Sosi nem semmi mennyiség! Aztán még Rod nekem dumál, mert van vagy 15 body, meg kb ugyanannyi tappancsos rugi. Na jó, nálunk előfordul pár nyárigatyó, meg napozó, egypár egybe-szoknyácska is.
Azokat a tesómtól kaptuk. Ékesanyutól, és Laciéktól kaptunk még nagyobbacska nagyon csini ruhákat, de picikből csak ennyi van.
Tényleg Erika nagyon rég volt, remélem nincs baj, csak olvasó módban van….
Zsu talán most már apa haza is ért
Jó idő van nem voltál kinn egy kicsit sétálni? Fagyizni?
Benta húúú ez ám a gyerek kuckó
Nagyon szép! A sarokszekrényt vettétek, vagy csináltattátok. Nekem annyira tetszenek ezek.
Kórházi dolgok: papucs szintén 2 db, egyik műanyag csúszásgátlós talppal a zuhanyzóba, a másik fincsi puha a szobába. Itt igencsak ajánlott az alattunk levő csaj ugye kb 2 hónapja szült, adta a fülest mit vigyek még ami nincs listában. Vettem még fertőtlenítő wc ülőke törlőkendőt, plusz wc-re rakható papír ülőkét is biztos ami biztos, hátha citeráznak a lábaim, nedves wc papírt, és baromi drága extra pihe puha sima wc papírt is (ez az egy amihez ragaszkodtam nem nézve az árat)
Hát jelentem azért mi is elvoltunk a mai kirakodó vásáron. Már fél 10-re kész voltam a kajával (sógornak nem tetszett a ragus-zöldséges krumpli, mert hogy kevés benne a hús, de csak megette), Rod felkelt és mentünk.
Néztünk kötényszoknyát is, 74-80 méret volt ráírva, de szerintem nagyobb volt. Azuram azt mondta, hogy majd jövőre már tudjuk mekkora kell a lánynak, majd megnézzük és ha nem lesz felesleges pénzünk megvetetjük valamelyik nagyszülővel
(2800 Ft volt és tiszta pamut, kis kék pillangós anyag a kötényes része) nomeg egy pici kislány ott tolta előttünk a csattogós lepkét
Hát az fantasztikusan aranyos volt.
Kaptam halvát, meg egy hatalmas perecet nyammm, már hetek óta igazi kemencés perecet akartam enni.
Sikerült vennünk kecskesajtot is, bár csak keveset, mert iszonyat drága. Viszont kecsketej nem volt, azt mondták túl meleg van hozzá.
Egész kora délután heverésztem, mert mire hazaértünk totál bekeményedtem, meg megint jöttek a jósló fájások. Egy emeletet bírtam felmászni, az uccsó kettőn már Rod cipelt fel minket. Szegény
most már egyre többször mondogatja, hogy mi lesz, ha egyedül vagyok.