Új privát üzeneted érkezett!

Beatrix!

Hát gyönyörűek a lányok! De ha meg belegondolok hogy 3-as ikerekKép Hát nem lehet egyszerű. A bölcsiben szerintem leginkább a különböző színű ruhákra fognak szavazni, úgy talán meg tudják őket különböztetni!

Ilke!

Nekem 25 hetesen derült ki csak Emam neme, mi is nagyon kiváncsiak voltunk már.
Más is mondta már hoyg ahajdú gépének a programkapcsolója ment tönkre, érdekes, a miénknek épp az nem, nekünk a szivattyú lett rossz, még tavaly, most meg csapágya slett meg simeringes, d emár 10 éves volt. Hát remélem ez is kibír azért jó pár évet.
Sajnos tuti márka nincs, meséltem itt hogy a férjem főnökének a wirlpoolja milyen rossz, erre egy csomóan írták hoyg nekik jó, kivéve Panda, sőt azóta a barátnőm is mondat hoyg nekik is jó, ő meg a fagorra panszkodott. Szóval még jó hogy nem vásárlás előtt kezdtünk el erről bezsélni, mert most már nem tudom mit vennénkKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Anyapoc
Manónak írtam, hogy a gondozónő nem szereti ha a szülő is ott van, mert a gyerek is máskép viselkedik és őt kell hogy megszokja. Mondjuk ebben igazat adok neki.
A kutyus a miénk (volt) sajnos pár hete el kellett altatni mert nagyon beteg volt.

Sasha
De izgi, drukkolok hogy legyen a pocakodban egy pici baba. Kép

Kataa
Szerintem a betegségeken így is úgy is át fognak esni, ha nem a bölcsiben, akkor az oviban. A szervezetüknek hozzá kell szokniuk a többiek által hozott bacikhoz. Levi uncsitesója is beteges volt a bölcsiben, most 4 évesen jutott el oda hogy a tavalyi tél volt az első hogy nem volt beteg.

Ilke
Tök jó hogy minden rendben van veletek! Kép Szép a füvetek. Kép

Nekünk is Hajdú van, már 12 éves és még soha semmi baja nem volt, pedig én is mosok vele rendesen. Főleg hogy Levi megvan elég sokat megy. De bírja.

Forti

Kép
Kép
forti

Tegnap hazaértem és a vadiúj szekrényen ott virított egy műalkotás Kép Danikám rajzolgatott a mamával és valszeg egy óvatlan pillanatban kimintázta a szekrényt is. Még szerencse, hogy csak grafitcerka volt és le tudtam mosni.
Mivel hétvégén vidékre megyünk, és tegnap rossz idő is volt, így gyorsan kitakarítottunk, port töröltünk, belülről megpucoltam az ablakot, átpakoltam Dani új. szekrényébe, ágyneműt cseréltem, mostunk. Volt kis segítségem is Dani személyében. Ő is bőszen törölgetett.

Conti
Persze nem gondolom komolyan. Én is csak nagycsoportos koromban jártam haza egyedül, kb. 5 percre volt anyukám munkahelye, a lakásunk alatti irodában. Az igazán nem volt távolság. Mondjuk Jászberényben volt, tehát nem nagy város. Engem elég hamar önállóságra neveltek, amit egyáltalán nem bánok. Volt pár osztálytársam közelebbről jártak, mint én suliba, és még 8. osztályban is kisérgette az anyukája, pedig nem is egy irányba járt az anyukája dolgozni.
Persze ez itt Pesten más lesz azért én is tudom.

Manó
Tízóraira gyümilé Kép Nem tudom a fiam mit szólna hozzá, bepofázná az biztos, de hogy nem lakna jól tőle az is biztos Kép Müzliszeletet miért nem adhatnak?

Zöldborsó
Dani nagy kedvence!!! 3 tányérral is evett hétvégén belőle, jó nagy atom galuskákat szaggattam bele.

Bea
Aranyosak az ikrek, de szerintem azért van különbség köztük. Talán a középső és a jobboldali 2 csemete jobban haosnlít egymásra.

Judy
Én laktamo lyan albiban, ahol nem volt mosógép, így közel 1 évig mindent kézzel mostam. Hát nem volt egy leányálom és órákig száradt minden. Olyan kicsi volt a fürdőszoba, hogy nem fért volna be egy kisebb mosógép sem. Utaztatni a szennyest meg nem nagyon volt kedvem, így maratd a kézzel mosás.

Kataa
Mi együtt lakunk, de nnincs beleszólás a dolgokba, tényleg nagyon jó anyósom van. Ha vmi gond van (eddig nem nagyon volt) azt megbeszéljük, nem puffogunk napokig a másikra.
Én is ettől féltem, hogy túl kényelmessé tesz majd, hogy együtt lakunk, de az első perctől kezdve, hogy ott lakom, igyekeztem úgy alakítani, mintha otthon lennék, vagyis, uúgy főzök, takarítok, mosok, bevásárolok stb, mintha külön laknánk. Nálunk nics olyan, hogy majd várok a másikra. Max. ha mondjuk kitakarítottam a fürdőt/Wc-t, akkor szólok, hogy kész, nehogy duplán dolgozzon a másik és feleslegesen.
Szóval lehet így is, bár nagyfokú alkalmazkodást igényel. A 4 év kolesz alatt is elég sokat kellett alkalmazkodni, minden évben másik szoba, új lakókkal.
Én sem hagynám, hogy dolgozzon helyettem más, valahogy haszontalannak és lustának érezném magam. Amikor Dani megszületett és ott voltak segíteni anyum és anyósom, akkor is kicsit kényelmetlen volt, hogy ki vagyok szolgálva. Hiába nem ezt szoktam meg.
Pl. ha vmi nehéz cuccot kell vinnem mondjuk itt e melóhelyen (monitor stb.) nem várom meg, amíg vki rámozdul, mert egyszerűen utálok arra várni. Felpakolom a kis tilitolira, és viszem, ahová kell. Mondjuk ilyet azért ritkán kell csinálnom, mielőtt még elhűltök, többnyira gép előtt ülök, csak vannak olyan SOS munkák, amikor mindenki beszáll a másik csapatnak segíteni.
Pl. azt sem szeretem, ha bevásárolunk, és a párom szeretne vinni mindent. Egy szatyor nekem is minimum kell, mert anélkül olyan nagyságos asszonynak érezném magam, az uram meg leszakad a málhától.

Kataa
PErsze nem biztos, hogy vidékre költözünk, de elképzelhető. Ha a kcsivel otthon leszek, akkor apa hordja Danit oviba.

Johnsons
Mielőtt megszületett Dani, pont erre hívták fel a figyelmemet, hogy azt, ha lehet ne, mert nagyon sok babát allergizál. De persze azért 10 védőnőből 9 ezt használja a reklám szerint. Nekünk egyedül a krémes babafürdetője vált be. Az olajat azért nem szeetem, mert eltömi a pórusokat, én magamon sem szeretem, mert egész nap zsíros érzés marad utána. Akkor már a Bübchen olaja inkább vizes bőrre.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Csak röviden beneztem a dodozolas közben.Kép Meg azert, mert Stephan lakasaban vagyok, ahol meg van net....

Panda
Csak biztositani szeretnelek a felöl, hogy ne izgulj, Rebek is szopik megKép, igaz ejszka mar nem kap(nem volt sok es nagy elegedetlenkedes mikor leszoktattam) es napközben(összesen 3X) egyszer reggel, amikor erte megyek az oviba(mini) es este, lefekves elött. De nem a cicin alszik el, csak, ha nagyon faradt.

Sasha
DrukkKép, hogy minden rendben legyen!!!

Kataa
Tök jo lehet, igy beköltözni egy lakasba! Megertem, hogy teljesen fel vagy dobva!!!Kép
Sok örömet a lakashoz, es gyors beköltözest!

Conti
Nagyon jo a szövege a lanyodnak!Kép
Az etvagy ugylatszik, tenyleg kevesbe! Rebek szereti a zöldborsot(legalabb is mikor legutobb csinaltam, meg izlett neki...)!

Beatrix
Egyszerü, minden lanykadnak a ruhajara himzed a neve kezdöbetüjetKép
Jaaaa, hogy mingyegyik "B"Kép
Bocs, nem akartam gonosz lenni, ez csak ugy jött!KépKép

Ilke,
nagyon nagy mar Lili! ES micsoda szep füvetek lesz!Kép

Rolunk:
Semmi különös, napota jarok a hazhoz, dobozolok, otthon rendet mar nem igen csinalok, csak mindent elpakolok - be a dobozbaKép!

Minden jot,
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Régen nem írtam, de rendszeresen olvastalak benneteket!

Nálunk volt egy kis izgalom, ami úgy kezdődött, hogy az egész család kapott egy kis hasmenéses-hányásos vírust. Aztán rá egy hétre, nem jött meg a mensim, fájt-fájt a hasam, de semmi. Vettem egy tesztet, bár "vigyáztunk" apával, de hátha... Hát nem, baba nincs. Na, akkor gondolkodtunk, és rájöttem, hogy valószínűleg az okozta, hogy Peti nagyon sokat szopizott a betegség alatt. Persze azóta már megjött, igazából nem bánjuk, hogy nincs baba, bár pár hónap múlva szeretnénk, de mégiscsak jobb rákészülni, mintha így "besikerült" volna.

Bölcsi:
Én is visszamegyek rögtön azután, hogy lejár a GYED dolgozni, de nekem szerencsém van. Nem akartuk Petit bölcsibe adni, de nyáron tesóm tud segíteni, mert ő pedagógus és nem dolgozik, aztán anyósom vesz ki hosszabb szabit, aztán a férjem, és aztán anyukám is tud vigyázni Petire, amíg letelik a kötelező hat hónap, illetve nem is hat, kevesebb, mert kb. két hónap felgyülemlett szabim van. Aztán jövök azonnal betegállományba a következő baba megszületéséig.
És persze még így is frászba vagyok, hogy nem én leszek mindig Petivel, pedig ez így családon belül megoldva még hasznára is lehet, mert mi is nagyon össze vagyunk nőve.

