Sziasztok!
Nem vesztem el, csak Lukács mellett nem nagyon tudok a gép elé ülni...
Édes kis bogaram rájött, hogy ő milyen nagyfiú, ezért éjjel és délelőtt nagyokat alszik, aztán délután nem akar egyáltalán. Vagyis hazudok, Alszik, csak piciket.
Egyébként szerintem nagyon jó gyerek. Este 8 körül elmegy aludni, hajnali 2-4 között kel egyszer enni, aztán 6 körül, mert apa akkor indul melózni és kell neki integetni. Aztán a délelőtt végig tök nyugis, délután három körül megyünk sétálni, vagy kicsit később, aztán 6 és 8 között van egy kis erősebb program. Egy órát simán végigjátszunk, tornázunk, táncolunk, énekelünk, aztán elfárad, de nem akar elaludni. Így egy félórás hepaj után fürdünk, vacsizunk, majd alszik a kis édesbogyó, mint a tej. Hajnalig...
Rengeteget mosolyog, sikongat közben, elkezdett gögyögni, hööö, heee, haaa, hááágn. Én meg csak csodálom... Oldalra fordul és dumál a rácsvédő macijához.
Tücsköm! Nagyon gratulálok! Amikor a vérvétel eredményét írtad itt bőgtem. Csak nem tudtam belépni, aztán még arra sem volt időm, hogy ideüljek. Viszont dicsekedtem a pocaklakóddal, mindenkinek a családomban. Ők is gratulálnak, nagyon örülnek.
Csabika nagyon vagány kiscsávó. Jók a képek...
Kicsibém! Lujza is tündéri ám! Szoktam énekelni Lukácsnak, és van egy dal, amiben egy lánynevet kell kell neki mondani. Hááát, az első pillanattól kezdve Lujzival énekelem neki. Ő meg vigyorog...
Lukácsnak is van egy anyajegye már. A keze szárán. Mutattam a dokinéninek, azt mondta kicsit korai, és nem is pici, így figyeljünk rá. Ha nőne, sötétedne, vagy fényes lenne a teteje, akkor meg kell komolyabban is nézni.
Reni! Igaza van a csajoknak. Nia nagyon csibészesen tud mosolyogni. Pusszantom.
Mágnes! Szép gyerekeid vannak. De ezt úgyis tudod!
Caca tud valamilyen pózokban aludni.
Mennyi idős volt Bence, amikor az álom etetést elkezdted? Tényleg működik?
Trin! Biztosan nem vagy rossz anya. Persze, hogy elfogy a türelem. Amikor már végképp nem lehet a picivel mit kezdeni. Lukácsnak is vannak ilyen produkciói. És a végén mindig arra jövök rá, hogy megint én kínoztam a kis prücsköt, és tudhatnám, hogy épp melege van. És akkor csinálja a műsort rendszeresen.
Vagy csak egy kis nass-cici kellene.
Pár kép: