Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Épp most fejeztem be az ebédfőzést, vagyis a sütőben van a kajcsi. Rakott krumpli lesz kovi ubival.
Evelyn!! Ne izgulj, bármi furcsát érzek én is egyből mindig arra gondolok, hogy na..??? aztán persze valószínüleg nem, de gondolok rá sokat. 1hete én is egyfolytában aludnék, úgy szét tudok csúszni, de barátnőm ugyanígy van ezzel, ugyhogy biztos csak az időt érezzük... :( Na de majd leszek én mástól is fáradt, nem is olyan soká!!! :D la.is remélem!
Mindjárt jön a kollégám, aki a konyhaszekrényemet fogja gyártani, méreteket vesz, meg ilyenek. most még meg kéne álmodnom a színét..mert bár eddig biztos voltam benne, hogy wenge-bézs lesz, de most meg nem tudom..lehet, hogy valami sima fa színűt akarok??? nem tudom. nektek milyen tetszik??? ami nem megy ki 1-2 év alatt a divatból? hátha tudtok valami jó ötletet adni!
ronci

Köszi a képeket!!! Tündéri gyerkőcök :-)

Nekem még csak most olvad ki a husi, amit estére sütök. Kint voltunk, de nagyon fúj a szél :?
Atinak hamarosan leragad a szeme :wink: Tegnap a mozgásfejlődés vizsgálaton a néni azt mondta, hogy minden oké, sőt :lol: Nagyon örülök, megvan a torna eredménye.

Tünetek: szerintem egyedi :-) Én mindent éreztem, amit csak akartam. Annyira szerettem volna a babát. Aztán hirtelen minden más lett, tényleg jöttek a tünetek, de csak a teszt után vált érezhetővé. Róka koma meg csak néhány hetesen indult, és mindig este. (A 28-29. hétig) Hát igen, a reggeli rosszullét. :D
almi

Brigi, Kinga, Ildi!
Nagyon szépek a gyerekek!

Ronci!
Most is laptető! Nekem gyanús vagy :wink: :wink:
Nekünk mályva-krém a konyhaszekrényünk. Már vagy 7 éves, de még most is olyan kis trendi

Nekem ez a hónap ennyi volt. Tegnap annyira görcsölt a hasam, meg ma is, hogy szerintem egy-két napon belül megjön. Ez van....

Kima
Kép
Kép
kima75

Tényleg laptető!!! :lol: :lol: :lol:
Meg nézem milyen is az a mályva szín,, mármint a bútorlapok között, hogy van-e..
ronci

Kima :cry: :cry: :cry:
almi

Hékás!
Ari vagy,köszi hogy nem hadjátok hogy baja legyen a babámnak! :lol: :lol: :lol: :D

Kinga!
Én is,én is,én is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK BENDINEK!

Hát húzós délelőttöm volt. :roll:
Reggel a védőnéninél minden rendben volt.Pisi,vérnyomás oké.Mérekezés:2 kg!-val kevesebbet mértek,mint egy hónnappal ezelőtt.Kérdezte is,hogy szoktam hányni?Mondtam,egyszer se hánytam.Erre:Nagyon jól tartom magam,csak így tovább!És ha lehet tartasm ezt a súlyt legalább a 20.-ik hétig! :shock: Hát én igyekszem!
És a nagy hír!!!!!Bepróbálkoztunk egy szívverés hallgatással,de mondta,hogy ne izguljak,ha nem hallunk semmit,mert most még korai lehet!És lőn csoda!a kis bébim szívverrését hallottuk! :lol: :lol: :lol: :lol: Majdnem elbőgtem magam! :lol:
Utána körzetihez trappoltam,de az meg rövidített időben rendel,úgyhogy holnap reggel mehetek vissza. :twisted:
Délután meg a babakelengyés alőadás tök jó volt.Kaptunk egy jó pár mintát a BABE termékekből.Ti ismeritek,használjátok ezt a terméket?Gyógyszertárban lehet őket kapni.

Na,mostmár meg pihi! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Kinga!
Boldog névnapot kívánunk Bendinek! Miket kap ajiba?

Brigi!
Szerintem is rád hasonlít Marci :wink:

Ildi!
Lilla is kis cukika!

