Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm az aggódást és senkit nem volt szándékomban megíjeszteni!!!Elég sz.r volt,hogy én és főleg anyucikám íjedt meg!!Ma már egy kicsit jobban vagyok,ma már lement 103 volt,este egy pindurit tudtam durmolni,mindjárt veszem be az este bogyómat.Várom a holnapi napot,hogy mikorra intézi házidokim az időpontot,állítólag sürgősségit kér.Ja és ülve kell alcsiznom,kerülni a baloldalon való fekvést.

Megszeretném köszönni,hogy vagytok Nekem!!Olyan arik vagytok!!
Nem akartalak benneteket terhelni,,,mindenkinek megvan a saját baja!!Ne haragudjatok Rám,lécci!!





Kép









Kép













Mindenkinek mennek 1000-rel a drukkok!!
Sok pussz és ölelés!!

Andy
bandy27
 
 


Andi,

Örülök, hogy jobban vagy. Jól ránk ijesztettél. Remélem, minél hamarabb megtörténik a vizsgálat és megfelelő kezelést is kapsz.

Próbálj megnyugodni és pihenni sokat!

Puszi,
Csilla
tocsa
 
 


Sziasztok Lányok!

Andy, vigyázz nagyon magadra!

Bobcsike, remélem összejött a spontán baba! És ha még abba is belegondolok, hogy nekem is most volt a mióma műtétem! :lol:

Hugi, mosolygósabb napokat kívánok Neked!

Móni, örülök, hogy jobban vagy és drukkolok a május végi punkcióhoz!

Noki, szuper képet tettél fel Réka babyről! Édes pofija van! Már biztos van vagy 42-es a lába! :D Kérlek, írd át a táblázatban: inszemünk lesz, nem lombik.

Tocsa, hogy vagy?

Vasikáné Zsusza, Neked is mennek a ragacsok! Pihenj sokat!

Szép estét Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 

 
 

Helló csajok!

Noki, nagyon szépen köszönöm. Annyira édes a kiscsaj. Gyönyörű arca van. Ritka ám hogy ennyire jól sikerül az uh. A táblázatba nem annyira látom, de asszem ? van a végén. Én 18-án megyek vv-re.

Bobcsike, én azt hallottam hogy a BMC-ben az inszemeseknek tesztet csinálnak és láttam is a labornál a sok tesztet. Az egyik csajnak negatív lett, így mondták neki hogy a dokival meg kell beszélnie a további lépéseket. Fogta magát, haza ment, nem akart a dokival beszélni és képzeld, pihenés közben derült ki hogy terhes. Mégis csak sikerült neki, csak a teszt nem mutatta ki. Lehet hogy akkor még alacsony volt a hcg. Vagy nem tom miért, de ezt itt a fórumon mesélték. Én minden esetre nagyon drukkolok neked.

Andy, annyira meg ijedtem és reméltem hogy azért még jelentkezel. Mi nagyon vigyázunk a kis lelkedre, gyere csak közénk sűrűn és beszélgesd ki a bánatod vagy bajod. Látod, már jobban is vagy. Ez az ülve alvás érdekes lehet. Apósomnak volt két olyan alkalma hogy muszáj volt neki ülve aludni. Nem hiszem hogy kellemes volt. Először robogóval bukfencezett és eltört a bordája, nem bírt lefeküdni és ha lefeküdt nem kapott levegőt és nem bírt felkelni. Sokáig ülve aludt. Másodjára meghúzódott a nyaka és akkor le tudott feküdni, aludni is tudott volna, de nem bírt felkelni, így akkor is az ülve alvást választotta. Nem irigyeltem érte. Én már alig várom hogy írd le nekünk mi okozza ezt a csúnya pulzust. Nagyon szorítok neked hogy ne legyen nagy gond. Puszi és nagy-nagy ölelés.

Hugi, puszi és nagy-nagy ölelés. Remélem majd jelentkezel.

Tinkyb, köszönöm a ragacsokat.

Gondolom hogy ragadozik mert feszül a hasam rendesen. A húgimmal beszéltem erről és mivel nem vagyok felfújódva, csak az alhasam feszül, azt mondja hogy ez menstruációs görcs és nem kell aggódni mert ez természetes. A méhem kapott egy kis cuccost és most csinálja neki a helyet, nyúlnak a méhszalagok. No, én annyira profi vagyok már, hű-ha. Egyébként tegnap borzasztóan fájt a fejem, délutánra pedig valaki csak úgy letörölte mert egyik pillanatról a másikra elmúlt. Most is fáj, de még nem olyan vészes. Már előre félek, de hát mit van mit tenni? Szenvedek.
Mindenkit ölelek és kívánom hogy legyen egy nagyon szép napotok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok,

Ne haragudjatok, ha nem írtam Mindenkinek névre szólóan mostanában. Olvaslak Titeket és sokszor gondolok rátok, szurkolok Nektek. Kicsit szét vagyok zuhanva, de nincs semmi baj, ne aggódjatok!

Hugikám, őszintén remélem, hogy ma már egy szebb napra ébredsz.

