Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Doki ügyben semmi fejlemény, de ma rá állok az ügyre. Szülésznővel nem tudtam tegnap találkozni.
Júli 23-ra vagyok kiírva, kisfiú, az ultrahang szerint három héttel nagyobb, tehát óriás bébi várható, vagy előbb érkezik. Ha végre találok egy normális orvost lehet, hogy okosabb leszek ez ügyben.
Este valószínű, hogy megyek előadásra, (világoskék cucc).

Szép napot, Noémi
nolyma

Sziasztok !

A Szent-Imre kórháznak van valamilyen terhesgondozás-szülészet-nőgyógyászatos honlapja ,nem ismeritek?

Anikó
szanyko

Sziasztok!

Megkaptam a tipegő csatin a kért címet.Ha valakit érint a Szent Imre weblapja: www.imreszul.itx.hu
Szeretném kérdezni milyenek az előadások, amik minden héten vannak kedd este? Illetve ami még érdekel az a minden hó 2. csütörtökjén levő kismamaklub. Írjatok RÓLA MILYEN LÉGYSZÍVES.
mOST A 21 HÉTBEN VAGYOK, DE szeretnék egy pár alkalommal majd elmenni, hogy megismerjem a kórházat, szülésznőket.... Anikó
szanyko

Szia Noémi,

nem jött össze Bardoczy?Nem vállalt el? Mi volt a baj? Én nem biztos, hogy megyek előadásra, de a tornán ott leszek!Fekete nadrág fehér rövid ujjú felső....

Jön még valaki tornázni?

Timi
_siva

Sziasztok Lányok!
Én Zsuzsi vagyok, és még csak tervezzük a babát. Nemrég költöztünk a XI. kerületbe (a XVII.-ből), és eddig nem volt saját nőgyógyászom. Mivel már sok jót hallottam a Tétényi úti kórházról és az ottani szülészetről, arra gondoltam, hogy itt keresnék magamnak nőgyógyászt, akinél a későbbiekben (remélem!) majd szülni is tudok. Nem voltam még a Tétényiben, úgyhogy fogalmam sincs, hogy hogy mennek ott a dolgok, egyáltalán, hogy kezdjek hozzá? Van-e orvos, akit szívesen ajánlotok? Van-e a kórházban ambuláns rendelés, úgy értem, hogy az általános nőgyógyászati ügyeit intézheti-e ott az ember? Előre is köszönöm a válaszokat! Sziasztok!
Zsuzsi
benkozs

Sziasztok!
Timi.
Nem volt itthon a gép mert a párom dolgozni volt, és csak ma tudok írni.
Nálunk már meg van a neme, még 19 hetesen mondták meg, persze nem akartuk, de győzött a kiváncsiság, kislányunk lesz. De majd most megyek péntken UH-ra és lehet hogy változik a helyzet, majd kiderül.
Én ma nem voltam se Pesten se előadáson, jövőhéten nem megyek előadásra, de aztán mindkét alkalommal, akkor majd újra összefutunk.
Hát a sóskuti telefonszám még érdekel, bár Csaba állást akar váltani...
majd meglátjuk.
Nem szervezünk találkozót? Elődás előtt után 1 órás beszélgetés, a nyáron szülő mamákkakl? EZ mindenkinek SZÓLT!!!
És Timinek tegnapra boldog névnapot kivánunka kicsinkkel együtt!!!!
Én is örülök hogy tudtunk beszélni, és Zsebit majd legközelebb bekerítjük.
Zsebi.
Most már meg van a számod, majd értekezünk hogy melyik előadásra jössz.
Noémi.
TP egy kész rémálom, hetente 2x kell menni a paírért, és akkor már késő hogy a munkahelyen megcsinálják, most nem lesz pénz ebben a hónapban, nagyon jó fejek, és mi lenne ha egyedül álló lennék?
Te mikor és melyik előadásra készülsz?
Zsuzsi.
orvost úgy érdemes választanod, ha senkiről sem hallottál még, hogy elolvasod az elöző levelezéseket, vagy a kismama újságok cikkjeit, és ott csinálsz egy szűrést kiről mondnak pozítivat negatívat és ha meg van az a 3 név, aki tetszene, akkor azokról itt konkrétan levelezhetsz azokkal a kismamákkal akik hozzájuk járnak. Én így csináltam.
Én Bálint Mihályhoz járok, és csak jót mondhatok róla, nyílt közvetlen, minden kérdésemre válaszól és úgy érzem egy hullámhosszon vagyunk, remélem a finálisban is össze tudunk majd dolgozni. Elegendő időt fordít rám és kérdez és válaszól ami csak érdekel.
Van ambuláns rendelés bent is, ki vannak írva a rendelési idők, és ott azt hiszem nem kell fizetni. Nekem is olyanok mondták akik oda járnak vizsgáltra és nem magánra, én sem tudtam róla az elején.
Szerintem ha felhívod a nőosztályt ott meg mondják hogy ki mikor rendel bent, a gond hogy többet kell várni, meg ha közbe jön egy szülés, akkor bukik a találka.
ha jobban érdekel Bálint doktor még irhatok róla.
Jó éjt nektek.
Niki
nixi
Irország