Ilke!
Nagyon szép kertetek van! És Lili is nagyon szép!

Bea!
Nagyon büszke lehetsz a lányaidra!

Kryss, Kataa!
Jó költözködést!

Sasha!
Drukk a babához!

Panda, Kryss!
Peti is szopik még, naponta kétszer-háromszor, de amikor beteg volt, egyfolytában.

Szép napot mindenkinek!
Dió
szabotimi

Gumicukor!

Nálunk enm gond a tízóraira gyümilé, mret Emma most ittjon egyáltalán nem tízóraizik. Reggel iszik tápszert kb 1,5 dl-t (meg ne kérdezzétek miért adok neki még mindíg tápszert, mert mostanában bárhol mondom nekemesnek e miatt, egyszerűen azért adom mert szereti és kéri), utána vagy eszik prá falatot az én reggelimből, ami mostanában gyümölcs mert fogyózomKép, vagy nem, de azért néháyn falat lecsúszik. Mondjuk ma pl kiszúrta a hűtőben a pudingot és abból evett egy fél pohárral reggel, d eilyen ritkán van. Aztán a bölcsibe vagy itthon olyna 1/4 12-kor ebédelünk, én direkt ehhez szoktatatm, mert tudtam hogy bölcsis lezs és ott ez így van. Akkor eszik főzeléket.
Azt hogy müzli szeletet miért nem adhatnak a feleteseiktől kénemegkérdezni, hoztak egy ilyne rendeletete hogy bölcsieben csak ott gyártott dolgot lehet adni. Oviban már mehet a müzli szelet.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Manó, Betti is tápszert kap reggelire, és nagyon imádja. Igen, kicsit "rosszul hangzik" a tápszer, de ha azt mondom, hogy tejet iszik reggel, akkor meg elkezdik kérdezgetni, hogy milyet. Az is jó téma.

Gumicukor, én is vidéken laktam 12 éves koromig. Nekünk a házunkban volt egy bolt, oda már egyedül mentem öt éves koromtól, imádtam. Persze csak egy-két dolgot vettem, amit anyu elfelejtett. Hosszabb útra nem engedtek, mert 1x elsodort egy motoros, 1x meg apukám kapott el egy autó elől. A motoros egyébként jobban megijedt mint én.

Ilke, sajna két kiló meg sem látszik. Jól nő a füvetek, jó sok eső van most rá. Lilin látszik, hogy aranyos szófogadó kislány. Jól megnőtt a haja!
Nekem is 25 hetesen mondták meg Betti nemét.

Bea, a színekkel tudsz variálni, azt írtad is, hogy megvannak a lányok színei. Nagyon édesekKép

Mennem kell .
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Ilke
Pedig mar kerdezni akartam hogy latszik-e mar a baba neme??De kis titokzatos: )

Beszti
Es nalatok tudni elehet mar a baba nemet???

Mano
en is gondolkodtam mosogepen,de mos mar megvarjuk amig ez felmondja a szolgalatot,hajdu ez is ez felujitott volt(teljesen ujnak nez ki: ) de mar 3 eve megy : )
Voltam ma a lehetseges bolcsiben.24 gyerekre 4 gondozono jut.Nalatok hogy van ez.Tok pozitivan alltak a husos keresemhez.Es 1 hetig van az anyuka a gyerkkel minden nap ott,utana fokozatosan hagyjak ott oket.JA es itt is csak akkor vesznek fel valakit ha anyukaja dolgozik.Nekem olyan fura volt az a sok babakocsi az eloterben: )Az eletben nem voltam meg bolcsiben,rohogjetek ki de igy van: )A vedonotol is kell kerni ajanlast alairva.Ugyhogy jovo heten megyek a vedonohoz,ahhoz akihez mar tartozni fogunk az uj lakasban.Telefonon szimpi volt,majd kivancsi vagyok eletben milyen: )

Forti
Hat igen de mar Manonak is irtam hogyha beteg akkor nincs kire hagynom ezert nem lenne jo azt az alig egy evet amit dolgozni akarok vegig otthon tolteni betegallomanyban.Gondolom neked anyosod lesz vele?
Amikor meg ovis lesz akkor mar a tesoval ottno leszek,ez nem lesz gond.

Gumicukor
Tenyleg jo ha igy kijottok : )
Nem is ugy ertem hogy baleszol hanem hogy mindig egymas nyakan vagyunk.En imadok a ferjemmel mindig viccelodni ,de azert anyuek elott nem ugyanaz a felszabadultsag.Pedig ok aztan nagyon tolerans emberek.
Eni voltam 3 evig koleszos,tudom mirol beszelsz,es imadtam,teny es valo hogy fiatalon az ember jobban tud barkihez alkalmazkodni: )
Eddig semmi Johnsons termeket nem hasznaltunk,de gondoltam mar eleg nagy hozza.Ez az uj fajta olaj-zsele kombinacio es egyaltalan nem teszi zsirossa a bort,nagyon kellemes,mintha testapolot hasznaltal volna.Ugy latszik megsem birja abore mar teljesen elmult igy csak ettol lehetett.

Kryss
Neked jo dobozolast.En most a bepakolas reszet meguszom,mert szinte mindenunk mar fel eve dobozokban van a ruhakon kivul.Ebbe na lakasban csak a kisagy meg az iroasztal a mienk.Ja meg mas butorunk nincs is(minden regit eladtunk) ,majd akkor vesszuk meg az ujakat ha mar tudjuk hova rakni.De kipakolni sem lesz egyszeru,bar mar ott tartanank.

Dio
Mi s megkaptuk ezt a virust,nagyon durva volt.Meg jo hogy nekem is ivott Alex es enni is evett,bar csak dietasat kapott napokig.

Pusz es jo hetveget mindenkinek!
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

ez jól hangzik amita bölcsiről írsz, nálunk eg ycsoportban 14-en vannak és 2 gondozónő, tehát rosszabb az arány. Ráadásul úgy van hogy csak napközebn vannak 2-en, de ugya nem 6-6-ig van ott mindkettő, amíg nyitva van a bölcsi, hanem egyik délelőttös, másik délutános, tehát pl reggeleizésnél 1 gondozónő van, és est eis nem tudom hánytól 1 van (aki nem volt ott reggel). És csak közben vanank 2-en. De ez lehet máshol is így van.
A mi hajdúni is ment még, hazsnálható, csak folyt picit belőel a víz és már nem akartunk rá költeni, mondjuk még elment volna egy darabig, én nem is akartam lecserélni d e aférjem hazaállított egy mosógéppel. Ahelyett hogy mosogatógépet hozott volnaKépKépKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Márk is Még mindig reggel babatejet iszik vagyis 3-as tápszert. Ő is nagyon szereti mindig csinálok neki gyümiturmixot.

Egyébként jól vagyunk, egyre többet beszél és egyre több mindent megért.

És egy jó hír nekem elkeztük esténként a bilizést és olyan aranyos oda áll a bili elé és pisil mondjuk én emelem fel a bilit mert különben mellé menne, de az jó, hogy már oda megy és megáll a bili elött és probál beletalálni.

Bölcsi: Nálunk a bölcsibe összesen 10 gyerek van egy csoportba és erre 2 gondozó és egy dadus. összesen is csak 30-an vannak a bölcsibe, mert kicsi.

Beu: Nagyon tündériek a lányok. Szerintem meglehet őket különböztetni.KépKépKépKép

Na jó most megyek
andy78

Sziasztok
Andy

ez lemaradt
andy78

Sziasztok!

Forti

Ahá,értem már.Persze,ebben igaza van a gondozónőnek,de azért nem hiszem,hogy az a jó megoldás,hogy azonnal ott hagyod,nem?Tk az eslő napok nem is erről szólnak,és miután idegen minden,nem árt,ha ott vagy vele.Nálunk a játszóházban sem engedik,hogy azonnal elmejen az anyuka(vagy aki beszoktat),hanem először ki kell ülni,ha keres a gyerek,akkor ott legyél.Na,jó,nálunk ez kimaradt,de Bulcsú már tudja,hogy mi van,ha megyek dolgozni.És kb 4 hétig minden nap ott volt vele az apja(hetente egyszer járunk).
És akkor nálatok hogy néz ki a beszoktatás?

Panda

Nekem Fagor van,nagyon jó,eddig semmi baja nem volt,pedig vagy 5 évesKép!Egyébként szia!Kép
Miért nem jársz a szalvétástopik felé?Pont én kérdem...Kép?

Sziasztok,Anyapoc

anyapoc

Kataa
Értem, értem!
Nem, nem anyósom lesz vele, mert ő is dolgozik, én maradok vele itthon ha beteg lesz.

Anyapoc
Én is furcsáltam, hogy egyből ott kell hagyni, majd meglátjuk hogy megy. Abból kiindulva hogy most lassan 22 hónaposan állandóan a sarkamban van, még anyuéknál is az én nyakamba mászik, 27-28 hónaposan ez szerintem még jobban így lesz, nem tudom hogy a gondozónő hogy fogja lefejteni a nyakamról. Azt sem tudom hogy Levi hogy fogja megérteni hogy most oda be kell mennie és én nem megyek vele. Szerintem önként és dalolva nem fog elköszönni az ajtóban, én viszont nem akarom hogy sírás legyen, mert azt nem bírnám ki.
Amúgy azt mondták, hogy az első nap 9-re menjünk, Levi 10-ig lesz ott, nekem addig ki kell mennem. Másnap már 2 órát lesz, harmadik nap vigyem reggelire, akkor már 8-11-ig lesz nélkülem. A köv. nap szintén és ha jól megy akkor a következő héten maradjon már ebédre is és megágyaznak neki, hátha elfogadja hogy ott aludjon. Így ha jól megy akkor 2 hét a beszoktatás, ha nem akkor több.