Andi, ugye jobban vagy? Nyugtass meg minket. Ha bánatod van, akkor meg tessék megosztani velünk. Megosztva könnyebb a teher is.

Noki, csodálatosan szép a felvétel (szerintem is ritka, amikor ilyen jól sikerül). Az Istenhegyin készítették? Hajdu Krisztina? Rékán pedig már most látszik, hogy nagyon szép kislány. Csuda aranyos kis pofija van és szép hosszúkás lábujjai. :wink:

Tynkib, köszönöm az érdeklődést. Jól vagyok. Vasárnap megkaptam életem első anyáknapi virágcsokrát az én kis kerifiamtól. Annyira örültem neki! Jön a kis drágánk foga, így néha nagyon nyűgös, borzzasztóan fájhat neki. Bár ez olyan korai még, de hát láttuk alul a kis fehér csíkocskákat az ínyénél.

Bobcsike, gyanús vagy te nekem ezzel a mensi késéssel. A negatív teszt valóban nem jelent semmit. De jó lenne! Nagyon örülök és szorítok. Ugye megírod az eredményt?

Vasikáé, nagyon sokszor gondolok rád és babócádra és vagy egy tonnányi ragacsot küldtem már Nektek, csak nem írtam. De azért itt vagytok a fejemben! A hasfeszülés jó jel!

Baba, természetesen, te is minden napos vendég vagy a kis fejemben, és azt hiszem, a szurival kapott hcg-t már nem mutatná ki a teszt. Szerintem, a sikeres akciózás következménye az a csík. Most hogy álltok, mit mutatnak a tesztek? Pénteken vv, ugye? Izgatottan várom a híreket.

Detko, hűha, ti építkeztek? Nem kis vállalkozás. Merrefelé? Hétfőn már mész a Ciris-be? Akkor lassan jönnek a szurik is. :D

Zsiby, miről szól a genetikai konzultáció? Ez is a Ciris-ben volt? Drukkolok a vizsgákhoz, bár valóban nem lehet most könnyű erre koncentrálni. De azért nézd a jó oldalát, mivel 2 in 1 vagy, ezért most megoszlik a tananyag megjegyzése két koponyában. :wink:

Móni, olyan jó olvasni, hogy már ennyire jól vagy és ilyen bizakodóan és pozitívan állsz a következő akciózáshoz! Drukkolok nagyon! :D

Bibus, várjuk a híreket a tüszőkről. Szerintem egyébként nem kicsik, de persze nem én vagyok a doki. Mindenestre küldök Nekik egy kis növesztőt.

Fáncsi, Laura, Eni és akik mostanában nem írtok, rátok is gondolok ám sokszor!

Napsütéses szép napot Mindenkinek Lányok! :D
tocsa
 
 


Jaj, csajok. Remélem nem haragusztok meg rám, de én a Női Portál egyik topikjában is írogatok a csajoknak és ott is van egy csaj akinek most ment el a lombik babája. Éjjel nem tudott aludni és írt a babájának egy verset. Bocsánat, remélem nem bántok meg senkit. Annyira gyönyörű és annyira megsirattam, muszáj megosztanom veletek.

Egy angyalka szállt fel a mennybe
Szomorú szüleit a földön feledve
Nem tudni miért de menned kellett
Hatalamas űrt hagytál ami be nem telhet
Fájdalom és kín ami most átjár
Testembe az élet csupán csak hálni jár
De az idő telik és én is jobban leszek
Ám téged pici babám sosem feledlek.

A bánat könnyei mossák arcomat
Egy lélek mely eddig víg volt most kihalt
Kimerült a test kimerült teljesen
Helyette az üresség hordója kong most odabenn
Hírtelen történt megállítani nem lehetett
Túl vagyok rajta de ez nem segített
Véget ért egy álom és oda a remény
Hogy hamarosan anya lehetek én.

Láttalak téged és ezt nem feledem soha
Te már akkor haladtál a messzi távolba
Számomra te voltál a legszebb
Hidd el még most is szeretlek
Ez az érzés nem fog elmúlni
Mert te voltál az első aki boldoggá tudott tenni
Keserű a csalódás,de mint egy pirulát lenyelem
Én viszont előre tekintek,és hamarosan újra kezdem.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa

Nagyon megható és szívbe markoló a vers. Megrendített....


Andy

Remélem már jobban vagy!!!


Köszönöm mindenkinek (Tinkyb, Andy, Zsuzsa, Tocsa ..) a drukkolás, de sajnos ma megjött a télapó, úgyhogy ez most nem jött össze spontán. De azért biztos vagyok benne hogy valami történt, mert 10 napot a ciklusom még soha nem késett, mióta az eszemet tudom.
Nem vagyok elkeseredve, mert ezek szerint valami már el tud indulni és reménykedem hogy a jövő hónapban már meg is tud tapadni.

pusza...
bobcsike
 
 


Javított táblázat :D
Kép

Na meg még annyit ,hogy a pici kis csodánkról tettem fel képeket a www-mbe :D ha valakit érdekel :)

Kép
noki&potyi
 
 


Zsuzsa!

