Új privát üzeneted érkezett!

Igen...
Nálunk nem bizonyított végülis, h a dokik hibáztak, de nagyon úgy néz ki. Nálatok viszont nagyon-nagy az esélye...
Meg igen, a perelés kérdése, gondolom, erre gondoltál, biztos nálatok is flemerült. Mi úgy voltunk vele, hogy az nem hozza őt vissza... A pert meg tuti elvesztettük volna, hisz holló a hollónak nem vájja ki a szemét... :evil: Pláne nem egy ilyen kétes esetben, mikor nem bizonyított, ki hibázott, hiszen minden eredmény jó volt, egészen az utolsó időkig, amikor lement a szívhang.

been

Itt vagyok ,csak kimentem a kertbe..gyomlálásnak indult, de inkább csak behúzódtam a fa alá a nap elől, olvasgatok, rádiót hallgatok, uram dolgozik.

Amikor írtam, kimetem a szobából ,felzokogtam, úgyhogy a párom jött is utánam..mutattam neki a levelet, átölelt, simogatott,amíg megnyugodtam..hüppögve elmondtam, hogy mi az a levél, egy-két perc alatt lecsillapodtam.Csak tényleg az a tegnapi is, meg most ez..

Lánykák!
Gondoljunk az Angyalkáinkra egy kicsit másképp szerintem..
ne úgy ,hogy szellemként járkálnak közöttünk.tudjátok a szellemek nem tudnak a két világ között dönteni ,vagy vmi itt tartja őket, pedig már nem itt lenne a helyük...így nem szabadna, ez se nekik, se nekünk nem jó.
Ők odafönnt vannak a Mennyben, mint minden ártatlan lélek.
Mert a gyermekek a halálukkal megváltják mások bűneit, mert Ők bűntelenek, hiszen ártatlanul érkeznek a világra!!!
S ezért nekik csakis odafönnt ,Isten országában van a helyük!!
Nem kell, hogy mindenki higgyen a vallásban, de a szívünkkel gondoljuk azt ,hogy ott vannak,jó?Néha meglátogathatnak, vagy érezhetjük Őket közel magunkhoz, de semmiképp sem ijsztegetni jönnek hozzánk...
Ahogy egyetlen elhúnyt szerettünk sem..

KépKépKép
tünci28

Tüncike, akkor kicsit megnyugodtam, hogy férjecskéd meg tudott egy kicsit vigasztalni téged.

Jajj, én nem úgy értettem, hogy ijesztgetni járnának ide hozzánk, Isten őrizz, én is úgy hiszem, hogy ők a Mennyországban vannak. Csak nálam is van olyan, hogy úgy érzem, mintha itt lenne velem, és az egyben jó is, de olyan különös érzés is.

Én arra mondtam, hogy parázok az olyanoktól, mint amiket Melcsike is írt, én olyat nem igen szeretnék megtapasztalni, mert tuti, megállna az ütő, úgy megijednék :oops: :oops: :oops:

Melcsike, te pedig tedd arrébb azokat a kis poharakat, lehet, nem jó helyen vannak, és ezt akarta a kicsikéd üzenni :wink:
Vendég

Tünci

Én sem igy értelmeztem hogy szellemként ijeszteget Bogi. Csak jó benne hinni, hogy van ilyen. Lehet tök h...... vagyok de hiszek is benne. :oops: :oops: :oops: De nekem ez jó, megnyugtat. :oops: :oops: :oops:

Boboka

Hát hogy ez nekem eszembe sem jutott még, hogy arrébb is rakhatnám azokat a poharakat. :oops: :oops: :oops:
Ha már ilyen csúszós az a kép. :oops: :oops: :oops: Jó ötlet! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Lánykák, lassan elköszönök, holnap jövök, puszi nektek

Szép napot kívánok
Vendég

Én is úgy gondoltam, mint Melcsi és Bobóka, csak rosszul jött ki belőlem... :?
Örülök, Tünci, hogy megnyugodtál kicsit!
Még az előző hozzászólásomhoz akartam: Melcsi, olvastam, hogy Bence lett volna Bogi :) . Nálunk azért lett Benjámin a 2. fiam neve, mert azt lehet Bencének becézni. :) Kedvence a "Kis Bence"-mondóka.

been

Szia, Bobóka, vigyázz magadra!

been

Iszonyatos a meleg nálunk és marcira fáj a fejem. Még 2 óra és lassan jön a kollégám.

