Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol:

Persze, hogy megbízom benned, de a talin ilyenekre nem lesz ám időnk :lol:
Vendég

Ja, dokihoz majd csak este megyek, majd írok, hogy mi volt.

Ja, nagyikámmal (89 éves lesz) az előbb beszéltem telefonon. Nagyon szeretem, meg minden, de állandóan a kilóimmal van elfoglalva (mintha amúgy engem nem idegesítene :x )
Most is mondta, hogy mozogjak sokat, hogy ne hízzak el nagyon, mert az nem szép. Nem, basszus, akkor mi a fenét csináljak? Nem most leszek 20 kilós kismama :x :x :x :x :x De most nem is a fogyinak van itt az ideje, akkor meg miért stresszelnek ezzel?

Már a terhességem elején is megjegyezte, hogy nagyon de nagyon vigyázzak, mert Lackóval is milyen segges lettem, és hát az nagyon csúúúúnya :shock: :shock: :shock: :shock:

ÁÁÁÁáááá, ilyenkor a falra tudnék mászni
Vendég

Szerintem nagyid ezt a rèri idökböl hozta amikor ez mèg talàn sokkal jobban tèma volt!Akkor nem volt annyi tèma amiröl beszèlni lehetett volna 1 kismamival kapcs ès a kilok szàmolàsa is jo tèma lehetet stb..!
Szerintem!
Meg ö nem is èrzi ennek a sulyàt igazàn,nem?Tudom rosszul esik ,de nem szabad vele foglalkozni!A lènyeget te is tudod ès az a legfontossabb! :wink: Ugy is lemegy majd a szülès utàn,lènyeg ,hogy most jol èrezd magad a börödben!!! :wink:

Jaaaa!!!! -ès NEM CIPEKEDÜNK!?!iGAZ?!?!? :wink:
Vendég

+ az egyik rokonunk is babát vár, és ő vasággyal együtt 35-40 kiló (na jó, ez enyhe túlzás, de baromi vékony), és persze ő az etalon :shock: a maminak, én valami elfuserált genetikai nem tom mi lehetek ilyenkor a szemében, hogy mi az, hogy így nézek ki....

+ nincs olyan alkalom, amikor ne emlékeztetne arra, hogy tavaly ebben meg ebben a hétben még nem volt semmi baj Lackóval. Tudom én, nem kell ezt mondani..... fáj eléggé a lelkem Lackó miatt, miiért kell mindig a szememre hányni?

Tudom, hogy nagyon szeret minket, meg mindig kérdezi, hogy mi van a babával meg ilyenek, meg persze a kornak tudom be ezeket, de úgy fel tudom néha bosszantani magam az ilyen beszólásokon, de amúgy nagyon szeretem én is, csak ki kell jönnie néha a dühömnek...

Na jól kidühöngtem magam, bocsi lányok.
Vendég

Persze, én tudom, hogy nem ez a lényeg, hanem, hogy egészséges legyen Niki, én annyira nem is foglalkoznék most a kilókkal, ha nem cseszegetnének :lol: :lol: :lol:
Ráadásul pont ma, amikor "mérlegeltem" és basszus heti egy kiló feljön, mi lesz még szeptemberig itt? Akkor aztán megkapom a magamét a nagyitól :lol: :lol: :lol: :lol: (és semmivel sem eszem többet, mit előtte)
Sebaj, addig örüljünk, míg megmondja a magáét :)

Igen, nem cipekedünk :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boboka azért a 89 éves nagyid megmondja ám a frankót! :lol:
De kérlek ne is törödj ezzel!Azt mondják fő az egészség!
Nos,de ha most nekem sikerül leadni a felszedett kilókat a következő terhességnél nagyon fogok vigyázni!Sajnos adódhatnak gondok az elhizástól(egészségügyi és nem esztétikai)!
Én is vékony voltam a terhességem elött és akkor elhiztam..........
És nem tudom elfogadni magam!Nagyon nem!!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Barátnőm is ilyen 50kg-mos kismama volt!
Szülés után 2 hónappal már olyan volt mint elötte!
A másik barinőm pedig épp ugy szenved a kilóktol,mint én!
Mostmár lefogyott azért,de alig is eszik!Napi 1-szer és kész!
Amikor mennyasszony volt ez a csajszi,akkor 50kg volt,nagyon vékony!Most olyan 66-67kg(alacsony)!

