Sziasztok!
Tudom, örülnöm kellene, itt a péntek, a hétvége, de mégsem röpdösök. Nem tudom mi van velem, ma is alig tudtam fölkelni reggel, pedig tegnap már 10-kor aludtam. Olyan fáradt vagyok napok óta, hogy amikor hazamegyek, egyböl lefekszem pihenni. Kivétel volt a tegnapi nap, amikor tornáztam egy kicsit.
Ezzel is olyan gondom van!
Most lehet vagy nem lehet pl. szobabiciklizni, hasizmozni ebben a próbálkozási idöszakban? Olvastam egy pár dolgot a terhestornáról könyvekben és a Neten egyaránt, de szinte ahány cikk volt annyi félét mondott. Az egyikben azt olvastam, hogy nem lehet kocogni, a másik azt írta, hogyha valaki elötte is kocogott, az most is megteheti, ha nem érzi megeröltetönek. Valaki pedig azt mondja, hogy semmiféle torna nem megengedett. Most melyiknek higyjek? Erazmusz drnönek írtam már egy ezzel kapcsolatos kérdést, de sajnos még nem tudott rá válaszolni.
Sajnos pár évig kimaradt a rendszeres mozgás az életemböl a suli miatt, de július óta újra tornázom, és azóta mintha kicseréltek volna.
Nemcsak fizikailag érzem jól magam, mert a fittség kihat a lelki állapotomra is. Tudjátok, nem akartam úgy kezdeni a terhességet, hogy nem vagyok jó kondiban.
Múlt hét óta már nem nagyon mertem tornázni a peteérés miatt, nem akartam, hogy esetleg "kiessen" belölem a megtermékenyített petesejt (ha ugyan volt érett petesejt és megtermékenyítés egyáltalán). De tegnap már nem bírtam tovább, és tornáztam otthon munka után, ami olyan, de olyan jól esett.
Így hát most jól kellene éreznem magam, mint mindig torna után másnap, de valahogy ez az érzés most hiányzik.
Lehet, hogy közrejátszik az is, hogy tegnap reggel és tegnapelött este voltak azok az alhasi fájások, szúrások, meg az a rettenetes fáradtság. Meg aztán az is elkeserít most, hogy megy le a höm.
Tegnapelött még 37,0 volt, tegnap már 36,9, ma pedig már csak 36,8. Most értem meg igazán Norci múltkori lelkiállapotát! Ez a bizonytalanság az, ami megviseli az embert. Most megjön, vagy csak a progi szintem alacsony?
Tegnap eljátszottam azzal a gondolattal, hogy ha ma reggelre nem jön meg és a höm sem csökken, akkor csinálok egy tesztet. Aztán ma reggel mégsem csináltam meg a 36,8 miatt.
Tudom, lehet, hogy még egy kicsit korai lenne a teszt, de ha utánaszámolok, akkor ma vagyok az ovuláció utáni 7. napon.
Ne haragudjatok, hogy ma ilyen depi vagyok, de minden optimizmusom ellenére sem tudok most egyedül jobb kedvre derülni.
Puszi, Monchy