Hahó!
Szerintem nagyon jó, h kivették azt a reklámos hsz-t, nem kell az ide. Illetve: ebbe a fórumba egyáltalán nem kell, de a többi felületre sem, hát milyenezmááá ingyenreklám... még ha jót akar, akkor is. Lehet, szólt valaki a moderátoroknak, de az is lehet, ők figyeltek fel rá.
Ez a milyen lett volna, ha... kérdés... Ez minket is elgondolkodtatott, mert ugye Andris a szülés alatt agyvérzést és gerincvelői vérzést kapott az oxigénhiány miatt. Nem tudom, milyen fokút, illetve tudom, olyan fokút, hogy képtelen volt az életre... De azt sose felejtem el, mikor az őt bo... ó orvosnő azt mondta, hogy jobb így, mert úgyis "hülye" lett volna... Hát, még így is azt mondom, hogy 2 egészgées gyerekem született azóta, hogy bár lett volna "hülye", de élne... (Mindig átgondoltuk, h milyen élet lett volna az, meg lehet, akkor nem tudtunk volna több gyereket vállalni - ez a racionális érv ellene, de mégiscsak a mi gyerekünk és olyannak szerettük volna, amilyen - ez meg az érzelmi érv mellette.) Nehéz ezekre a kérdésekre választ adni, ha van válasz egyáltalán...
Tünci, ejj, sajnálom a kávétartódat! Én a pohárkészleteket semmisítem meg nagyon hamar, de azok legalább pótolhatók...
Melcsi: a dolog a képpel nem véletlen: nem vagy egyedül!