Kép
Kép
szintus

Szinti, én odafigyelek, hogy ne egyek sokat meg nagyon hízlaló kajákat. Persze van, amikor egy fagyinak nem tudok ellenállni.
Csak ugye eleve + kb. 10 kilóval kezdtem most, mert az előző terhesség óta még nem tudtam mindent leadni.

Mindegy, tényleg nem ez a lényeg most, csak olyan sz@r, hogy még néha cseszegetnek is azok, akiktől pont nem várnád.
Vendég

CSajszik ne tessék aggódni a kilók miatt..Láttam képet Szintiről, Hasliról Bobokáról, akármennyit is éreztek feleslegesnek, szép alakotok van, azal együtt csinosak vagytok, punktum...

Boboka ,én a 26.hétig kb. 11-12 kilót híztam, onnan még biztos lett volna 10 kilo még, de ezek után tényleg nem fontos, tudjuk már, ohgy le lehet azt adni,csakis az egészség számít.Figyelj arra hogy minőségben jókat egyél, aztán nagyi meg majd kritizálhat, ha megvan a baba!!

Hasli, nagyon jók a képek, egy-két csajszi teljesen "elváltozott".. :lol:

KépKépKép
tünci28

Szia ZAHA!!!!

hgoy vagy?????
tünci28

Sziasztok!

Na, a nagyik elmentek, ennyi elég volt belőlük. Nem tudom, írtam-e, hogy most itt voltak a hétvégén csütörtök óta. Jó volt, Vince élvezte a helyzetet.
Pénteken férjuram elvitt egy tökjó kis étterembe, de nem is ez a lényeg, hanem hogy olyan gyönyörű ajándékot kaptam tőle, ennél szebbet nem adhatott volna: egy láncot három medállal: V, H, Z...
És mindenkinek köszi a jókívánságokat! Remélem, szebb idők következnek. Mindannyiunknak.

Hasli, írtad, hogy küldesz mailt, de nem kaptam meg...

Jázmin, Tünci, azt hiszem, Veletek beszéltük a bűntudatot. Én még amiatt is éreztem ezt, hogy annyira hánytam, és lefogytam a 20. hétig kb. 6 kilót. Vincével is hányós voltam pont félidőig, de nem ennyire intenzíven. A dokik azt mondták, ez a duplájára emelkedett hormonszint miatt van, természetes, hogy ikreknél erősebb a hányinger, hányás. De én ennek ellenére arra gondoltam, talán ez is belejátszott. Erre rásegített egy barátnőm is, aki állandóan azt szajkózta, hogy az, hogy már Vinyónál is hánytam, egy jel, szerinte nem normális dolog hányni a terhesség alatt, vizsgáltassam ki magam, stb. És olyan jó, hogy pont most itt ez a cikk a főoldalon arról, hogy azok a hormonok, amelyek az anyukánál hányást idéznek elő, a magzatokra védő hatással vannak...meg ezer más dolog miatt van bűntudatom. Néha féltem, hogy nem lesz egyszerű három gyerekkel, hogy a Zalán nem lesz egészséges, volt hogy annyira rosszul voltam, hogy fel se bírtam kelni, és két napig nem zuhanyoztam, meg ilyenek. Ma megyek este (nekifutok megint) a dokimhoz, majd meglátjuk, mit mond, de előre látom: hogy nem, nem ezek miatt történt.

Tünci, férjecskéd teljesítményéhez gratula!
Nagyon szépek Viola virágai, és helyesek a babái. Én is akarok venni Hajnának egy babát, csak még nem találtam olyan igazán aranyosat. Zalánnak pedig egy autót, és beleteszem őket a kis játszóládájukba.
Majd teszek fel képet arról is. Tudom, már sok mindenről ígértem, csak férjuram még nem telepítette fel az Picture managert, és nem tudom átméretezni őket. Ezért nincs avatarom sem...
Jaj, szomszédnéni...ilyen még biztos lesz egy darabig...
Tüncike, beszéltem a kórházban egy nővel, akinek koraszülött a kislánya, most tízéves. Ő a 31. héten született. Húzza az egyik lábát, iszonyúan kicsi és az egyik szeme nem nő. Tízéves, szeretne szépkislány lenni, szeretne barátnőket, majd fiúzni, és az anyukája azt mondta, a szíve szakad érte...tudom, nem vigasztal, de látod, nem csak az anyukájának, a kislánynak is fáj szembenézni magával. Én is arra gondoltam, hogy Zalánkámat csúfolták volna, hogy szomorú lett volna maga miatt esetleg. Nem tudjuk, mi lett volna, de nekem is ugyanezt mondták, mint Nektek és Bobokáéknak: előtte, hogy van esély, utána, hogy jobb így, mert súlyosan sérült lett volna. Nem tudjuk már meg, mi lett volna igaz.