Tegnap este lepasszoltam Levit anyuékhoz, most lesz először hogy 2 éjszakát leszünk külön. Tegnap hozták a konténert, sitt pakolás lesz ezerrel ezért anyu bevállalta a gyerkőcöt hogy ne legyen láb alatt. Tök furi, kicsit jó is "egyedül" és kicsit rossz is, olyan hiányérzete van az embernek. Nincs kiről gondoskodnia.

No befejezem, irány a sitt!! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor
Megkaptam köszi!

Rit
A laptopommal nem csak valami van, hanem már minden. A saját magam által ezen a gépen csinált CD-t sem tudta rendesen lejátszani.
Erre elvitte a programozó, és úgy hozta vissza hogy el volt törve a monitort rögzítő rész. Majd a monitoron egy egyre nagyobb világod folt kezdett gyűlni alul. Szóval most megpróbálják megjavítani, de lehet hogy kapok egy újat Kép

Manó
Akkor azért kapak ilyen fini kajákat. Túró rudi is szokott lenni, az előrecsomagolt nem?
Hanna reggelire kakót szokott kapni, de este ő is tápizik lefekvés előtt, én sem tudom miért, de szereti.

Conti
Hanna imádja a borsót, mindenből kiválogatja és benyomja Kép

Beatrix
Tündérke a 3 lányod. Apjukom teljesen elérzékenyült. Főleg a frizujuk jó. Hanna egyből kitépi a hajából a dologkat. Sőt most már az enyémből is kiszedi, úgyhogy én sem viselhetek semmit a hajamban Kép

Ilke
Mekkora kert! Hannának is pont ilyen a frizuja.

Bölcsi
Nálunk 12-en vannak és 2 gondozó aki ugye váltja egymást + a dajka, aki elvileg 2 csoporthoz tartozik, de főleg a kicsikkel van.

dec8
dec8

Forti

Ez a menetrend jónak tűnik,de feltételez egy olyan gyereket,aki könnyen elszakad az anyjától.Én azért attól tartok,ha Levi ilyen,hogy éppen az ellenkezője fog történni,mint amit a gondozónő szeretne elérni azzal,hogy ne maradj bent.Mert elméletben jól hangzik,de a gyerekek soha nem úgy viselkednek,ahogy elméletileg kéneKép!De nagyon kíváncsi leszek rá!!!! Ha úgy látod,hogynem jó így neki,gondolom úgyis bent mradzs,még ha a gondozónő a feje tetejére áll is....

puszi,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!

Bettinek ma elkezdődött valami fosi dolog, szegénykém popsija tök piros, ezer éve nem volt ilyen. Remélem éjszaka tud aludni rendesen.

Dec8, Betti is kivesz mindent a hajából, pedig már lehetne egy kis coffot csinálni, viszont a kalapkáit imádja.

Nagylányomnak kész lett a ballagó ruhája, nagyon csini. Egy hónap múlva lesz a ballagás, te jó ég.(8-os) A mi időnkben az általánosban nem volt ballagó ruha. Erre apám közölte, hogy nekik még ballagásuk sem volt 40 éve.

Kataa, Kryss, irigykedem a költözésetek miatt, én nagyon szeretem az újdonságot, új helyet belakni.

Remélem holnap jobb idő lesz.
Conti

conti

Anyapoc
Abban biztos lehetsz!! Kép Kép
Ha kell még a fejét is leszedem, de a gyerekem nem hagyom. Akkor persze nem érdekel az elmélete, nekem mint minden más anyukának az a fontos hogy a gyerek jól érezze magát ott és ne az legyen hogy anya lepasszolt.

Manó
Levi is tápizik még reggel és este is. Ő is nagyon szereti. Amíg igényli nem is szándékozom tőle megvonni.

Forti

Kép
Kép
forti

Forti

Nem csalódtamKép!Csak ebben meg az a gáz,hogy akkor milyen szájízzel viszi az ember a gyereket megint oda...A normálist kifelejtetted az anyuka jelzői közülKép!Csak mert ismerek másmilyet is..Kép

Anyapoc

anyapoc

Anyapoc
Kép Kép Kép
"minden más normális anyukának"

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Voltunk ma ballagáson, meg utána egy nagy családi ebéden egy étteremben. Kicsit elcsúszott így Lili napirendje, de egész jól viselte. Képzeljétek a friss ballagók után az 50 éve elballagottak is megint elballagtak, volt aki már bottal ment. Mindenhol nagyon édes volt, és szerencsére még az esőt is megúsztuk. Csak akkor esett, amikor már hazafelé autóztunk. Amikor pedig hazaértünk, ki várt minketKép? A kiscica lent a kertben, pedig eddig végig a padláson volt. Nem tudom, hogy került le, de apa visszavitte, mert nagyon esett az eső.
Képzeljétek Nyuszi írt, hogy hazaengedték egy kicsit a kórházbólKép! Remélem minden rendben lesz velük.
Köszönjük a kertnek szóló dícséreteketKép. Hát remélem ez a sok eső előcsalogatja a füvet gyorsan és akkor végre lehet ott is mászkálni. Lili minden nap megsimogatja a füvet, olyan édiKép. De ez a fránya fű olyan foltosan nőKép.
Lili is imádja a borsót, ő is mindig kiszedegeti a kajcsiból, de a borsófőzeléket viszont nem eszi meg, nem tudni miért.

Kryss,
Kitartást a költözéshezKép.

Conti,
Azóta már levágtuk Lili haját. De holnap megint tervezemKép. Ő is kiveszi a hajából a gumikat, meg a csattokat, pedig olyan aranyos vele.

Forti,
A sitt pakolásért nem irigyellek. De azt tudom, hogy olyan jó érzés amikor a sok lom elkerül a közelbőlKép.
Látom benned is egy kis anyatigris lakozik, de ez így helyesKép. Drukk, hogy Levinek beváljon a bölcsi.

Álmos vagyok, megyek is, puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Forti

KépKép

anyapoc

Sziasztok!

Még mindig a bölcsi van napirenden? Ahhoz szerencsére nem tudok hozzászólni, csak halvány emlékeim vannak arról, hogy itt kispesten hol lehet a bölcsi (még amikor engem vittek odaKép).

Baromira szarul vagyok. Hányinger, émelygés, rossz közérzet, szédülés, kajaszagot nem bírom... enni sem bírok. Fogytam is 4 kg-ot cca. másfél hét alatt. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy tényleg babás lettem, de nem bírom ki még két hétig, hogy ne menjek dokihoz. Ahhoz a brutálhoz nem megyek vissza semmi pénzért, inkább ahhoz akihez a Gabival is jártam. Ő legalább mindig UH-zott. Jajj már olyan kíváncsi vagyok, hogy tényleg ott van-e valaki, hogy jó helyen van-e?KépKépKép

puszi mindenkinek!
sasha

Kép
sasha

Sziasztok

Mi is ballagason voltunk Tatan,elotte meg osszekotve a kellemeseta hasznossal egy baratnomet is meglatogattuk ott.Meg szobatarsam volt a koleszban es azota is nagyon joban vagyunk csak hat eloben evente ha talalkozunk. Irigykedett hogy Alex milyen jol viselkedik,most azt hiszi minden gyerkoc ilyen: ))Nem baj csak optimistan kell hozzaallni: )
Aztan etteremben ettunk(ott ahol az eskuvonk volt: ),amit persze Alex elvezett nagyon.Meg a pincernovel is elment megnezni a szakacsnoket: )Aztan anyueknal aludtunk.Alex mar teljesen egyedul megy le naluk azon a sok lepcson,nagyon ovatosan kapaszkodik a korlatban es irto buszke magara.Nagyon sokat evett,amugy is jo evo,de naluk meg ezt is tulszarnyalja,biztsoan a videki levego teszi.Vettun kneki buborekcsinalot es nagyon nevetett rajta,kergettek a buborekokat a kutyussal egyutt: )
En meg megkaptam az uj Scholl papaucsom,mert a regi mar megerte az arat : )Persze az esztergomi Tescot is celba vettuk,ha mar anyu tud vigyazni Alexra egyszerubb a vasarlas.
Zalanka unokatesoja is ott volt szulok nelkul es kepzeljetek egyre jobban jatszanak egyutt.Marimnit Alex propagalja jobban,de Zalanka meg ugy megy hogy fogja Alex vallat mert meg egyedul bizonytalan: )
A nagyim meselte hogy en mar 8 honaposan mondtam a rra akerdesre hogy : Kie vagy azt hogy a mame.Persze nem hittem el,de olyan magabiztosan allitotta hogy nem akartam lebeszelni rola, hogy egy ilyen kicsi gyerek meg nem beszelhet: )

Mano
Szerintem nekem is meginna tapit en csak azert nem adok mert a cumisuveget akartam am ar lokalizalni,pont azert mert latom hogy a noverem fiai meg nem vallnanak tole 3 evesen.Az esti tejet csak abbol isszak,pedig mar poharbol isznak nagyon reg ota.Most hogy csak rizs meg zabtejet adok neki,olyan a menetrend hogy furdi elott megissza sima poharbol a fotelba telepedve.Aztan pizsibe meg meselek neki ugy hogy az oelmbe veszem mint amikor meg cumisuvegbol ivott: )

Forti
Emgertelek nekem eddig 2* volt ugy hogy anyueknal aludt es tenyelg olyan ures volt a napom,nem volt kivel intenziven foglalkoznom: )Mar nem is tudom milyen volt nelkule,nem?
Anyu is mondja hogy mar havnta otthagyhatnank,de valahogy nem akarodzik,mar szinte csak olyan programokat csinalunk ahova ot is visszuk.Ejszakazni egy fustos helyen en mar oreg vagyok: )

Conti
Betinek jobbulast.Ilyet nekunk csak az erettsegis ballagason volt kulon kosztum,bar szerintme a matroz bluz igazan unnepelyes.
Ahogy mondod,imadom az uj szagot a festes utan ,meg a butoroknak is.Ma voltunk megnezni az asztalosnal az agykeretunket es olyan jo lesz,: )Mar a viragokat eis letervezte mhogy miket kell venni.Jelenleg 1 karacsonyi kaktuszomon kivuk(ami kepzeljetek viragzik: )van par a nagyimnal aki apolja oket de akarok jo nagy novenyeket mert szupi vilagos lesz a lakas ,csak megmaradnak: )

Ilke
Nyuszinak sok minden jot tovabbra is,szuper hogy otthon lehet kicsit: )

Na megyek en is aludni.
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

A hétévégét anyukáméknál töltöttük. Végül nem mentünk péntek délután úszni, mert olyan álmos voltam, és egyedül vittem volna a Danit, hogy a vízben elalszom. Aztán az úton dani be is aludt, pedig aludt délután igaz csak 1 órát, mert meghallotta, hogy hazajöttem és velem akart lenni.
egyébként anyukám megállapította, hogy mintha most anyásabb lenne a Dani. Mindenért engem hív, én adjam neki, ne más, amit kér, sokat bújik hozzám, ölelget, becézget (anu, anyu, ana). Persze nagyon hízik a májam Kép Korábban apamánia volt.

