Sziasztok,
Ne haragudjatok, ha nem írtam Mindenkinek névre szólóan mostanában. Olvaslak Titeket és sokszor gondolok rátok, szurkolok Nektek. Kicsit szét vagyok zuhanva, de nincs semmi baj, ne aggódjatok!
Hugikám, őszintén remélem, hogy ma már egy szebb napra ébredsz.
Andi, ugye jobban vagy? Nyugtass meg minket. Ha bánatod van, akkor meg tessék megosztani velünk. Megosztva könnyebb a teher is.
Noki, csodálatosan szép a felvétel (szerintem is ritka, amikor ilyen jól sikerül). Az Istenhegyin készítették? Hajdu Krisztina? Rékán pedig már most látszik, hogy nagyon szép kislány. Csuda aranyos kis pofija van és szép hosszúkás lábujjai.
Tynkib, köszönöm az érdeklődést. Jól vagyok. Vasárnap megkaptam életem első anyáknapi virágcsokrát az én kis kerifiamtól. Annyira örültem neki! Jön a kis drágánk foga, így néha nagyon nyűgös, borzzasztóan fájhat neki. Bár ez olyan korai még, de hát láttuk alul a kis fehér csíkocskákat az ínyénél.
Bobcsike, gyanús vagy te nekem ezzel a mensi késéssel. A negatív teszt valóban nem jelent semmit. De jó lenne! Nagyon örülök és szorítok. Ugye megírod az eredményt?
Vasikáé, nagyon sokszor gondolok rád és babócádra és vagy egy tonnányi ragacsot küldtem már Nektek, csak nem írtam. De azért itt vagytok a fejemben! A hasfeszülés jó jel!
Baba, természetesen, te is minden napos vendég vagy a kis fejemben, és azt hiszem, a szurival kapott hcg-t már nem mutatná ki a teszt. Szerintem, a sikeres akciózás következménye az a csík. Most hogy álltok, mit mutatnak a tesztek? Pénteken vv, ugye? Izgatottan várom a híreket.
Detko, hűha, ti építkeztek? Nem kis vállalkozás. Merrefelé? Hétfőn már mész a Ciris-be? Akkor lassan jönnek a szurik is.
Zsiby, miről szól a genetikai konzultáció? Ez is a Ciris-ben volt? Drukkolok a vizsgákhoz, bár valóban nem lehet most könnyű erre koncentrálni. De azért nézd a jó oldalát, mivel 2 in 1 vagy, ezért most megoszlik a tananyag megjegyzése két koponyában.
Móni, olyan jó olvasni, hogy már ennyire jól vagy és ilyen bizakodóan és pozitívan állsz a következő akciózáshoz! Drukkolok nagyon!
Bibus, várjuk a híreket a tüszőkről. Szerintem egyébként nem kicsik, de persze nem én vagyok a doki. Mindenestre küldök Nekik egy kis növesztőt.
Fáncsi, Laura, Eni és akik mostanában nem írtok, rátok is gondolok ám sokszor!
Napsütéses szép napot Mindenkinek Lányok!