Boboka, persze, hogy minden rendben lesz.
És igen, igazad van, merni kell boldognak lenni, élvezni amit kapsz. A múlt héten a tarot-s csaj azt mondta, hogy túl jó volt nekem, túl szép volt minden...nem szégyellem kimondani, elégedett voltam az életemmel minden probléma ellenére. Valahogy úgy éreztem, nem lehetek elégedetlen, és még azt is megköszöntem a jóistennek magamban, ha kerestem a táskában a kulcsomat, és az egyből a kezembe akadt. Ez még ma is automatizmus, de ilyenkor rájövök, hogy nincs nekem semmi beszélnivalóm már vele.

Hasli, a Te szavaiddal élve, a jégeső monnyon le! Sajnálom...

Melcsike, megvigasztalódott a Barci az új aranyhalaktól?
Láttam, volt rossz napod...jól tetted, hogy kisírtad magad.
A fényképtartós dolog, nem tudom. Én olyan szinten elvesztettem a hitem mindenben, az Istenben, a szellemvilágban, az álmokban, az ilyen dolgokban, amiről írsz, már csak a fizika törvényeiben hiszek. Nem tudom.

Szinti, hogy Ti milyen ügyesek vagytok! Ez igen!

Hettuli, hát igen, az egészségügy hagy némi kívánnivalót maga után...ne bosszantsd magad.

Ezt most elküldöm, és folytatom.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Zaha!Valami nem okès a gmx.net-tel ,mindig le blokk-kol,de ha majd megy akkor elküldöm ujra!Remèlhetöleg mèg ma!

Sok mindenre akarok reagàlni ,de ma az agyam szita! :oops:

Lànyok tegnap az ètteremben (igazi szuper olasz volt) hànyingerem lett a tonhalas pizzàtol pedig imàdom ,az a kedvencem!Nem is ettem meg ,ja ès rucolàt is kèrtem rà...!Meg tiszta ideggyogyi vagyok kb màr 1 hete!stb..Volt valami kèt napig amit ,a terhessègem alatti barnàzàshoz tudok hasonlitani ,de semmi több!(Bocsànat,ha ilyenekröl irok!!!)
Nem tudom mit csinàljak....Csinàtam mult hèt elött 2 tesztet 1negativ lett a màsik halvàny pozitiv!A pàrom meg mondta tegnap,hogy ma vegyek egy Clear Blue-t mert az megbizhato.Nem tudom mit csinàljak,rettegek mindkèt eredmèny lehetösègtöl...!
Vendég

Haslikám, szerintem a legjobb az lenne, ha tényleg vennél minél hamarabb egy tesztet. Ami múlt hét előtt halvány pozitív volt, az, ha ott a kis csöppség már tuti, hogy erős lesz.

Lelki okok miatt rettegsz?
Vendég

Sziasztok!

Hasli

Huuuuuuuuhaaaaaa.......... :) Halvány pozitiv? Az jó jelenthet. Gyorsan tesztelni. :wink:

Zaha

Aranyhalaknak örültünk remélem tartósak lesznek, mert nem olcsó. :evil: Legalábbis hogy kéthetente vegyek.

Kép

Kép
melcsike70

Én 15 kilót hiztam 25,5 hetes koromig. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Jaj,Hasli, azonnal tesztet és kérjük a képet is, majd megszakértjük! :wink:

Nyugi!!!!!!A barnázás az elején normális,főleg az elmaradt menzesz idejében.

Zaha írtam.

KépKépKép
tünci28

Boboka

Majd nekem is irjál privit ok? Már nem tudom a másikat olvasni, már olyasmiről beszélgettek ami nekem kimaradt. :(

Láttam a kiságyat amit belinkeltél. BOGI a neve. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Nagyon jók a sminkek és ráadásul nagyon természetesnek tűnik. Te kis ügyike.

