SZiasztok!
Ma csak a meló volt...
Sziszkó, olyan fura volt ilyen ünneplő rucit venni Bendinek még tavaly. Előtte sem volt soha ilyen szövetnacija, csokornyakkendője, mert én ünnepekre sem szoktam ennyire kiöltöztetni, de aztán az oviban már „kellett”. Olyan nagyfiús a ruha. A köszöntést köszi!
Szerintem csak nem lesz bajod. Már elég nagy az a babóca.
Ronci, én is magas vagyok (csajban a 175 már nem kicsi), de a párom még magasabb (190), az ő nagyfia pedig 194. Ha ez lesz a trend, akkor Bendi 198 lesz? A lába is nagy: 31-es.
Az esti bogyót elhagytam (már 2x nem vettem be), és nincs változás, azaz nem rosszabbodtam, egyelőre. Azért óvatos vagyok, nagyon figyelek. A reggelit hétfőtől hagyom el.
Hát, akkor tényleg nem vagy ezekkel a tantárgyakkal szerencsés
Köszi Bendi nevében!
Tőlem ne kérj tanácsot, nem bírom eldönteni, milyen színű legyen az étkező és a konyha...
Encsi, én is, párom is magas. Gólya hozta? Olyan jót vigyorogtam.
Az jutott eszembe, amikor még bioszból az öröklődést tanultuk és ugye volt a sárga és sima héjú borsó, meg a zöld és ráncos. A családban a legkisebb húgom volt a zöld, ráncos borsó, mert a többi tesó mind barna hajú és szemű, egyedül ő hasonlít Apára (szőke, kék szemű). Szegényt, folyton ezzel csúfoltuk.
Köszi a köszöntést!
Ildi, ezen aztán nem durci Lillu, hanem igazi mosolykirálykisasszony.
Köszönöm, Bendicica nevében.
Brigi, köszönjük, éppen az előbb volt a torta és tűzijátékgyertya (anélkül Bendinél nincs ünnep). Szerintem Marci szeme formája is rád hasonlít. Anyja fia.
Ronci nevénél kifejtettem a családi centiket, minden magasak vagyunk, de az biztos, hogy párom családja magasabb (nálunk még 155 cm is akad, náluk meg nincs senki 175 alatt-tudod, én vagyok a kicsi, a 175 cm-mel).
Kitty, akkor nektek is grat a felújításhoz. Nekem elegem van belőle rendesen. Köszönjük a macit, rendesen elájult tőle a Bendi, hogy ő kapta.
Mmanya, köszi. És valóban a legjobb magasnak lenni. Én szeretek, és még így is 10 centis cipőim vannak. Éppen múltkor voltam hálás a sorsnak, hogy ennyivel magasabb a párom, mert a legújabb platformomban is „csak” olyan magas vagyok, mint ő. Meg 1-2-3 kiló nem észrevehető rajtam, de az alacsony húgomon feltűnik.
Susy, köszi a bálnát. A lakás amúgy most tényleg jó befektetés, hihetetlen mennyire lementek az árak.
Evely, szerintem a mell egyéni, nekem iszonyúan érzékeny volt, nem fájt, de minden kidörzsölte (illetve, úgy éreztem).
Almi, szerintem az esti hányás sem jobb...Ati meg ügyes, de ezt itt mindenki tudta
Kima, köszi. Sajnálom.
De fel a fejjel, még nagyon sokáig beleférsz a topikba.
Hű, visszaolvastam és válaszoltam. Megyek, megnézem az iwiw-en, milyen vagyok egymás szemében
K.