Ez nagyon találó ez a vers!!! Gyönyörű.Köszönöm,hogy megírtad!!!


Hugi.
hugi206
 
 


Hugi, nagyon sok puszit neked. Ez a csaj nagyon meg fogalmazta. Ő magától elvetélt és látta is a babáját. Szóval észre vetted hogy a végén azt írta hogy előre néz és újra kezdi.
Vigyázz magadra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Vasikáé!

Amikor babás voltam sokat fájt a fejem, valahol olvastam, hogy ez is a terhesség első jelei közé tartozik. Hajrá Babuci, kínozd csak a Mamit! :D

Móni
móni101
 
 


Sziasztok lányok!

Móni, tőled kérdezném, hogy te egyből az abortusz utáni első mensinél már el is kezdted a fogigátlót szedni? Én most nem tudom ,hogy mi van mert ugyan a V.doki azt mondta, hogy az első ciklusnál el lehet kezdeni, de most görcsölget a hasam és megijedtem ,hogy esetleg megjöhet és itt maradok gyogyi nélkül. Felhívtam a Mártit, hogy írják már fel hátha kell, és ők korainak találták de nem voltbent a V.doki és nem tudták megkérdezni tőle. Most nem tudom ha esetleg megjönne, akkor elketdhetem-e szedni vagy csak a jövő hónapi mensinél? Én szeretném már most, de ha korai akkor inkább várok, hogy pihizzen a méhem. Végülis így igy 2 hónapot pihenne,nem?

Köszi a válaszodat előre is.

Én még lelkileg nem vagyok jól, mindennap megitatom az egereket egy kicsit.

MIndenkinek puszi!
Hugi.
hugi206
 
 


Noki, mi volt a dokinál?

Baba, mennek a drukkok, várunk a vv eredményével.
tocsa
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenki megnyugtatására közlöm,hogy egy picikét jobban vagyok!!Igaz félek ettől a melegtől,inkább ki se mozdulok.Hétfőn lesz csak sajna a drnő,így akkor tudok időpontot kérni.(remélem minél korábbit kapok)

Mindenkire sokat gondolok,milliószor ölellek benneteket!
Köszönöm,hogy vagytok Nekem!

Angyalkámnak

Drága kicsi babám
rólad álmodom minden nap.
Tudom már fent vagy az égben
onnan nézel rám és próbálsz mosolyt csalni könnyáztatta arcomra.
Nagyon hiányzol,de tudom,hogy jobb ott Neked!
Soha nem foglak elfeledni,mindig pici szívem lakója leszel!
Most azért imádkozom,hogy tesokád ne legyen angyal,hanem örökre megmaradjon Nekem!
A reményt nem adom fel,tudom,leszek még ANYA!


Köszönöm,hogy leírhattam,sokat segít a lelkemnek!

Pussz és szép napot mindenkinek!

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok!
Sajnos én sem gyarapítom a szívecskéket a táblázatban.
Most várom a sereget és kezdem a fogigátlót.
Hugi, Andy!
Jobbulást és kitartást nektek!
Vasikáé!
Mennek a babaragacsok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:
Lányok!
Én annyira bele vagyok fáradva ebbe az egészbe!
Egy barátnőm 11 hetes kismama volt a mai napig........
Szóval jobb napokat nekünk!
Remélem, hogy Vasikáéval elindul a szívecskés sor a táblázatban!
Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
baba1973
 
 


Baba!
NAGYON SAJNÁLOM!!!!
Puszillak!
Hugi.
hugi206
 
 


Hugi, sírj csak nyugodtan. Most ez van. Most is küldöm a nagy-nagy ölelést.

Andy, nagyon szép a levélke. Annyira megríkattál.

Baba, :cry: Most hogyan tovább? Ugye mécc tovább? A barátnődnek is küldök egy nagy-nagy ölelést.

Én még mindig szigorúan fekszem. Mindenki meg csinál mindent helyettem.
Most küldök nektek egy kis vídámságot. Hátha segít egy picikét.

A székely gyerek a szomszéd faluba jár udvarolni. A falu nincs túl közel, ezért egyik nap mondja az apjának:
- Édesapám, oszt mi vóna, ha kőccsönadná nekem a biciglijét? Ígérem, hogy nem esik bántódása..
- Jóvan fiam, viheted, de itt ez a doboz vazelin és ha meghallod, hogy megdördül az ég, akkor abban a pillanatban rohansz és bekened vele, mer ha egy rozsdafoltot meglátok rajta, a fejedet széjjelvágom!
- Úgy lesz édesapám!
El is megy a gyerek a bringával a lányhoz. Aztán telik-múlik az idő, benyomják a vacsorát is a lány családjával. A kaja végeztével megszólal a lány apja:
- No, akkor aki előbb megszólal, biz az fog mosogatni.
Kemény játék, de senkinek nincs kedve azt a sok szugykos tányért, meg zsíros fazekat simogatni, így hát ülnek csendben egy darabig. Egyszer csak a fiú gondol egyet, felkapja a csajszit, felcsapja az asztalra és irgalmatlanul elkezdi döngetni. A papa húzza a száját, vörösödik a feje, de nem szól semmit. Na megvolt a dolog visszaülnek szép csendben. Ülnek még vagy fél órát, mire a gyerek megint gondol egyet, felcsapja a mamát is az asztalra, megdöngeti rendesen azt is. A fater fej már majd szétmegy az idegtől, remeg minta a kocsonya, de meg nem szólal. Visszaülnek megint, egyszer csak megdördül az ég! A gyerek kapja a vazelint, mire a papa:
- Jóvan fiam, majd én mosogatok!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa!