Kép

Kép
melcsike70

Tudom, h nem vigasztal, de nekem is rettenetes migrénem van... :? Kitartást!

been

Melcsike mi dolgozunk!(meszelünk ezerrel) :!: :roll:

Fejecskédnek jobbulást!
Nálunk is meleg van!Szinte nyári meleg!
Ugy 27-28C van!Puszkó mindenkinek!!!! Kép

Kép
Kép
szintus

Been akkor a te fejecskédnek is jobbulást!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus

Ma a Barciék egy emlékműsoron léptek fel délután. Aztán néztem az újságot és azt olvastam hogy egy olyan fiúnak volt a emlékműsora akinek szoktam gyertyát gyújtani. Ez olyan jó érzéssel tölt el, hogy a gyerekem ilyen helyen lép fel ahol egy családot támogatnak a bevételből. 4 gyerekből mind a négy szivbeteg. Az anyukájuktól örökölték. Az egyik testvére éppen most lesz egy éve, hogy felébredt a kómából és azóta fejlesztésekre hordják, Ő elment és még két másik testvére is súlyos szivproblémákkal küzdenek. Én nem mertem volna ilyen örökölhető betegséggel 4 gyermeket vállalni. Egy rettegés lehet a család élete, hogy mikor történik újabb tragédia. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Fél óra múlva megyek haza!!!!!!!!

Jippppppijááááááájéééééééééééé!

Szinti

Ismét köszönöm :!: 8)

Kép

Kép
melcsike70

Megjöttem, majd nézegetem, hogy írtok e.

Távolmaradók!!!
Kérünk szépen életjeleket!!!Illetve füstjeleket is elfogadunk! :wink:

Nekiállok vasalni.
tünci28

Most jöttem haza lányok! :oops: Vagyis munkából hazajöttem, aztán fél9ig a családommal voltam amig le nem feküdtek, aztán lementem a park pletyózni két régi barátnővel. :oops: Már úgy jöttem haza, hogy felhivtak és megbeszéltük. És hát jól kibeszélgettük magunkat. Jó volt, mert csak mi hárman voltunk.

Aludjatok jól.

Kép

Kép
melcsike70

Fustjelek :lol:
Kép Kép
zsuzsi_1975

Szoval, ettol amalac influenzatol ne legyetek berezelve. Tegnap vettem egy napilapott hosszu nonapok ota megint.
Volt benne egy 4 mondatos hir errol. A ket kozepso mondat lenyegeben elmondta hogy az usaban a ket halalos aldozatnak kronikus problemai voltak. Ebbol kovetkeztetve (ez mar csak az en okossagom persze) ok a rendes influenzaba is belehaltak volna. Es most mondhatnatok hogy de akkor sem lenne szabad ilyenektol meghalni. A rendes influenzaba evente 40ezren halnak meg az usaban, es annak nem keritenek ekkora feneket.
zsuzsi_1975

Csutortokon egesznapos szulinapi partyn voltunk. Mi itthon tanulunk, es az egyik anyuka a gyerekenek csutortokre egesz napra szervezte a szulinapi bulijat. Azert nem hetvegere mert elfoglaltak. A csaj (mama) szuleinek a farmjara mentunk el. Mint kiderult a csaj ott nott fel az ot testverevel a vilag vegen ezen a farmon. Egy honapban egyszer jartak be a varosba.
Az emailben amit kuldtek nekem a pontos utleirassal, benne volt hogy masfel ora. Reszletesebben elolvasva. 15 km autopalya, majd arrol lekanyarodva, 40 km aszfaltos ut, 25 km murva ut, majd megint 10-15 km aszfalt, majd 50 km murva, majd miutan mar epphogy bepisiltunk es mar 600szor megkerdeztek a hatso ulesrol hogy ott vagyunk e mar, meg egy 4 kmes foldut is kovetkezett. :shock: Szoval ket oranyi zotykolodes utan megerkeztunk. Az ut odafele, le fel, le fel, jobbra kanyar balra kanyar, majd megint jobbra megint balra. Tejkep, tehenek lovak kecskek, birkak, ozek es antilopok, pulykak es nyulak (de akkora mint egy kenguru :? ) Szoval megerkeztunk es megrohamoztuk a wc-t. Osszesen kb 12 gyerek, sok sok hektar igazi farm es tehenek meg lovak. Ejfelre ertunk haza, persze a hatso ulesen mar aludtak a gyermekek. Nagyon jo napunk volt. Volt sok egeszseges kaja, jo beszelgetesek pl otthonszulesrol, es zold elet szemleletrol.
Szoval en mar eddig is azt hittem hogy a vilag vegen elunk. Gondoltam en hogy ezt mar nem lehet tovabb fokozni. Hat oriasit tevedtem. Hozzajuk kepest mi igazi varosban elunk. kiderult hogy a csaj apukaja pilota volt az egyik nagy usa legitarsasagnak, kb 5 evvel ezelottig. A garazsban a falon logtak a western kalapok, dzsekik es miegymas. Erdekes amikor a lovon ulve meglattuk nem jutna eszembe hogy o vezethette a repulot alattam pl ny-bol san franciscoba. Na jo nem biztos hogy ezen az uton repult de akkor is. Kepet keresek..
zsuzsi_1975

