Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt!

De jó, gyarapszik az úszócsapat! :lol:

Zsand, kutyu milyen volt?

Orsi, egyszerűen nem tudtuk itthon tartani Bálintot...annyira jól érezte magát Nálatok, remélem nem zavart :oops: Bocsi!
Párom.... hazajött vörös fejjel, és egész este az hajtogatta mennyire jó volt :lol: Azt mondta legközelebb menjek én! :lol:
De, hogy Bubó mint mondott.... el sem merem mondni :oops: :wink: azt mondta: " meggyógyították apa hátát," és mondom, ki? erre ő: "a takarítónéni gyógyította meg" :oops: :oops: :oops: :oops: Bocsi! Nem tudom honnan szedte, talán a fehér ruha, de akkor meg mért nem mondta, hogy dokinéni?! :wink: :oops: :oops: :oops:
Örülök, hogy jobban vagy! Régen én nagyon rosszúl voltam olyankor, sokszor hányásig ment a dolog.... :?
Köszi a kutyakaját, most adunk neki reggel...
De jók a képek!!! Én alig udtam elkapni a kutyukat....
Ja és tudod mit csinált a fiam tegnap délután?! Látta Bubut, hogy adott virágot és ő is sorra hozta be nekem a lóherék virágját! :lol: :lol: Annyira cuki volt! :wink:
Meg mondtam neki, hogy Bubu is Bálint, erre ő: "tényleg? és ő is tud nagyokat ugrálni meg bukfencezni?" (lehet azt hitte minden Bálint tud ugrálni meg bukencezni :wink: :roll: :lol: )
sylph

Gyerekek...
Kép Kép
Kép Kép
Két rosszcsont :)
Kép Kép
sylph

Napsugaras, jó reggelt! :D

Szilvi! De cuki Bálintod, hogy ilyeneket mondogat! És az a legjobb benne, hogy belőlük ez természetesen és őszintén jön! :)

Brigi! Én kapartam, ő csak nézte, meg megkapta volna a szelvényt, ha nem nyer, mert ő is oroszlán. :)

No előkészítem Gézut apának gyorsan...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Folyt.....
Kép Kép Kép Kép
Egy még itthonról...
Kép

Orsi, a képeket elnézve, Yoda milyen kis csapzott Marcipánhoz képest! Mint egy kis csöves.... :wink:
sylph

Szia Szilvike!

Takarítónőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő! :D :D :D :D :D :D :D :D
Megfájdult a hasam a röhögéstől!De hááát az is vagyok, vagy nem?
A Fruzsi is tök jóóóót szólt be! Kérdzei miért volt itt ez a bácsi????
Mondom: mert maszíroztam, erre: jaaaaaaaaaaaaaaa, at hittem Ő maszírozott téged! :D :D :D :D

Azt üzeni Bubum, hogy gyertek át és megmutatja, hogyan tud ugrálni és bukfencezni! :wink:
ÚÚÚgy örülök, hogy így elvannak együtt a gyerekeink!

Igen, gyere nyugodtan, Te is hátfájós vagy nem?

Én nem tudtam éjszakázni, elaludtam! :oops:
Apa csak ma jön haza mert valami pálinkakostolós vacsin voltak..... :roll:
Csimók már mind ébren vannak, remélem reggelire hazaér!

Bogi szeme jó már, de taknyosak a gyerekek! :(

Ma csodaszép idő lesz, egész nap a kertben akarok lenni!
Lassan a medencét is fel lehet állítani!

Szilvi! Olyan izomláz van a vádlimban! :shock: :shock: :shock:
Lassan már lépni sem tudok!
Sogórnőm jön kedden, szerdán usziba megyünk, csütörtökön jóóóó lenne elmenni stepre, de kell vennem valami fekete edzőruhát! :wink:
Mikor mehetünk hozzátok? De ha Bubud jönni szeretne, jöhettek Ti is!A lényeg, hogy együtt legyünk!
Olyan jóóóóóó, hogy a sors így összehozott Veled! Olyan régóta nincs senki akivel eljárhatnék úszni, tornázni!
NAGYON MEGKEDVELTELEK!!!!!!!!

(bocsi az érzelmi kitörésért!!! :oops: )
Vendég

Szia Dolli!

Mááár be vagy zsongva???? :D
Karúszót bekészítetted már???? :lol:
Ügyesek legyetek, úszáttok le a mi adagunkat is! :wink:

Apa már jön hazafelé, 15 perc múlva itthon van! :D

Nincs kedvem kikelni az ágyból! :oops: Nagyon fáááááj a vádlim!
Nem is szokott izomlázam lenni, mert szaunázni szoktam edzés után, de most fűnyírás volt! :?
Vendég

Lányok Jó uszizást!!!!! Majd meséljetek!!!!!

Orsi, annyira cuki vagy!!!!!! Én is nagyon megkedveltelek!!!!
Fruzsi nagyon édi! Bár tudna masszírozni a párom... de nem tud... :wink: majd megyek hozzád! Igen én is hátfájós vagyok, ezért is jó az uszi!!! Régóta szerettem volna, de nem volt senkivel, egyedül meg.... ahhoz lusta vagyok.
Párod ilyen sokáig van el? :( Ó Te szegény, hazaért már?
Lányok megfáztak?
Jövő héten eddig csaka hétfő nem jó, megyünk intézkedni ovi ügyben.... :? a többi nap elvileg jó!!!!! :lol:
Jajj, képzeld, tegnap... főztem pörit ma ebédre, és feltettem a rizst is.... elfelejtettem :oops: jövök be és azt az égett bűzt..... úgy odaégett a rizs, most kinn van az ablakban beáztatva, kivi vagyok, hogy le tudom-e szedni az aljáról.... :wink:

Yoda fényesre nyalta a tányérját!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon ízlett neki a bento! Köszi! Rendelek is majd a netről! Hátha... Tudod mi jutott még eszembe, nem lehet, hogy neki is jön a foga és azért fostizik? Vagy a kutyáknál nincs ilyen? :oops: :oops: Csak a gyerekeknél?
sylph

Jaaaaaj Ne rendeljetek a netről!!Szerintem mi olcsóbban vesszük, lassan nekünk is kell venni,hozunk Nektek is!!! Illetve vehetnék együtt egy zsákot és ketté osztjuk,mert olyan lassan fogy el és nem tudom mennyire jó, hogy hónapokig bontva van.
Nekünk nagyon lassan fogyott el a 10kilós zsák!

Apika csapatépítőn volt, de most esett le hogy emiatt se tudtam volna úszni menni! Hasam megint görcsöl, tegnap bevettem egy ALGO M-et.

Van kapás a babakocsira, drukkoljatok, hogy elkeljen!!!!! :wink:

Összes gyerek megfázott, torkuk nem fáj, lázuk nincs csak ez a takony! :(

MEGJÖTT APIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! :D :D :D :D :D :D :D :D
Szaladok elé!
Vendég

Orsi, akkor drukk!!!! Nekem is fel kéne már tenni a netre egy két dolgot....
Oksi, akkor szólj, ha mentek és adom az ára felét és megfelezzük a kajcsit!!!!!

Szép napot!
sylph

Sziasztok!

sylph!
ha még mindig hasmenős az eb: Lehet, hogy őt jobban megviseli a táp váltás, ezt ki kell tapasztalnotok!
És ilyen kutyánál nem szabad drasztikus tápváltást csinálni, csak fokozatosan! Ha sokáig megy a hasa érdemes megnézetni, mert a kutyáknál is kialakulhat ételallergia!

Csajok!
Milyen volt az úszás?

Nekem még nem biztos az úszás, mert lehet apa dolgozik, ugyanis nálunk most van a szezon és bár kevesebb munka van mint tavaly volt, de nem panaszkodom!
Sőt, egyszer csinálhatnánk egy komplett találkozót valakinél akár nálunk is és mi hozzájárulunk a gyerekek szórakozásához egy légvárral!!! Hm????