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike, anyukád levele megsiratott. Biztos vagyok benne, hogy nagyon szeret, nagyon aggódott, csak nem tudta/tudja kimutatni.

Melcsike, nálunk ezeket a dolgokat (urna, hamvasztás) férjem intézte. Nem tudtam volna. Januárban egy, februárban egy...
Igazad van különben, nekem is sokan mondták, hogy tudtam végigcsinálni azt az egy hónapot. Hogy??? Hát kellett, hogy csináljam, volt választás? Most van? Nem értem az ilyen hülye kérdéseket.

Been, férjed irtó rendes volt, hogy elpakolt, mire mentél haza...

Zsuzsi, tényleg gyönyörű helyen laktok.
Hallod, jó lehetett az út a szülinapra...

Hasli, Hasli, Haaaaasli! Szorítok!!!!
És micsoda átváltozások! Ügyi vagy.

Boboka, nagymamival nem foglalkozni, jó? Már ezzel a kilók-témával. NEM EZ AZ ÉRDEKES. Ok?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Persze Melcsike, írok majd a doki után.

Haslikám, azonnal írj lécci lécci, ha megvan a teszt.
Vendég

Most jöttem a gyerekpszicho-tól. Tudjátok, múltkor említettem, hogy Vincus csikorgatja éjjel a fogát és a dokija elküldött minket gyerekpszichológushoz. Most csak nekem kellett menni, és azt mondta, hogy ok, megnézi a pulyát, de ő azt tartja valószínűbbnek, hogy élettani okai vannak, ha egyébként jókedvű és a viselkedése nem változott meg.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha Fruzsi is csikorgatja a fogát!
Most 2-3hete nem ,de elötte,állandóan........,az is lehet,hogy ő
azért,mert neki érdekes,most nőlt ki neki!
Én pedig a terhességem alatt összeszoritottam a fogaimat!
Ez is a tudatt alatti izgalomtól,félelemtől lehetett!
Mert amikor megszültem elmúlt!Csak néha jön elő,amikor ideges vagyok!

Hasli várjuk a fejleményeket!Ugyanolyan tesztet csináltál?
Mert áll pozitiv az ugye ritkán van! :wink:
Vegyesek az érzéseida a babával kapcs.?

Kép
Kép
szintus

Valaki?

Kép

Kép
melcsike70

sziasztok, most értem haza, kicsit később jövök, írok.

KépKépKép
tünci28

Szinti

Amikor Barcinak jöttek a fogai, akkor ő is mindig csikorgatta. :? Aztán abba maradt.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Röpke kb. 2,5 órás várakozás után megjöttünk a dokitól. Minden rendben van szerencsére, bár nagyon nagyon sokan voltak és dokika eléggé kapkodott.

Hasli?????? JELENTKEZZ
Vendég

Boboka

Örülök nektek! 8) Jó sokat kellett várnotok. :(

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, tudtam én!!!Gratula!
Talira visszaviszem a lányos könyvecskét...ez lesz a szerencsehozó "vándorserlegünk" :lol:

Zaha!
Doki??????

Holnap majd reagálok mindenkinek, ma nagy lelkizés van a párommal.A barátnőmről beszélgetünk..úgy érzem elveszítek egy régi régi köteléket és nem tudom mit tegyek..változunk és nem lehet átmenteni a barátságunkat a barátnőmmel.A párom vígasztalgat, hogy talán nem is ért annyit, de gyerekkori barátot nem szerezhetek 30 évesen... :cry:

Nektek mi a barátság??a gyakorlatban...