Holnap, anyak napja lesz. Itt mindig egy hettel kesobb van. Igy innen is kivanok nektek duplan Boldog Anyaknapjat.
Szoval holnap egy melegvizu uszodaba megyunk delelott es delutan meg az egy lovas farmra ahol vegig visznek minket busszal. A belepolyegy helyett fejenkent 6 gyumolcskonzervet kell vinni. Meg igy is sokkal olcsobban megusszuk, mintha jegyet kellene vennunk. Szoval ezt szerveztem le magunknak. igy nem kell a csaladdal lennunk, amit most igazan nem kivanok. Nem mintha tul sok bajom lenne veluk csak holnap nem erre van kedvem.
http://www.wildmustangs.com/slideshow.html
Itt a lovak meg mindig ugy elnek mint 500 evvel ezelott amikor meg csak az indianok eltek ezen a helyen.
zsuzsi_1975

Ketszer azert mgse kuldom el...
zsuzsi_1975

Reggelt!
Melcsi, ez a történet borzasztó, szerencsétlen család... :cry: Biztos arra vártak, hogy talán a következő gyerek egészséges lesz... :? De nagyon szép dolog, hogy Barcikád ilyen nemes dologban vesz részt!
Zsuzsi, jó lehetett ez a kirándulás! :D
Tünci, sikerült a vasalás?
Szintus neked meg köszi a jókívánságot! :D

been

Zsuzsi

A lányom nagyon irigy most. :? Ő imádja a lovakat és imád lovagolni.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Zsuzsi nagyon szép a történeted!
Annyira szeretek ilyeneket olvasni!
Akkor egy kicsit beleképzelem magam,hogy milyen is lenne ott
élni!És bizti gyönyörű.Akkor eszembe jut,hogy mi milyen car országban élünk,ahonnan vizum nélkül sewhova sem mehetsz!
Még a szomszédos országokba sem!Ez pedig nagyon elszomorit!
De csak remélni tudom,hogy a gyerekemnek már jobb lesz!!!! :wink:
"Ott vagyunk már-shrekből a szamár is mindég ezt kérdezte :lol:
Én megmondom ösziontén valahogy ez az infulenza hir már nem is hatott meg annyira,mint multkor a madárinfulenza!
Politika(rohadt politika)milyen jó lenne nélküle.... 8)

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt Melcsike!!!Mi a mai program? :wink:

Tünci,Been,Bea,Lyly nektek pedig kellemes vasárnapot kívánok!!!!!! Kép

Kép
Kép
szintus

Hettuli,Boboka,Zaha,Hasli kellemes vasárnapot kívánok!!!!!! Kép

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Reggel csak olvasni volt időm.

Zsuzsi!
Nevetgéltem, hogy vetted a lapot, kifejezetten ezért írtam a füstjeleket! :lol:
Különleges ország lehet azért, annyi kultúra fér meg egymás mellett..ahogy írtál ,olyan, mintha egy másik bolygón tettünk volna kirándulást.
Ugye ezeket a lovakat nem fogják be már??

Melcsike, Barci tényelg egy különleges kislány!!Nagyon várom, hogy megismerjem!