És végre nekünk is van saját motorunk Kép És nem az a gyagyi elöl egy kerekes, imbolygó, hanem elől 2 - hátul 2 terepjárós kerék, jó masszív. Jészberényben akadtunk rá, úgy örültünk neki. Először kicsinek találtuk, így hezitáltunk. Aztán volt az áruházban egy anyuka, akinek hasonó korú kisfia volt (21 hóapos), megkértem üljön rá egy picit, hogy lássuk a méretet, Danit nem vittük magunkkal, mert a papával a kertben munkálkodtak.
Persze délután egész nap esett az eső, íyg először a lakásban kapta meg, ott gyakorololhatott. na, onnantól le sem szállt a járgányról. Vasárnap végre sütött a nap, így egész nap kint lehetett mototrozni. Hol a kocsijára, hol a motorjára ült rá. A kocsit lent hagytuk anyuéknál, ne kelljen mindig cipelni.
Ha lesz időm, majd teszek fel képet a profilomba.

Kataa
Jól hangzik ez a bölcsi.

Andy78
Cuki lehet Márk, ahogy állva pisil Kép Apától leste el? Kép

Dec8
Abból a kijelzőből tuti csere lesz, mert a folyadékkristály folyik benne.

Conti
Nekünk is csak fehér blúz, sötét szoknya volt anno ált.isk-i ballagáson. A gimiben volt csak egyenkosztüm. matrózblúz csak a tablóképen volt. és a barátnőmmel egyymás mellett van a képünk, ja és utált osztályfőnökünk alatt virítunk Kép
ha idén ballagtam volna, akkor megfagytam volna, olyan rossz idő volt. Idén van 10 éve, hogy érettségiztem.
néztem az idei érettségi tételeket, Mikszáth egész jól hangzik.

Ilke
De jó Nyuszi ismét otthon lehet! Vigyázzon magukra nagyon!!!
A füvetekben nincs sok lótetű? Apukáméban rengeteg, nem győzi irtani őket. Egyébként a nagyo sok eső sem jó a fűnek, mert akkor nem tud olyan szépen nőni, mintha felváltva sütne a nap és esne az eső rá. Anyuék is csináltak sziklakertet, nagyon klaszz növénykék vannak rajta, bár még majd csak mostanában kezd virágzásnak indulni a többsége. Katalógusban mutatta apu, milyen lesz, már nagyon várom, biztos szép lesz, ha megindulnak.

Kataa
Ahol régen laktunk a szüleimmel, ott volt egy lány ikerpár, akik még 8. osztályos korukban is cumisüvegből itták a kakaót. Egyszerűen nem lehetett kiiktatni. Én is ezért nem cumisüvegeztem, mert megőrülök, amikor még 5-6 éves gyerek szájában folyamatosan ott lóg, nem lehet lepattintani. A másik, amitől falra mászok, amikor a cumival a szájában beszél egy gyerek.
Nekünk nagyon ritkán kellett használni, igaz a fiam weboldalán van egy, még a kórházban készült kép, amikor a férjem eteti cumisüvegből. Szerettem volna, ha apa is megtapasztalhatja, milyen etetni egy picurkát. A nagy kínkeservvel kipaszírozott első lefejt tej egyikét adta neki, de szerintem látszik az üvegben, hogy az anyatej.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

sziasztok, mi is előkerültünk. Mi Cégénydányádon töltöttük a 7végét - ez barom i messze van valahol az ukrán/román/magyar határ közelében. Dodi elképesztően jól bírta az utazást, egy mukkja sem volt!! + az dédiéket is - ők laknak ott ugyanis (másik dédiék). Kicsit féltem, mert ez a dédimama parkinzon kóros (bár most tök jól volt) déditata pedig műtéten esett át, kivették a hangszálait és csak egy ilyen elektromos beszélőkével tud beszélni. Szóval féltem, hogy esetleg félni fog tőlük, vagy iylesmi, de nagyon hamar megbarátkozott a helyzettel, sőt idővel kerített magának egy műanyag kallantyút és neki is lett beszélőkéje Kép Visszaúton kalandoztunk egy kicsit: megnéztük Móricz szülőházát, Kölcsei sírját + egy vizimalmot is, amit külön nekünk kemény 200 Ft ellenében kinyitottak és még be is indítottak!!! Fantasztikusan klassz volt!
Viszont letörtem a fogamat KépKép így ma reggel a fogászaton kezdtünk. Baromi rendes volt a dokicsaj, fogadott, sőt előrevett pedig be sem voltam jelentkezve. A végén meg csak álltam bután, azt hittem a fogászat még mindíg fizetős - de ezek szerint ingyen van?? - mire kibökte, hogy nem kell fizetni. Kaptam egy gyógyszeres + egy sima tömést, most drukkolunk, hogy minden oksi legyen, nem akarok koronát, nem vagyok én királylány....
most viszont megyünk kajcsizni + aludni

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit
Ha a körzeti fogorvoshoz mentél és fogmegtartó kezelés volt, akkor nem kell fizetni.
Magánnál mindenért kell, de ahová tartozol, ott csak bizonyos dolgokért kell fizetni (húzás, pótlások anyagárai). Ez már jó pár éve így van.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Elökerültem én is Kép

Mano
nem bántotál meg Kép tudom hogy ö neki rám is szüksége van de már a gyerekek társaságát is igényli .

Momoci szerintem ráársz szeptemberbe beiratni én az én 2 fiamat szeptembertöl iratam be .Tényleg sokat betegeskednek ezt én is halotam de nálunk ez mindig igy volt az ösz és a tél mindig a megfázos idöszaké volt telet még ugy nem vészeltük át hogy ne fázot volna meg a nagy fiam söt most idén már a kicsi is meg volt fázva igaz ö még csak 4 hónapos most .

Magánovi
a párom szerint tök mindegy hogy állami vagy magán csak jo sok játék legyen bár lehet hogy jövöre ha megtudom gyözni akor magán oviba fog járni a nyelvtanulás miatt .

Conti
petikének tetszetek a zöldborsok amik multkor a levesbe voltak söt 1-2 szét is nyomot az etetöszékének a lapján miközben nevetet Kép amugy megeszi a zöldborsot is .

Beatrix
tündériek a lányaid Kép

Mano
petike is még tápszert iszik az elalváshoz ugy hogy ne aggodj ha emma ezt szereti egye-igya ezt Kép .

Gumicukor
ilyen van petikének is épn 4 kerekü motornak hivom Kép .

Lányok
petike már csak ritkán eszik bébiételt inkább a mi enni valonkbol eszik szivesen a rizst nagyon szereti szoszokal söt már a husi is jöhet igaz nagyon-nagyon aprora vágva Kép

Pusz csics és a fiuk Kép
csics

Sziasztok!

Rit, utazás közben mégis mi volt? Valamivel le tudtad foglalni, vagy aludt? Engem a nyaralás miatt érdekel, reggel 5-6 körül indulunk és valamikor du. érünk majd oda.

Kataa, köszi már jól van Betti. Én sok virágot vettem a Korányi S. utcában a füvészkertnél van egy jó virágos. Meg az Oázisban a Soroksári út felé valahol.
A lépcsőről jutott eszembe, hogy Betti már nem engedi, hogy fogjam a kezét lépcsőzés közben, persze ott vagyok mögötte. Kint is van lépcső, mert 10 lépcsőfok a bejáratunk, a kert felé szintén. Pillanatok alatt felmegy, lejön, nagyon parázok hogy leesik.

Képzeljétek, ha nem figyelek rá, mikor mondja hogy anya, akkor kiabál: usa, usa!! (Zsuzsa vagyok priviben)

Conti

conti

Conti
Jó ez az usaKép
Én meg Kajo voltam a hétvégén, a hugomék ugye nem anyának szólítanak, hanem az én privi nevemen, ami Karol Kép
anno a hugom, mikor kicsi volt, mindig Kajor-nak hívott Kép
A hugom barátja most azt tanítja a Danival, hogy karburátor Kép Ebből kaju-t mond egyelőre...

Lépcső
Dani a 2. emeletre megy fel egyedül, ő sem engedi, hogy fogjam a kezét. Kezdem megszokni, a fal mellett kapaszkodik, és ami furi nekem még, hogy váltott lábbal lépcsőzik. Szinte alig láttam, hogy mellézárta volna a lábát lépcsőzéskor. Lefelé azért fogja a kezem, bár néha bepróbálkozik, de abból azért még nem engedek. lefelé is váltott lábbal jön.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Gumicukor: Igen az apjától leste, mert állandóan megy az apjával pisilni.
Aranyos lehe a gyerek ahogy mondja, hogy kaju.KépKép

Lépcső: Márk is válltott lábbal megy felfele és lefele is. Visszont neki még fogom a kezét, mert szegény múltkor anyósékra lett bizva és nem figyeltek rá és elindult egyedül fel a lépcsőn a tetőtérbe és leesett 2 lépcsőfokot szerencsére, de ugy megijedt, hogy azóta nem probálkozik egyedül elindulni.
/igy bizza az ember anyósékra a gyereket/KépKépKép

Na most megyek

sziasztok
Andy
andy78

Az előbb írtam egy csomót, de véletlen kitörölem Kép.