Ronci!
Ne olyat válassz, ami sokáig marad divatos, hanem olyat, amire ha ránézel, elönt az elégedettség :wink: :lol:

Holnap du. meg szombaton egész nap + a jövőhéten ugyanígy, 30 órás tanfira megyünk a kolleganőimmel. Semmi kedvem hozzá, de muszály :roll:

Megvolt az ünnepélyünk is. Hááááát mit mondjak? a gyerekeim kicsit meg voltak húzatva. De nem csak ma, hanem mióta átvettem a csoportot. A lombikos kollegina helyett...Legjobban az Én gyerekemet viseli ez meg. Hol így, hol úgy van a munkarendem, hol ebbe, hol abba a csoportba dolgozom. Úgyhogy Bogi nem csinált mást, mint amit várta, nem mondta el a versét. Pityogott egy kicsit és ki sem állt. A közös dalos játékokat előadta, de szigorúan mellettem.
Sose dolgozzatok egy helyen a gyereketekkel :!: Iszonyú dolog :!:

Képek? Én ugye nem tudok fotózni, mert a gyerekek mellett állok. Az egyik anyuka szokta Bogit fotózni, majd meglátom mit tudott alkotni (eléggé @ar képeket csinálgat :roll: )

Megyek locsolni. Füvesítést,virágokat, tujákat, konyhakertet.Beletelik 1-2 óra, mire végzek :?

Anita
Kép

Kép
gani

SZiasztok!

Ma csak a meló volt...

Sziszkó, olyan fura volt ilyen ünneplő rucit venni Bendinek még tavaly. Előtte sem volt soha ilyen szövetnacija, csokornyakkendője, mert én ünnepekre sem szoktam ennyire kiöltöztetni, de aztán az oviban már „kellett”. Olyan nagyfiús a ruha. A köszöntést köszi!
Szerintem csak nem lesz bajod. Már elég nagy az a babóca.

Ronci, én is magas vagyok (csajban a 175 már nem kicsi), de a párom még magasabb (190), az ő nagyfia pedig 194. Ha ez lesz a trend, akkor Bendi 198 lesz? A lába is nagy: 31-es. :shock:
Az esti bogyót elhagytam (már 2x nem vettem be), és nincs változás, azaz nem rosszabbodtam, egyelőre. Azért óvatos vagyok, nagyon figyelek. A reggelit hétfőtől hagyom el. :roll:
Hát, akkor tényleg nem vagy ezekkel a tantárgyakkal szerencsés :lol:
Köszi Bendi nevében!
Tőlem ne kérj tanácsot, nem bírom eldönteni, milyen színű legyen az étkező és a konyha... :oops:

Encsi, én is, párom is magas. Gólya hozta? Olyan jót vigyorogtam. :lol: Az jutott eszembe, amikor még bioszból az öröklődést tanultuk és ugye volt a sárga és sima héjú borsó, meg a zöld és ráncos. A családban a legkisebb húgom volt a zöld, ráncos borsó, mert a többi tesó mind barna hajú és szemű, egyedül ő hasonlít Apára (szőke, kék szemű). Szegényt, folyton ezzel csúfoltuk. :oops: Köszi a köszöntést!

Ildi, ezen aztán nem durci Lillu, hanem igazi mosolykirálykisasszony. :D Köszönöm, Bendicica nevében.

Brigi, köszönjük, éppen az előbb volt a torta és tűzijátékgyertya (anélkül Bendinél nincs ünnep). Szerintem Marci szeme formája is rád hasonlít. Anyja fia. :) Ronci nevénél kifejtettem a családi centiket, minden magasak vagyunk, de az biztos, hogy párom családja magasabb (nálunk még 155 cm is akad, náluk meg nincs senki 175 alatt-tudod, én vagyok a kicsi, a 175 cm-mel). :shock:

Kitty, akkor nektek is grat a felújításhoz. Nekem elegem van belőle rendesen. Köszönjük a macit, rendesen elájult tőle a Bendi, hogy ő kapta.

Mmanya, köszi. És valóban a legjobb magasnak lenni. Én szeretek, és még így is 10 centis cipőim vannak. Éppen múltkor voltam hálás a sorsnak, hogy ennyivel magasabb a párom, mert a legújabb platformomban is „csak” olyan magas vagyok, mint ő. Meg 1-2-3 kiló nem észrevehető rajtam, de az alacsony húgomon feltűnik. :oops:

Susy, köszi a bálnát. A lakás amúgy most tényleg jó befektetés, hihetetlen mennyire lementek az árak. :shock:

Evely, szerintem a mell egyéni, nekem iszonyúan érzékeny volt, nem fájt, de minden kidörzsölte (illetve, úgy éreztem).

