Jó reggelt!
Anett! De jó, hogy jelentkeztél!
Várjuk nagyon a képeket! Meg majd mesélj! Bence Hogy fogadta a kistesót!
Orsi! Fitnessruci, meg babakocsi... Hurrá!
De édes Bubukád! Ilyenkor sajnálom, hogy nem kávézom!
Emlékszem, mikor én hordtam be anyuéknak a kávét!
Milyen ügyes Fruzsi! Ilyen kis sportos családba muszáj, hogy gyorsan megtanuljon mindenféle mozgásformát!
De szupi a medencétek! Tiszta nyár van!
Mi is beszéltük Andival, hogy majd megyünk strandra skacostul, és felváltva úszunk.
Lapockám még mindig pocsék, de főleg éjjel, napközben már csak a hirtelen mozdulatoknál. Viszont az alvás az pocsék így. De én vagyok a hülye, mert elhanyagolom a kencézését.
Szomszéd gyerkőcökkel nem lehet egyszerű dolgod! De tényleg mondd meg, hogy jöjjön át velük felügyelet is, mert ez azért így durva!
Azért van, mert annyira jófej, meg kedves meg segítőkész vagy. Az ilyenek meg ezt szeretik kihasználni!
Ezt a "leordítom a sajátjaim fejét" nem tudom elképzelni rólad!
Irigylem az összes grillezős családot!
Edina! Wellness... Hajrá!
Édes Petra a kutyussal!
Én sosem voltam jó fogyós... Illetve nem tudom, végülis általában sikerült elérni a célomat, de általában nem annyira szigorúan használtam a dolgokat, mint ahogy le van írva. Atkins rendszert is csináltam, az is jó, de azt sem olyan szélsőségesen, mint ahogy kéne. Viszont így legalább nem váltam házisárkánnyá és nem volt megerőltető.
Norbival ugyanígy vagyok. Szerintem nagyon jó a rendszere, kivitelezhető, de ha valamit extra mód megkívánok, azért megeszem 3 után is, hiába nem lehetne. És így is használt. Persze ez nem mindennapos elcsábulásokat jelent. Az esti kajákra figyelek oda inkább, hogy akkor mit lehet.
Andi! Ugye a 200 méteres pihenő után akart lenni egy vicces smiley...
Mia! Jók a rucik nagyon! Én nem is ismerem ezt a Promodot... Persze amilyennagy ruhavásárló vagyok....
Kép: Hol van ez a bojlertől???? 44-es méret vagy? Nem is tudom elképzelni!!!
Mimi! Szegény! Te is meg vagy áldva szomszédokkal, meg rokonokkal.
Nekem a kövi felsőm van, ha érdekel színben/fazonban, én is szívesen adom!
A gatyót sajna már nem tudom ajánlani hozzá, mert azt hordtam nyári viseletnek és comboknál eléggé kidörzsölődött.
STepes lányok! Megnéztem ezt az oldalt... Tényleg ilyen bonyi mozdulatokat csináltok? Hú, ez nekem nem lenne való... beleszédülnék asszem.
Gabi! Drukk az oltáshoz!
Jaj, Te nem ismered apósomat! Ő tökéletes!
A héten kétszer is a barátnőm fog besegíteni a csibénél, pedig nem szeretem és nem is szoktam "ugráltatni", hiába mondja mindig, hogy szívesen vigyáz Gézura. De inkább erőt veszek magamon, minthogy apóst kérjem meg...
Brigi! Szegény csajszid! Abszolút lehet a foga, pláne ha a popsija is pöttyösödik! Remélem, hogy csak az!
Dolli