Sziasztok,
itt vagyok!!!
Én is örültem, hogy sikerült segitenem Nolymának!
Ma mindenképp megyek tornára és maradok az előadáson is.
Mi már hétfőn beléptünk a 30.hétbe.A múlt hét hétfői UH szerint a kislányom 1.6 kg volt, 40 cm körül. Nekem ez egy kicsit soknak tünt, de megnyugtatott a dokim, hogy olyan magas nönek mint én (180 cm) az természetes,hogy nagy babája legyen. Én azért nem szivesen szülnék 4 kg babát ha lehetne....
A terhességem előtt én is vékony voltam, talán egy kicsit tulzottan is, azota 15 kg hiztam, pedig én sem eszek reggeltől estig...
Mi már megvettük a babkocsit és a gyerekágyat. Nekünk a terepviszonyok miatt nagykerekűt kellett választani, mert az utcánk egyenlőre még nincs aszfaltozva. A másik ok amiért még ezt a fajta kocsit válaszottuk az a hobbink volt: Motoros Sárkányrepülünk, igy elég sokat járunk reptérre és olyan mezőre ahol fel tudunk szállni( 2 személyes a gép,igy néhány héttel ezelőtt én is repültem és velem együtt a baby is)....szóval kellett egy "telepjáró" babakocsi. Ha valaki nem vett volna még gyerekkocsit ajánlani tudom a Bergon Nagykereskedést a XV.ker.ben,pontos cim a Kismama ujságban van vagy én is meg tudom adni.Többféle funkciójú, szinű stb. babakocsikat árulnak egész jó árakon.
Zsebi,
ha jössz tornázni találkozhatnánk: én világoskék ingben leszek és fekete nadrágban, magas (180 cm) rövid fekete hajú nőci vagyok....
Niki, Nolyma,
ha Ti is jöttök mindenképp beszéljünk!!!!!
A jövö heti,18-i találkában én is benne vagyok, nekem bármikor jó, szabin leszek. A tornát nem szeretném kihagyni,igy ne abban az időpontban találkozzunk. A hétvégi buliban is benne vagyok, örülnék a Szent Imrés kismamák "bulijának", fagyi,süti,tea,üditő.....persze mindenkinek amit lehet
Nekem a fagyi jön be legjobban, egyszerűen megbolondulok érte (is)....
Szóval aki jön ma du, irja meg hogy találkozzunk!
Puszi: Timi