Almi, szerintem az esti hányás sem jobb...Ati meg ügyes, de ezt itt mindenki tudta :D :wink:

Kima, köszi. Sajnálom. :( De fel a fejjel, még nagyon sokáig beleférsz a topikba. :)

Hű, visszaolvastam és válaszoltam. Megyek, megnézem az iwiw-en, milyen vagyok egymás szemében :wink:

K.

Kép

Kép
kinga82

Anita, szia! Nem kap ajándékot kimondottan. Vettem neki a szépművészetiben egy macis képet, azt kapja, meg elviszem 3D-s moziba a hétvégén. Egy kicsit sok ajándékot kapott mostanság, így vissza szeretnék venni, még mielőtt jön a kistesó...

Hát, szerintem én egyelőre nem dolgozom vele egy helyen, bár iratokat zúzni szokott a bankban :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga
És még pont ma olvasta nekem apósom, hogy őszre tömegesen fognak bedőlni a nemfizetők, és akár 40 %- kal is leeshet a vétel ár, mert a bank csak a saját pénzét akarja.

Kép
Kép
susytunder

mára elköszönök...holnap ha jövök csak este.....öcsém ballagása lesz!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Újabb pozitív teszt valakinél?? :D

Kinga, a 3D-s mozit biztos élvezni fogja!Bár én még sosem voltam :oops: :oops: de tuti hogy jó...:)

Képzeljétek, tegnap bevásároltam a hétvégi grillezéshez, 11-en leszünk, vettem 4 üveg kólát, 4 2,5 literes gyümölcslevet, grillkolbászokat, bacont, husit, zöldséget, gyümölcsöt és 14.000-t fizettem :shock: :shock: :shock: És mindez kb 2-3 óra alatt el fog fogyni...

Kép
encsike87

Sziszkó! Én használtam Babe terméket. Ati "kissé" koszmós volt . A samponja nagyon gyorsan lerendezte a problémát. Mással már előtte egy csomót bajlódtam. Ez bejött. Állítólag a popsikrém is nagyon jó, de mivel nekünk nem extra érzékeny, ezért nem vettem. A terhességi csíkokra is szupi, állítólag. Nekem szerencsére nem kellett. Szóval én csak jót tudok róla.
Tényleg nagyon jó hallani a szívdobogást. Az én férjem minden nap hallgatózott. Mivel vékony a hasfalam nagyon hamar hallotta. Ő mindig tudta, hogy fekszik a manó a pocakban :-)
almi

Sziasztok!!!
Most jöttem haza keresztfiam anyáknapi műsoráról/az oviból/ . Én voltam a Zsombor által megbízott fotós. De nekem is adott virágot. Tiszta ügyesek voltak, egy kisfiú csámborgott folyamatosan mindenfele a többiek olyan szépen áltak az anyukájuknál, hogy csak na.
Mondtam már, hogy amíg el nem döntöttük, hogy dolgozunk a babán, addig nem volt sürgős, azóta meg....már úgy várom, hogy csak na!
Most megyek főzni. Valamilyen tokányt csinálok/ még nem döntöttem el, hogy gombás vagy borsós, vagy simán borsos/ meg tésztát.. Ti mit főztök majd??? Egy csomószor semmi ötletem sincs, hogy mit kéne főzni.
Holnap nappal dolgozok, mert a mai napomat oda cseréltem.
Na most talán ennyi, megyek főzni! Pusz
ronci

Encsi!! Ez a vásárlós dolog nekem is ismerős... :D Annyi pénzt tudok ott hagyni egy sima vásárlás során is, hogy nagyon sokat! Mikor meg valami főzésre készülünk, hát..jól tud enni mindenki, meg inni is.
ronci

Encsi
Szerintem még olcsón is megúsztad, 11 főre 14 ezer. :roll:
Érezzétek nagyon jól magatokat.

Mi Kristóffal délután a dédi mamánál találkozunk apával, busszal megyünk be Pestre, kicsit tartok tőle. :)

Kép
Kép
susytunder

Én ma délután suliba megyek... elvileg 6ig lenne órám, de nem hiszem, hogy addig maradok...:D

Susy, mit csináltok Pesten?

