Csutortokon egesznapos szulinapi partyn voltunk. Mi itthon tanulunk, es az egyik anyuka a gyerekenek csutortokre egesz napra szervezte a szulinapi bulijat. Azert nem hetvegere mert elfoglaltak. A csaj (mama) szuleinek a farmjara mentunk el. Mint kiderult a csaj ott nott fel az ot testverevel a vilag vegen ezen a farmon. Egy honapban egyszer jartak be a varosba.
Az emailben amit kuldtek nekem a pontos utleirassal, benne volt hogy masfel ora. Reszletesebben elolvasva. 15 km autopalya, majd arrol lekanyarodva, 40 km aszfaltos ut, 25 km murva ut, majd megint 10-15 km aszfalt, majd 50 km murva, majd miutan mar epphogy bepisiltunk es mar 600szor megkerdeztek a hatso ulesrol hogy ott vagyunk e mar, meg egy 4 kmes foldut is kovetkezett.
Szoval ket oranyi zotykolodes utan megerkeztunk. Az ut odafele, le fel, le fel, jobbra kanyar balra kanyar, majd megint jobbra megint balra. Tejkep, tehenek lovak kecskek, birkak, ozek es antilopok, pulykak es nyulak (de akkora mint egy kenguru
) Szoval megerkeztunk es megrohamoztuk a wc-t. Osszesen kb 12 gyerek, sok sok hektar igazi farm es tehenek meg lovak. Ejfelre ertunk haza, persze a hatso ulesen mar aludtak a gyermekek. Nagyon jo napunk volt. Volt sok egeszseges kaja, jo beszelgetesek pl otthonszulesrol, es zold elet szemleletrol.
Szoval en mar eddig is azt hittem hogy a vilag vegen elunk. Gondoltam en hogy ezt mar nem lehet tovabb fokozni. Hat oriasit tevedtem. Hozzajuk kepest mi igazi varosban elunk. kiderult hogy a csaj apukaja pilota volt az egyik nagy usa legitarsasagnak, kb 5 evvel ezelottig. A garazsban a falon logtak a western kalapok, dzsekik es miegymas. Erdekes amikor a lovon ulve meglattuk nem jutna eszembe hogy o vezethette a repulot alattam pl ny-bol san franciscoba. Na jo nem biztos hogy ezen az uton repult de akkor is. Kepet keresek..