Látod,én így tudok megkönnyebbülni és búcsúzni.
Igaz,nem lett jó,de most csak ennyire futotta tőlem.
Azért ennél jobbakat szoktam költőgetni.
Amit viszont Te bemásoltál,gyönyörű. :D :D
Hogy érzed egyébként magad??

Tocsa!

Te mikor mész a Cirisbe??Nagyon furdalja az oldalam!


Mindenki vigyázzon magára!

Pussz és ölelés mindenkinek!
Kitartás lányok!

Andy
bandy27
 
 


Szia, Andy.

Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Mindenki megcsinál mindent helyettem. Nekem csak feküdnöm kell. Görcsölget a hasam, de ma már nem annyira. És a fejem sem fájt ma. kop-kop.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Baba, nagyon sajnálom. Gyanús volt a hallgatásod a tesztekről. Ugye nem keseredsz el? Ha lombikoztok és kérdésed van, írj nyugodtan.

Andy, ha megjön ebben a hónapban, akkor elkezdem szedni a fogigátlót és akkoriban megyek majd valamikor a Cirisbe.

Örülök, hogy jobban vagy! :D
tocsa
 
 


Sziasztok
Tegnap a dokinál minden a legnagyobb rendben volt, de sajna nem tudtam a gép elé ülni ,mert folyamatosan jött hozzánk valaki!
Telis tele vagyunk barátokkal és egészen estig átjáróház volt itt nálunk!
Imádom ezt :D
Estére nagyon megijedtem ,mert sokat keményedett a hasam és féltem, nehogy beinduljon a szülés!!!
Tesóm a fiát 28dik hétre szülte meg és ez nagyon bennem van :(

Ma voltunk a keresztfiam ovis ballagásán :D
Olyan Édesek voltak ,hogy meg is könnyeztem :D

Folyamatos felújítás van még mindig ,mert amit jövőre akartunk megcsinálni.......most abba is belekezdtünk :P
Tehát 2-3 hétig még rumlisan fogunk élni,de legalább szép lesz a házikónk mire jön Rékusunk :D

Mindenkinek kellemes hétvégét és sok pusszanat :D

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok Lányok!

Andy, megnyugtat, hogy egy kicsit jobban vagy. Nagyon megható verset írtál!

Baba, sajnálom, hogy most még nem kerül a neved mellé szívecske! Legközelebb tuti siker lesz!

Bobcsike, sajnálom, hogy nem sikerült a spontán baba, majd a következő hónapban!

Hugi, nagyon örülök, hogy máris folytatjátok!

Noki, köszi, hogy javítottad a táblázatot. Megnéztem a képeidet, nagyon szép arcocskája van Réka babynek, és hihetetlen már ez a 4D-es technika, nagyon szuperek a fotók.

Tocsa, örülök, hogy közeledik Nálatok is a nagy nap és Neked is küldhetem hamarosan a ragacsokat!

Vasikáné Zsuzsa, küldöm továbbra is a ragacsokat! Gyönyörű a vers. Nagyon felvidított a vicced.

Szép estét Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok!
A piri megtalált, nem kellett sokat várnom rá.
Ma kezdem a fogigátlót.
Nektek hány naposan kellett uhura menni a szedése alatt?
Hányadik naptól és milyen gyogyókat kaptatok mellé?

Kép
baba1973
 
 


Szia, baba.

Én a 13-ik szemet beszedtem és másnap kezdtem reggelente a Suprefactot. Csak 20 szemet szedtem a fogigátlóból. 11 napig szúrtam a Suprefactot reggelente. A 12-ik napon reggel kellett kezdenem a Suprefact mellé Prednisolont is szednem. Ezt csak két napig, mert a harmadik nap, pontosabban 14-ik napon mennem kellett vv-re. Délután telefonáltam, minden rendben volt, így még akkor rögtön kellett szúrnom egy Puregont, este pedig Pergoveris, Fraxiparine, Estrofem és folytattam a Prednisolont. Így szedtem és szúrtam a vv-el napját is beszámítva még 10 napig. A vv-el napjától, ami hétfőre esett, kövi héten hétfőn kellett mennem uh-ra és utána szerdán, és pénteken punkció.
Remélem érthető volt.