Ronci, ezzel én is így vagyok, nem olyan régen döntöttük el, hogy jó lenne a baba, de mostmár annyira nagyon jó lenne :D Szóval már tarhatnánk ott, hogy zebrás tesztem van :)

Kép
encsike87

Encsi
Meglátogatjuk a dédi mamát, apa nagymamáját. De mivel apa dolgozik, ő oda jön, és ott találkozunk majd. Na meg persze benézünk a C&A- ba is. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Megnyugtattatok lányok, nem csak én vagyok teljesen fáradt. De ha babás leszek még fáradtabb leszek - ha lehetséges egyáltalán.

A cicidnek nem kell fájnia, nekem csak a nagylánynál fájt a nagyfiúnál nem volt semmi tünetem. És rókával sem találkoztam egyszer sem, nőtt is a súlyom rendesen.
Hogy lehet nem folyamatosan enni? És elő van írva, hogy mennyit lehetne hízni. A terhességekhez képest +5 kg-mal rendelkezem, és ha csak 10-t híznák annyi dosztig elég lenne.

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Most értem haza a kozmiból..de semmi komolyat nem tettek velem, csak megszabadítottak a kiszeltünde szemöldökömtől, meg a rumcájsz féle bajszomtól. ja meg szoliban is voltam egy picit..itt a nyár, itt a meleg, jön a strand szezon!!! :D :D
figyeljetek már, ha valaki babás akkor nem lehet biozni az arcát????
ronci

Sziasztok Lányok!

Sorry,hogy csak most írok,de 9-re értünk haza.De magígértem,hogy még ma írok! :)
Szóval!Nagyon csodálatos volt látni (nekem újra) a picúrt! :lol:
Mint ahogy kiderült,nem is olyan picúr!Ma vagyok 15 hét 2 napos,a baba méretei meg 16 hetesnek felel meg.Persze tudom,ez még változhat.Szegénykém olyan furi pózt vett fel,de hát ha neki úgy kényelmes,legyen úgy! :roll: :wink: :lol: Úgy képzeljétek el,mint a fordított C betű.Lent van a feje,felfelé áll a törzse és balra fordulva a lábai.Nem tudom elég érthető volt e így,de sajna jobban nem tudom elmagyarázni. :shock:
A méretei:
BPD:3,6 cm
OFD:4,4 cm
HC:12,85 cm
FL:1,96 cm
AC:9,69 cm
CRL:9,83 cm
A szivecskéje is nagyon vert,olyan jó volt hallani,láttam párom is belekönnyzett! :lol: :lol: :lol:
És végül úgy néz ki,90 % hogy KISFIÚ!!!!!! Párommal madarat lehetne fogatni! :lol: :lol: :wink:
Persze én is nagyon örülök neki,de nekem most az volt a legfontosabb,hogy egészséges e!
Képet majd rakok fel a hétvégén,bár nem lettek igazán jók.Majd megyünk a 27.-ik hét környékén is,akkor már sokkal kivehetőbbek az arcformái is! :lol:

Hékás!
Színezhetsz akkor kékre! :lol: Ha meg mégis az a maradék 10% jönne be,majd cseréled a színt!De szerintem ez már így marad! :lol:

Encsike!
Mi is vettünk ma Pesten grilles cuccokat,szerintem vasárnap fel is faljuk őket!Hm...Már most éhes lettem rá! :P :oops: :wink:

Almi!
Már lehet kapni a Babe termékből kifejezetten koszmo-ra is sampont.De akkor lehet,Te is azt használtad Ati buksijára!Ilyet tuti venni fogok a picinek.Meg ezt egészségpénztárra is lehet venni. :)

Na jó éjt csajok,nagyon fáradt vagyok!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szisz üdv a kukisok táborában!!!!!!!!!!!!!!szép neve lesz a kisfiadnak!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziszkó! Igen, azt használtam. Alig fogyott belőle, nagyon hamar rendezte a dolgot :-) Igaz elég drága volt és még a fele sem kellett, de megérte. Sokféle bőrápolási termék van (Babe). Arckrémtől kezdve a samponokig, nem csak csecsemőknek.

http://www.korutiorvosicentrum.hu/kozme ... kumok.html
almi

Sziszkó!
Gratula a kukishoz:)
Vendég

[quote="heydie"]M írta:heydieost átvertem a vonalzót h jó legyen :D
aztán majd a doki úgyis megmondja, h mikorra várom...lehet, h elszámoltam magam.