Sziasztok!
Most előszőr próbálkozom írással, eddig csak olvasó voltam. A hozzászólásokból próbáltam mint leendő kismama némi infót szerezni a kórház dokijairól.2-3 orvosról írt vélemény nagyon szimpatikus volt, csak az lenne a problémám, hogy van e lehetőség találkozni velük valamilyen előadáson, vagy egyéb a kórházban szervezett programon. Mert lehet hogy a leírt tulajdonságai alapján jó orvos, de ha első blikkre valamiért nem szimpatikus, én tudom hogy akkor nehezen szoknék hozzá. Hát ezért szeretném jól megnézni magamnak, mielőtt felkeresném a rendelőben is. Amiről szoktatok írni, hogy a kórházban vannak előadások, azokra mikor és hogyan lehet eljutni? Be kell jelentkezni, vagy csak az mehet akinek már van ott orvosa....stb???Nagyon köszönöm ha bárki is a segítségemre siet.Lívia
LÍvia

Sziasztok!

Lívia! Előadás minden kedden van 6 órától és bárki eljöhet rá, aki nem terhes és nem ott fog szülni, az is. Részleteket itt olvashatsz a honlapon: www.imreszul.itx.hu

Én voltam a tegnapi előadáson, a Barna doktor tartotta és a fájdalomcsillapításról volt szó. Nagyon ajánlotta az EDA-t, érdekes előadást tartott. EDA-t a kórházban nem altatóorvosok adnak szülésnél, hanem a szülészek, de azok közül is kevés, így érdemes az embernek a saját dokijával előre egyeztetni, hogy ha akar, megoldható-e.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok,

Mi is tudjuk már, hogy kisfiunk lesz, így mindenkinek van ideje hozzászokni, főleg azoknak a rokonoknak akik a másik táborba tartoznak.
Niki,
elég borzalmas a táppénzes dolog, de legalább szerveznek neked programot és nem unakozol.....
Timi,
hova ez a sietség, ha így rohantok akkor ki fog július közepén szülni????
Noémi,
milyen volt az előadás? És mi van doki fronton, kérjük a tájékoztatást.

Egyébként én benne vagyok a közös találkába, erről jut eszembe, ugye jövőhéten csütörtökön van a kismama klub, jön valaki?
Zsebi
zsebi2004

Sziasztok,
Sajnos csak rövid üzire van időm, ma du. megyek Dr. Bardóczyhoz Timivel. De bővebben majd jövőhéten tudok beszámolni, mert egy utolsó kirándulásra megyek Ausztriába.

Előadás utáni találkában benne vagyok, tegnapin nem voltam.

Niki a táppénzes ügyedet nem értem, ezekre jogszabály van.

Jó hétvégét Kép mindenkinek, Noémi
nolyma

Kedves Macsek11!
Nagyon kedves vagy hogy ilyen gyorsan válaszóltál nekem, akkor megnézem az ajánlott honlapot is, és igyekszem eljutni előadásokra, és ott feltérképezni a lehetőségeket. Kicsit lehet hogy már túl szervezem az egészet, de ismerve magam, életem fontosabb állomásainál szeretem tudni mikor mi történik velem. Igaz az is hogy mindig úgyis úgy lesz minden ahogy lennie kell, de az ember már csak ilyen, ha befolyásólhatja egy picit is a dolgokat, ráadásul úgy hogy az neki a legjobb legyen, akkor úgyis szervezkedik. Majd ha lesz kialakulóban orvosom, szertnék még egy kis segítséget kapni vele kapcsolatban is, hogy a tapasztaltabbaknak mi a véleménye. Úgyhogy ha nem gond még zargatlak picit. Köszi mégegyszer!!!!LÍVIA
LÍvia

Szia Lívia!