Kutya:
Gyönyörű, nagyon nagy de ma még megnézzük és sétálunk vele egyet, Én nagyon szeretem az ilyen nagy kutyákat, de apa nagyon fél, illetve a gyereket félti, nehogy fellökje, de Dorina megszokta, hogy eteti a kutyákat, szerintem nem lenne vele gond, de még az ismerjük meg egymást stádiumnál tartunk!!!! Ja és a nyúlna lehet le kell mondania a 400n.öles kertjéről!!! Szóval nehéz döntés előtt állunk!!

Holnap születésnapra megy a gyerkőc, mekis szülinap lesz!!! Mi meg addig elmegyünk apával csavarogni ott a környéken, bár a mekis szülinapot sosem értettem, mert amit én láttam egy szobában vannak a gyerekek, de ezt nem is értem..... na majd beszámolok!!!

Én még mindig nem vettem Dorinának nagy méretű ülést a kocsiba!!! De már el is vagyok késve vele. :oops:

Megyek, mert kong a hűtő olyan üres kell valami hideg kaját beszereznem a családnak.

Sziasztok!!!!
Vendég

A mormota csapat jelenti hogy leúszta a kitűzött napi adagot, büszkék is voltak magukra a jó teljesítményért :D Az uszi csak június 15-ig lesz nyitva.

Megyek én is főzni.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!!!

Gyerekszáj:

- Nem értem, minek csináltak ide utcát, ha egyszer behajtani tilos!?

- Nem megyek ki a napra, mert fejszúrást kapok!

- Anya, nem bántalak meg azzal, ha azt mondom, hogy ez a krumpli most nem olyan finom, de amit máskor szoktál főzni az nagyon finom szokott lenni?

- Te láttál már olyan anyukát, aki jól járt, ha erőltette a gyerekét?

A kislányomnak, egy régi kulcsot adtam játszani.

- És hol az ajtó, amit nyitni lehet vele? - kérdezte.

Azt feleltem, hogy fogalmam sincs. Ő csodálkozva végigmért, és megjegyezte:

- A kulcsot szokták elveszíteni, nem az ajtót.

Ágyba dugtam a három és ötéves lányaimat. Átöltöztem egy régi melegítőalsóba és kinyúlt pólóba, majd bementem a fürdőszobába hajat mosni. Még ott is hallottam, hogy veszekednek. Egy ideig hallgattam, majd törölközőt csavartam a fejemre, berontottam a szobájukba és leordítottam őket. Útban visszafelé még hallottam, ahogy a hároméves megkérdezi nővérét:

- Te Réka, ez meg ki volt?

Kisfiammal (3 éves) sétálunk, és lát egy lefektetett biciklit a pázsiton:

- Szegény bicikli, megdöglött.

Nagyapánk csigalassúsággal ette a joghurtját.

- Figyelj, nagypapa - mondta az öcsém -, csak három nap a szavatossága.

Négyéves fiam sehogy sem boldogult a köhögés elleni szirupja kupakjával, és végül azt kérdezte:

- Miért nem tudom én ezt kinyitni?

- Mert biztonsági zár van rajta, hogy gyerekek ne tudják kinyitni - feleltem.

Még egyszer próbálkozott a kupakkal, aztán azt kérdezte:

- De honnan tudja, hogy én gyerek vagyok?
Vendég

Jó estét!

Uszi nagyon klassz volt! Szaunáztunk is! :D
Andi! Ahhoz képest, hogy az elején 100-nál meg akartál állni pihenni, utána elég őrült tempót diktáltál! :lol: Köszi még egyszer, nagyon jót tett testnek és léleknek egyaránt. :D
Utána hajráztunk anyósékhoz, csibe elaludt a kocsiban, úgyhogy hagytuk, hogy kiszunyálja magát, fél délre értünk oda, fél 4-ig bírtam apósomat, utána muszáj volt eljönni, mert különben beszólok és annak nem lett volna jó vége. Mér van az, hogy utálom a "tökéletes" embereket? Bizti irigy vagyok csak rájuk! :lol: Én meg egy buta kis kamasz liba vagyok, aki nem tudja, hogy a férjnek dolgoznia kell azért, hogy meg tudjunk élni, ha már nekem nincs keresetem, gyerkőc meg van... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Befejeztem! :lol:
Aztán elmentem Stop Shopba, Tescoba, keresgélek valami fekete felsőt, de nem nagyon találok. Viszont így az esti edzésem is megvolt túra formájában! :lol:
Aztán hajat festettem... jó vörös lett! :)
Andi! Akartam mondani, hogy ha Tulipánba jönnél edzeni, nyugodtan beadhatod Zsombort, ha rám mered bízni! (Ez másokra is vonatkozik, csajok, ha kell vigyázni a kőcökre amíg edzetek! ) :wink:
És: http://dieta.extra.hu/norbi_update-123.php

Orsi! Szerdán mikor mentek úszni?
De jó, hogy így összejöttek a gyerkőceitek! :)
A te adagodat valami sportember ússza le, én nem vállalnám! :)
Jobbulást a gyerkőcöknek!
Nem semmi párod! Pálinkázós vacsi után ilyen korán hazaérni! :wink:
Drukk a babakocsihoz!
:wink:

Zsand! Mosolygóssá tetted az estémet ezekkel a gyerekszájakkal, köszi! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok........ hajnali 3 ora en meg kukorekolok.....
Szinte egesz nap szundi volt kisebb megszakitasokkal, igy most nem megy sehogy sem az alvas...

Nem kaptam e-mail ertesitot a Forumrol 2 napja, amikor belogoltam meg mar uj lapot is kezdtetek.... nem ertem ezt:( A Freemail szorakozik velem allandoan, kezd kicsit elegem lenni mar belole!)

Na mindegy, lenyeg a lenyeg:
Nem ferek bele semmimbe, idegesit minden amit magamra huzok igy vegleges dontesre jutottam, holnap irany a Promod, lattam a honlapjukon jo par bo fazonu nyari ruhat, beujitok valamit...... 44-es meret a legnagyobb az talan feljon ram is.:)

puszka es joejt mindenkinek, a koran keloknek pedig szep reggelt kivanok:)

mia

sünciboglya

Szijasztok, Jó reggelt! :D

Tegnap jól eltüntem, pedig itthon voltunk délelőtt, csak egész nap a kertben lógtunk, annyira szupi idő volt, kifeküdtem napozni is fürdőruciban! :D
Apika dolgozott pinyóban, ebéd a kertben, utána alvás! :)
Délután meg elmentünk dechatlonba, hogy csütörtökre legyen csini fitness rucim a step aerobichoz! :D :D :D
Találtam rucit is meg teljesen elcsábultunk és vettünk Bubukának egy nagy "20-as" cangát! :D :D :D Csúúúúúúcs szupiiiiiiiiiiiiii!
Olyan ügyesen tud menni, de a másik már kicsi volt, illetve sokkal többet kellett tekernie szegénykémnek!Sosem panaszkodott, de mikor hazafelé kell feltekernünk a dombra, akkor szegény nagyon nehezen bírta! Ezen van már váltó is!
Na most tényleg el kéne adni az a babakocsit! :? :? :?

Bubuka reggel csinált nekünk kávét és kipakolta a mosogatógépből a tiszta edényeket! Mindent szépen a helyére rakott! Azért így vidáman kel az ember! :D :D :D
Nemsokára megyünk cangázni amíg nincs olyan nagy meleg, aztán Apa még dolgozgat egy picit, aztán flekkenezünk egyet!