A mosógépünket végülis megjavíttatuk. Nem a programja volt rossz, hanem a fűtőszál égett ki. Ennyit arról, hogy a Calgon megóvja a fűtőszálat (csupa vízkő volt). De nem a vízkő miatt égett ki, mert a szerelő szerint (nem Antunovics Antal a Calgon reklámból Kép) a vízkő nem árt neki. Mert a bojlerekben is fűtőszál van, és nem öntünk bele semmit, hogy megóvjuk a szerencsétlent, mégse lesz semmi baja. Pedig nem napi 2-3 órát megy, és nemcsak 40-50 fokra kell melegítenie a vizet.

Anyapoc!
Mostanában nem járok a szalvétás topik felé, mert semmi időm ilyesmire Kép. Mármint a szalvétézásra. Néha ugyan olvasgatok, és nézelődök, hogy miket csinálnak a lányok de nem igazán szólok bele a dolgokba.

Beatrix!
Csodaszépek a lányok Kép! Tényleg nem lehet egyszerű megkülönbözteni őket Kép. Bár szerintem csak a felnőtteknek van ezzel baja. Nekem volt egy egypetéjű ikerpár osztálytársam, és mi, gyerekek, sose kevertük össze őket, de a tanárok között senki nem volt, aki tudta volna, melyik éppen melyik Kép. Abba bele se merek gondolni, hogy mi lett volna, ha hárman vannak...

Kryss!
Szóval, akkor Te is leszoktattad Rebit az éjszakai szopiról? Nektek könnyen ment? Mert nálunk alig volt sírás, meg is lepődtem, sokkal rosszabbra számítottam.

Gumicukor!
Nekünk is négykerekű motorunk van, akartam írni, mikor erről volt szó, de elfelejtettem. Képet is akartam feltenni, de szkennelni kellett volna, mert motoros nincs a gépen, ahhoz meg nem volt kedvem. Én abszolút meg vagyok elégedve vele, még sose borult fel egyik sem. Még Noémi is szokott vele menni, pedig már rég kinőtte, és megy vele, mint a meszes, mégse volt még semmiféle baleset.

Conti!
usa KépKépKép!

Lépcsőzés
Ádám is megy fel-és le is, de nem váltott lábbal. De mi kertes házban lakunk, így nincs is hol gyakorolnia, viszont mikor anyukámhoz megyünk, simán felmegy gyalog a 4. emeletre. Ő sem engedi, hogy fogjuk a kezét, csak a korlátba kapaszkodik.

Rit!
Hát, Dodó azért nem semmi, gratulálok! jó kis világjáró lesz belőle Kép!

Kataa!
De jó, hogy hamarosan beköltöztök az új lakásba!!! Mi még csak a nyáron fogunk elkeztdeni építkezni, és fogalmam sincs, mikor lesz belőle lakható épület. Mekkora is az új lakás?

Sasha!
Már én is kíváncsi vagyok, mi lehet ott bent, úgyhogy ne is halogasd tovább azt az orvoslátogatást Kép!

Na jó, megyek, mert már késő van, elment az idő itt a gép előtt.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

Na megjöttünk UH-ról. Úgy néz ki, hogy kisfiúnk lesz. Ennyit a tünetekről és a megérzésekről. :-)
Babóca 6, 6 cm, gyönyörű ficánka. Amin viszont aggódom, hogy nyaki redő 3, 3 lett. Bár visszanézve a videót, elég fura módon mérte a pasi.
Most kivárunk, június 2-án AFP, egy nap alatt megvan az eredmény (gyorsítva) és utána lehet gondolkodni, ha rosssz az az eredmény is. Drukkoljatok, hogy minden okés legyen a kispasival.
Ja és november 14-re írt ki a dokinéni, mert ma voltunk 13 hét 2 naposak. Egy héttel későbbre, mint Szilcsike született Kép)))

Volt valakinek magas a nyaki redő?

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok!

Szilcsike!

Gratula a kispasihozKép Jó hamar megmutatta magát, nekem csak a 25. héten derült ki, én azt hittem annál előbb nem is ehet tudniKép
A nyaki redőről nem sokat atudok, de nem a 12. héten szokták nézni? lehet hogy ezért lett nagyobb a kelleténél, mert már idősebb.
Ez szupi, lehet egy szerre szülinapozni, tesóknál úgyis úgy tudom hoyg az a aszokás hogy mindnkettő kap ajándékot. na ezt jól körülírtamKép

Sasha!

Megy drukk neked is!

Lépcsőzés: nálunk is angy kedvenc, felfelé kapaszkodva egyedül megy, lefelé is ha nem ijed meg, néha kéri a kezem. De egy egy lépcsőfokot, ahol ritkább, nagyobb lépcsők vanank már kapaszkodás nélkül is be tud venni felfelé és lefelé is. meg pl a járdáról való lelépés és fellépés is megy neki.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Tegnap delutan elvittem Alexet egy orthoped magan rendelesre,mert a Siesta cipoben(es csa kabban)olyan furan megy neha.A doki szerint ugye neki meg alakula laba,mivel a gyerekek teli talppal szuletnek.Na most a jo kis draga harantemelos Siseta pont rosszul alakitana nekies ludtalp is lehet belole.Ugyhogy ez a cipo letiltva es olyat kell vennem ami ludtalp megelozo direct.A doki szerint a legujabb az hogy 3 eves korig egyaltalan nem kell semmi betet egy cipoben,az a lenyeg hogy magas szaru es kemeny kergu legyen.Na ezek utan ki erti ezt.: )Es otthon is ebben a szandalban jarjon es csak kint kavicson es fuvon legyen mezitlab.
Azt mondta jo mhogy idoben elhoztam mert 3 evesen meg ludtalp nbetet is lehetett volna belole.
Aztan vettem neki takarito eszkozoket meg uj rajzolo tablat.
A noveremek a heten szombaton jonnek es a fiuknak mar nagyonn ules kell amig itt vannak es autoznak.Ugyhogy megvettuk Alex kesobbi uleset hosszas nezelodes utan a Romer Kid lett a valasztas.Bar ez a legdragabb de a legbiztonsagosabb is.Ja es hat olyan szep kek es szurke kockas: )
Az uj vedononel is voltam,kedves volt es kitoltotte a papirt a bolcsihez.Negyedevente kell majd hozza menni meg ki is jon,mondjuk 3 percre van gyalog a rendelo, gondolom azert: )
Este meg azon ritak alakalom volt hogy anyukam itt alidt mert Pesten volt dolga igy mi vacsizhattunk meg moziba is mehettunk,mert ha o fekteti le nem aggodom: )

Lepcsozes
Alex a korlatba kapaszkodva itt a hazban felmegy minden nap csak ugy edzsbol a 4.-ig: )Lefele mar liftel jovunk: )mert ugye a foldszinten lakunk.De anyueknal a hazig is lepcso van es ott jon le egyesevel a korlatba kapaszkodva egyedul.Valtott labbal csak akkor ha fogjuk a kezet ,gondolom nagyobb biztonsagban erzi magat igy: )
3 lepcsofokot meg kapaszkodas nelkul megy le es fel: )

Gumicukor
Hat igen az ikrek mivel 1 honapig korhazban voltak szuletes utan csak cumisuvegbol ittak vegig meg anyatejet is par honapig.Volt ido hogy a tejet is poharbol ittak,de aztan kertek a cumisuveget,nem log a szajukban,megisszak az esti ese alatt es kiviszik a mosogatogepbe: )
Leszoktatni egy gyereket a cumisuvegrol ugy konnyu ha nem is szokott ra: )Akkor nehez ha vegig az volt,szererncsere Alex partner volt ebben,mint minden uj dologban,es szerintem ez nem az en erdemem hanem az ove hogy nem nyafog utana.Cumit magatol hagyta el kb 6 honapig hasznalta csak es csakis elalvashoz.En napal sosem adtam a szajaba ha sirt inkabb megnyugtattam.

Rit
En kiralylany vagyok mar 2*-esen sajnos.Ha korzetibe mesz azert sosem kell fizetni,En a fogorvos es nogyogyit mindig maganban intezem,bar draga az teny de akkor tuti jo es a kornyezet is patika tiszta: )

Csics
Ha szeptembertol akarja valaki hogy jarjon aa gyerkoc bolcsibe akkor amr most kell beiratni mert kulonben nem elsz hely.Ezert is irtaom be en is a heten,ha mas megoldas nem elsz es tenyleg megyek vissza akkor meglegyen a helye.
A maganbolcsin is gondolkodtam de ott is lehet beteg es nekem az nem tul jo ha nem tudok dolgozni menni sokaig.A gondozono szerint ez lehet akar fel eves idoszak is: (
Alex mar reg ota nem eszik bebi etelt ,feltem hogy raszokik.Hatranya ennek ugye hogy minden nap foznom kell es oylat ami neki is jo: )

Conti
Ismerem azt a kerteszetet es nagyon szuper,a ferjem nagypapaja lakott a szomszedban ugyhogy soxoszor vettem ott mindent: )Hat igen az en adrenalim szintem is ingzadozik rendesen a lepcsozeskor: )Es nem si kapaszkodik vegig Betti?