Mindenkinek nagy cupp és kellemes hétvégét. Remélem azért írogattok néha hiszen én most marhára ráérek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Még azt akartam írni hogy bármilyen kérdésed van, csak nyugodtan kérdezz. Próbálok rá válaszolni. Pusza.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Nagyon sajnálom az Angyalkákat! :cry: Tudom,hogy mit éreztek,hisz az első lombikbabám nekem is Angyalka lett,küretet kellett csinálni. :cry: De a legjobb gyógymód,hogy az ember lánya tovább csinálja és bízik a sikerben.Nekem is a 6. lombikig kellett menetelnem...Nagyon szorítok,hogy hamar begyógyuljanak a sebeitek fizikálisan is,de főleg lelkileg és minél hamarabb kezdhessétek újból,ami már remélhetőleg babá/kat eredményez!!!!

Noki!
Nagyon szép a kis Rékátok!Tényleg ritka jó kép sikerült Róla.Én 3x voltam 4D-s uh-n és egyszer sem sikerült egyik gyerekemről sem ilyen jó képet kapnom. :? Mondjuk a kislányomról van 1 aránylag jó kép és megszületése után tényleg úgy nézett ki,mint az uh-n. :D
Jó munkálatokat a ház körül!

Vasikáé!
Drukkolok Egyszemkéhez!Azért most már sétálhatsz is kicsit! :wink: Hidd el,jót tesz a méh vérkeringésének!

Baba!
Én is ma kezdtem el szedni a fogigátlót. :D Nekem a ciklus közepe körül kell majd mennem egy uh-ra.(Igaz nem a Ciris-be)

Csak ezt akartam én is leírni,hogy mi is megkezdtük az előkészületeket a kistesóhoz. :D
Mondjuk nálam a fekvés ki lesz lőve az ikrek mellett,de én már nem hiszek a napokig tartó fekvésben sem. :oops: Nem egy ismerősömnek sikerültek a kistesók,úgy,hogy rohangáltak a 2-3 éves gyerekeik után meg emelgették őket.
Mindegy,meglátjuk.....

Na,megyek,nem akarnak a bestiák aludni. :roll: Mindkettő felkapaszkodott a kiságyban és egymással visítoznak meg kacagnak egymásra. :D Egyrészt elolvadok ilyenkor,másrészt meg jó lenne már,ha beszunyálnának,mert amúgy dög fáradtak.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok.

Ági
pálgi
 
 


Szia, Ági!

De, jó. Már te is kezdesz? Egyszerre kezded Babával. És te hová jársz? Nagyon enni valóak lehetnek azok a rossz csontok.
Nagyon sok sikert kívánok. A méhed még emlékszik az előző terhességre, úgy hogy bizti sikerülni fog.
Én is ismerek olyat aki két napig pihizett, nem feküdt egész nap, de én tényleg biztosra akarok menni. Nekem nincs már lehetőségem, csak ez az egy. Ennyi.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


adjátok tovább mindenkinek!

KVA-773-frsz-autó tulaja Hortobágy közelében kirakott egy spániel kutyust az autóból!!! Szegény szaladt az autó után de hiába!
Az elkövetőnek üzenem, hogy előbb-utóbb körbeér ez az üzenet és minden ismerősöd rá fog jönni, hogy TE milyen aljasságot követtél el!! Remélem az élet valahogy visszaadja...
Rakjátok ki az üzenőfalra minél többen, minél több helyre!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Bocsesz, megint én. Most írta az egyik csajszi hogy meglett a tettes, be is másolom hogy mit írt.


Ezt a kutyás üzit én már iwiw-en megkaptam, és rá két napjára kitették, hogy megvan az aljas.... iwiw-en még a kocsija is látszott, írtak neki jó sokan milyen szemét... szóval kicsit már régi ez az üzi :) Nem baj, én is mindig felháborodok ilyen szemét embereken...


Jó éjt mindenkinek. Ma senki sem írt? :cry:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Hahó Vasikáé!
Már lassan tesztelhetsz:)
Úgy irigyellek!
Pihizz sokat, de tényleg jót tesz egy kis séta, mert a vérkeringést beindítja.

Kép
baba1973
 
 


Szép hetet Mindnekinek Lányok!

Noki és Móni, Először is megkésve ugyan de Nagyon Boldog Névnapot nektek! :D Úgy látom, pont egy hete volt, de a 8 napig érvényes. :wink:

Vasikáé, szerintem is sétálgathatsz nyugodhatan, sőt ahogy Baba is írta, alhasi vérkeringés fokozó. Továbbra is mennek a drukkok. :D
tocsa
 
 


Sziasztok csajok!

Sétálgatok, de mást nem engednek csinálni. Vasi külön ki oktatott reggel hogy el ne mosogassak mert ő fog mosogatni amikor haza jön. Tegnap vendégeink voltak és annyira jól éreztük magunkat hogy későn indultak haza. Így maradt a mosogatni való. Azért meg kérdezte a drágaságom hogy maradhat-e. Csajok, a kosz meg fog minket enni. De, nem idegeskedem. Le xarom, és nem foglalkozom vele. Ami nagyon muszáj, azért szólok hogy csinálják már meg, de a többi marad. Majd ha meg fogom tudni csinálni, majd meg csinálom.
Már alább hagynak a görcsök. Néha van, de egyre ritkábban. Furi. Gondolom már meg történt a beágyazódás és már nem feszíti a méhemet. Nektek is voltak ilyen görcsök? Olyan mint a menstruációs görcsök.