KépKépKép
tünci28

Tünci,miért veszited el a barátnődet?
Már nem annyira erős a kötelék közöttetek?
Nehéz megőrizni az ilyen rohanós világban a barátokat!
Régen nekem is sok barátnőm volt.
Mára már csak 1-2 maradt,akivel mindent(talán egy)megtudok beszélni!
Mindenki rohan,melózik,gyerekek.....
A legjobb barátnőm(akivel 11 éven át együtt jártam suliba)
lepergett!Ő másmilyen életet él,még bulizik,váltogatja a csávókat!
Tehát mi már nem "illünk" össze!De ha azt mondom,hogy vele nevettem utoljára ugy igazán,tiszta szívből akkor nem nagyítok!
Egyébként a gyakorlatban néh-néha találkozok a barátnőimmel!
Megkávézunk,beszélgetünk!
Egyébként én titeket is barátaimnak tekintelek!
Hisz veletek osztom meg a mindennapjaimat!
Puszika!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Nekem van gyerekkori barátnőm összesen 1 db. De Ő tényleg az. Nem járunk össze állandóan, de bármit megtudok vele beszélni. De azért egy-egy telefon, vagy beugrok hozzájuk, ha megyek anyámékhoz. Ha gondja van Ő is zokszó nélkül elmondja. Régebben más volt, amikor kicsik voltak a gyerkőcök akkor sokat jártunk el hozzájuk. Neki két fia van. De ha bármi van egy teló és összejövünk egyből, bárkinek van szüksége rá. Bogival is amikor megtörtént a baj, nem mondott semmit, csak meghallgatott.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka drága örülök,hiogy minden rendben!!!! :D :wink:
Sajnálom,hogy sokat vártál!
Sztk-be jársz v.maszekul?Nálunk ha magánba mész,akkor max.10perc a várakozás!Sztk-be persze nem!De én mindég levártam!
Meg hányszor bepofátlankodtam... :oops: :oops: :oops:

Melcsike hogy,s mint???

HASLI????????

Kép
Kép
szintus

Most mi a baj Tünci nálatok? Hogy merült fel ez a kérdés?

Kép

Kép
melcsike70

Az a hgelyzet, ohgy tegnap nagyon sokáig beszéltünk a barátnőmmel telefonon és azóta is azon a beszélgetésen rágódom..ha ilyesmi dolog van, hogy nem tudom egyedül megoldani, mindig átbeszéljük az urammal, mert rávilágít dolgokra, amit én észre sem veszek...

folyt.köv.
tünci28

Szinti

Te kis tolakodó.... Múltkor én is a nagy tesónál, nézelődtem a hentesárunál, és amikor kérdezte az eladó ki következik, gyors kértem magamnak. 20 álltak sorba kb. :oops: :oops: Aztán hátra sem néztem, hanem leléptem. :? :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Ő az a bnőm, akiről mindig írok, akinek a kisfia van és a szomszéd faluban lakik..gyerekként együtt nőttünk fel, együtt éltük meg a tinédzser éveinket, mindent tudunk egymásról..De az elmúlt években elvált az életünk, nem egyszerre történnek ugyanazok a dolgok és nem tudunk egymás mellett haladni.Más dolgok foglalkoztatnak minket, mások a napi dlgaink.ritkán találkozunk, hetente azért beszélünk telefonon, elmondjuk kivel-mi van.
Illetve az utobbi évben, már csak Ő..
Felhív, hogy mi újság ,aztán mielőtt megszólalnék, rámzúdítja a dolgait, majd miután elköszön, még gyorsan odaveti:Veletek minden oké?
ő az, aki elment reggel mellettem az autóval, nem fékezett, nem fordult vissza
A kapcsoltatunk ilyenné vált.
Rágódom ,hogy mit tegyek.

A párom ennyit kérdezett:
Itt volt ,amikor azt hittük meghalunk, amikor Viola után a legnagyobb szükség volt rá?
Felajánlotta e a terhesség alatt ,amikor már nem mozdulhattam, hogy segít bármit is itthon?
Meglátogatott -e a kórházban, miután megszületett Viola?
Meghallgat -e, beszélsz- e vele még őszintén?
Tetszik- e, ahogy él, amilyenné vált?

Minden kérdésre a nem a válasz...

KépKépKép
tünci28

ugyanakkor bármi baja van, röviddel utána mindig érdeklődöm, ,hogy rendben vannak-e?Ha beteg a fia, érdeklődöm, hogy jobban van-e?
Áthívom hozzám beszélgetni, sétálni, ha megyek vásárolni, megkérdezem van kedve csatlakozni, együtt csavarogni?
mindig meghallgatom, akkor is, ha nem érek rá, ha emiatt elmaradnak teendőim.Támogatom ,ha a férjével fasírtban vannak, meghallagatom, ha az anyósát szidja..
Úgy érzem ne mkapok cserébe figyelmet, nem ért meg..tudom ,hogy változtam én is, de már kevés ez az egyoldalú kapcsolat..Már nem esik jól elmondani mi van velem, inkább veletek beszélgetek esténként.
On-line barátok segítenek, támogatnak..
Ő azt mondja, inkább várjunk még a gyerekkel, mert spórolni kéne, mert "tudom én, ohgy mennyibe kerül a kelengye a babának?Nekem könnyű, mert nem kellett vennem semmit, mert nem jutottam el odáig..Bezzeg ő tudja, mert a padlásra felvitt egy csomó cuccot dobozban és azok milyen drágák voltak.."(azt már csak így jegyzem meg, hogy egyetlen ruhácskát sem ajánlott fel anno....)