Ne aggódj, én is precíz mókus vagyok! Kép Kb. 1 évvel a babagyártás előtt már böngésztem a netet, hogy melyik kórházról és dokiról mit írnak. Ez alapján választottam és eddig, lekopogom, elégedett vagyok a dokimmal is és a kórházzal is. A többi csak a szülés után fog kiderülni. Kép

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok,

Niki,

köszönöm szépen a névnapi üdvözletedet!

Én is benne vagyok egy nagy randiban a "Nyáron szülö mamákkal"!Szerintem csütörtökön kéne találkoznunk a Kismamaklub előtt vagy után-attól függően kinek mikor jo.A keddet azért nem javaslom, mert akkor torna van, utána meg előadás, ami szerintem hasznos lesz mert a szülésznők fogják tartani.
Ha van Valakinek még ötlete, javaslata kérlek szóljatok!!!!

Timi
_siva

Sziasztok!
Én 2003.dec.31.-én szültem a Szent Imrében, az orvosom Dr.Kocsis Éva volt,a szülésznő Váradiné Icus. Mindkettőjükkel nagyon meg voltam elégedve. Gátvédelemmel szültem ezért már 3. napon hazajöhettünk a kórházból.
Mindenkinek szép élményeket kívánok aki a Szent Imrét választja a baba érkezés helyszínéül.
Üdv.! Gabi
gabi2004

Kedves Macsek!
Most jutottam megint a gép elé. Megkérdezhetem hogy Te melyik dokit választottad és mikor szültél? Mi az első lépés ha tudom hogy már terhes vagyok? A kórházba megkeresem a "kiszemelt" dokit, és megtudakolom hogy vállal-e, vagy a magánrendelőjük címét kell megtudni, és ott kell első alkalommal felkeresni. Ja, és fontos: első alkalommal hány hetesen tanácsos megkeresni? Bocsánat hogy ennyi mindent kérdezek tőled, de én még soha sem szültem és nem nagyon van a környezetemben kisgyerekes hölgy, vagy olyan kórházban szültek amit én nem szeretnék választani. Nekem a lakhely szerint a Kútvölgyi lenne legközelebb, de a barátnőm amikor szült (5 éve), mondta hogy ott ellenzik a epid. fájdalomcsillapítást például. Nem tudom hogy lehet valmitől megfosztani egy anyát. Ha nem bírom a fájdalmat, akkor csak szenvedjek szépen mert ők nem adnak?? Egyébként is ott volt egy vakbél műtétem még 1999-ben, de ilyen rémálomszerű történet amit ott műveltek velem, nem kívánok senkinek.(Ráadásul az esküvőm után 1 héttel) Szóval ezt a kórházat ha lehetne, még elfelejteni is szertném. Azért szertném választani a Szent Imrét, mert erről hallottam és olvastam a legtöbb jó dolgot.
Ha erre jársz várom a leveled!!!Köszi Lívia
LÍvia

Gabi,
bocs, nem kötözködni akarok, de én gátmetszéssel szültem és már a második napon hazamehettünk, DE nem ezért. Annyira azért nem rossz dolog az, feltéve, ha hozzáértő kezek öltögetnek utána összeKép
Évica
Évica

Szia Lívia!

Még nem szültem, csak fogok! Kép Most járok a 17. héten. Az írások alapján a Balogh dokit választottam, szülésznőm még nincs. A dokihoz a magánrendelésére mentem el a 8. héten, akkor 2 hétre rá visszarendelt, mert akkor már többet lehetett látni. Szóval a 8. hét előtt szerintem semmiképpen se menj dokihoz, hacsak nincs problémád, pl. vérzés, görcsölés. Azért mentem a magánrendelésére, mert az nekem egyszerűbb volt. Elsőre megnéztem magamnak, szimpi volt, így mentem hozzá újra. Ha nem lett volna szimpi, akkor kerestem volna tovább. A második alkalommal már mondtam neki, hogy szeretném, ha elvállalná a szülést és az egész terhesgondozást, mondta, hogy rendben. Hát így történt. Kép Az előadásokon csak az a baj, hogy viszonylag kevés dokit lehet ott megismerni, mert kevesen tartanak előadást. Nyugodtan kérdezz még, ha tudok válaszolok. Kép

Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!
Meg tudna nekem irni valaki emailben, hogy Dr. Bálint Sándor mennyit ker gy kezelesert, es a szülésért? Fontos lenne, lassan el kell döntenem, kihez megyek. Es azt hallottam, hogy o nem a legolcsobb...
Köszönöm elore is. Cimem: andreatakacs453@yahoo.com.