Baba, veled mizujs? Érthető volt amit írtam neked? Már szeded is a bogyókat?

Tocsa? Veled mi van? Írj valamit magadról.

Andy? Hogy vagyol drága? Pulzusod?

Hugi? Hogy vagy? Nagyon remélem kicsit jobban vagy. Az a csaj, aki úgy járt mint te és írta azt a szívbemarkolós verset már nagyon jól van. Ő neki úgy sikerült túl tennie magát hogy csak a következő próbálkozásra gondol. Ha eszébe jut a vesztesség, azonnal a jövőbe néz. Remélem te is jobban vagy már. Mikor mész a dokihoz és kb mikor kezdesz?

Móni, veled mi újság? Néha gyere már te is írj valamit magadról.

Noki, ne dolgozz sokat. Pihenj is néha. A párod be van indulva mert sok az ideje és le kell kösse magát, de neked pihenned is kell. Na, már megint okoskodok. Bocsika.

Valaki? Mindenki? Senki? Nagyon kihalt megint a fórum.
Kívánok nektek további szép napot.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Szép napot Lányok!

Zsuzsa!

Bocsesz,hogy eltüntem!!!
Most értem haza drága kutyusommal,mert elvittem az éves kozmetikába.Akkora szőre volt szegénynek,most nem győzi meghálálni Nekem.Tudod,Ő kuvasz-puli keverék(fehér),de inkább pulika.Nagyon csinoska lett :D :D
Köszönöm a drukkolást mindenkinek,jövőhéten hétfőn megyek hormon+terheléses cukorra az IR-em miatt,és KEDDEN megyek a pulzusom miatt!!!Már alig várom.De egy kicsit be is vagyok tojva,mert azt mondják a magas cukor miatt is lehet a pulzus problémám...
Mennek továbbra is 1000-rel a drukkok!Légy jó kislány!Örülj Neki,ha párod mosogatni akar!
Ja,június 10-én megyek a Cirisbe a receptekért!!


Hugi,Tocsa,Móni,Baba,Tinkyb,Noki,Fáncsi,Zsiby és mindenki akit véletlenül kihaytam Ti hogy vagytok,minden rendben??

Sokat gondolok mindenkire!!


Millió pussz és ölelés mindenkinek!
Mosolygós szép napot Lányok!

Andy
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bandy27 2009.05.11 14:02-kor.
bandy27
 
 


Majdnem elfelejtettem a napi ajándékjaimat!!

Kép







Kép






Kép







Pussz mindenkinek!

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy eltűntem, de egész hétvégén nem volt időm gép elé ülni.

Hugi!

Ha megjön még ne kezd el rögtön a fogigátlót csak a 3. napon a 3. napi vérvétel után. Tehát ráérsz akkor felíratni mikor a vért leveszik. Én is 2 hónapot pihentem V doki azt mondta, hogy szervezetemnek elég ennyi pihenő. Sokszor inkább úgy éreztem, hogy a lelki állapotom döntötte el, hogy elég e a 2 hónap és mivel látta, hogy jól vagyok nem húzta az időt. Biztos van olyan, hogy ha valakit nagyon tönkre tesz egy ilyen sztori annál tovább várnak.

Móni
móni101
 
 


Sziasztok Lányok!

Vasikáné Zsuzsa, már egy hete Veled van a Csöppséged! Nagyon szurkolok Értetek! Remélem már beágyazódott, de azért még küldök egy nagy adag ragacsot! Biztos, ami biztos! Most én is csak a minimálisat csinálom meg itthon, a nagyobb takarítás még várat magára.

Andy remélem jobban vagy már, és rendben lesznek az eredményeid! Nincs fotód a kutyusról? Szívesen megnézném! Én imádom a mienket.

Nagy csend volt a hétvégén a topikon!

Baba, Bibus, Bobcsike, Detko, Enikő, Fáncsi, Hugi, Kockáspléd, Laura, Noki, Móni, Tocsa, Zsiby írjatok magatokról!

Szerdán kettőre kell mennem uhu-s kontrollra a Ciris-be. Jön valaki aznap? Holnap egyeztetek a háziorvossal, hogy mitől lehet még napközben egy kis hőemelkedésem. V.doki szerint a műtéttől már nem lehet, esetleg megfázástól.

Szép estét Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok!
Vasikáé!
A fogigátlóból ma a 3. -at vettem be.
Nem értem, hogy mi van velem, mert a múlt hónap stimulált volt, a nyálkahártyám már inszem elött 2 nappal is 14mm volt, szombaton jött meg a piri éppen csak valami, a vasárnap is nagyon gyengécske volt, ma meg már semmi. Hogy lehet ez? Ilyen gyenge menszim még sosem volt. :oops:
Ja és szédelgek folyamatosan.
Köszi a leírást a lombikról, hát ezt nem volt semmi megjegyezni Zsuzsa!
Tinkyb!
A hőemelkedés nagyon nem jó a műtét óta.
Jó lenne, ha a dokid vérvételre küldene!!!!!
Móni!
Akkor Te most kezdesz újra :lol: :D :shock: ?
Lányok!
Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
baba1973
 
 


Baba!