Dolli nagyon ügyik vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!! Hogy van lapockád? Jobb egy picit?
Szaunát mi sem hagynánk ki soha! :wink:
Szerdán sógórnőmmel megyek úszni reggel, illetve vele a fél délelőtt elmegy, de legalább én is úszhatok egy emberes adagot! :wink:
(remélem addig elmúlik, vagy legalább enyhül a mensim :roll: )

Szilvike!

Ezt nézd!!!!

http://www.sportolnek.hu/index.php?page=sportagak&a=884

Itt vannak a lépések bemutatva, lehet egy kicsit gyakorolni! :wink:
Nekem egy van amit most sem értek! :? persze nincs ezek között! :(
Azért régen úgy volt(Kéknarancsban) hogy először bemutatta és utána csináltuk! De mindegy, csak belejövünk!

Mia! Jesszus 3-kor fentvoltál!!!!! :shock: :shock: :shock:
Most biztosan szunyálsz! :D Majd kérünk fotókat a szép rucikról! És tehetnél egy pocakfotót is fel!!!!!

Többiek merre??????

Megyek mert lassan indulunk is!

Puszika: Orsi
Vendég

Hahóóóó, sehol senki?

Mi voltunk egy nagyot cangázni reggel!Nem volt még túl meleg és alig volt autó! Egy 10km-t letekertünk itt a központban, anyóshoz, stop shop, Alsó utca vége, vissza a központba és haza! :D

Hívott a lány, jönnek délután megnézni babakocsit!Szerintem el is viszik, ha már itt vannak! :D (remélem :wink: ) De tényleg nagyon szép ez a kocsika, alig használtuk! Csak az autó csomitartójában volt!
Most meg 5 gyerekünk van, mert áttolták a szomszédból a két kislányt!(szomszéd unokái)
Az egyik 7 éves a másik 4 lesz nyáron!A pici mindig sír, a nagy mindig duzzog! :? Félnek Marcipántól, így be kellett zárni szegénykémet a házba! Ennél már csak az a jobb, mikor úgy küldik át őket, hogy meg sem kérdeznek és egyedül vagyok itthon!
Mert ha átjön a nagymama velük az oké, de így mi vagyunk a gyerekfelügyelők! Én meg 1.000 Ft-ot fizettem óránként a szomszéd hugának, ha vigyázott a gyerekeimre!(alvásidőben , közben tv-t nézett :wink: ) De nem vagyunk egyformák ugye???? :wink:

Na megyek nem duzzogok! :D :D :Dhamarosan elkezdünk sütögetni és akkor mennek haza!

Mindenkinek kellemes vasárnapot kívánok!!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok! :-)

Orsi! Milyen rendes Bubu... de biztos ez is nevelés kérdése, úgyhogy gratulálok... majd jövök tanácsért:-)
De jó nekte, hogy ilyen keveset eszik a kutya:-) Nálunk már megint elfogyott egy 20 és egy 10kg-s zsák :?
Drukkolok, hogy elvigyék a babakocsit!
Jó flekkenezést!

Mia! Biztos találsz majd magadnak valami csinit a Promodba! Én is szeretem a ruháikat:-) (egyenlőre egyik régi sem jön rám :oops: )

Zsand! Köszi... jól eset ez a kis olvasnivaló:-) :-) :-)

Csatlakoztam iwiw-en az érdi mamikhoz:-)

Olyan jól telnek az utóbbi napjaink:-) Imádom a jó időt!!!!!

Már ázik a bodzavirág... jövő héten már lehet jönni kóstolóra:-)
Tegnap brilleztünk:-) Első grillezés a háznál... érdekes volt, mert a hátsó kertbe most nem lehet bemenni, mert még nem nőtt ki a fű... így az előkertbe voltunk... az meg még nem túl szép, mert akkor akarjuk megcsinálni, amikor a tetőtérbe kész lesz a betonozás. De nagyon, nagyon jól sikerült a buli! :-)

Na... rászántam magam a Vital Wellness-re:-) Ösztönzőleg hattok Lányok!!!! :-) Jó lenne még a második baba előtt, az idei nyáron megint igazán csini lenni!!! Képet én most nem merek felrakni... majd ha sikerül a fogyókúra! :-) Ez a Norbi diéta valakinek már bejött??? Csak mert még nem döntöttem el, hogy milyen diétába kellene belevágni... Valami egyszerűen megvalósítható kellene... nem akarok külön főzőcskézni magamnak!
Tegnap már mondtam páromnak is, hogy bérletet fogok venni! :-)Csak kell valaki aki vigyáz Petrusra... remélem anyósomra számíthatok majd:-)

Petrus ismerkedik Ninivel:-)

Kép

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan bejelentkezek.
Gyerkőcök alszanak, úgyhogy egy kicsit kihasználtam az időt és visszaolvasgattam.
Először is köszönöm mindenkinek a gratulációkat!!
Mi péntek óta itthon vagyunk. Az első két nap elég húzós volt. Benedek nagyon keveset akart aludni, gyakran sírdogált. De mára úgy látszik, egy kicsit megnyugodott már.
Jókat eszik, hatalmasakat alszik. Húúúú, ezt le is kell kopognom... :)
Szóval ma már nekem is van egy pici szabadidőm!
Most mennem kell, majd még írok bővebben is, és ha minden jól megy, még ma rakok fel képeket is!

További szép napot Mindenkinek!
Anett

Kép
Kép
anett_

Orsi,
Itt bicajoztatok majdnem előttünk és be sem köszöntetek? Na szép, mondhatom. Szerdán délelőtt mentek úszni? De kár, azt gondoltam h délután és akkor összefutottunk volna. Rendes szomszédod van :oops:

Dolli,
Tényleg hajtottam? Bocsi, csak nem akartam hogy utána azt mondd h alig úsztunk valamit. Legközelebb 200 méterenként pihenünk, ok? Mára lett egy kis izomlázam a combom hátsó felén, de nem vészes. Dehogy vagy te buta liba, az apósod a hülye, hiszen te ugyanúgy dolgozol otthon, neveled a gyereket, rendbe tartod a háztartást és még nem is fizetik meg annyira mintha munkahelyen dolgoznál. Köszi a felajánlást, lehet hogy élek vele amint nem fáj annyira a hátam hogy tudjak menni kondiba. Addig marad az úszás.

MáriaMia,
Milyen típusú ruhák tetszenek? Nekem van egy pár, tudok neked kölcsön adni.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Anett!Üdv otthon!Várjuk a képeket!

Csajok!Én csak itt irigykedve olvasom az úszás meg edzés meg hasonló hozzászólásokat.No de sebaj!!Majd szeptembertől csatlakozom a szombat reggeli úszáshoz :wink:
Fúúú,de azért lehet megkérdezem a dokit ha megyek,hogy mi a véleménye???SZóval tényleg,felőlem bárki bármit csinálhat,tudom,hogy sok mindennek ellen tudok állni.De a víz annyira hiányzik.ÁÁÁ,no ez van.Lesz a víz helyett kistesónk :wink:

Orsi!Jaj..te bibicsősz...
Nekem eddig semmi bajom nem volt.De azt hiszem a terhesség kezdi kihozni belőlem a goni boszit.
Valami hasonlónén is kiakadtam minap.
Ja kutya.Én ugyan be nem zárnám,és nem is teszem.A mi kutyánktól is sírva fakad a rokon kislány.No de,ez itt a mi telkünk,rajta a mi kutyáinkkal.Nem fontos ide jönni.Ha pedig valaki átjön hozzánk,az tartsa tiszteletben a szokásainkat,hozzánk tartozóinkat... :wink:

Andi!
Nincs véletlen valami alkalmibb kismama felsőd??Jövő héten esküvőre megyünk.
Tök ciki..1db gatyóm van,amit fel tudok venni..és egyszerű barna felsőm van hozzá..
A párom unokahúgának lesz az esküvője.SZegénynek mondtam is tegnap,hogy sajna nekem az az egy ződ gatyóm van,ami valahogy kinéz.A többi hosszú és meleg,és azt talán ilyen időben nem veszem fel. Viszont egy jó felsővel elegántossá tudom tenni magam.Papucsostól együtt:lol: :lol:

