jár egyedül....De hátha most már vége lesz a pechszériának.
jaimee1

Sziasztok!

igen, szívesen maradtunk még volna Szamiéknál, de mikor Balázs kijelenti, hogy menjünk haza, akkor menjünk haza van! :lol: :oops:

Reszelt túrós receptje:

Hozzávalók:
# A tésztához:
# 40 dkg liszt
# 15 dkg porcukor
# 1 tojás sárgája
# 1 csomag sütőpor (vagy kávéskanál szódabikarbóna)
# 4 evőkanál kakaó
# 25 dkg sütőmargarin (mikróban puhítva)
# pici tej (max. 2 evőkanál)

A töltelék:
# 1 kg túró
# 25 dkg porcukor
# 1 citrom reszelt héja
# 3 tojássárga
# 4 tojásfehérje
# 2 csomag vaníliás cukor
# (mazsola ízlés szerint)

Elkészítés: A tésztához valókat egy tálban összegyúrjuk, majd két részre osztjuk úgy, hogy az egyik rész kicsit több legyen. Ez lesz az alja. A kisebbik részt fóliába csomagoljuk, mehet a mélyhűtőbe.

Közben elkészítjük a túrókrémet. A hozzávalókat jól összekeverjük, majd a tojásfehérjéből vert kemény habot apránként, óvatosan hozzákeverjük.

Nagyméretű (lehetőleg magas falu) gáztepsit kikenünk vajjal, és a nagyobb darab tésztát belenyomkodjuk, peremet képezve a tepsi oldalán. (Lehet ezt a részt is egyébként mélyhűtőbe tenni, és nagylyukú reszelőn belereszelni a tepsibe.)

Majd ráterítjük a túrós krémet. Ezután elővesszük a másik tésztát, és ezt a túró tetejére reszeljük (nagylyukú reszelő).

Előmelegített sütőben, erős lángon (kb. 200 C-on, hőlégben csak 180 C-on) kb. 25-30 percig sütjük.

Megjegyzés:
A tejből csak apránként annyit tegyünk hozzá, hogy a tészta jól gyúrható legyen. NE LEGYEN LÁGY!!! (max. 2 evőkanál)

Olga

Kép
juhaszolga

Az lemaradt, hogy ez egy nagy adag, nagyon sok lesz belőle, szóval amit én vittem a talira az csak fél adag volt, úgy, hogy itthon is maradt pár szelet. Tehát egy 3 fős családra bőven elég a fele mennyiség. Szerintem. :D

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, nagyon jó képeket hoztatok! De hát ilyen gyönyörű gyerekekről csak szép képeket lehet készíteni! :wink:

A recepteket ki ne töröljétek, még ha már fel is voltak rakva ide, majd mentegetem őket én is. :)

Dorka hogy érzed magad?

A többit majd később, most mennem kell.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Olga!
tényleg én eddig mindig lereszeltem az alját, de minek, mikor a teteje látszik!

Andi!
mentek a fotók! sikerült elintézni a telszámot?

nem szeretnétek megnézni az angyalok és démonokat? dan browntól ( da vinci kód) csüttől játszák a plázában.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Még néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Judit, Niki, köszönjük, de ennyi mindent nem kellett volna! Máté a hunyadis könyvet még vasárnap délután elolvasta!

Holnap szorítsatok neki, megyei szövegértési verseny...

Ma meg másodikak lettünk Anna nagy örömére a családi vetélkedőn az oviban! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

sziasztok!

rólunk gyorsan!

majd holnap reagálok a talis képekre.... de igy futtábban szerintem tök jók :-D

meg vana vizsga időpontom
írásbeli május 22. 8 óra, gyakorlati június 4. 10 óra, szóbeli június 5. 10 óra.

a gyakorlati vizsga pont a zsületésnapomra fog esni.... :evil:

ma voltam utokjára gyakorlaton nagyon szuper volt 3,5 szülést is vezettem, úgy örültem neki!!!!!!!!!