Szóval ilyenek..

Nagyon szomorú vagyok..elveszett egy valamikor kincset érő barátság, szeretem,hiányzik.. :cry:
tünci28

Tünci

Nagyon sok a NEM. :( Részéről, nem ugyanazt jelenti a barátság mint részedről? A barátnőd észrevette vajon ugyanezt, rágódik szerinted ezen ? Vagy Ő neki az is elég, hogy meghallgasd ?

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Az eszed már nem ugyanazt mondja, mint amit a szíved szeretne. Talán lehet az a baj, már nincs közös az életetekben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.05.11 21:12-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Hát ez az Melcsike, hogy nem tudom Ő észrevette-e, hogy hiányzik nekem..nem tudom ,hogy rágódik-e rajta, de keresek alkalmat, hogy hamarosan megbeszéljem vele.Hátha még visszafordítható, hátha ez csak ilyen nehéz időszak.

Megyek aludni, írjatok tanácsokat,hogyan rendezzem ezt a dolgot vele!!!

jó éjt!

KépKépKép
tünci28

Az a legjobb, hogy próbálj vele erről beszélni. Próbálj meg úgy kezdeményezni egy ilyen beszélgetést, hogy a múltról beszélj. HOgy észre vette e hogy már nincsenek azok a őszinte és mély beszélgetések. És ez neked nagyon hiányzik. És hogy Ő nem vette e észre, hogy valahogy megváltoztak a dolgok? Zavarja e ez Őt? Az ő reakciójából szerintem tudsz már következtetést levonni. Ha érdekli ez a téma.

Kép

Kép
melcsike70

Jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

JÓ REGGELT!!!

Kép
Kép
szintus

Rossz éjszakánk volt,Fruzsi beteg,lázas,folyik az orra...
2 óra alvás :?
A férjecském pedig egy percet sem aludt,ment egy kicsit bádogolni!
Nos,reméljük a következő éjszakánk jobb lesz!

Puszkó mindenkinek!

Hasli van már valami fejlemény????

Kép
Kép
szintus

Tünci látom itt vagy!
A ludtál egyet a tegnapi dologra?
Hogy döntöttél?

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt!

Szinti, sajnálom Fruzsit, ez nem jó hír, szegénykém..Mi okozza,megfázott??A betegség "monnyon" le!!!

Hasli, most már jól felcsigáztál mindenkit, úgyhogy jelentkezz be!

Lyly,remélem hamarosan jössz Te is!

Boboka, ne aggódj, egy rutinos uh-szem biztosan pár perc alatt is meg tud nézni mindent!

Zaha, remélem a dokidnál minden rendben volt.Kisfiadnál biztosan nem komoly gond okozza a csikorgatást, talán érzi a feszültséget ,ami otthon, vagy benned van, de azért a gyerekek hamar túl teszik magukat nagy dolgokon is..
mutatok Neked vmit, ez volt Viola első játéka, ezzel temettük el, aztán vettem egy ugyanilyet és ezzel alszom..icipici, kb 15 centi, Violának való baba..
Kép
A világos rózsaszín ruhás..
Most ezt szeretném, de még sehol nem kaptam, pedig sok játékboltban néztem már.
Kép
Az a neve, hogy Viola baba..

KépKépKép
tünci28

Á, Szinti,muszáj megvárnom a kínálkozó alkalmat.Ezen a héten biztos nem elsz már rá idő és alkalom, majd jövő héten megpróbálom...
tünci28

Jó reggelt!

Szinti

Fruzsinak küldöm a gyógyimanókat. :wink: Remélem hamar kimegy belőle minden baci. Hagyd hadd pihenjen ma jó sokat.

Tünci

Ma dolgozol? Majd tudni fogod, mikor van olyan helyzet, hogy most nyugodtan lehet beszélgetni. Az a rossz, hogy csak a részedről fontos ez a beszélgetés. A barátnődnek meg sem fordul a fejében, hogy egyáltalán szükség van rá.