Ja mellesleg délelőtt sétáltunk egyjót,meg játszóztunk.Mire haza értünk,alig tudtam az ujjaimat mozgatni.Először nemértettem,mi a szösz??Oszt rájöttem,hogy bevizesedtem.A francba!!!
Fája tenyerem,fáj a talpam.Remélem holnapra elmúlik.

mimi12

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Anett! De jóóóóóó!
VÁRJUK A KÉPEKET!!!! :D

Edina nagyon édes Petra, nem félt ettől a hatalmas, csodaszép kutyuskától????
Igen, a mi kis "egérkénk" nem eszik sokat! :wink:
Hűűűűűű viszont két ekkora kutyát etetni nem kevés pénz! :shock:

Nekünk is jólsikerült a flekkenezés! grilleztünk cukkinit és gombát is! Nyamiiiiiiiiiiii!!!! :P
Milyen edzésen voltál Vitálban???
Hogy ment???
Neked messze lenne Fresh? Csütörtök 18h? nem ér haza párod?

Andika! Előttetek mentünk el, de szerintem Ti még alukáltatok 9-kor! :D :D :D
Szerdán igen délelőtt megyünk, mert így legalább időre kell hazajönni! Tudod milyen a sogórnőm! :wink:
Tényleg csak júni 15-ig lesz?????
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :cry: :cry: :cry: Akkor megyünk a strandra! :wink:

ELVITTÉK BABAKOCSIT!!!!! :D :D :D

Felfújtuk a kismedencét a skacoknak, a nagyot majd csak május vége felé mert abba több mint 6 m3 víz kell, és az még nem melegszik fel! :)
De ez ellen sem tiltakoztak a gyerekek! :wink:

Kép
Kép Kép
Vendég

Mimi!

Ne aggódj, jösz Te még velünk úszni!!!! :wink: De most a legfontosabb a babóka!
Én idegbeteg vagyok,(nem is titkolom :oops: ) megvan a mensim! :D :D :D
Ja a legjobb az volt, hogy a szomszéd hallotta, hogy itt sírnak a lányok, és onnan átkiabált a lamellás kerítés mögül, hogy MI VAN???
:? :? :?
Elárasztották az egész udvart vízzel, slaggal így leordítottam a sajátjaim fejét a szomszéd lányok meg jól megijedtek! :D :D :D
Bejöttem a házba, akkorát röhögtem! :D :D :D Szemét vagyok? :oops:

Én is így éreztem, hogy Marcipán nem bántja őket, ha nem sikítanak és nem kezdenek el rohanni előtte, de jobb a békesség! :wink: Most már legközelebb megmondom a szomszédomnak, hogy átjöhetnek a lányok ha jön velük egy felnőtt is felügyelni, mert nekem elég a 3 gyerek!

Na megyek alukálni!

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ EZ A TOPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Orsi!De jó!!Leet én is elő szedek egy kis medencét a pinyóbol.
Annyira meleg van,és a Szabi is nagyon szereti a vizet.
Hát halljátok...Nekem ilyen pocakmacám még nem volt.
Ez a gyerek elképesztő,ahogy mocorog a hasamban.Érzem,hogy a lábával rúg,mert ugyi az erejéből ennyi idősen már lehet azt érezni.Az előbb lent rúgott bal oldalt a medence csontom magasságában,most meg a köldökömet rúgja.Hogy a pikliben csinálja??Hihetetlen,hogy még ennyit el tud forogni..

mimi12

Orsi!
Tavaly nyáron rengeteget voltak itt a szomszéd gyerekek nálam.
Mi iker házban lakunk.Elől a párom unokaöcsije a családjával,hátul meg mi.A telek nagy része a miénk.
Viszont már egyre inkább kezd zavarni,hogy átjön hozzánk és innen bratyizik a gazdag szomszéddal.
Pár hete valamit kertészkedtünk a párommal.Átjött unokaöcsi és a fia,majd a szomszéd kislány ugyi elkezdett kiabálni a fiuknak.No unokaöcsi őt is átvette,mert segget kell nyalni,majd kb 5percmúlva előre ment hozzájuk,és itt hagyta a gyerekeket.
Hát könyörgöm!!!Mik vagyunk??Bébiszitterek??
Ja igen,nekünk van hintánk meg egy-kettő játék a kertben.
Meg én voltam eddig olyan lökött,hogy begyüjtöttem a gyerekeket magamhoz.
Ezt most is megtenném...Csak kezd látványos lenni,hogy a gazdag szomszéd a Szabit nem hívja át.És ebből volt sírás is szombaton.
Azért bakker!!Ot játszik a rokon meg a saját gyereke,és az enyémet nem hívják át???De bakker!!Innen tűlünk vették át a gyerekeket,mert már itt voltak nálunk ami kertünkben,és Szabit keresték,aki épp az apjával lomolt a pinyóban.
Ja és tegnap meg nagyon kiakadtam....
Ott volt az egész rokonság az unokaöcsinél.
És hogy tiszta legyen.Ő a párom nővérének a fia.Sajnos már nem él a nővére.. :cry:
De van még egy nővére.Nos ott ül a mostmár egyetlen nővére,meg az unokahúg meg a volt sógora meg meg meg..És bakker...Minket nem hívnak át.Ez nem az első alkalom..Majd este 20h-kor locsolás közben átkiabál,hogy nem e megyünk zsíroskenyeret enni???No én meg vissza kiabáltam,hogy jókor jutott eszébe és köszi!!! :roll:
Ha hozzánk jönnek vendégek,akkor sok esetben hívatlanul átjönnek.Nekem meg nincs pofám átmenni.Én valahogy úgy vagyok vele,hogy megadom azt a tiszteletet,hogy nem zavarok,ha másnál vendégek vannak...
De ez a tegnapi,nagyon carul esett még nekem is!!Mondtam is.Ugyan olyan rokoni viszonyban vannak a párommal mint a még élő nővérével.És nem értem???Őket hívják,minket meg nem... :roll:

mimi12

Szegény Mimi! :(
Erre mondják, hogy az ember a barátait megválaszthatja, a rokonokat nem........ :? Azért ez több mint furcsa, hogy ott isznak esznek és Benneteket át sem hívnak! Ilyenkor olyan kellemetlen, hogy úgy kell tenni mintha semmi sem történt volna, közben mardos belülről a dolog! A másik rossz ha rákérdezel, hogy miért nem hívtak meg! :cry: Kenjék a hajukra a zsíros kenyeret!

A szomszéd egyszerűbb eset! Arra rá lehet mondani, hogy bunkó és kész! Meg sem érdemlik, hogy átenged Szabit! Szabinak viszont tényleg rossz lehetett!LEGALÁBB NE ONNAN VETTÉK VOLNA ÁT A GYEREKEKET! :evil: :evil: :evil:
tapintatlan, érzéketlen tuskók!

Ez az ikerház rokonnal, elég kemény! :shock: Gondolom mikor összeköltöztetek, Ti sem gondoltátok, hogy ez lesz! :(
Hááát sajna erre nincs is megoldás!Ha előveszitek a témát abból mégtöbb konfliktus lesz!