Bettikének holnap lesz az anyák napja.

most megyewk is mert hulla vagyok, egész nap meg sem álltunk:-)

Kép
kbernadett

Talis képek nagyszerűek,annyira sajnálom hogy nem voltunk ott!!!!

Pech sorozat
Csütörtökön elhagytam a karika gyűrűm a kertben,azóta sincs meg(teljesen bevagyok parázva-nem jót jelent-és babonás vagyok)
Pénteken nem találtam a papírt amit vinnem kellett volna az ékszereshez-de rendes volt emlékezett rám kiadta.Szombaton Robi elütött egy nyulat,ami kilyukasztotta a hűtőt 52ezer forintos nyuszi fekszik a fagyóban :twisted:
Hát ennyi

De a jó hír!
Robika tegnap óta füvet pisil,így ma csak délben és este kellett a peló,olyan büszke vagyok rá :D

Andi!
Hát meg nem mondanám rólad hogy két gyereked van!!!!!Nagyon csini vagy!!!

A gyerkőcök fotói is nagyszerűek mindenki nagyon szépséges rajta!!!

Balwin!
Fenem a fogam a Tökipomposra,ha ízlik viszem a recit a Balcsira is!!!

Kép

Kép
katlina

Katlina: köszi! Az az igazság, hogy elég korán jöttek.21 és 26 éves koromban. A gyűrűt nagyon sajnálom. Hátha meglesz még!

Judit: képeket köszi! Legjobb mikor Leti kitekint a homokozóból!

Telefonszámot sikerült rögtön elintézni. Adtak egy simkártyát, amire felvitték az adatokat és minden a régi. Az előfizetés, a szám. 5 perc alatt megvolt. 4500forint.

Andi

Kép
Kép
andii

Erika: kössz a hétfői tippet Mosonyihoz! :wink: Hárman voltak előttem csak!

Ma veszek homokozó felszerelést és ha jó idő lesz, Nórival belevetjük magunkat egy homokozóba.

Dorka: időváltozás jön!

Andi

Kép
Kép
andii

Betti: szorítunk a vizsgákra!

És mindannyian legyünk szerencsés(ebb)ek!

Szami: GRATULÁLUNK a családi vetélkedőhöz! Jövőre már tényleg nyerni kell!
Máténak meg szorítunk!

Katlina: Robika nagyon ügyes hogy fűre pisil!

Apropó a Huggies akciós a tescoban. 49ft-ra jön ki 1db a 4-es méretben.

Andi

Kép
Kép
andii

Áve.

Judit, köszi a képeket! :D

Jaimee, Popiapu azért nagggyon jól megoldotta a "feladatot", ismét tuti képeket készített az aprónépről :D Lassan benyújthatja nekünk a számlát :oops:

Betti, akkor majd drukkolunk a vizsgákon!

Szami, Máténak szorítunk ma! A vetélkedőhöz meg gratula :D

Dorka??