KépKép
fibi

Sziasztok Lányok!

Hát nekem nem lesz jó a csütörtök, a párom vitorlázik, innen meg csak busszal tudnék feljutni Pestre ami 2 óra, majd busz villamos a Tétényiig, és azt valahogy nem kívánja a szervezetem már.
Voltam kismamklubba, és mivel inkább szülésznős megismerkedésnek éreztem, amin már túl vagyok, én inkább az előadásokat választom, ott kicsit szerteágazóbb a témakör.
És ha a következő keddi előadás (18) előtt, után találkoznánk?
Ha még akkor is jó nektek, bár ha ti most taliztok, velem mi lesz?
De még hétvégéket is beiktathatunk, akkor is jó lenne beülni valahová.
Pussz
nixi
Irország

Szia Macsek!!!
Szuper hogy pont elsőre egy olyan csajszival tudtam elkezdeni "beszélgetni" akinek szintén az első babája lesz, és ennyire segítőkész.Amúgy a Balogh dokit én is felírtam, és érdekel vele kapcsolatban minden infó. Annyit szeretnék még kérdezni itt, hogy nem lehetne e saját címen leveleznünk? Nagyon szívesen értekeznék veled tovább, amennyiben nem okoz neked ez problémát.
livia.kerek@rallyeorg.hu Köszi!!!!
LÍvia

Kedves Kriszti, Zsuzsi, Lívia,
Az orvosválasztással kapcsolatban szeretnék Nektek írni. Én márciusban szültem első gyermekemet Dr. Bardóczy Zsoltnál, akihez az itt levelezők közül is többen járnak (ahogy olvasom). Ismerőseim közül is szültek Nála és csak jót tudok írni Róla. Soha nem gondoltam, hogy kórházban ilyen "jól érezheti magát az ember". Nagyon jó kezekben éreztem magam, minden gondoskodást és törődést megkaptam orvosom és szülésznőm (Kecskemétiné Vera) részéről is.
Kriszti!
A kórházban Doktor úr minden reggel bejött hozzám a és bármit megbeszélhettem Vele. A terhesgondozás alatt is mindig minden kérdésemre részletesen válaszolt, soha nem éreztem türelmetlennek vagy lenézőnek buta kérdéseim miatt. Ami a gátvédelmet illeti szerintem a kórházben mindenki törekszik a gátvédelemre amennyiben ez lehetséges. Nekem sajnos a nehéz szülés miatt, valamint azért mert a babácska a fejével együtt akarta kidugni a kezét is a gátmetszésen kívül még 4 repedés keletkezett, de egy hét múlva már alig éreztem őket hála a tökéletes helyreállításnak.
Ha esetleg bővebb érdekelne valamelyikőtöket valami az e-mail címem: pesztuska@freemail.hu
Problémamentes és boldog terhességet kívánok!

Gyöngyi!
Mi újság? Voltatok a 20. heti UH-on? Mozog már a pici?

Üdv: pesztus
pesztus

Valamit elfelejtettem! Nagyon ajánlom mindenkinek, őleg aki kicsit tart a szüléstől Dr. Bálint Sándor relaxációs foglalkozását, Nekem nagyon sokat segített a szüléshez való hozzáállásban.

pesztus
pesztus

Sziasztok!
Én új vagyok itt, eddig csak olvasgattam,és próbáltam infókat gyülyteni orvoskkal kapcsolatban.Most keresek éppen mert 5 hetes terhes vsgyok,a második babámat várom.Több topicban bróbáltam már információhoz jutni, de érdemlegeset nem igazán kaptam.Remélem ti tudtok nekem segíteni.Nagyon sok jót olvastam erről a korházról, ezért is döntöttem úgy hogy itt szeretném megszülni második gyermekem.Igaz kecskeméti vagyok de ismerve az itteni körülményeket vállalom a sok utazgatást és az esetleges kellemetlenségeket.
Engem igazából a Bálint dokik érdekelnének.Aki esetleg tudna nekem infót adni, azt nagyon megköszönném.Ami pontosan érdekelni:-telefonszám-magánrendelőjének címe-mennyit kér a rendelőben és a szülésért?
Ugy tudom "Bálint dokiból" több is van melyiket ajánlanátok?Ezen kivül még elég sok minden érdekelne de egyenlőre megköszönném ha erre is tudna nekem válasz adni vki.
Előre nagyon köszönöm:
liolga