Igen, 29.-re tervezi V. doki a punkciót. Ma vettem be az utolsó fogi gátlót.

Tinkyb

Nem ártana ha néznének nálad egy süllyedést, nehogy valami gyulladás legyen.

Móni
móni101
 
 


Jó reggelt!

Baba, akkor már ketyeg az óra. Nagyon hamar telik majd az idő és akkor majd fekhetsz te is mint én.

Tinkyb, nekem sem tetszik ez a hőemelkedés. Én nagyon remélem nincs semmi komoly bajod. Holnap szorítok neked és ne felejts el jelentkezni ha haza értél, mert itt mindenkit érdekel miért van ez.

Andy, nagyon édi lehet a kutyid. Nekem nincs állatom de ha meg lesz végre a családi házunk akkor majd nekünk is lesz. Már nagyon várom. A gyerkőcnek is lesz mit nyúzni és kergetni. :lol: Jövő hét hétfőre és keddre akkor neked is mennek a drukkok. Ne felejts el jelentkezni hogy mi volt. Főleg a keddi vizsgálaton. A hétfői eredmények gondolom nem azonnal készülnek el. Június 10 is mindjárt itt van. Repül az idő.

Móni, te aztán jó előre haladtál. Akkor mindjárt itt lesz a 29-e. Mikor kell menned vv-re és első uh-ra? Légyszike, majd írj gyakrabban.

Többiek :!: Hová tűntetek :?: Kockáspléd, rólad már ezer éve nem hallottam.

Legyen egy nagyon szép áldott napotok. Ha lesz valaki a fórumon, akkor még jövök.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Még azt akartam nektek elmondani hogy soha többé nem kívánok senkinek madárcsicsergős jó reggelt. Ez valami borzalom. Egy nagyon kellemes hang, ha nem reggel 5-kor visítanak ezerrel. Este még meg kell várnom a tíz órát az utrogestan miatt és reggel ötkor nagyon rossz erre a ricsajra ébredni.
De, van pozitív dolog is az életben, tegnap spenótot főztem. Nem vagyok már mai csirke, de eddig asszem egyszer csináltam. Soha nem voltam oda. Most nem tudom mi jött rám, de tegnap mondtam ennek a drága embernek hogy hozzon már nekem, hadd főzzek magamnak egy adagot. Csajok :!: az olyan, de olyan finom lett, hogy miután meg ettem, lefeküdtem és akkorákat sóhajtottam. Ma egész nap azt fogom enni. És, hálát adok az Égnek hogy senki sem szereti, így nem eszik el előlem. Nem tudom mi történt velem. Ódát tudtam volna zengeni ennek a finom éteknek. Kicsit be kettóztam.
Hát, ezt muszáj volt el mesélnem. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Egy picit eltűntem, mert reggeltől estig az építkezésen voltam. Tegnap voltam a cirisbe, volt UH és megbeszéltük, hogy mikor indulhat a szuri.
Jún 5-én lett volna a leszívás, de egy hónapot eltoljuk (ennek nagyon nem örült V. doki), mert lesz a tesómék esküvője, és pont a beültetéstől számítva 10. nap lenne. V.doki azt mondta, hogy szerinte emiatt ne halasszuk el, de én nem vállaltam, 300 km-t kell utaznunk, egész nap azon stresszelnék, hogy nehogy valaki megüsse a hasam, stb.
Így júl. 5-e körül lesz a leszívás.
Végre kész lettek a genetikai vérvétel eredményei, minden rendben van, csak egy kis gond van, kiderült, hogy trombózisra hajlamos vagyok, vitaminokat kell szedni.
Andy, Hugi! Hogy vagytok?
Tinkyb? Van még hőemelkedésed??
Vasikáé! Mikor tesztelsz??
Móni! HŰ a 29-e már mindjárt itt van :-)
Puszi Mindenkinek
detko79
 
 


Szia, Detko!!!!!!!!!!

Bakker, milyen rég nem jelentkeztél. Én 18-án megyek tesztelni. Hétfőn. Tudd meg hogy repül az idő. Nem érzem kellemetlennek hogy feküdni kell sokat. Már kezdem megszokni hogy körül ugrálnak.
Én gondoltam hogy a dokinak nem fog tetszeni a csúszás. De, ahogy neked jó. Én sem utaznák semennyit sem nem hogy 300 km-t. És főleg nem mennék éjjel esküvőre. Ezzel pihizni kell. A tesód esküvőjét nem lehet arrébb tolni, de ezt igen. Ne foglalkozz a dokival.
Érezd jól magad. Örülök hogy jók lettek az eredmények, a trombózist pedig mozgással és vitaminokkal el lehet kerülni. Én sokat bringáztam. A leszívás előtt néhány nappal már nem mentem ne hogy szét durranjon a tüszőcském és most nem is fogok nagyon sokáig, de nagyon hamar telik az idő és még fogok kerekezni. Már olyan klassz utánfutókat láttunk.
Jelentkezz sűrűbben te nő. Akkor jövő hónapban már kezded a stimut. Majd szólj ha el kezdted.
Pusza.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Szép,mosolygós napot!