Katlina, gratula Robikának a nempelusbapisihez :D
Sajnálom a gyűrűt :( De hátha vígasztal a sztorim... Pár éve én is elhagytam - itt a házunk előtt, a kocsiból kiszállva, a járdán/járdaszélen...télen. Hó még nem volt, de már sötét volt, és (annak ellenére, hogy nagyjából tudtam, hol esett le az ujjamról) nem találtuk meg. Másnapra az volt a terv, hogy amint világosodik, lemegyek kutakodni...le is mentem, csakhogy éjjel leesett a hav... Nem ragozom, söprögettem, keresgéltem, de semmi... Kerek egy hét múlva ismét sötétben értünk haza, és amíg leparkoltam, Apa elment gyűrűt keresni (hátha...bár már lemondtam róla) - oszt nem megtalálta!? :lol:
Szóval van még remény, hogy ráakadtok a kertben elbújt gyűrűdre :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!
Eltűntem és újra itt vagyok, ha nem baj. Sajnos a gépünk április 26-án felmondta az unalmast.Hiába lett pár hete újra telepítve, vinyó cserélve-az egész nem ért semmit, lefagyott és nem lehetett vele csinálni semmit. Anyagi forrásainkat tekintve bő2 vagy 3 hetet is vártunk mire elvittük szervízbe, de kár volt kifizetnünk a 4000.-Ft-ot az újra telepítésért, mert valami szervíz pack 3-at rakott rá és az internet sem működött.Ezért újabb szünet majd, más segítséget keresve újra jó a gépünk.
Az intézményi társulás vezetője az új főnököm pedig egy vaskalapos, szigorú szabályok vannak és munkahelyen nem netezünk, csak munka céljából. A múltkor alig bírtam elmenni Angéla anyán napi ünnepségére, mert ő még 4 után is értekezletet tartott, és nem gondolta hogy fontosabb az ünnepség mint a munkahely. Na erre én ott hagytam. Ha akad jobb munkahely akkor váltok. Egyébként Szolnoki az illető, aki kéri annak priviben elküldöm a nevét.
Nagyon jók a talis fotók, sajnos most lemaradtunk róla, majd legközelebb.
Bíztam benne hogy még Dorka nem szül meg addig amíg nem tudok jönni, de most elég szépen kavarog az idő, bármi lehet.
Gyönyörűek a gyerekek, nagyott nőtt mindenki.
Mi pénteken Szegedre megyünk osztálykirándulásra Kristóffal, remélem jó lesz.
Röviden tömören ennyi, remélem nem lesz már gond a géppel és tudik jönni.

Kép
Kép
bmárti75

Márti, jó hogy jöttél! Sajnáltuk nagyon, hogy a talira nem jöttetek, a múltkor olyan jót játszottak a gyerekek! Na, de majd legközelebb!

Máté 9. lett a megyei szövegértési versenyen és bejutott a Zöld Béka környezet versenyen is a megyeire, az jövő szerdán lesz! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hali,

mi még egyben, elnézést, Szami, hogy végül nem mentünk, már most nagyon a végét járom, nagyon nyűgösen, nehezen viselem, nem lettem volna túl kellemes társaság.... :oops:
Gratula Máténak, nagyon sokoldalú fiatok van!

A dolgok beindultak a mai vizsgálat szerint, úgyhogy már most bármikor mehetünk szülni, ha minden igaz... Persze nincs kizárva, hogy még a kiírás szerinti 10 napot bent tölti Bálint, de erre nincs sok esély :)
Bálint fej átmérője 99 mm, a törzse 108 mm... :shock: Itt az ideje, hogy idekint nőjön tovább, azt hiszem... :)
Remélem legközelebb, mikor hírt kaptok rólunk, már Szilbee hozza a jó híreket!

Kép
Kép
dorkáék

Nagyon állat képeket csináltatok!!! Hiper-szuperek!!! A recepteket már szorgalmasan kiírtam, mielőtt lapoznánk, mert akkor soha többé nem lelem meg őket.

Minden gyerkőc nagyon aranyos a képeken... és a fotós is szuperül megoldotta a feladatát :wink: Tök jól érezhették magukat a gyerkek... ilyen társaságban... :lol:

Dorka: olvasva soraid tiszta libabőrös lettem :lol: :roll: :? :cry: :lol: na... ezekben minden benne volt, azt hiszem. Rém izgulok értetek :lol: Olyan kivi leszek, hogy indul és milyen lesz :roll: :wink: Apukátokat és Szabit láthattam a meki felé 7 körül bicivel?!

Ma láttam (míg el nem felejtem) a tesconak is van már nadrág pelusa. Valami 35 Ft-ra jön ki darabja 9-18kg közötti gyerkőcöknek. Ez a "márkás" nadrágpelusok fele árban. Ha valaki kipróbálná, sikítson. 15.-től lesz akciós.