Fel a fejjel, ne törődj velük!!!!!!!!!! Könnyű ezt mondani, én is ilyen rágódós típus vagyok! :oops: Keresem a miérteket és sosem találom! Tényleg azt kell fejben tartanunk, hogy nem vagyunk egyformák! :wink:
Vendég

Azért jövök, mert nézegetem, hogy Anett rakott-e már képeket, de még nem! :(
Vendég

Mia! Milyen értesítőt kapsz Te????Hozzászólásról???? Én nem kapok semmit! :?
Vendég

Tényleg ki nyitotta ezt a topicot???? :D
Vendég

sziasztok:)

Apa furdik, fel 7, lassan indulunk a Promodba.:)

kostyika:
Jo kerdes hogy milyenek tetszenek, inkabb az a szempont hogy ne nezzek ugy ki bennuk mint egy bojler:(
Egyebkent sincs kicsi mellem, de most mar olyan rejcsarda szeru lett, igy azt takargatni kene valahogy.
En egybe ruhat szeretnek mindenkeppen nyarra, mert idegesit ha a hasamhoz barmi hozzaer (bugyi is sajnos)
Jah, 44-es meretu cucc lenne nekem jo. Mekkorak vannak neked? :):):)
Van par promod-os ruha amit kineztem, mellekelem a fotokat:
Kép Kép Kép Kép

Majd csinalok kepet is a pocakrol ha apa segit benne:)

puszka!

mia

sünciboglya

Lányok! Annyira boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

FRUZSIKA MEGTANULT BICIKLIZNI!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Mimi,
Van egy fekete rövidujjas felsőm, szintén Promod-os, nem kifejezetten kismama felső, de mell alatt szabott így jó a pocakra is. Én is a céges karácsonyi bulira vettem. Így néz ki Kép Felső

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi,
9-kor aludni? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy szeretnék csak egyszer :D Zsombor állandóan felkel 5.30-kor, kb 6-ig szopizik még aztán az ágyam mellől adogatom a kezébe a játékokat hogy még egy kicsit csukott szemmel tudjak legalább feküdni. Kölcsönadhatom neked egy éjszakára hogy kialudjam magam? :wink: A strandon levő medencének egyetlen előnye hogy 50 méteres, nem kell olyan gyakran fordulni mint az uszodában. Meg milyen jó a napsütésben úszni. Gratula Fruzsinak a bicóhoz :)

Mia,
Nem emlékszem már milyen méretek voltak, a ruhák bent vannak a nagyszekrényben a gyerekszobában, holnap előszedem és megnézem. Amikor Zsomborral voltam terhes nekem is ez volt a bajom hogy ha már a bugyi hozzáért a hasamhoz, öklendeztem :cry: Kénytelen voltam már kb a 6. héttől a terhesnadrágokat hordani és csípőbugyit. A fehér ruha nagyon tetszik nekem. Mennyibe kerül? Pocakos képet kérünk

Kép[
Kép[
kostyika

Gyors esti helyzetjelentes Promod ugyben:

Nem talaltunk semmit, a 44.es cuccok max a fele testemre lettek volna jok... ennyit errol! Megyek a xxxl shopba!!! De komolyan:(
Maria a bojler! (Abbol is az elefant meretu!)

Orsi:
gratula Fruzsinak a biciklizeshez:) csinalj majd kepeket!

kostyika:
A feher ruha eletben pocsek! Marmint az anyaga fura. asszem 10 korul van, de nem emlexem pontosan, ahogy kezembe vettem el is ment a kedvem tole:( Raadasul csak 36 es 38-as meretben volt a boltban. De Lehet am hogy tiszta feherben, amit a kepen lattal is van, amit en fogtam az valahogy nem olyan volt... na mind1.
A 44-es cuccok egyebkent most jok, nem tudom mi lesz kesobb ha a mellem nagyobb lesz.Pedig mindenki szerint ez meg semmi 4 honapos kor utan kezd csak igazan noni a mell...... mi lesz itt???
szoval 44-46 meretu cuccok lesznek jok ram ami mellben jo nagy, majd ird meg mekkorak a tieid, bar szerintem az en kis bojler testem nagyobb :):):)
A kepen lathato fekete felso nagyon szep!:)

Asszem jovo heten kenytelen leszek elmenni a Brendon-ba es addig ki nem jovok amig nem lesz a kezemben valami amibe bele is ferek....

joejt!:)

mia

sünciboglya

Sziasztok!

Sylph

Remélem szerencsével jártok az oviban. Majd írd meg, hogy mi volt.

Mia
Gratulálok az AFP-hez.
A házat mi építettük és terveztük is. Heteken keresztül rajzolgattunk mire a végleges verzió elkészült. Hogy álltok a tervekkel? Engedélyeztetés? Nekünk az engedéllyel nem volt szerencsénk, pont személy váltás volt és nagyon lassan ment. Mikor akarjátok kezdeni?
Szopi fotel: nekem egy rattan kagyló fotelem van, ami nagyon kényelmes és szopi után is tudom majd használni.
A Promod-os ruhák nagyon szépek! Melyiket vetted meg?

Orsi
Step lépések…. 8) 8) 8) Nem egyszerűek. Én is próbálkoztam néhány órával, de lelombozott, hogy mindenki olyan jól csinálja én meg állandóan rontok. Maradt az alakformáló meg a kangoo jump.
Gratula Fruzsinak!!!! 8) 8) 8)

Brigi
Nagyon nehéz döntés ez a költözzünk vagy maradjunk. Ilyenkor csak azt lehet, hogy leültök megbeszélni a pro és kontra dolgokat, meg hogy mi mennyire fontos. Nem egyszerű, az tuti…Amúgy Diósdon is maradhatnál tiszteletbeli érdi anyuka. :lol:

Zsand
Annyira jók ezek a gyerekszájak. Főleg a törölközős. :lol: :lol: Néha én is úgy érzem, hogy nem ismer meg a fiam, amikor alvás időben mosok hajat és a törölközővel a fejemen megyek be hozzá ha felébredt. Akkora szemekkel szokott nézni :shock: :shock: és le se veszi a szemét a fejemről. :D

Edina
Én még nem fogyókúráztam a Norbi módszerrel, de nekem nagyon szimpatikus. Van egy csomó kaja amiből bármennyit megehetsz, így nincs éhezés. Én azt nem bírnám ha éhes vagyok, kibírhatatlan vagyok. :oops: Nálatok nincs szopi, hogy elkezdtél edzeni? Nálunk még van, így a keményebb edzéssel még várok, de az úszás nagyon jól hangzik.

Dolli
Falra mászok az olyan emberektől, akik azt hiszik, hogy egy GYED-en lévő anyuka egész nap lógatja a lábát. :twisted: Csak egy napra kellene cserélnünk velük, azt hiszem kiszaladnának a világból.

Mimi
Az én orvosom engedte az úszást, azt mondta, hogy amíg zárt a méhszáj nem lehet gond. Rá akart beszélni, hogy ne hagyjam ki a tavalyi nyaralást. :shock: :shock: (aug 28-án szültem) De én se mertem menni, úgy gondoltam jobb félni……

Holnap megyünk oltásra. Remélem megússzuk láz nélkül.

Gabi

Kép
gabusz

Mia

Látom közben írtál. Sajnálom, hogy nem találtál semmit. Melled nem biztos hogy még nőni fog, az enyém nem nőtt a 3. hónap után.
A Brendonban tuti találsz valamit. C&A? Én ott vettem anno a ruháimat.

Gabi

Kép
gabusz

sziasztok:)

gabusz:
A haz meg sehol sem tart, a telket most vettuk meg, fizu utan megyunk a kivitelezovel beszelni es egyben a tervezo epitesszel is. Itthon keszitettem 3D-s tervet hogy legyen fogalma az epitesznek mit szeretnenk, hova gondoltuk es mekkora helyisegeket. Persze ez a telektol fugg mennyire megvalosithato es persze attol is hogy mit lehet megvalositani konnyuszerkezetesben, mi azt szeretnenk mindenkeppen. Eleg nagy batar hazat szeretnenk hogy mindenki elferjen benne, persze az esszeruseg hatarain belul.