Na legyen szép napotok!

Hasli

Hahóóóóóóó! Mi újs?

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Tünci:sajnálom a barátnőddel való dolgot, de teljesen igaza van a lányoknak, az őszinteség lehet a megoldás, beszélj vele, mondd el ami bánt és akkor megnyugszik kicsit a lelked, hogy Te mindent megtettél.
Nem akarok példálozni, (de muszáj) de van egy nagyon jónak hitt barátnőm, aki még a TAVALY NYÁRON vett házunkat nem látta és pocakosan sem látott és felköszöntött szülinapomon, mint kismamit... :cry:
Pedig csak el kellett volna olvasni a mail-emet, amit még akkor írtam neki, amikor először felmerült a betegség gyanúja.
Aztán finoman válaszoltam a felköszöntésre, hogy köszönöm, de nem tartom a szülinapomat, mert két hete elvették a lányomat.Azóta felajánlotta, hogy bármikor hívjam, beszéljünk...nem most van rá szükségem, hanem hamarabb lett volna!És képzeld, azon a napon lesz az esküvője idén nyáron, amikorra ki voltam írva.... :cry: :cry: :cry:
Az esküvőre elmegyek, de a lagziba nem.Lehet nem fogja megérteni, de ez van.

És van egy "jó" hírem is:úgy néz ki megjött, holnap volt 6 hete, szóval MŰKÖDÖK!!!

Hasli???
jázmin20

Tünci

Ez a baba egy tünemény. 8) Hova szánod? Otthonra gondoltad?

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lànyok!

Örület a köbön,nem èrtek semmit!!!Tegnap negativ lett ,de mennem kell dokihoz!Ma pont felhivta reggel pàromat felköszönteni,mert szülinapja van....-aztàn èlve az alkalom-mal megbeszèltünk 1 kontroll-t pèntekre!Akkor majd kiderül!
Nem is tudom ,hogy most minek örülnèk jobban,persze a szivem mèlyèn eggyèrtelmü a vàlasz!
Nagyon aranyosak vagytok lànyok,jol esett!!!! :wink:

Tünci helyesek a babàk!A màsik babàt meg megnèzem itt is jo!?Amit mèg akartam mondani neked:kaptam 1 tea rozsatövet viola szinüt!Nagyon szivesen elvinnèm neked,mert szerintem neked többet tud adni ez a növènyke!Meg èn kis Amelimnek ,màr van fehèrben!Elfogadnàd?
A baràtnökkel kapcs:Miota èn kint vagyok 1 igazi baràtnöm maradt meg illetve 2!Az eggyik ir-ben lakik(pàrom uncsi tesoja) Dublin mellett a màsik meg osztràk Salzburg-bol.A többiek ,csak akkor keresnek ,ha valami kellene kintröl,pedig elötte jo volt,sajnàlom ,hogy igy alakult,de mostmàr mind1!Akik meg itt baràttà vàlta azok többet adtak èrzelmi vonalon ,mint otthon 25 èv alatt!
Tünci èn nem is tudom mit mondjak,a baràtnöd sajnos nem tudja mekkora kincs tèged akàrcsak ismerni is!Èn szemèlyesen nem ismerlek,de szerintem nem fogok csalodni benned,mert a lelked igy a hsz-eid alapjàn is "gyönyörü"!!!!
(Na nem vagyok a szavak embere!!!)
Szinti picurkànak pedig rèszemröl is gyogymanok!Probàljatok picit pihenni!Nem a fogacskài jönnek? :roll:
Boboka te meg ne is halld meg ,ha kilok miatt piszkàl valaki!Anyos engem is szekàl hàtam mögött!Söt lèpten nyomon lehülyèz ,mert semivegetàriànus vagyok stb...Te èleted ès ,ha jo igy neked akkor jo ès slussz!!!Nikinek külömben is kell valahonnan tàplàlkoznia nem?!?;-)
Meli nàlunk az èn otthoni macsekom mindig kihalàszta a szomszèd disztavàbol az arany halakat,aztàn a szomszèd mostmàr belefàradt!Nincs màr hala!:-)Remèlem a mostaniak azèrt màr tovàbb fogjàk birni!;-)
Zaha nem megy 2 napja ez a hülye gmx.net ,de megprobàlok freemail-röl irni,màr elegem van valamivel mindig baj van!:-(
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?