Szami: gratula Máténak... agyoncsépelve khmmm már megint nagyon ügyi volt :lol: Máté szerintem a apjára hasonlít, nem? Hű, de jó pasi alakul belőle... :roll: :wink:

Andii: Te szemtelenül jól nézel ki 8) Fel vagyok háborodva :wink:

Pecheseknek ... akkor már csak jobb lehet! :wink: Minden düh elmúlik előbb-utóbb.

Balwin Judit: a fekete tunikád elég jól takar, de azt kilátom, hogy már Neked is óriási pocakod van!! :shock: :lol: És közeledik a 36. hét...

Ritka szita agyammal ennyit mára, jó éjt!

Kép

Kép
szolkata

Dorka: de izgi!De izgi!!!

Kata: köszi :)

Angi: gyere ha tudsz! Jó kirándulást nektek! Szeged olyan gyönyörű!

Szami: hogy tudsz ennyi mindent fejben tartani? Csak Máténak annyi elfoglaltsága van mint 3 gyereknek és még ott a két lány is! gratulálunk Máténak és szorítunk a következő versenyre!

Andi

Kép
Kép
andii

Hali!

Talis képek fantasztikusak!!! Nagyon kár, hogy nem tudtunk elmenni. :( Recepteket másolgatom én is!

Andi! Sztem is nagyon csinos vagy! :D És alányok is gyönyörűek! Voltatok Nórival homokozni? Huggies-infot köszike!

Katlina! Gyűrűd nem lett meg azóta? Jó drága nyuszitok van. :( Most már akkor főzzetek belőle finomat legalább. Robika nagyon ügyes, hogy megöntözi a füvet! :lol:

Balwin! De szép nagy pocid van! :D Hogy viseled így az uccsó időket?

Márti! De jó, hogy újra írtál! Jó kirándulást!

Szami! Máténak és Nektek is grat a jó eredményekhez!! Szépek vagytok a képeken! Jázminnak mekkora a haja! :D

Judit!
Szépek vagytok Ti is! Leti milyen kis huncutka!

Dorka! Drukk-drukk, kívánom, hogy nagyon szép, könnyű szülésed legyen! Szépen megnövesztetted akkor Bálintot! Azért még egyutolsó pocakos képet majd dobhatnál! :wink:

Kata! Neked is köszke a pelus-infót, az is jó árban lesz.

Rólunk:

A ballagás nagyon jó volt, ettünk-ittunk, jól éreztük magunkat! Dorka fel-le járkált a kertben, jól elvolt ő is. :D

Kép

A változatosság kedvéért most náthás. :( Voltunk orvosnál, torka nem piros még, így egyelőre nem kell antibogyó. Viszont az orrszívás... rémálom.

Ééés képzeljétek: odasétál, ha hívjuk. :lol: :lol: :lol: Kicsit még megfontoltan, de jön, lépked katonásan! Kb. 5-6 lépés után azért lecsüccsen. :wink: De gondolom, majd egyre többet lépked így. :roll:

donkoaniko

Anikó! Gartula Dorotinak a lépkedéshez! De gyorsan lesz ezután futás is ebből!

Olga

Kép
juhaszolga

Hola.

Márti, üdv újra! :D Sajnálom, hogy köcsög az új főnök :? Jó kirándulást péntekre!

Dorka :| Majdcsak túlleszel már rajta! Szép nagy akkor Bálint :D Izgulunk értetek nagyon!

Szami, Máténak ismétcsak gratula :)

Kata, nem eléggé takar jól az a tunika :mrgreen: De jah, elég nagy a pocó...de még bírom :)

Anikó, dehusi Dorci ebben a szerelésben :D Orrszívás nálunk sem leányálom... Hátha csak egy kóbor nátha! Gyógycupp a kicsi lánynak! És gratu az önálló lépegetéshez!