Szoptatos fotel: en nagyon bele vagyok szeretve a Brendonosba, szinte magat ringatja a fotel..... persze 90 ezerert meg is teheti:)

Promod: meg mindig azon fustolgok hogy amiket itt felraktam kepeket, csak a feher ruha volt a boltban, de az sem igazan stimmelt, nem olyan volt az anyaga mint a kepen:(

C&A: Az lett volna a kovetkezo bolt ahova be akartam menni a Promod utan, de az orrom elott zart be.

Raadasul hullara kifaradtam, mivel terhessegem elejetol fogva fekudtem,most kelhetek fel icipiciket, de ez a seta-tura nagyon dogleszto volt szamomra.

Annak nagyon orulnek ha nem lenne nagyobb a mellem mert lassan orra bukok tole.... szoptatas befejeztevel kene vele valamit kezdeni, mar akartam regebbe is, de apa nyoszorog hogy neki kell. :(

Itt van a pocakfoto amit kertetek. Nem rohogni a szoptatos melltartomon es az idiota fejemen:):):):):)

Kép Itt a bojler !

sünciboglya

Sziasztok!

Dorina is megbetegedett. :( Folyik taknya-nyála.Hőemelkedése van.Szerintem a foga is jöhet.Ma már előkét raktam elé,annyira ömlik a nyála.Azt hiszem a szemfog készülődik.
Kezd pöttyösödni a feneke is.De a kedve jó.Ma aludt nappal legalább 2 órát!Már aggódtam.Előtte meg beverte a fejét a szekrény élébe.Elég csúnya lett.Legalábbis nekem,mert ez az első komolyabb bibi.Attól félek,nehogy vérömleny alakuljon ki.Vagy ez ritka?
Tegnap mit csinált?Indultunk fürdeni,előtte ráültetem a bilire,ő nem akar ott maradni,feláll,leszáll.Jó,akkor vissza teszem a bilit a helyére.Fordulok vissza,már csorog a szőnyegre. :twisted: :)

Cunami!Írtam neked pü-t.
Kata volt a nyitó.
Nagyon rendes Bubud van!Most már értem,mitől van energiád! :)
Gratula Fruzsinak! :)
Érdekes egy szomszédod van!Hehe!Jó ez a leordítós sztori!Ezt kell csinálni e!
:)
Anett!De jó,hogy írtál!Bence mit szólt?Várjuk a képeket!

Csszedina!Én a Norbi tornát ismerem,az bejött.Nekem hatásos.A diétát nem csináltam,de amit tudok róla,az alapján tetszik.

Gabusz!Milyen oltás lesz?
Én is azt szoktam kívánni,hogy az ilyenek próbálják ki 1 napra a gyerekkel,mellette legyen rend,tisztaság.
Erről jut eszembe:anyum is mindig azzal jön,hogy tegyek már rendet.Aztán pont a héten beszéltem a barátnőmmel,aki kérdezte,hogy hogy csinálom,hogy nálunk mindig olyan rend van.Pedig neki 100x nyugodtabb a gyereke.Nem azt mondom,hogy ragyog minden,de le lehet ülni.Barátnőmnél a földön,ágyon játék és ruhakupac,Dorina talált egy spaklit is.

Sünciboglya!Hol vagy te bojler?????Hülyéskedsz??????Gondoltam majd egy Padödöt látok a képen,de te messze vagy a bojlertől,az elefánttól,a hordótól és minden ilyentől.
Én a kabát vásárlással voltam gondban,mikor télire akartam venni.Már sírtam a boltban,amikor már a 20.bolt 100.kabátját próbáltam és semmi nem ért be.Ami jó lett volna hasban,annak az ujja meg a válla volt nagy.(Amúgyis egy elszabott méreteim vannak)Végűl találtam egyet,télen jó volt,de tavasszal már nem tudtam behúzni a cippzárt,de akkor már nem is kellett,úgyis mindig vert a víz.

Ez nem igaz!Már megint fél 1! :shock:
Jó éjt!

Kép
tierno

Szasztok csajok!

Zsand, köszi a tippet, még nem váltottunk kaját a kutyunak, de jó tudni!
Összebarátkoztatok már a kutyával? Hazavittétek már?

Orsi, milyen rendes gyerkőc Bubu! Aztaaa, mekkorát pacsáltak! :lol:
Lépésekbe meg majd belejövünk! Én mér kezdem kapisgálni.... :wink:
Óóóóó, szomszédgyerekről én is tudnék mesélni......
Hurrrá biciklizés!!!!!!!!!!!

Anett, de jó, itthon!!!!!! Várjuk a beszámolót és a képeket!!!!!
Bence, hogy fogadta a kistesót?

Mimi, szomszéd rokon.... nem semmi.....
Ekkorákat mocorog már a pindur? De édes!!!!!

Mia, bojler? miről beszélsz?????? Nagyon csini kismami vagy!!!! Nagyon édi a pocid is!!!!!
Ne aggódj, brendonba biztos találsz rucit. Mérezetésről én is mesélhetnék, nem egyszer volt, hogy 40-42es nacit, vagy tangát! vettem, pedig hol vagyok én attól a mérettől......

Tierno, szőnyegrecsuri :lol: :lol: :lol: ismerős.... Lili is eljátszotta már. :wink: Jobbulást Dorinának! Reméljük tényleg "csak" a foga!

Lépek, mert lassan összecihelődünk és végigjárjuk az ovikat, drukkoljatok!!!!!
sylph

Jó reggelt!

Anett! De jó, hogy jelentkeztél! :) Várjuk nagyon a képeket! Meg majd mesélj! Bence Hogy fogadta a kistesót! :)

Orsi! Fitnessruci, meg babakocsi... Hurrá! :D
De édes Bubukád! Ilyenkor sajnálom, hogy nem kávézom! :lol: Emlékszem, mikor én hordtam be anyuéknak a kávét! :)
Milyen ügyes Fruzsi! Ilyen kis sportos családba muszáj, hogy gyorsan megtanuljon mindenféle mozgásformát! :wink:
De szupi a medencétek! Tiszta nyár van! :)
Mi is beszéltük Andival, hogy majd megyünk strandra skacostul, és felváltva úszunk. :)
Lapockám még mindig pocsék, de főleg éjjel, napközben már csak a hirtelen mozdulatoknál. Viszont az alvás az pocsék így. De én vagyok a hülye, mert elhanyagolom a kencézését. :roll:
Szomszéd gyerkőcökkel nem lehet egyszerű dolgod! De tényleg mondd meg, hogy jöjjön át velük felügyelet is, mert ez azért így durva! :? Azért van, mert annyira jófej, meg kedves meg segítőkész vagy. Az ilyenek meg ezt szeretik kihasználni!
Ezt a "leordítom a sajátjaim fejét" nem tudom elképzelni rólad! :)

Irigylem az összes grillezős családot! :)

Edina! Wellness... Hajrá! :)
Édes Petra a kutyussal! :)
Én sosem voltam jó fogyós... Illetve nem tudom, végülis általában sikerült elérni a célomat, de általában nem annyira szigorúan használtam a dolgokat, mint ahogy le van írva. Atkins rendszert is csináltam, az is jó, de azt sem olyan szélsőségesen, mint ahogy kéne. Viszont így legalább nem váltam házisárkánnyá és nem volt megerőltető. :) Norbival ugyanígy vagyok. Szerintem nagyon jó a rendszere, kivitelezhető, de ha valamit extra mód megkívánok, azért megeszem 3 után is, hiába nem lehetne. És így is használt. Persze ez nem mindennapos elcsábulásokat jelent. Az esti kajákra figyelek oda inkább, hogy akkor mit lehet.

Andi! Ugye a 200 méteres pihenő után akart lenni egy vicces smiley... :lol:

Mia! Jók a rucik nagyon! Én nem is ismerem ezt a Promodot... Persze amilyennagy ruhavásárló vagyok....
Kép: Hol van ez a bojlertől???? 44-es méret vagy? Nem is tudom elképzelni!!!