KépKép

KépKép
liolga

Kedves Liolga!
Én felvilágosítást a Bálint Mihályról tudnék adni, és ezenkivül a 3-as csapat egy helyen rendel nekik a címét és telefonszámát, de ezt inkább meg a kérdéseket e-mailben adnám meg.
kneiszeln@freemail.hu
Jó éjt nektek
NIKI
Ui: többi lányxka hová lett?
nixi
Irország

Szia Pesztus!

Én tegnap végeztem egy terhességi gyorstesztet és az eredmény pozitív. Olvastam, mit írtál Dr. Bardócziról és nagyon szimpatikusnak találtam ez alapján. Meg tudnád adni a tel. számát? Előre is köszönöm.
andi75

Sziasztok,
Remélem mindenki jól van, üdvözlet a friss kismamáknak, illetve a készülődőknek is.
Niki,
én kedden is ráérek találkozni, szerintem találkozzunk és próbáljunk majd meg összehozni egy olyan időpontot amikor mindenki ráér. Én kb fél hat körül tudok odaérni.
Andi75
Ha adsz e-mail címet akkor szívesen megadom Bardóczy doktor elérhetőségét.
Zsebi
zsebi2004

Sziasztok!
Ha vki tudna nekem a Bálint bokikról infót adni azt megköszönném.
e-mail cimem: olga.lantos@vipmail.hu
Mindenkinek aki tud segíteni köszönöm!
liolga

KépKép

KépKép
liolga

Sziasztok!
Olga küldtem infot nekled, remélem odaért.
Zsebi.
Hát a párom külföldön van és nem tudom, hogy fel tudok-e jutni Pestre kedden, kissé hasogat a hátom nem esne jól a buszozás, tehát leht hogy a most kedd nekem nem jó, de a következőn biztos megyek Pestre, ha ti taliztok is csütörtökön, akkor is beszélhetnétek valami nagyobb Szent Imrés taliról, akár a hétvégére, párosan páratlasnul, ahogy a többségnek jobb.
Jó hetet holnaptól és egy kis jóidőt, mert már kiülnék egy kis napot összeszedni.
Pussz
nixi
Irország

Nixi!
Rég hallottam Felőled!
bcickany

Szia Nixi!
Nagyon köszönöm, azt hiszem nagyon sokat segitettél.Szinte mindent amit tudni akartam,azt leirtad.
Még egyszer köszi!

KépKép

KépKép
liolga

Sziasztok!
De rég jártam erre.

Pesztus!
Voltam UH-on, 19. héten. Valószínűleg kislány. KépHajdú doktornőhöz kaptam időpontot. Nekem viszont Győrfi Mátyás jobban bejön.
Holnap is megyünk UH-ra, mert kíváncsi vagyok, hogy minden rendben van-e vele. Ugyanis volt egy kis hasi fájdalmam. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy pont az nap du-án jelentkezett, amikor mentem vissza a dokihoz. Vitaminokat szedek rá. Valószínűleg megfáztam, egy picit, és ezért volt. Ezért is akarok visszamenni Uh-ra.
A múltkori képek nem jól sikerültek, így nem tettem fel. Remélem a mostaniban fotógénebb lesz a picúr.
Most már igen csak mocorog, és nagyon jó érzés. KépPont az UH estéjén éreztem először a mozgását. Most már az apukájának is megmutatta, hogy mit tud.

Bálint doktorokról csupa jót hallottam, de én még nem ismerem egyiket sem.

Edit!
Rég hallotttam rólad.

Gyöngyi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok Lányok,

Íródtak levelek a hétvégén szép számban, míg nem voltam itthon.
Úgy olvastam, hogy a "nagy találkozás" időpontja nem dőlt el. Én holnap ea. előtt elvileg találkozom végre a szülésznőmmel. Ha valamiért mégsem akkor meg megyek tornázni, bár nagyon elfáradtam a hétvégén.

Bardóczy doktor elvállalt Kép, úgy érzem nagyon jó kezekbe kerültem-tünk!!!