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Dorka, nagyon izgulunk érted! Jó nagyra nőtt Bálint baba, gyors és szép, feledhetetlen szülést! :)

Szilbee, várjuk a híreket.
Amúgy, hogy érzed magad? Jobb a kedved? Fiúk jól vannak?
Nagyon jók a Katáéknál készült képek, jót játszottak a fiúk! :)

Olga, gratulálok az ötösökhöz! Ügyes vagy! :)

Judit, Te is nagyon ügyes vagy! Gratulálok! :)

Andi, sajnálom a telefont. :( Jó, hogy legalább sikerült a számot megmenteni.

Szami, gratulálunk az ovis második helyezéshez és Máté szép eredményeihez is! :)

Betti, szorítunk a vizsgákra!

Katlina, sajnálom a pechsorozatot. :( Hátha megtaláljátok még a gyűrűt!

Kata, mi lehet, hogy kipróbáljuk a nadrágpelust. Köszi az infót. :)

Anikó, hatalmas gratula a lépegetéshez! :) Nagyon édesen gyakorol a képen Dorci! :)

Olyan jó nézegetni a képeket, nagyon aranyosan eljátszottak az apróságok, nagyon csinosak az anyukák, Balwin pocija szépen kerekedik! :wink:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Anikó: Gratulálunk Dorcinak!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

De jó volt a tali!!!! :) Lejön a képekről hogy milyen jól érezhettétek magatokat, nagyon édesek a gyerekek egy kupacban :) És az a sok finomság... :roll:
Épp 1hónapos fogyókúrát tartok, és állandóan éhes vagyok, de sztem már csak azért is... ha nem fogyóznék biztos nem is kívánnék ennyi mindent :evil:
Szóval nagyon sajnálom hogy nem tudtunk elmenni :(
Bence a szülinapon kicsit nyafogott hogy ne hagyjam ott, rögtön arra gondoltam hogy ha megcsinálja a nagyműsort és végül haza kell vinnem akkor agyoncsapom :oops: mert ugye emiatt nem tudtunk Szamiékhoz menni. De végül ott maradt ;)

Szilbee, láttalak benneteket a Corában pár napja ;) De téged csak messziről, a család többi részével épp szembe sétáltunk :)

Anikó, gratulálok Dorotinak a lépegetéshez! :) Hamar belejön majd és nyáron már szaladhatsz is utána ;) Nagyon csini kiscsajszi :)

Ildikó
, én még csak most láttam a szülinapi képeiteket. Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Nimródnak, gyönyörűűűűű kisfiú :) A szemei valami hihetetlenül kékek :shock:

Katlina, hú de ügyes Robika!!!!! Gratulálok! Ez sztem olyan nagy dolog ennyi idősen.

Én tegnap kíváncsiságból levettem délelőtt Jázminról a pelust, de annyira nem tudja még! Vagy egy órán át játszottunk a szőnyegen, kérdezgettem hogy kell-e pisilni, ott volt a bili 2centire tőlünk. Mindg mondta hogy nem méééééég :) Kiszaladtam a konyhába vmiért, erre abban a pillanatban kiabál hogy odakakiltam a szőnyegre! Rohantam be, hogy ezt nem hiszem el, erre csak egy pici pisi volt :) Gyorsan vettünk is pelust ;)
Ha nyáron szobatiszta lesz annak örülni fogok, de ha csak jövőre akkor akkor. Nem sürget bennünket semmi, úgy se megy oviba se még 2évig.

Szami, hogy Nektek milyen szép 3gyereketek van! :) Jázminod is már annyira nőci ;)
Máténak pedig gratula a sok szép eredményért, nagyon büszke lehetsz rá!!