Hűű, gratulálok!!!
Szupiiii!
Vendég

[quote="kima75"]S írta:kima75zilvike!
Mi már túl vagyunk 6 inszemen. a TB hatot fizet és a második gyereknél nem indul újra a hat, hanem ha az elsőnél elhasználja az ember lánya és a másodikkal is "bénázik", akkor akkor már a lombik jön. Igazából a pár hónap clostis hónapot én akarom, mert ha lehet jó lenne elkerülni a lombikot. Inszemet pedig saját zsebből nem fizetek.

Susy!
Ne félj! Hamar túl leszel rajta! Ha már lesz infód az időpontról, megírod?

Heydie!
Drukk, hogy zebrásat tesztelj!

Tegnap délután voltunk majálisozni. Marcinak nagyon tetszett a sok ember, meg a lufik és az egész hangulata. Ez a gyerek szeret bulizni

:D :D Jaj mit fogok vele csinálni 15 év múlva, hogy időben hazajöjjön este :D :D

Ok, mostmár értem.

Hékás! Neked is gratula.

Az nlc-n is sok lett most a kismama.
Ismét abban a helyzetben vagyok ott a PCOS topikon, mint régebben a babát szeretnék 2es topikon...mindenki babás lett lassan, csak 2-3 lány van, akikkel most már öregnek is számitunk, mindegyikőnk : 37-38-39...ugyhogy ebben a korban meg már egyáltalán nem jön könnyen egy baba sem:(

Motorom eladtam.
Uj hitelt megkaptam, befejeződik a felujitásom a nyáron.
Mikor lenne a legideálisabb beköltöznie egy babának, ha nem most????
Ezt a sok pénzt, amit orvosra költök, már komolyan, a gyerek iskoláztatására is eltehettem volna.
Vagy már telkiben szülhetnék:D[/b]
Vendég

Sziasztok!

Voltunk 3D-s moziban, de nem nagyon volt jó. Volt egy-két jó pillanat, de annyira nem estem hanyatt. bendi főleg nem, mert zavarta a szemcsi és anélkül nézte (érdekes élmény lehetett neki). Most alszik, de nem is bánom, elég szétszórt volt napközben. Éjjel bemászott az ágyunkba, így garantált volt mindenki pihenése: befekszik középre, kezét-lábát szétdobja, mi meg kapaszkodunk a két szélen...

Susy, meg amik bedőltek már most, azok kb akkorra kerülnek árverezés alá, megvan az időbeli menete. De igen sokszor a bank sem jut pénzéhez, de ezt gondolom, sejti mindenki...Szerintem mennek még lefelé az árak. Még az újaké is, mert nem nagyon lesz fizetőképes (vagy hitelképes) kereslet. A házak viszont fel vannak húzva, vagy nekiálltak, így értékesíteni is kell.

Encsi, én pont ma nyúltam bele a vásárlásba: rossz fagyasztott cuccot vettem a wokba-azaz nem rossz, csak méregdrága...Viszont mivel Bendi fel-alárohangált, csak itthon koppant, hogy miért is fizettem én ennyit. :evil:

Ronci, ma nálunk lazacsteak lesz és wokos zöldköret. A legegyszerűbb kaja a világon :), nagyon gyorsan megvan. A kajával én is bajban vagyok mindig. Főleg, hogy sajnálom is az időt, amit a konyhában töltök, bár néha szeretek alkotni.

Sziszkó, akkor gratulálok a kisfiadhoz :) Körmimnek tényleg kislánya lesz, egy boszorkány az a csaj. :shock: Addig azért ne vegyél koszmós sampont, amíg nem lesz a kisfiadnak :) Az egpénztárnál meg figyelj, mert sok mindent meg lehet venni előre is, de be kell jelentened, hogy terhes vagy. Mert egyébként nem lehet vele megvenni, szolgáltatásra jogosultként meg majd akkor tudod konkrétan bejelenteni a picit, ha már lesz TAJ száma. Onnantól akár pelust is lehet eg.pénztári kártyával.