Mimi! Szegény! Te is meg vagy áldva szomszédokkal, meg rokonokkal. :?
Nekem a kövi felsőm van, ha érdekel színben/fazonban, én is szívesen adom!
Kép Kép Kép
A gatyót sajna már nem tudom ajánlani hozzá, mert azt hordtam nyári viseletnek és comboknál eléggé kidörzsölődött.

STepes lányok! Megnéztem ezt az oldalt... Tényleg ilyen bonyi mozdulatokat csináltok? Hú, ez nekem nem lenne való... beleszédülnék asszem. :o :roll:

Gabi! Drukk az oltáshoz!
Jaj, Te nem ismered apósomat! Ő tökéletes! :lol:
A héten kétszer is a barátnőm fog besegíteni a csibénél, pedig nem szeretem és nem is szoktam "ugráltatni", hiába mondja mindig, hogy szívesen vigyáz Gézura. De inkább erőt veszek magamon, minthogy apóst kérjem meg...

Brigi! Szegény csajszid! Abszolút lehet a foga, pláne ha a popsija is pöttyösödik! Remélem, hogy csak az!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! Drukk az ovihoz!!!!

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok:) Ma en is koran keltem csoda folytan... :) Majd visszaalelok kesobb tutira, lesz ennek bojtje :D

Anett:
WELLLLLLLCoME HoMe:D Mar nagyon kivi vagyok a babocadra!!!:)Benedeknek jo nagy alvasokat kivanok:):)

tierno:
Talan azert vagyok kiakadva annyira magamon mert a meretek irtozatosak! En regen 38-as ruhakat hordtam, persze 63 kg voltam.... ha hizok azonnal a mellem es a karjaim.... mint egy konyhasneninek:(:(:(:(:(:(:( Es a karomat meg el sem tudom dugni ezert utalom a nyarat :(:(:(:(:(
Viszont egyben jo, nem kell kabat, talan oktoberig kihuzom nelkule.
Nalunk szerencsere, ha minden kotel szakad anyu varr nekem barmit, csak az irto hosszu ido mert szegenykem mar nem mai csirke.

Dolli:
Aaaaaaaaaaw, annyira edik vagytok a fotokon!!!!:) Tok jo hangulat latszik mindegyiken!!!! Klassz a folsod!!!! En is szereztem egy ilyesmit de mellben mar kihiztam:( Most anyu viszi:)

Asszem visszavonszolom nagy feher-balna testemet aludni meg egy picit....... :D
Jok legyetek ;)

mia

sünciboglya

sziasztok,

Mostanában mindig lemaradok. :cry: Mi lesz, ha Lili meg lesz?! :P

Mia: reform konyhás tanfolyam nagyon érdekel!!! Szívesen tanulnék pár jó kis fogást! :wink:
Gratula a jó eredményhez!!!!

Gabusz: már egy egész listám van, mit fogok enni!!!!! Már a szülés alatt elkezdem, ugyanis engedélyezve van a CSOKI!!! Jupiiiii :D :D

Noémi: kimostam a huzatot és semmi baja!! Most a szép tiszta kanapén várhatom Lili babát.
Wifid jó már?
Nekem is ez a kedves doki állapította meg, hogy babó lesz. Megkérdeztem tőle,h mi a tendő, mikor menjek vissza. Erre elkezdett vitatkozni az asszisztensével, h mikor dolgozik, mikor nem……mikor jöjjek vissza…. :shock: 5 percig döbbenten hallgattam őket, majd otthagytam. Mondtam is magamnak, h ide soha többet!!!!! :x

Olyan bébi párnára gondoltam,amibe csak egy vékony vatelin van. Így olyan vastag mint a pelus. De meggyőztetek az elején marad a pelus.

Dolli: egyforma nézeteket vallunk. Azért is mertem kimosni a huzatot, különben mi értelme lenne, h levehető?! :)

Zsand: a gyerek dumán jó nevettem!!!! :lol: :lol: :lol:

A tanár visszaküldte a szakdolim, h miket kéne kijavítani. Holnap neki is esem éééés ha minden jól megy csütörtökön be is köttetem!!! Jupiiiiiiiiiiiiiii :D

A pocak 3 napja annyira fájt, hogy nem tudtam mi van. :shock: Most mennem kell e be a kórházba, vagy várjak. Hol sírtam, hol nevettem rémisztő volt! De egy fél óra múlva elmúlt! Azóta többször szúr ott lent. De rájöttem, hogy ezek még nem olyan fájások lehetnek, hanem csak, hogy lejjebb ment, mivel már látszik is hogy lentebb van a pocak és kapok levegőt. :D

Kicsit félek, neeeeem nagyon félek. Milyen lesz ez a szülés, hogy fogom viselni. Elég pánikolós vagyok, szóval ……. Szavakba sem tudom önteni. :oops: :oops:

Na puszka

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok, Jó reggelt! :D

Olyan széééép idő van ma is! :D

Mia! Te nagyon nagyon csinos vagy!!!!!!Egyáltalán nem vagy hordó!Cicnek meg örüljél!!!! :wink:
Látom 63 kiló voltál, de az meg kevés, nem? Te nagyon magas vagy ha jól emléxem! :roll:

Edina Drága! Bejelöltelek iwiw-en! Gyönyörűűűek vagytok! Te ha 10 kilóval nehezebb lennél, akkor is rakhatnál fel Magadról képet! nagyon csini vagy én sehol nem látom azokat a plusz kilókat!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Dolli! nagyon jóóók a képek Rólatok, de én meg sem ismernélek! :oops: Azért a párod baromi szerencsés, elvett egy molett nőcit és lett belőle egy vokonka csinibaba! :wink: Ez pobt fordítva szokott lenni! :D :D :D
Vörös hajról kérünk fotót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amiket felraktam step lépések, azok nudlik ahhoz képest amit a csaj csinál!
Deeeeeeeeeeee látnátok milyen bombázó az a nő!
Irigy-irigy-irigy! :evil:
Szerintem van vagy 30 éves, de iszonyat jó alakja van, kicsi, alacsony, de nagyon csinos! Ha olyan leszek soha többet nem fogok nyafogni!!!!! :wink:

Szilvi! hatalmas drukk Nektek a mai naphoz, várom a fejleményeket! Ügyik legyetek és próbáljatok hatni az emberkékre! :wink:

Az óvatos tápváltás a 6-8 hetes kiskutyákra vonatkozik! Amikor a tenyésztő eteti valamivel és elhozza az új gazdi, akkor nem szabad hirtelen váltani!Szerintem ha 1-1 étkezést kiváltjátok a táppal attól semmi baja nem lesz!

Mi ma kimegyünk az uszihoz cangázni a lányokkal! :D
Olyan kis lelkes Fruzsika!
Csináltam tegnap is fotókat, de más sötétedett, ma is csinálok! :wink:

Lehet nem megyünk szerdán usziba, mert sógórnőmnek a kedd lett volna jó, de anyósom elutazik így nincs ki vigyázzon a lányokra! Sebaj, szombaton bepótoljuk! :D

Na léptem, tutira elfelejtetem reagálni egy csomó mindenre! :oops:
Tegnap Apika rendelt egy masszázst, szegény nem szokott, meg is lepődtem! :D
Vendég

Sziasztok!