Szinti!
Ez tényleg hihetetlen, hogy van még ilyen a környéken, hogy vízumkötelesség. :evil:

KépKépKép
tünci28

Királylány

Olvastam a másikban, hogy mi a helyzet..sajnálom.. :( rohadt piri. :evil:
tünci28

Haho Lányok!!! :wink:

Füstjel megy a grill-böl 1000km-rel odébb!!!Figyeled Tünci?!?! :wink: :lol: :lol: :lol:

Nincs most idöm irni többet,de : Nagyon kellemes napot és anyáknapját kivánok mindenkinek!!! Itt ma van!
Vendég

Tünci

Igazából nem az hogy különleges hanem meg tudjuk neki adni és teremteni a lehetőségeket. Ő meg él a lehetőségekkel. Jó hogy adottság is kell hozzá, de ő nagyon sportos és mozgékony. Óvodában gumibabának hivták. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ma elmentek a hiveim a termálba. Én meg lábadozom szószerint. Mert mára tök vörös lett a bokám és ég és fáj, most borogatom. Lehet valami megcsipte vagy nem tudom.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

Neked is. Boldog anyáknapját! Csak nálunk az első vasárnap az anyák napja azt hiszem a 1952 óta.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike,nem lehet ödéma????????????????
Nehogy gond legyen,kérdezd meg az ügyeletes orvost!!
tünci28

Ha megcsípte valami, calcimusc jó lehet... De egyetértek Tüncivel, jobb, ha megkérdezed...

been

Sziasztok!

Melcsike, nagy puszi Barbikának, hogy ilyen nemes dologban részt vett :)

Zsuzsi, nagyon szép helyen laktok, a lovas képek meg egyszerűen gyönyörűek :)

Hasli, Zsuzsi, nektek is boldog anyák napját kívánunk :) Hogy hogy ott egy héttel később van?
Vendég

Szintus, Igen ez az orszag gyonyoru. Viszont annyival nagyobb is. Tehat a sok szpseg meg minden egy oriasi teruletre oszlik el.
Politikailag/gazdasagila most itt is sz@r. De azt tudom, mert lattam hogy otthon es nalatok meg rosszabb most a helyzet es ez tenyleg elszomorito.
Minket azert a madarinfluenza sem ilyesztett meg. Bar az igaz hogy itt nem kellett tomegevel lemeszarolni allatokat. Ami itt viszonylag kozel esett az a West Nile Virus. Ezt szunyogok terjesztik es valami specko virus afrikabol. Tavaly is meghaltak itt benne egy paran. De ettol sincsen meg vilag jarvany es panik.

Ja nekem nem a Shrek jutott eszembe egyebkent, pedig nagyon szeretjuk. Hanem volt a hupikek torpikeknek egy resze amikor valami hosszu utra mentek es ott az egyik torpe kerdezte allandoan hogy messze vagyunk meg? Pedig legalabb 15 eve lattam mar azt is.

Tunci, tudtam hogy nekem irtad a fustjeleket. Szegeny Fred-et kellett raallitanom hogy keressen nekem ilyen kepeket mert en tegnap delutan nem voltam itthon. Aztan fel oraig magyaraztam neki hogy mire kell. Szoval ezert eltartott egy fel napig a kepkereses.

Ezek a lovak egy nagy rezervatumban vannak ahol szababdon rohangalnak fel le. Szabadon. Ide sokszr visznek olyan lovakat is amiket egyebkent nem tudnanak hova tenni es meg kell oket menteni. Es vad mustangok is vannak.

Melcsike, a kislanyod nagyopn szerencses hogy mindent meg tudtok neki adni. Sajnos ez a mai vilagban egyre nehezebb. Halas lesz erte.

Boboka, a kerdesedre nem tudom a valaszt. De ha jol emlekszem akkor angliaban is igy van.

Na most megyunk az usziba, aztan lovazni.
Legyetek jok ma. Es ha nem banjatok akkor teszek be egy par gyerekes kepet a farmrol. Csak tajkep nincsen, gyerek nelkuli, ugy ertem.
zsuzsi_1975

A borogatástól lement a pirosság a lábamról. Lehet hogy tegnap csallánba sétáltam. Mert elég nagy volt a fű ahol egy gazdátlan macskusznak vittem kaját. És ott elég sok a csallán. Mert tegnap már éreztem olyasmit mintha böködné valami a lábamat. Nem néztem csak mentem a nagy fűben. :oops: Ott ahol melózom.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, szerezz be egy gumicsizmát a macskaetetéshez..