Panda
Na akkor mar nem kell mosonot jatszanod: )Mikor lesz a kresz vizsgad?
3 halo es egy nappali lesz,ugyhogy ez eleg lesz mar oreg korunkig: )))Mondta is a ferjemnek hogy innen mar csak a Gellert hegyre koltozom egy villaba: )Na ennek az eselye eleg alacsony ugyhogy nem aggodom: )Hat nem semmi mel oegy epitkezes vagy fovallakozo csinalja?Nekunk igy is hogy kulcsra kesz lesz mindig figyelemel kellett kiserni es sokat mi vettunk meg mert nem tetszett a standard amit adtak volna.

Szilcsike
Biztos minden ok lesz,gratulalok,ugyik vagyok Szilvike melle egy kisfiu: ))

Na pusz megyunk a klubba: )
Kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor
Hát én utoljára pocakosan voltam fogorvosnál, akkor fizetős volt a tömés, ezért voltam meglepődve. Amúgy a központi stomatológiai intézetbe járok, azon kívül, hogy irtó közel van, ott van egy fantasztikus dokicsaj, ügyi nagyon, szóval bevált Kép

Conti
Tudod, mi azért rengeteget utazunk, így valamennyire meg van szokva. Azért, ha lehet, igyekszem alvásidőben utaztatni, de ha nem, az sem olyan vészes. Úton lefelé pl. irtóra elcsúsztunk és du alvás után indulhattunk csak el. Így indulás előtt az egész bagázs megállt a játszón és belevetettük magunkat a játékba fél órára. Viszont ez a fél óra számára nagyon mozgalmas volt, mert papa segítségével mi nagyon gyorsak voltunk, így ő rohangálhatott rendesen a játékok között, papa rendesen megmászatta ilyen köteles játékon is, szóval lefáradt azért. Így remekül elnézelődött a kocsiban, amikor megunta, akkor jöttek csak az autós játékok. Báboztunk, énekeltünk, ilyesmi. Vissza úton meg a kalandozás miatt volt nagyon hosszú utunk, reggel 9kor indultunk és du 5 re értünk ide, de közben ebédidőben megálltunk egy étteremnél. Motor ki a kocsiból, kaja érkezéig motoroztunk + utána is egy kicsit. Volt ott egy hatalmas lejtő, irtóra élvezte azon a legurulást, viszont elég nagy erő kellett ismét felszuszakolnia magát, így ott is jól lefáradt. Szóval valahogy így...

Gumicukor
Nem minden gyerek csinálja. Dodi pl. soha életében nem lépcsőzött mellézárt lábbal, mindíg váltottal, még akkor is, mikor alig tudott járni. Most már egy jó ideje járkál egyedül is, sőt kb. 1 hónapja abszolút kapaszkodás nélkül is tud (mondjuk azt csak felfele) de mindíg csak váltott lábbal lépcsőzik. És nagyokat nyög hozzá Kép

Szilcsike
nálunk is a 12. héten nézték, akkor volt 2. Szóval ezért számít az a + egy hét

Tud már valakinél bicajozni a gyerkőc??? Mondjuk nekünk egy rendes 2 kerekű biciklink van pótkerekekkel, felül rá teljesen egyedül, tudja már hova kell tenni a lábát, de a pedálozás nem igazán megy. Egyenlőre annyit tud, hogy lenyomja az egyik lábával a pedált, akkor ugye gurul, aztán megvárja míg megáll, visszaracsnizza a pedált és megy megint. Egyszerűen nem is akarja megpróbálni a rendes tekerést még

Rit

rit

anemona7

Dani tegnap este ót mondja a tesóm nevét NI-KI Kép Délután felhívjuk és remélem majd mondja neki Szia Ni-ki! A sziát már mondja a telefonba egy ideje.
Reggel kiflit ettünk reggelire, és megszólalt KIFI Kép
Az együtt-re me azt mondja ettyű.

Panda
A Calgon nem jó a mosógépnek, inkább csak árt, hiába a sok reklám. Mi 4 havonta át szoktuk mosni egy főzőprogrammal a gépet, olyankor a mosópor helyére ecetet öntünk. Ezt egyébként éppen egy mosógépszerelő ajánlotta.

Beatrix
Nekem is volt 2 1petéjű fiú ikerpár osztálytársam ált iskolában, minden lány szerelmes volt beléjük Kép Persze mi sem kevertük össze őket, de érdekes módon a tanárok igen, még akkor is, amikor az egyikőjüknek szemüvege lett KépEmlékszem ők lisztérzékenyek voltak és mindig tökre vigyáztunk, hogy ha viszünk névnapra vmi finomságot, akkor ők is ehessenek belőle. Akkor még szokatlan volt, ha nem rendes kenyeret ehettek, hanem mindig kukoricásat. Akkor még nem is lehetett nagyon kapni a nagy cocilizmusban, az anyukájuknak receptre írták a lisztet és ő sütötte nekik a kenyeret.

Szilcsike
Gratula a kis kukishoz! Kép Dani is már a 12. héten lengette az uh-n Kép Drukkolok, hogy minden ok legyen! Lehet csak az x-et tette rosszabb helyre a doki, nem minden orvos tud jól uh-zni. Nem nézeted meg mással is, esetleg 3D-n, addig, hogy megnyugodj?

Kataa
Érdekes ez, amit a cipőkről írsz. Majd én is rákérdezek lehet, bár nálunk bevált a Siesta, nem jár benne furcsán. Nekünk volt tavaly Dr. Leo és az is nagyon jó volt. Nekünk az ortopéd orvos azt mondta, hogy a lényeg a bokán van, hogy ne essen be, mert ha igen, akkor lehet bokasüllyedés, és abból a lúdtalp.
A páromnak van lúdtalpbetéte, számítógépes cuccal mérték be neki és 2 havonta kell ellenőrzésre menni. jelenleg 4 hónapja hordja és már látható javulás. igazából neki nem lúdtalpa van, hanem a sarka esik be és azt kell korrigálni.

A rajzolótáblát hol vettétek és mennyiért?
Nálunk egyelőre abban merül ki a rajzolás, hogy az összes zsírkrétát a mancsába gyűjti, kicsit firkál vele, aztán jönne az evészet, ha hagynám. Most kicsvarható hegyű krétánk van, ami radírozható, igazából nem zsír, hanem viaszkréta.

Nekünk Römer Lord van, nagyon bevált, és tényleg biztonságos, ha érdekel pár tesztelési eredmény, akkor itt megnézheted: http://www.oeamtc.at/tests/kindersitze/

Rit
Mi a játszón próbáltunk ki egy bicajt, hogy meg a tekerés, de ugyanez volt. Aztán fogta magát és úgy közelkedett vele, mint a motorjával.
Ezt elmeséltem anyukámnak hétvégén, és közölte vele, nem baj, ő akkor is biciklit vesz a 2 éves szülinapjára.
Vhogy úgy érzem úgy vesz ajándékot, hogy ő örül neki, de azt nem nézi, hogy praktikus legyen és mondjuk ne fél év múlva kezdje el használni a gyerek, amikor már rég kinőtte. hihetetlen makacs ilyen téren, és úgy érzem azért csinálja, mert versenyezniakar a másik nagyiékkal, pedig nem mondható el, hogy az anyósomék mindig elhalmozzák vmivel Danit. Ők mindig megkérdezik mit szeretnénk, vagy esetleg, hogy jó-e amire gondoltak és akkor veszik meg. Anyukámnál ez nem működik, ső az sem, hogy a család megbeszélje egymással, ki mit vesz. Erre az a válasz: Mindig lelövitek az ötletemet...
Szóval nem tudom, hogy kezeljem le a dolgot, hogy ne legyen belőle vita.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit
Sikerult mar megkerdezni a szomszedot???
Tenyelg es mi van a kiabalos anyukaval?Job mara helyzet?
Alex is nagy utazo,ugye minden masodik hetveen anyuekig az ut 1 ora,azt siman vegig nezelodi alvas ido utan is,ha esetelg nyugos akkor iszik egy kicsit : )Hosszabb utra meg mindig alvasidoben megyunk es akkor meg azert nincs gond.
Lakasugyben mi ujsag?
Alex is raul mar az unokatesok bekeszitett biciklijere de ez neki meg eleg magas es a pedalt is alaig eri er,de azt elvarja hogy tologassuk: )Szerintem 3 eves kor korul tanlunak meg igazan.

Gumicukor
Nekunk most Maxi Cosi van ami 9-18 kg ig van ez mara kovetkezo ules ami vegig jo lesz 36kg-ig.Nagyonjol tartja a fejet,gerincet ami kulon tetszik.
Pont azert jo hogy elvittem mert igy ellenorizve van.A doki szerintaz hogy ebbena cipoben latszik csak egy dolog ,lehet hogy mar a masik (Pablosky volt az elozo)sem volt jo csak most ennel derult ki.De otultem hogy nem kell rogton betet: )
Pont attol nem esik be a boka ha magasszaru a cipo es kemeny a kerge ,jol tartja a bokat.
Mar volt rajzolotablank,de az a ciklamen szinu diszkosat rajzolos es nekem nem tetszett,de Alexet is hidegen hagyta.igy most a koruton a Petofi hidnal a Jatekszigetben vettem,es a halos tipus.Kozepes meret volt 1100,a nagy meg 3000e.
Mar meg is tanulta torolni a tablat,rajzol nehany krikszkrakszot es mar torol is: )
Anyukam megkerdezi ajandekozasnal hogy mi kene,es o altalaban valami dragat akar venni,masik nagyi hija nazt is potlando: )Sot soxr en veszem ,mert ideje az vegkepp nincs.A hetvegi ballagasra is en vettem meg az unokatesomnak az ajandekat helyette.,soten is talatam ki.Egy bordo noi aktataska,meg en is elfogadnam : )