Köszi a felső felajánlásokat.Nem tudom melyiket válasszam??
Ha ilyen marad az idő,akkor Andié a nyerő,ha lehűl 10fokkal akkor Dollié :lol:

Mária!Olyan lököttke vagy :lol: Én 78-ról kezdtem a terhességet,úgyhogy nyugi!!Sehol nem vagy a bojlerhez képest.Addig míg el tudunk bújni egy bojler mögött addig nincs gond :wink:
Amúgy ez a ruci vásárlás tényleg borzalmas ám csajok.
AZ a szomorú ,hogy a magyar méretezés nagyon el van cseszve.AZ itteni 44-es az kb a 2számmal kisebb mint kéne,vagyis közelében sincs a 44-es nek.Én már nem egyszer kivertem a balhét.
Volt 1x,hogy 63kilósan,valami 44-es nek megfelelő drága fürdőruci felső nem jött rám,ami nagy méret volt.Ki is vertem a balhét,meg is mondtam,hogy felháborító!!!Amúgy akkor kb 80-85 valamilyen volt a cicim(talán B),vagyis nem túl nagy..Meg is mondtam,hogy mondják már meg???Mit adnak annak,akinek az enyémnél 1-2 számmal nagyobb szilikon cicije van???
Nevetséges!!!
De nadrág vételnél is jártam így.Kb 38-as méretem volt,és a 4. üzletben találtam magamra nacit.Utána mondtam is...Csodálkozunk a sok beteg anorexiás kisiskoláson???Hát bakker!!Letehenezik őket már a ruhavásárlás alatt is az eladók ,még akkor is,ha zörögnek a csontjaik:cry:

Szomszéd.
AZért nem olyan vészes ám...Az igazság az,hogy engem annyira nem érdekel.Csak az fáj,hogy a páromnak fáj.Nem az én rokonaim,hanem az ő rokonai.Néha szar látni,hogy itthon örlődik.Főleg mikor ott a szomszédban ott az összes még élő rokona.
Tudjátok,ez azért fáj,mert a szülei már nem élnek...A nővérével költöztünk ide,aki a fiával és annak családjával jött,vagyis az unokaöcsivel.Ide költöztek és 9hónap múlva meghalt a nővére.Benne lógott a levegőben,mert nagyon beteg volt.De akkor is!!!Nagyon szerették egymást .Ők ketten voltak egymásnak ,mert a másik nővérükkel nem voltak jóban.
A halála előtt kb 1hónappal a nővére kibékült amásik nővérükkel,és össze hoztunk egy talit,hogy végre míg lehet jöjjön össze a 3testvér 10év után.
Szóval a páromnak ma már egy nővére van és az unokaöcsi unokahúgi.No persze itt vagyunk mi mint család!!
De akkor is más az embernek a testvére.
És tök car,mikor azt látom én is,hogy ott van mindenki,és mi meg itt kuksolunk.. :cry: Néha minthAa mi nem is lennénk a családba tartozóak..
ÁÁ na mindegy!!Az én családom sem piskóta :roll:

Gabusz!Úszás.Nekem nem valószínű,hogy engedni fogják.Az előzmények miatt nem hinném,hogy bármelyik doki is vállalná a felelőséget.No de sebaj!!
Csajok!!Viszont ha strandolni mentek,akkor beszállunk mi is a Szabival esetleg. Míg ti úsztok,addig én terelgetem a kölköket a babaúsztatóban,és napoztatom a pocakomat.Azért lábat áztatni lehet,attól nem lesz bajom :wink:

Brigi!
A fogacska okozhat ilyen taknyosságot,meg popsi kipirosodást.No meg van valami taknyos vírus is.Gyors gyógyulást!

Orsi!Gratula Fruzsinak!!
A Szabi még tekerni sem tudja a cangát.No sebaj,majd megtanulja.
Van neki egy pedál nélkülije,azzal viszont már felemelt lábakkal kezd gurulni.
De szerintem még jövőre is azzal fog közlekedni,mert itt ezeken a car utakon eléggé necces a bicajozás magtanulása.

mimi12

Orsi! Képet majd a mai fodrász után rakok... le kéne vágatni, csak fogalmam sincs, hogy mi állna jól. :roll: :?:
Tök rövidet nyilván nem akarok, de már elegem van a hajamból.

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok! :-)

Lini! Örülök, hogy megismerhettelek! Nagyon szép és kedves kismama vagy!!! :-) Drukkolok, hogy minden rendbe legyen délután az orvosnál, és bent maradjon Lili még legalább péntekig!!! És nem félni a szüléstől! Pikk-pakk kint lesz az a gyönyörű baba a karjaidban:-)
Most jutott eszembe, hogy autóval jöttél... még sokat vezetsz? Nem kényelmetlen?

Anett! Várjuk azokat a képeket!!!

Mimi! Nem semmi ez a történet a szomszéddal és a rokonnal... szegény Szabika:-( Hogy lehetnek ennyire tapintatlanok!!!!

Orsi! Látom élvezték a gyerekek a pancsit:-)
Fruzsi már egyedül biciklizik? Két keréken? Ez igen!!!
Sajna nem tudok elmenni Parkvárosból... jogsim van, de nem szeretek vezetni:-( Úgyhogy marad a Vital... ahova tegnap nem jutottam még el, mert hiába mondtam páromnak... egész nap a kertet csinálta! Nagyon mérges voltam rá, de tudom, hogy nem a lábát lógatja:-( De így soha nem fogok tudni magamra időt szakítani:-(
Az iwiw-es képek nem ma készültek... de azért köszi!

Gabi! De jó neked, hogy még szoptatsz! Még hányszor?
Sajna én nem tudtam szoptatni Petrát... el sem indult a tejem... pedig mindennel próbálkoztam, de hiába. Úgyhogy nekem nincs mentségem:-)

Mia! Nagyon-nagyon csini kismama vagy!!!!!!!!! Hogy vagy Te 44-es méret????? Sajnálom, hogy nem sikerült vásárolni! Brendonba már egészen biztos sikerülni fog! És a C&A is jó ötlet!

Tierno! Jobbulást Dorinának! Hogy van a bibije? Ha beborogatod neki, akkor talán hamarabb visszahúzódik! Azt viszont én nem is tudtam, hogy a fognak ennyi tünete lehet...

Sylph! Drukkolok az ovihoz!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szasztok!

Van egy jó hírem!!!! :lol: Lilit felvették a bölcsibe!!!!!! Legalább ezzel nem kell vesződnöm!
ANDI! Mégegyszer köszi a tippet!!!!! Ezer hála érte! :)
Most kaptunk igazolást a böliből, a munkahelyemről, hogy visszavárnak, és a fellebbezéssel együtt leadtuk a papírokat az oviba.... most várjuk a jószerencsét... nem tudom mikor derül ki a dolog...de nagyon izgulok, hogy felvegyék!!!! (körömrágós smiley)

Köszi a drukkokat!!!!

Dolli, nagyon csini vagy a képeken!!!

Lini, lent van a pocak?! Akkor lassan itt az idő! De NE félj!!!!!! Bízz magadban és Liliben!!!!! Ügyesek lesztek!
Szakdoli, hajrá!!!!!

Orsi, kétkereketik Fruzsi? Bubó néggyel kavar :wink: de még a háromkerekűt többször használja. :wink:
Képzeld nekem úgy hiányzott az uszi.... érzem a végtagjaimon.... Neked nem? Az ember, hogy hozzá tud szokni...... pedig csak 2x voltunk... :wink:
sylph

Sziasztok!

Gyorsan rakok fel pár képet!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
anett_

Anett, micsoda gyönyörű baba Benedek!!!!! Igazi kis pasi! És mennyire pindurka. De édes ahogy puszit ad Neki Bence! Elfogadta?
Mégegyszer nagy gratula hozzá!
Aztán, ha időd engedi, gyere mesélni is!!!!!
sylph

Sziasztok!

Anett! Hát még egyszer hatalmas gratula a gyönyörű Benedekhez! Hihetetlenül szép baba! D
És Bence milyen édesen puszilja! :D
Elolvadtam! :D :D :D :D

Szilvi! Hurrá a bölihez, nagyon szuper! :D :D :D

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?