Tegnap hazaértem és a vadiúj szekrényen ott virított egy műalkotás
Danikám rajzolgatott a mamával és valszeg egy óvatlan pillanatban kimintázta a szekrényt is. Még szerencse, hogy csak grafitcerka volt és le tudtam mosni.
Mivel hétvégén vidékre megyünk, és tegnap rossz idő is volt, így gyorsan kitakarítottunk, port töröltünk, belülről megpucoltam az ablakot, átpakoltam Dani új. szekrényébe, ágyneműt cseréltem, mostunk. Volt kis segítségem is Dani személyében. Ő is bőszen törölgetett.
Conti
Persze nem gondolom komolyan. Én is csak nagycsoportos koromban jártam haza egyedül, kb. 5 percre volt anyukám munkahelye, a lakásunk alatti irodában. Az igazán nem volt távolság. Mondjuk Jászberényben volt, tehát nem nagy város. Engem elég hamar önállóságra neveltek, amit egyáltalán nem bánok. Volt pár osztálytársam közelebbről jártak, mint én suliba, és még 8. osztályban is kisérgette az anyukája, pedig nem is egy irányba járt az anyukája dolgozni.
Persze ez itt Pesten más lesz azért én is tudom.
Manó
Tízóraira gyümilé
Nem tudom a fiam mit szólna hozzá, bepofázná az biztos, de hogy nem lakna jól tőle az is biztos
Müzliszeletet miért nem adhatnak?
Zöldborsó
Dani nagy kedvence!!! 3 tányérral is evett hétvégén belőle, jó nagy atom galuskákat szaggattam bele.
Bea
Aranyosak az ikrek, de szerintem azért van különbség köztük. Talán a középső és a jobboldali 2 csemete jobban haosnlít egymásra.
Judy
Én laktamo lyan albiban, ahol nem volt mosógép, így közel 1 évig mindent kézzel mostam. Hát nem volt egy leányálom és órákig száradt minden. Olyan kicsi volt a fürdőszoba, hogy nem fért volna be egy kisebb mosógép sem. Utaztatni a szennyest meg nem nagyon volt kedvem, így maratd a kézzel mosás.
Kataa
Mi együtt lakunk, de nnincs beleszólás a dolgokba, tényleg nagyon jó anyósom van. Ha vmi gond van (eddig nem nagyon volt) azt megbeszéljük, nem puffogunk napokig a másikra.
Én is ettől féltem, hogy túl kényelmessé tesz majd, hogy együtt lakunk, de az első perctől kezdve, hogy ott lakom, igyekeztem úgy alakítani, mintha otthon lennék, vagyis, uúgy főzök, takarítok, mosok, bevásárolok stb, mintha külön laknánk. Nálunk nics olyan, hogy majd várok a másikra. Max. ha mondjuk kitakarítottam a fürdőt/Wc-t, akkor szólok, hogy kész, nehogy duplán dolgozzon a másik és feleslegesen.
Szóval lehet így is, bár nagyfokú alkalmazkodást igényel. A 4 év kolesz alatt is elég sokat kellett alkalmazkodni, minden évben másik szoba, új lakókkal.
Én sem hagynám, hogy dolgozzon helyettem más, valahogy haszontalannak és lustának érezném magam. Amikor Dani megszületett és ott voltak segíteni anyum és anyósom, akkor is kicsit kényelmetlen volt, hogy ki vagyok szolgálva. Hiába nem ezt szoktam meg.
Pl. ha vmi nehéz cuccot kell vinnem mondjuk itt e melóhelyen (monitor stb.) nem várom meg, amíg vki rámozdul, mert egyszerűen utálok arra várni. Felpakolom a kis tilitolira, és viszem, ahová kell. Mondjuk ilyet azért ritkán kell csinálnom, mielőtt még elhűltök, többnyira gép előtt ülök, csak vannak olyan SOS munkák, amikor mindenki beszáll a másik csapatnak segíteni.
Pl. azt sem szeretem, ha bevásárolunk, és a párom szeretne vinni mindent. Egy szatyor nekem is minimum kell, mert anélkül olyan nagyságos asszonynak érezném magam, az uram meg leszakad a málhától.
Kataa
PErsze nem biztos, hogy vidékre költözünk, de elképzelhető. Ha a kcsivel otthon leszek, akkor apa hordja Danit oviba.
Johnsons
Mielőtt megszületett Dani, pont erre hívták fel a figyelmemet, hogy azt, ha lehet ne, mert nagyon sok babát allergizál. De persze azért 10 védőnőből 9 ezt használja a reklám szerint. Nekünk egyedül a krémes babafürdetője vált be. Az olajat azért nem szeetem, mert eltömi a pórusokat, én magamon sem szeretem, mert egész nap zsíros érzés marad utána. Akkor már a Bübchen olaja inkább vizes bőrre.
gumicukor