Dorka
, neked továbbra is mennek a drukkok ;)

BbJudit, te mint nagy vásárló :D
Voltam ma a Family Centerben! Nagggyon jó kis akciók vannak a Vögelében és a C&Aban is ;)
Sztem a két nagy cipőbolt egy kicsit sok ott egymás mellett, a Kik nekem hmmm... jó, de néhol kicsit kínai feeling. A Müller is biztos tuti, de azon csak végigrohantam, mert Jázmin egy 15ezres nyávogó macskáért volt odáig :roll: és jobbnak láttam gyorsan távozni :D
Van Kenguru Kid is, na ott nem voltam.
Viszont tele lett a kocsink lufival, most itthon a plafonon lebegnek :)
Összességében klassz lett, végre van már választék Szolnokon is, csak győzzük pénzzel :roll: :?

KépKép Kép
76vera

Helló!

Pocsék idő van. Hogy lesz ebből 7végére 28 fok???
Én is beleestem a takonykórba.

Köszi lányok a gratukat!
Hát tegnap írtam az 5-6 lépést, erre este mi történt? :D Körbesétálta a szobát. Pl.gondolt egyet, felállt a franciaágynál, és elsétált az ajtóig. :shock: Jól időzített, hogy Apa is láthatta az első komolyabb sétát. :D Én mindig azt hittem, pityeregni fogok az első lépésein, ehhez képest tegnap úgy nevettünk, hogy a hasunk fájt. :lol: Annyira jó volt, látszott az arcán az, hogy "hűha, én ilyet is tudok?" - szóval az őszinte rácsodálkozás, öröm. Hangosan kacagott. :D Mindezt este fél 10 tájt, alig lehetett lefektetni, annyira gyakorolt volna, ha lehuppant, már állt is fel, hogy indulhasson. ma is bőszen gyakorol, furcsa odanézni, és látni, hogy bandukol. :shock:

Dorka! Itt a hidegfront! :wink:

Vera! " Nem sürget bennünket semmi" - így igaz. Eljön mindennek az ideje. Hozhatnál friss képeket a gyerkőcökről. :wink:

Family C.-re én is kivi vagyok, de sztem majd jövő hónapban... :roll:

donkoaniko

négyes lett a szakdolgozatom.....

hétfőn vizsga szülészetből meg nőgyógyászatból pénteken meg már az írásbeli és még nem tanultam semmit.......nem fogom az agyam ilyenkor kell neki is bekattani olyan szomoru vagyok miatta. s már a gatya is elég rendesen tele van!

tavaly ilyenkor műtöttek atérdemmel, Bettike is betöltötte az egyéves cicimentességet :D
Mi meg a hó elején gabival a hatévet :D de ugy elvoltam foglalva a testvérem kisbabájával hogy nem ismondtam.....

a képek annyira jók a taliról ugy sajnálom hogy nem lehettünk ott de nem mertem éjszaka után megkockáztatni a vezetést, igy is majd nem elaludtam a tánc elejét ugy szólt anyukám hogy nem kelek már?

anyáknapján is túl vagyunk az most annyira nem volt olyan megható, de azért ügyesek voltak :-)

dorka megy a drukk sajnálom hogy már nem lehetek benn,

Az ötösre vizsgázoknak gratulálok!!!!

Kép
kbernadett

Betti: gratulálunk a szakdogához! Egy kalappal még a vizsgákra!

Andi

Kép
Kép
andii

Hall!

Dorka hírek!

Bent tartották Dorkát NST után. :) 9-kor burokrepesztés!!! Ennyit tudok össz.

Nem tudom hogy tudok bemenni hozzá, mert Ed elvitte a kocsit... Remélem el tudja párom kérni magát melóhelyről és szülés idejére is bejuthatunk a kórházba. Ha bejutok, akkor majd vkin kersztül izenek.

Szólok, ha van vmi!!!
szilbee

Szilbee! Köszi az infót! :D Azta, akkor egy hatalmas kalappal Dorkáéknak a könnyű, álomszép szüléshez!

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?