Szilvike, én máshol nem topikolok. Ezt is mindig nehezményezi a párom :evil: Lehet, hogy pont erre a nyugira várt a baba :)

Szép, napsütéses hétvégét mindenkinek :)

K.

Kép

Kép
kinga82

kinga az én éjszakám se volt valami fényes.....máté délután nem aludt tegnap és olyan fáradt lehetett hogy éjjel fél óránként felkelt és üvöltött...... :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisz, grat Martinhoz! :D

Encsi
jó kerti partyzást!

Mi családi ebéden voltunk ma mamánál, utána meg felköszöntöttük apósomat, mert ma van a szülinapja :wink:
Vendég

boldog szülinapot apósodnak!!!4

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi! :D
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,Szilvike,Kinga,Kitty!
Köszönjük szépen a gratulációkat!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Encsike!
Remélem jól sikerült Nektek a grillezés! :lol: :P
Nekünk ma elmaradt,mert páromnak mennie kellett polgárőr szolgálatba! :twisted: :?
Én meg itthon ülök egyedül. :evil:

Kinga!
köszi az infót az egészségpénztáras kártyával kapcsolatban,ezt nem is tudtam például,hogy még pelust is lehet rá venni.De azt se tudtam,hogy be kell nekik jelentenem,hogy terhes vagyok! :roll: Jó tudni,köszike! :D

Almi!
Köszi a linket! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hékás,Heydie!
Nem szép dolog ám tőletek,hogy ebbe a topicba nem írtok csak máshova!!!!!Ejnye-bejnye!!!! :roll: :lol:
Mi is tudni akarjuk,hogy mi újság Veletek meg a babákkal!!! :wink:
Hékás,nekem színezhetsz!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Kinga!

Mi nem élünk együtt, még :)
Ugyhogy akár minden szabadidőm a gép előtt tölthetem:)
De persze nem szoktam.

:))
Vendég

képzeljétek ma bencus egész nap meg nem áll......folyamatosan rugdos!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ó Nita az annyira jó érzés :wink: én Lillut csak valamikor ilyestájt kezdtem érezni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

mátét én a 20.hét után kezdtem érezni....bencét már a 16.hét környékén.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita
De jó! :) Én mikor éreztem Kristófot ilyen fura remegés szerűt éreztem. Előtte olvastam róla, hogy olyannak is érezhetjük, mintha 1000 pillangó szállna fel a hasunkba, akkor nem tudtam elképzelni, de utána tudtam milyen. :)

Kinga
Tudom hogy mennek ezek az árverezős dolgok, anyósoméknak ingatlan irodájuk van, így közel vagyok a tűzhöz. A bedőlt hitelesek egyre többen lesznek, és többféle módon is hozzá lehet jutni jó vételekhez, árverés nélkül is. Fognak lefelé menni az árak, egyenlőre nagy a kínálat, kereslet semmi, és az eladók nem akarják belátni, hogy reális áron lehetetlen eladni, csak áron alul.

Mi ma grilleztünk aztán délután kirándultunk, voltunk kisvasutazni is.

Jó éjt lányok mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

:-( Ezek az ingatlanos dolgok :-( Azért én nagyon sajnálom, akik önhibájukon kívül lehetetlen helyzetbe kerülnek. Szerintem a többség kemény hiteleket kénytelen felvenni ahhoz, hogy saját otthona legyen....

Pocaklakók! Hogy vagytok?

Minket nagyon megviselt ez az időjárás. Még a babakocsiban sem tudott Ati elaludni séta közben. És a sírás... majdnem mint az első 6 hét :-( Remélem holnap már jobb lesz!

Szép álmokat!
almi

Sziasztok!

Bocsi, de sok időm nincs :( Marci hihetetlen tempóval kavar, én meg annyira fáradt vagyok, hogy szívem szerint csak feküdnék. Érdekes, mert Marcival nem voltam fáradékony, sőőőőt. Most meg tényleg az vagyok. Persze aludni nem tudok, hajnalban már kukorékolok, teljesen kiütve :? De már csak 8 hónap :lol: :lol: :lol:

Sziszkó, gratulálok a kisfiúhoz!!! Nagy az öröm most? :lol: Remélem én meg fogom törni a fiúk egyeduralmát a topicban :lol: :lol: Örömmel színeztelek, és Mmanya, Téged is jelöltelek!