Vegre elaludt ugyhogy megyek a dolgomra.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Na most jól rámilyesztettél cipő ügyben, bár már több forrásból hallottam ilyesmita siestáról, de így konkrétan megfogalmazva csak tőled most. Emmának a msotani az eslő siesta cipője, és én cska annyit vettem észre (bár még nems okszor volt rajta) hogy utál benne lenni. És hoyg hamarabb le akarja venni minta másik cipőjét, mintha elfáradna benne a lába. Most dobhatom ki a méregdrága cipőjét vagy azért néha adjam rá amikro nem kell benen túl sokat lenni? már 1000x megbántam hogy ezt vettem neki. Én úgy tudom hogy a lúdtalp megelőző az az elit junior, dr leo. Bár azért csendben és halkan megjegyzem hogy azért nem vagyok meggyőződve róla hogy ez a szemlélteváltás az ortopéd orvosoknál (siesta helyett most hirtelen az elit cég lett a nyerő) mennyiben a orvosi meggyőződés és mennyiben a cégek orvoslátogatóinak hatása, ha értitek mire gondolokKépKépKép Ha Emma nem utálná a siestát nem is gondolkodnék ezen a dolgon, de sajnos utáljaKép

Rit!

nekünk triciklink van, emam ráül, rátezsi a pedálra a lábát, és próbálja nyomni, d emég nem menyg neki. Hátra felé már egyszer picit kimozdította, de véletlen volt. Szerintem még nincs itt enenk az ideje, bár neki si nagyon tetszik.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Most én is eltűntem egy kicsit, de annyi dolog van mostanában, hogy örülök, hogy olvasni marad időm. Valamit ki kellett találni a nyaralóra is, végül úgy döntöttünk, hogy befalazzuk azt a bizonyos oldalsó bejáratot.
Több mint fél év itt lakás után végre eljutottam odáig, hogy elintézzem a lakcímváltozásunkat. Eddig nem volt fontos, de most úgy néz ki, hogy Gyurci is megy ősztől bölcsibe. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a bölcsis adatlapon a "védőnői vélemény" rovattal mit csináljak. Amióta itt lakunk, azóta egyszer volt itt januárban a védőnő, már a nevére sem emlékszünk. Egyszerűen vigyem le a körzetileg illetékes orvosi rendelőbe a papirt?
Beszoktatás nálunk elég kultúrált lesz, fokozatosan kell majd tőle elválni. Az első napokban én is bent leszek majd vele, majd szép lassan eltávolodok (kiülök a folyosóra). Hát nagyon kíváncsi leszek, hogy az én "anyafüggő" kisfiam, hogy fogja ezt viselni.

Lépcsőzés: Felfelé ügyesen közlekedik, hol kapaszkodva, hol kapaszkodás nélkül. Csak ha nagyon fáradt, akkor kéri a kezemet. Lefelé kézenfogva megyünk, nem mer még egyedül lemenni.

Manó!
Képzeld, úgy néz ki, hogy mi is benevezünk egy triciklireKép. Hétvégén voltunk kint a Margitszigeten, és ott láttunk egy olyat ami az uramnak is tetszett. Mondta, hogy valamelyik bringás nagykerben látott is olyat, és majd ha megy vásárolni meg is veszi. Ezen legalább gyakorolhatja majd a pedálozást, és amikor megkapja az első bringáját, nem lesz probléma azzal, hogy mire is való a pedálKép.

Kerékpár: a 12"-os kisbicikli kb. 2-2 és fél éves kortól való, ez persze függ a gyermek magasságától is. A pedálozásra az uram elmondása szerint nagyon hamar rájönnek. Eleinte csak előre-hátra, előre-hátra tudják mozgatni, de onnantól kezdve, hogy "véletlenül" átlenditik, már menni fogKép.

Anyapoc!
Nem volt igazából semmi extra gyógyírKép. Fejben próbáltam helyretenni a dolgokat. Most már bátran állíthatom, hogy teljes sikerrelKép. Minden olyan mint fénykorombanKépKépKép. Babailag még nem állunk sehogy sem, nem akar jönniKép.

Sasha!
Nagyon drukkolokKép! Mi a helyzet?

Ilke!
De jó, hogy Nyuszi otthon lehetKép. Üzenem neki, hogy pihenjen sokat és nagyon vigyázzon magukraKép!

Szilcsike!
Nagy gratula a kisfiúhozKépKépKép!

Cipő: Most akkor melyik a jó? Épp cipőt kéne vennem, de már nagyon nem vagyok képben, hogy milyetKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok
Lépcsözés
Petike is felfelé már feltud jöni a lépcsön korlátba kapaszkodva lefelé még szükség van az én kezemre is de petike is ugy lépcsözik hogy az egyik lábával lép és a mésikat meg hozá rakja miközben nevet Kép .De egy-két lépcsöfokot egyedül is megtesz lefelé is ha nincs mibe megtámaszkodnia petike ilyen téren nagyon ovatos .

Kataa
én is tudom hogy ha szeptembertöl akarom hogy bölcsis legyen akor most tavaszal kellet beiratnom de ha csak januártol akarnám akor elég lene szerintem szeptemberben beiratnom.

Anenoma
petike még motorozni se tud csak hátrafelé KépKép .

Cipök
petikének soha nem volt még egy siesta cipöje sem mert tul drágának találtuk és ara hogy szétrugja a játszon ara egy olcso cipö is megfelel az egyetlen drága cipöje az a téli cipöje volt mert az bélelt és kivöl vizhatlan de még is szelözni tudo csizma volt .

Pusz Csics és a fiuk
csics

Már máskor is akartam írni, hátha van, aki hasonló problémával küzd.

Igazából nem nagy a gond, csak annyi, hogy terhesség alatt kiállt a köldököm és még azóta is kiáll, mint egy csengő. A kismamiság alatt még direkt élveztem is, de most, hogy nincs hasam, kicsit furán mutat egy testhezsimulóbb ruhában.
Orvosnál már voltam vele, mindegyik köldöksérvet állapított meg, ami nem okoz problémát, csak esztétikalilag problémás. Javasolták, hogy műtessem meg, de amíg egy mód van rá nem szívesen fekszem kés alá, max, ha majd nem szülök több gyereket, akkor, ha nem változik.
Sima hasizomgyakorlattal nem meg vissza, hanem állítólag van vmi speckó hasizomgyakorlat.
Tud vki ilyet esetleg?

Mondjuk jövőhéten megyek a gyógytornászhoz, aki a kismama tornát is tartotta a Máv-ban, megnézi mit lehet tenni.

Köszi előre, ha vki tud épkézláb ötlettel szolgálni!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
Még nem tudtam vele beszélni, mert hétfőn dolgozik, ma meg apa szabin volt, úgyhogy nem voltunk itthon. Ilyenkor meg nem megyek fel, mert az min 1 óra, annyit beszél, de ígérem meglesz 1-2 napon belül Kép

Banyóci, Manó
Nekünk 12"es bicajunk van, leengedett üléssel pont jó, pedig Dodi még mindíg 80as rucikat hord, szóval nem egy létra alkat. A triciklivel az a baj, hogy tulajdonképpen nincs áttéte és a nagy kereket kellene tudnia hajtani. Ez azért nem egy könnyű dolog, sokkal nehezebb tekerni mint egy rendes bicajt. Azonkívül több helyet is foglal és igazából úgyis lecseréled egy rendes bicajra előbb-utóbb, ezért is döntöttem úgy, hogy nekünk felesleges.

Gumicukor
Nálunk is anyától van ez a bicó, csak épp itt az volt, hogy ő biciklit szeretett volna adni, csak akkor már inkább ilyet, nehogy véletlen triciklit vegyen.
Dodinak az első név, amit megtanult a Bééla volt. Ő egy nagy barátunk és irtóra örült, mikor nagy szia Bélával fogadta, aztán kicsit zavaró volt, mikor fél órán keresztül mondogatta, hogy bélabélabélabéla KépKép
Én Tita lettem, a papa papa, így olyan, mintha én nem is az anyja lennék KépKépKép

Rit

rit

anemona7

Mano
Pedignem voltszandekos: )En is hallottam egyre tobbtol hogy megsem annyira koser,pedig evekig ez volt mindenhol a kizarolagos szuper gyerekcipo.Pont azert vettunk mi is neki es csak ebben megy a bal laba befele.Hat passz hogy mit csilaj a cipoval,talan add el ha meg ugysem hasznalta sokat.Igazad van ,mert pl Rit is tudja miert irt fel anno a kozos regi gyerekdokink mindenkinek kizarolag ugyanazt a tapszert: ( : ))
Ezt a dokit anyukam orvos baratnoje ajanlott,o a foorvosa Budai gyerekkorhaz ortopediai osztalyanak.Nem mondott egyebkent markaneveket en kerdeztem hogy az Elit es a Dr.Leo ilyen –e.Erre azt mondta hogy tudta szerint a Sisetanak is van ilyen.Viszont a Megatoysba meg azt mondtak hogy nincs Siestaban ilyen.

Banyoci
En tegnap voltam az uj vedononknel mar kozel az uj lakashoz.Meg nem vagyunk oda bejelentve,de par hetn belul mar igen igy o allitotta ki a bolcsis papirt.En betelelfonaltam a korzeti rendelobe es megkerdezte mutcanevre kerve hogy ki lesz a mienk.Meg is mondta kes a rendelesi idot is.
Te is mesz dolgozni vagy a boltban segitesz be,ezert megy Gyurci bolcsibe?

Gumicukor
Hat nem tudom de ha serv az csak ugy nem mulik el.Erdemes varni ha meg ugyis akarsz babat,persze csa kha adoki szerint nem no.Bar nem torvenyszeru hogy ujra kijojjon.

Rit
Ok koszike: )
En anya vagyok ,de honapokig csak ata voltam,ugyhogy ne aggodj majd mondja neked is Dodo: )

Ma itt volt a fonokom es hozott Alexnak egy doboz Lego Exploret,nagyon teteszett neki hogy mi mindnet lehet belole epiteni.Tok ciki mert mindig hoz ajandekot ,meg akkor is ha bemegyunk mindig kap jatekot meg en I ,pl ma szalvetatescnikas talcat meg poharalatetet.
En meg mindig csak sutit meg ilyenekt viszek nekik.
Nem kerult szoba azesetleges munkam,mert nem hozza mennek vissza.