Üdv, Nolyma
nolyma

Sziasztok!
Ki hallott rég felőlem? Én itt vagyok a neten, csak nem mindig irok, sajnos nincs olyan nagy kedvem az irogatáshozm, ez jó mert régen net függő voltam. De azért irok.
Bcickány, te hol voltál?
Mi már ahéten 31 hetébe léptünk, lehet rózsaszín cuccokat venni, mert most már tuti hogy lányunk lesz, de aha fiú lesz akkor lányosban fog járni....
Jól vagyunk 1,5 kgosak és 40 cmesek vagyunk, hogy ez sok vagy kevés itéljétek meg én nem tudom eldönteni.
Most esztegomban vagyok szülői körökben, nyaralok ők meg élvezik hogy vagyok nekik és kényesztethetnek. Anyukám folyamatosan vásárolni akar a picinek, máér alig tudom leállítani. Holnap megyünlk Pestre megvenni a szükséges apróbb kellékeket.

Olgának szívesen mindent és ha van valami kerssél csak.

Hoivá lett Timi és Zsebi? Mi van a talákával?
Várjatok meg mindket is, nekünk a 18-a kedd a jobb, mert akkor megyek Pestre.
De tényleg csinálhatnánk valami Sz. Imrés bulit amíg egyben vagyunk.
Mármint az előrébb halattabbak is.

Akkor várom válaszaitokat, és mindenki irhatna arról hogy mekkorák, hogy állnak hízással ,vásárlással, és a kicsik neme, nevei, stb.
Legyen egy olyan kis beszámolós irások, hogy mindenki így egy levélen kersztül lássa a többi kismamát.
Mit szóltok hozzá?
El lehet menni a munkahelyre, párra, évre, stb.
Pussz
nixi
Irország

Sziasztok,
Nekem a 18-a is jó, próbáljuk azt megcélozni. Mi szerdán töltjük be a 30. hetet. Csütörtökön megyünk Uh-ra akkor tudjuk meg, hogy mekkorák is vagyunk pontosan. Mi még csak két dolgot vettük meg a hétvégén, babakocsit és az ágyat, de meg kell mondanom, hogy az autóvásárlás nem okozott akkora porblémát mit ezeknek a kiválasztása..... A hízással én borzalmasan állok, a terhesség előtt kifejezetten vékony voltam, de ez most már csak emlék, eléggé szenvedek pedig nem eszem sokat, édességet csak turó rudi formájában. Igazából mozogni nem mozgok - egyáltalán nem kívánom és nem esik jól - a terhesség előtt pedig rendszeresen sportoltam, valószínűleg ez az oka a rohamos kiló gyarapodásnak.

Zsebi
zsebi2004

Nolyma,
Örülök, hogy ilyen gyorsan megoldódott a doki kérdés, ezek szerint nem csak én éreztem, hogy jó válaszás volt Bardóczy. Jól telt a hosszú hétvége? Holnap megpróbállak megkereseni, remélhetőleg nem lesz nagy tömeg.
Timi,
tényleg hol vagy? Nagyon rendes volt Tőled, hogy segítettél Nolymának. Jösz holnap?
Zsebi
zsebi2004

Kedves Lívia,
és a többiek, aki dokiválasztás előtt álltok!
Balogh dokit csak ajánlani tudom. Tavaly nyáron szültem nála a kislányomat és nagyon jó élmény volt vele szülni. Türelmes, figyelmes és jó a humora! A kórházban töltött 4 nap alatt minden nap bejött hozzám és nem csak rólam, de a babáról is érdeklődött mindig. Azóta már két barátnőm is szült nála (az egyik épp tegnap), és mindketten teljesen odaáig voltak érte! Ha van kérdésetek vele kapcsolatban szívesen válaszolok!
Üdv: Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Ugye,jól tudom,hogy most csütörtökön lesz a kismamaklub? Az a gyanüm a fentiek alapján,hogy sietnem kell a szülésznö-választással,ha nem akarok lemaradni. Kép
Meg tudnátok írni,pontosan merre találom az A épületet?
Egyébként olvaslak Benneteket rendszeresen, csak írni olyan nehéz,vagyis így éjnek-évadján leülni a gép elé egy 22 hetes pocakkal egy 2,5 éves örökmozgó kissráccal töltött nap után..
Előre is köszi az infókat és igyekszem beszállni a beszélgetésekbe.