Erről jut eszembe, még nem tudom mi van a kismacsaimmal, nem hozta az anyjuk.REmélem le tudom őket fényképezni.

Zsuzsi!
ÓÓÓ, én nagyon, nagyon örülnék képeknek!!!
Szeretném ha mi is töltenénk fel mindenféléket, ami szépet látunk, vagy tapasztalunk, bármit.

Hasli, képek!!!! :wink:

Boboka, a múltkor kérdezted, hogy lehet e több ember kijelölni privátban, jelentem nekem se sikerült, ha rájövök, szólok.

Anita????????????

KépKépKép
tünci28

Zsuzsi én is szivesen látnám a fotókat! :wink:

Mi a meszelést befejeztük,kedden ragasztjuk a sztiroport a plafonra!
Mintázott,szép! :wink:
Ha mindennel megleszünk,rakok fel majd képet!
:)
Most megyek fürdetem a majdnem 1 évesemet és utánna takaritok!

Puszi lányok!Jó éccakát!!!
Kép

Kép
Kép
szintus

Tünci

A képek jó ötlet :wink:

Várjuk a képeket Szinti tőled is.

Kép

Kép
melcsike70

Bea merre vagy?

Kép

Kép
melcsike70

Kepek a szulinapi partyhoz Kép En lennek es a pilota. A Lilla kozelebb all hozzam. Kép Gyereksereg Kép Tajkep biciklikkel. Lilla a narancs szinu biciklin a Hunor zold szinu pulcsiban.
zsuzsi_1975

Jó reggelt!

aztaaaa ,az ám a terasz!!!!
Tudod mi a bámulatos???Az a látkép..hogy néz az ember és a szeme ne mütközik vmi brutális építménybe..ez csodaszép,ez az amit rendkívüli módon tuok értékelni, a nagyvárosi szemem a betondzsungelhez szokott..

De azér villanyoszlop van, látom! :wink:

A gyerekek láthatóan nagyon élvezték.Vagányak, hogy egyáltalán nem ijedeznek a lótól.pedig közelről egy ló, elefántnak tűnik,mintha hegyet mászna az ember. :lol:

Puszi, a munkából majd később jelentkezem...

KépKépKép
tünci28

Boboka, mi volt a vizsgálaton?
tünci28

Hettuli: 267.oldal vége fele
jázmin20

Jó reggelt!

Zsuzsi

Ilyen csak a mesében van meg nálatok. :lol: Hát eltudnék én is egy ilyen helyen tölteni egy napot. :roll: :wink:

Köszönjük a képeket.

Kép

Kép
melcsike70

Jo reggelt,napot lànyok! :wink:

Tünci mèg 1x-er köszönöm,hogy tovàbb küldöd!Probàltam èn is pàrszor,aztàn mindig volt valami ,a szemeim meg màr leragadtak ezèrt kèrtelek meg! :oops:

Melicske làbad?A macskusz etetèsèrt oriàsi köszönöm az èn nevemben is,tudtam èn ,hogy rendes ember vagy! :wink: :lol:

Boboka nem tudom,de nagyon sok orszàgban igy van ez!Itt az igènyesebb èttermekben ezen a napon mindenki kap aki nö 1 szàl viràgot.Èn tegnap 1 szàl rozsàt kaptam!Jol esett!

Szinti!Milyen ügyesek vagytok! :wink: Nekem a teraszomat kell megint ujra "èpiteni" (hülye szèl! :evil: )!Kèpeket vàrjuk!

Zsuzsi èn meg ,csak irigykedek!Azèrt nèha èn is tudnàm èlvezni az ottani èletet!;-)

Tünci szolj ,màr annak a macsesznak,hogy hasli kèpeket akar az utodokrol!;-)
Vendég

Ui:Mindenkinek szèp napot! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hasli, köszi a képeket, Tüncikének pedig azért, hogy továbbította a privit :)

Nagyon ügyes vagy Haslikám :) :) Hogy mire képes egy jó smink :roll: Hát, rám is rám férne rendesen már :)

Zsuzsi, nagyon jók a képek.
Vendég

Na Boboka majd a talin,ha bizol bennem! :wink: :lol:

Mi volt a vizsgàlaton?Biztosan minden ok ,ugye?!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?