Zsuzsa!

Van így az ember,hogy megkíván dolgokat...én mondjuk szeretem,vagyis 30 évig a spenótot,de mostmár nem tudom miért átváltottam sóskára.Azt imádom buttyantott tojással.
Örülök neki,hogy jól vagy :) :)

Tinkyb!

Elküldtem a képeket a kutyusaimról!
Remélem nem okoznak csalódást!


Kép


















Kép Kép








Legyen mindenkinek szép,kellemes napja!
A drukkok mennek 1000-rel!!

Andy
bandy27
 
 


Kép








Kép










Kép









Pussz mindenkinek!!!

Andy
bandy27
 
 


Lányok!
Ezt olvastátok?
Ki későn szül, tovább él!
2009. 05. 11.
Azok a gének, amelyek lehetővé teszik egy nő kései gyermekvállalását, saját és fivérük várható életkorát egyaránt meghosszabbítják – derítették ki egy amerikai kutatás során.

Ha egy nő előrehaladott korban szül gyereket, valószínűleg tovább fog élni, mint egyébként – összegezte kutatása eredményét Ken R. Smith, az amerikai Utah Egyetem kutatója.

A tudósok megvizsgálták a szövetségi állam népesség-nyilvántartó adatbázisát, amely 1,6 millió mormonnak és utódaiknak az adatait tartalmazza. Elemezték négyszázezer, 1609 és 1850 között Quebecben élt kanadai adatait is. Mint a Journal of Gerontology szaklapban megírták, arra az eredményre jutottak, hogy azoknál a nőknél, akik negyvenöt évesen vagy még később szültek, csökkent a halálozás esélye.

Ezt az összefüggést egyébként már korábban is kimutatták, az azonban nem volt tisztázott, hogy a hosszú élet genetikailag meghatározott-e, vagy pedig az egészséges életmód, a jóltápláltság és a jobb szociális körülmények következménye. Ezért is érdekes a kutatás másik eredménye, amely szerint nemcsak az idősebb korban szülő nők élnek tovább, hanem azok a férfiak is, akiknek legalább három lánytestvérük volt, és akik közül legalább egy, a negyvenötödik életévét követően hozott világra csecsemőt – adta hírül az MTI.

A kutatás harmadik megállapítása szintén meghökkentette a kutatókat - a későn szülők sógornői egyáltalán nem éltek sokáig. A három pont összegzéséből azt a következtetést vonták le, hogy azok a gének, amelyek lehetővé teszik egy nő kései gyermekvállalását, saját és fivérük várható életkorát egyaránt meghosszabbítják. A férfiak és nők hosszú életét, illetve a nők elnyújtott termékenységét tehát ugyanazok a génen kódolják.

Vasikáé!
Otthon használatos tesztcsíkkal nem is akarsz tesztelni?
Pedig már biztosan mutatja magát a babucid! :wink: :D :lol:

Kép
baba1973
 
 


Szia, Baba drága!

Az egyik felem azt mondja hogy fuss le a gyógyszertárba és végy két tesztet a hétvégére, a másik pedig azt hogy ne. Így, maradt Vasi döntése. Ő pedig azt mondja hogy inkább ne. Nálunk győzött a várjunk a vérvételig verzió.
Hogy vagyol?

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


sziasztok,

Bocsi a bepofátlankodásért, de hátha valakinek pont erre van itt szüksége (nekünk szerencsét hozott :wink: )

Profertil vitamin 165 db, 2009/08 végéig szavatos, harmadáron eladó! Egy nyári kúrára pont elég! Részletekért írj pü-t!

Van egy bontatlan doboz Marvelonom is, szívesen átadom valakinek.

Üdv
V.

Kép
vickybabe
 
 


Sziasztok Lányok!
Sűrgősen keresek prednisolon 5 mg-os tablettát. Ha valakinek maradt meg, szívesen átvenném.
Privit várok az ügyben, előre is köszönöm
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok,de megint nem bírom ki,hogy ne lepjelek meg benneteket!!!Bicsi-bocsi!!

Kép







Na így szoktam én is írni Nektek! :D

Kép








Kép









Sok-sok pussz és ölelés mindenkinek!!
Legyetek jól lányok!!

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok!

Lányok!Ne görcsöljetek rá annyirra erre a dologra! :wink:Nem fog kiesni belőletek az embrike! :wink: Én a (6.) beültim után még bementem a cégünkhöz,tettem-vettem,aztán hazaautóztam (Pesttől 25 km-re lakunk) és délután kb. 4 körül pihentem le.Aztán a 4. napon már nagytakarítottam.Az Eredmények most 9 és fél hósak. :D (Ráadásul mindhárom visszaültetett embrikém megtapadt!)A korábbi lombikoknál,volt,hogy 1 hetet,volt,hogy kettőt feküdtem,akkor nem jártam sikerrel.Nem ezen múlik. :? Persze nem kell cementes zsákokat emelgetni!
Nyugi a természet végzi a dolgát.

Ági
pálgi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?