Rita (Inimma)
inimma

Szia Rita,
jól tudod, most lesz a kismamaklub. Ha minden igaz akkor a Tétényi úton (7-es buszmegálló) a mentő bejáraton bemész és rögtön jobb kéznél van az A épület. Egyébként a kórház főbejáratánál van egy tábla amelyen rajta vannak az épületek.
Zsebi
zsebi2004

Én se voltam még a kismamaklubban. Érdemes elmenni ? Mi lesz a téma? Most csütörtökön lesz 5-től , ugye?

Anikó
szanyko

Szia Anikó!

Érdemes elmenni a kismamaklubba, hogy megismerkedj a szülésznőkkel. Én már voltam, és hallottam is hasznos tanácsokat.
Ma szintén lesz egy előadás a szülésznőkkel, 6-től az F épületben. Én ma megyek, mert remélem mással is megismerkedhetek, és így könnyebben választok majd szülésznőt.

Szülészőt legkésőbb 36. hétig kell választani.
Rita! Mikorra vagy kiírva? Ha szept. elejére, akkor igen csak érdemes lefixálni, mert lehet, hogy szabin lesz a kiszemelt szülésznő. Én szept. 26-ra vagyok, és így remélem lesz választási lehetőségem még.

Gyöngyi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok,

itt vagyok!!!Kép

Én is örültem, hogy sikerült segitenem Nolymának!

Ma mindenképp megyek tornára és maradok az előadáson is.
Mi már hétfőn beléptünk a 30.hétbe.A múlt hét hétfői UH szerint a kislányom 1.6 kg volt, 40 cm körül. Nekem ez egy kicsit soknak tünt, de megnyugtatott a dokim, hogy olyan magas nönek mint én (180 cm) az természetes,hogy nagy babája legyen. Én azért nem szivesen szülnék 4 kg babát ha lehetne....KépA terhességem előtt én is vékony voltam, talán egy kicsit tulzottan is, azota 15 kg hiztam, pedig én sem eszek reggeltől estig...

Mi már megvettük a babkocsit és a gyerekágyat. Nekünk a terepviszonyok miatt nagykerekűt kellett választani, mert az utcánk egyenlőre még nincs aszfaltozva. A másik ok amiért még ezt a fajta kocsit válaszottuk az a hobbink volt: Motoros Sárkányrepülünk, igy elég sokat járunk reptérre és olyan mezőre ahol fel tudunk szállni( 2 személyes a gép,igy néhány héttel ezelőtt én is repültem és velem együtt a baby is)....szóval kellett egy "telepjáró" babakocsi. Ha valaki nem vett volna még gyerekkocsit ajánlani tudom a Bergon Nagykereskedést a XV.ker.ben,pontos cim a Kismama ujságban van vagy én is meg tudom adni.Többféle funkciójú, szinű stb. babakocsikat árulnak egész jó árakon.

Zsebi,

ha jössz tornázni találkozhatnánk: én világoskék ingben leszek és fekete nadrágban, magas (180 cm) rövid fekete hajú nőci vagyok....

Niki, Nolyma,

ha Ti is jöttök mindenképp beszéljünk!!!!!

A jövö heti,18-i találkában én is benne vagyok, nekem bármikor jó, szabin leszek. A tornát nem szeretném kihagyni,igy ne abban az időpontban találkozzunk. A hétvégi buliban is benne vagyok, örülnék a Szent Imrés kismamák "bulijának", fagyi,süti,tea,üditő.....persze mindenkinek amit lehetKépKépNekem a fagyi jön be legjobban, egyszerűen megbolondulok érte (is)....

Szóval aki jön ma du, irja meg hogy találkozzunk!

Puszi: Timi
_siva

Timi,

Tornára nem megyek de az előadásra igen, úgyhogy a torna végén megkereslek!!!

Zsebi
zsebi2004

Zsebi,

okszi, már nagyon kiváncsi vagyok Rád!!!!

Timi
_siva

Sziasztok,

Még nem tudom tudok-e menni tornára. De előadásra mindenképpen. Remélem ma akkor összefutunk többen is.
Timinek nem tudok elég hálás lenni Bardóczy dokiért! esetleg: SOK FAGYI!!?? Kép

Timi, már jó előre jártok a bébi holmi beszerzésben.
Mi még csak most fogunk neki állni, bár a babaágyat már tudom, hogy milyet szeretnék, babakocsit meg minden képpen nagykerekűt mert az a legstrapabíróbb. A XV. kerben ami van én is néztem de még nem jutottam el az üzletig.