Nem tudjatok hol lehet gyerekulest berelni???Van egyaltalan ilyen???
Kene meg egy a kispasiknak szombattol.
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

de van. Dr siesta a neve és uyganott árulják ahola dr leot és a elit juniortKép Én láttam Újpesten pl.

manó

KépKép
manó

Szia!

Gumicukor: Lehet kapni Köldöksérv kötött kérdezz rá a dokidra, nekünk ano ajánlották, de a nagymamámnak ő meg már idős volt ahoz, hogy vegyen.

Ha esetleg rosszul emlékeznék akkor bocsika.

Szia
Andy
andy78

Gumicukor,
Van képed az új mociról, szívesen megnézném?
Lótetű nincs nálunk, viszont a madarak előszeretettel csipegették a fűmagokat a vetés után. Nálunk nincs sziklakert, viszont kialakítottam egy olyan részt ahol nagyrészt évelők vannak, így télen is van egy kis zöld színfolt a kertben. Habár ahogy belegondolok, lehet hogy egy keveset mindenhova kellene ültetni ezekből, és akkor nem lenne télen sem kopár a virágoskertKép. A nyuszifül a kedvencem ezek közül, nem tudja valaki, hogy lehet ezt szaporítani, mert eszméletlen iramban nő. Apropó kert, már napok óta minden reggeli előtt kimegyünk a kertbe Lilivel, és szedünk frissen salit a reggelihez. Tök jó érzés, főleg, hogy tudom, hogy teljesen bioKép.
Hát nekem leégett volna a hajam ha 8.-os koromban cumisüvegeztem volna még.
Ezt az ecetes módszert már én is hallottam, ilyenkor ti mennyi ecetet tesztek bele?

Conti,
Ha szeretitek a kaprot, gyere el egyik nap felénk, mert a kert fele tele van zsenge (bio) kaporral. Én már egy csomót fagyasztottam megmosva és összevágva. Nagyon fincsi, de túl sok van, szívesen adnék belőle.

Szilcsike,
Gratulálok a kisfiúhoz, drukk, hogy minden rendben legyen vele.

Kataa,
Ezt a két dokit én is a kezdetektől magánba látogatomKép. 1-2x voltam SZTK-s fogorvosnál, de ott mindig húzni akartak, ahova meg most járok (már jó pár éve) már olyan fogaimat is megmentette, amikről már én is lemondtam. Aminek külön örülök, hogy ez a dokinéni egy gyerekfogorvos, és múltkor Lili fogaira is ránézett és nagyon elégedett volt a látottakkalKép.
De rendes főnököd van.

Sasha,
Neked is megy a drukk!Kép

Most mennem kell, mert apa kitúr a gép elől.
Pusz, Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasytok!

Ma a kiskakas Danikám 3/4 6kor keltett Kép Most kezdek csak felébredni. Persz e ő még Szörny Rt. nézett a kanapén bevackolódva. Ráhajtottam a fejem a takarójára, ő meg közbena fülemet simogatta Kép Úgy ki tudja már mutatni a szeretetét Kép

Rit
Tita Kép végülis ez nem is rossz a Ritának Kép, vagy inkább a Szörny Rt.ből a Salinak is az a neve Kép Dani meg úgy kezd el beszélni, mint a kislány a filmben (adi-de-de-da) Kép

Kataa
A gyógytornász csaj annyit mondott a telefonban, hogy nem kell egyből kés alá feküdni, mert speciális hasizomgyakszival sokat lehet javítani rajta.
Tök furi, hogy mindig nagyon jó, kemény hasizmom volt, mégis szétnyílt és azért áll ki a köldök, míg másoknak, akik életükben nem csináltak hasizomgyakorlatokat meg nem. Mondjuk a hasam feszes, nem lötyög, csak a köldök áll ki.

Tök jó fej a főnököd! Mondjuk az enyém is, de nem szokott ilyen ajándékokkal elhalmozni minket.
Viszont az esküvőre egy hiperszuper elektromos szeletelőgépet kaptunk, ami a garanciapapírral együtt érvényes blokkon elég horror ár volt. De tényleg szuper, nagyon szeretjük.

Ilke
Van kép, de csak este tudok feltenni, mert az otthoni gépemen van.

Tegnap munka után kimentünk még a ligetbe a játszóra. volt egy nagyon ari ikerpár fiúcska, Danival egyidősek, együtt homokoztak. dani tette a lapáttal a homokot a szitába, az egyik kisfiú pedig öntötte a vödörbe.
Aztán Dani átment egy másik kisfiúhoz, aki a nagyijával homokozott. Hát úgy neki esett Daninak, hogy még szerencse, hogy jó reflexeim vannak. Bele akart harapni a fiam fülébe Kép.
Pedig Dani még csak hozzá sem nyúlt a játékaihoz, csak odaállt nézni, mit csinál, a kisfiú máris támadott. A nagyanyja akkorát lekevert neki a szájára, hogy rossz volt nézni, na meg a hang, ahogyan beszélt vele, szörnyű Kép. Nem is csodálom, hogy ilyen agresszív volt kisfiú. Sajnáltam szegénykét, valszeg ezt látja, tapasztalja otthon és ő is hasonlóan viselkedik. Aztán még megcsavarta Dani orrát, pedig figyeltem, nehogy még 1 incidens legyen. A fiam nem sírt, mert szerencsére nem volt erős a csavar, de el is hagyta magától a hadszínteret. Gondolhatta magában, nem foglalkozom én ilyen gyerkekkel...
Utána még hangosan pörölt a kisfiúval a nagyi. Persze nem lehet szó nélkül hagyni az ilyen tettet, de akkor sem így, ilyen alpári módon nekiesni a gyereknek. nem tudom, az anyja tud-e róla, mit csinál a nagyi.

Utána hintáztunk, ők is odajöttek, a kisfiú állandóan kiperecelt a hintából, amiért ismét kikapott... Danihoz is odajött, hogy kilöki a hintából, de nem engedtem, úgy hárítottam, hogy ne jöjjön közelebb, mert megüti a hinta és fájni fog. Erre abbahagyta és csak nézte Danit.
Danikám is csak nézte a gyereket a hintából, azt lehet mondani elképedt arccal Kép
A nagyija meg is kérdezte, hogy Dani mindig ilyen nyugodt, rendes gyerek?
Hát nyugodt gyerek, de azért szokott pörögni, de az messze nem ilyem rosszasság, mint amit most láttam a kisfiúnál (persze ezt nem mondtam).
Ja és a kisfiúnak tényleg olyan kis gonosz tekintete volt, kicsit a Chucky-ra emlékeztetett egy régi filmből Kép

na pusz,
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Köszi a gratulákat és a drukkokat.
Még holnapra kérnék egy nagy adaggal, megyek ugyanis a Szabolcs utcai kórházba genetikushoz. Sógornőm elintézte a saját nőgyógyijával, hogy adjon nekem oda beutalót, ne kelljen aggódni az AFP-ig.
Bocs, hogy nem írok mást, de csak ezen jár az agyam.

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok

Ma megvettem vegre a cipoket Alexnek.Egy Elit junior felig zart szandal-cipo es egy Dr.Leo szandi,mindketto 21-es.Sot az egyik le is volt arazva igy a ketto kerult 9300 Ftba.Nagyon csinik es remelem hogy ezzel elkeruljuk majd a 3 eves vizsgalton a betetet.
Aztan beiratkoztunk a bolcsibe,es aztan irany volt a Duna parti Jatszo,jotte ka baratnomek is is nagyon jo lelhomokoztak,motoroztak a fiuk egesz delelott.Csak annyira sutott a nap esa sapkat nem turte a fejen,pedig atavaszit imadja,azt anyukammal vetek es felprobalt csomot vele mire tetszett is egy neki.Azota allandoan ezt a sapkat hordana Alex.Lehet hogy megkerem vegyen neki egy nyarit is talan a probalgatoastol az is kedvence valik: )

Mano
Elit cipoboltban vettem vegul ,de ok nem tartotak Dr.Siestat,azt mondtak a Scholbban kell nezni.

Ilke
Nekem is a nyusziful a kedvencem,az egyik nagyimnala viragoskert ami nem kics szel tele van vegig ezzel es olyan jol nez ki,de passz hogy mit kell vele csinalni,pedig videki lany vagyok: ))
Pont ezert szoktattam le idoben Alexet az esti cumisuvegrol hogy ne kelljen brutal ecetes modszert alakalmazni.Bar o mar 1 eves kora ota csoros es rendes poharbol ivott napkozben,csak eleinte az esti tapi es kesobb a tej ment cumisuvegbol.
En imadom a kaprot,van is nagyimeknak rengeteg, a tavalyi melyhuto keszletet csak mi ettuk meg Alexxal: )
Az en dokinom is gyerekfogorvos igy nem kell majd keresni idovel.

Gumiukor
Mi eskuvore kovacsoltvas allo gyertyatartot kaptunk tole,kerdezte mit kerunk en meg tudtam hogy ugyis eleg dragat fog venni ezert mondtamezt,erre meg boritek is volt melle: ))
Szulinapra en isiygekszem viszonozni ezeket ,de miota Alex megvan a legnagyobb pluss allatokat o vette neki.
Ez a nagymama durva,szerintem itt anyuka is ilyen lehet,kulonben a nagyi sem csinalna,em?
En si orulok hogy nem az a kezelhetetlen gyerek jutott,mert ott gondolom hamarabb elfogy az ember turelme.

Szilcsike
Dupla drukk holnapra: )

kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
gumicukor
nem mindegyik gyerek viselkedik igy mert otthon is ezt látja én még soha nem vertem meg petikét mégis harap ,csip,és néha ütöget minket .

Szilcsike
Drukolok neked Kép

Pusz Csics és a fiuk
csics

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?