Hát csak megjöttem
Voltam dokinál, de a délutánt végigheverésztem, mert Rod játszott.
Tabati az nagyon gáz
Itt még a szerenádot is eléggé utálják a pici gyerekesek el tudom képzelni, mi mehet ott egész nyáron. Azt pedig nem hiszem el, hogy állandó jellegű engedélyük lenne.
Banyoszka irigyellek az alvás miatt, jó hogy valaki még ilyen mormota tud lenni, ekkora pocival
A cuccos már nekem is régóta készenlétben, a telefon feltöltve mindig kézügyben.
Jaj Heni! Most aztán tényleg pihenj!!! Szegénykém.
Sajna igaz, itt nincs választható orvos. Annál szülsz, aki épp ügyeletes. Van egypár olyan, akinél nem akarok, de hát majd Emma dönti el mikor akar kibújni.
Ahogy Manó írta. Egy doki annyira túlvállalta magát, hogy rendes munkaidő, túlóra, plusz két három szülés éjszakába nyúlóan, másnap meg Balcsi átúszás. Az betett neki, szívinfarktust kapott mert nem pihent és belefulladt. Azóta van ez a rendszer.
Mondjuk a dokim azt mondta, ha bármi van hívjuk, és igyekszik.
Amúgy odaadta az ügyeleti listáját, hogy beszéljem meg a kiscsajjal mikor kell megszületni.
S most a lényeg
Emma baba gyönyörű
tudom tudom, de olyan édes pofikája van. 50 cm, 2800 gramm, BPD 87. Egy hónap alatt összeszedett egy kilót
Továbbra is be van illeszkedve, és pont ébren kortyolgatott, amikor a doki vizsgált, meg is rugdosta az uh-t
Méhszáj szépen felpuhulva, és már tölcsérszerűen kezdek tágulni. 3210-nél járunk, egyre többször és egyre erősebb görcseim lesznek, de nem baj.
Azt hiszem nyákdugó már nálam is foszlóban van
legalábbis a leírás és a mai zuhany utáni vizslat alapján.
A doki azt mondta, hogy nem fektet be amíg nem muszáj, mert sajnos egyre többször veszi észre, hogy vannak nagyon kárörvendők, akik annyira halálra szekálják és idegesítik a másik mamikat, hogy mire szülésre kerül a sor azért nem megy, mert totál be vannak görcsölve a stressztől.
Rod persze nem örül neki, hogy itthon maradhatok, se én, se a tesóm, se a doki nem tudta megnyugtatni, szinte hisztizett. Pedig el lett mondva, hogy mikor kórház, és mikor nem kórház. Mondjuk az kemény lesz, hogy oxigénnel hogy fogom bírni, ezért a doki is kicsit aggódik, mert semmilyen asztma gyógyszert nem kaphatok szülés közben. Tehát ha befulladok gondolom azonnal császár.
Külön utasított rá, hogy most aztán aludjak amennyit csak bírok
Továbbra is él a nem emelhetek, nem hajolhatok, sőt mostantól már csak keveset sétáljak mert lépcsőznöm is kell.
Mondjuk szerintem anyósomat hót de nem érdekli, hogy mi van velem, ha nem vagyok kórházban akkor igenis dolgozzak itthon. (Mert bezzeg Ő.... tudjátok legenda) Rod azt mondta leugatja, hogy most már tessék besegíteni a főzésbe, hogy ne nekem kelljen a konyhában állnom órákig. A mosást meg átvállalta, hogy ne hajolgassak a mosógépnél, a malackákat pedig már egy hónapja takarítja.
Na így kell betörni házimunkába egy férjet.
Megyek, mert már rengeteget írtam
nomeg kezdek megint keményedni.
(Csak úgy halkan megjegyzem, beszélgettünk Roddal a ki neveli a gyereket, ha engem bármi ér, de Ő ragaszkodik hozzá, hogy ha dönteni kell, akkor én maradjak meg, tisztában van vele, hogy egyedül nem tudná megoldani egy baba felnevelését)