Csatlakozom a "fagylaltos csapathoz" Kép

A hétvégi kirándulás jó volt csak nagyon fárasztó.
Főleg a haza utat tűrte rosszul a "pocakom"
St.Pöltentől hazáig rugdosott, és még éjjel sem maradt nyugton. Ilyen hosszú útra már fogok vállalkozni, főleg hogy én vessek.

Este talákozunk. Nolyma
nolyma

Moszi, úgy néz ki, hogy tudok ma előadásra menni, szívesen megismernélek személyesen is, ha neked is van kedved hozzá. Ha nincs, az sem baj.

Lehet, hogy a többi csajszit is megkeresem, ha befogadnak, bár én még frissebb kismami vagyok. Kép

Macsek
18+1

Kép

Kép
macsek11

Macsek!
Én is szívesen találkoznák élőben.

kb. 160 magas, barna vállig érű hajú vagyok, sötét barna felső, világos barna gatyó lesz rajtam.

Lassan indulok...
Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok!
Ma hivtam fel Bálint Mihály doktor rendelőjét és nagyon kedves volt a hölgy akivel beszéltem.Őszintén nem erre számítottam,de kellemesen csalódtam.A lényeg hogy vállal a doki,úgyhogy ez a kérdás megoldva.

NIXI mégegyszer köszi a segítséget!!
Képzeld egy egész hónappal előbb be kell jelentkezni,de nem baj a lényeg az hogy megvan.Én kb.6 hetes vagyok,szeretném ha fiú lenne mert lány már van,kéne neki egy öcsike.Ha fiú lesz akkor Marci lesz! Szerintem nagyon aranyos név és csak úgy jött, magától nem néztük a naptárat meg ilyesmi.
Na jól van megyek vár a család!

Jók legyetek!Sziasztok!

KépKép

KépKép
liolga

Gyöngyi!
Remélem minden rendben volt a mai ultrahanggal is. Én kicsit csalódott voltam a 4D ultrahang után, mert meg sem akart moccanni a baba, hiába döngettük a hasamat igaz, hogy már a 39. hétben voltam akkor.
Nekem már úgy hiányzik, hogy nem mozog odabent senki,még akkor is ha már a kezemben foghatom a kisbabámat. Ezt az időszakot nagyon ki kell élvezni, nekem is sokan mondták ezt, de igazán csak most érzem át. Már alig várom, hogy a következő babával legyek terhes, bár ez kissé telhetetlenül hangzik.

Andi75!
Van e-mail címed? Légyszi írd meg és akkor megadom a telefonszámot (az e-mail címemre is küldheted, megadtam az előző üzenetemben). Gratulálok a pozitív eredményhez, én a fellegekben éreztem magam, mikor megláttam a második csíkot!
Üdv: Pesztus
pesztus

Sziasztok!
Zsebi,Anikó!

Köszi az infókat! Sajnos mégsem tudok elmenni a kismamaklubba most csütörtökön,mert a férjemnek vizsgái lesznek Szegeden és nincs kire hagynom a kisfiam. Elvinni magammal nem szeretném,valószínüleg unná a dolgot és szaladgálhatnék utána.
Szept.15-re vagyok kiírva Öcsibabával, úgyhogy tényleg sürgös lenne a szülésznö-választás.
Hol és hogyan lehetne találkozni máskor a szülésznökkel,amikor beszélgetni lehet velük? Nem vagyok elkésve,ha csak a júniusi klubba megyek?

Rita (Inimma kódnév alatt)
inimma

Macsek!
Voltál tegnap? Szerintem sok pluszt nem mondtak a kismamaklubhoz képest, de érdemes volt elmennem.

Pesztus!
Nem nem volt gondom az UH-gal. Az eddigieket is 4D-ben csinálta a doki, mert magánpraxis és fizetős, és gondolom ezért is.
Szerintem is csodálatos, hogy rúgdos ott bent valaki. Furcsa, de csodálatos. Az UH után sokáig nem éreztem, gondolom, kipihente a fáradalmakat. De este az előadáson és lefekvés előtt beerősített. Az előadáson biztos vigyorogtam jókat, mert tetszett, hogy ő rúgdos, biztos élvezte az előadást ő is. Kép

Gyöngyi

KépKép
Kép
moszmota

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?