Nitácska, de jóóóó most Neked. Nekem anno karácsonyi ajándék volt :lol: :lol: Ilyenkor még élvezem, de hogy később milyen hancúrokat rendezett... észvesztő :lol: :lol: :lol:

Ha érdekel valakit, ilyen volt Marci régen, pocakos koromban:

http://www.youtube.com/watch?v=W4-NaiJjf78

Dokihoz csütörtökön megyek. Már annyira kíváncsi vagyok, mit mond. Hogy milyen dátumot. Meg hogy hányan vannak, mert apa folyton azt mondogatja, hgoy ketten :lol: :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Hogy vagytok? Hogy telt a hétvége?
Nekünk is jó volt a grillezés... Csak kicsit sok volt a tequila... :roll: Szóval most nem vagyok a topon, bedig csak becsíptem... :lol: A fényképező alakú torta is sikerült, majd hozok képet róla... Tetszett a páromnak :D

Segítsegetek! Az alkoholtól előfordul olyan, hogy jobban megjön az embernek? Mert én még sosem csíptem be, meg semmi, de most megvan és éjszaka olyan szinten véreztem, hogy azt hittem bepisiltem.... :shock: :shock: (bocsi! )

Susy, gondolom jót kirándultatok a hétvégén akkor!

Hékás, párod szerint miért vannak ketten? :) Van rá esély?

Sziszkó, te szegény! Azt én is rosszul viselem, amikor eltervezünk valamit, aztán hívják a páromat, hogy munka van, aztán ugrott a program... Ilyenkor meddig van szolgálatban?

Kép
encsike87

Encsike, van ilyen. Sőt, azt szokták mondani a népi bölcsek, hogy ha nagyon szenved az ember, és nem akaródzik megjönni, akkor inni kell egy pohárka valamit. Próbálj ma pihenni egy kicsit, hátha jobban leszel. Szerintem ez a hülye idő is belejátszott, hogy ilyen állapotban vagy.

Párom nagyon szeretne ikreket. És hát amikor nem terveztük, akkor már volt egy ikerterhességem. Szerinte most tuti megint azokat várunk, mert hogy mi van, ha minden második terhesség ikrek nálam??? én mondjuk nem örülnék annyira neki...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás, jó lenne pihenni, de dolgozok most is, aztán meg megyek vizsgázni, de azt hiszem utána hazamegyek megfürdök és alszok reggelig :)

Értem az ikres gondolatot :) De szerintem ez nem jelent semmit, hogy akkor ikrek voltak... De egyébként én sem annyira szeretnék ikreket, de nálunk nincsenek is a rokonságban.. Nálatok?

Kép
encsike87

Mára jó vizsgát, kéz- és lábtörést :wink:

Hát iker nincs, csak úgy, hogy pl anyunak is volt ikertesója a mama pocakjában, de aztán felszívódott. De nem született egy sem - a tudomásom szerint

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi :)

Értem... végül is akkor még lehet, hogy ketten vannak a pocidban :) Bár szerintem erre kicsi az esély... De ha annak örülnél, ha csak 1 bébi lenne, akkor drukkolok, hogy úgy legyen! :wink:

Kép
encsike87

udv mindenkinek! johetek a :klubba:? nalam is beindult a babaproject, igaz eddig eredmenytelenul :( de 2010 re rmelem mar meglesz! remelem engem is be fogtok majd fogadni, es beszelgetni fogunk!

Kép
szparanghen

hékás nagyon édes volt marci ahogy helyezkedet!!!!!!!!!!

szparanghen üdv köztünk.........sok sikert a babóhoz!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Szparanghen, üdv köztünk!!! Hű, néznem kellett a neved, nehogy elírjam!!! :lol: :lol: Remélem sikerült, jól írnom!
Sziszkó!!! Gratula a kis paszulyoshoz!!!
Hékás!!! Ha a dölt betű a próbálkozás stádiuma, akkor 3hete mi is dölt betűsök vagyunk!!! :D Kérek olyat!!!
Most én is hulla fáradt vagyok, egy csomót gyalogoltam, kis balettcipő szerűségben, de elég volt...
Na, majd még este írok, szép napot mindenkinek!!!
ronci

én pihiztem most....főzni kne de olyan meleg van...nincs kedvem tökölni a konyhában....brrrr :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?