Éj leple: látom többünk agytekervényei forognak.
Itt van sóginőm a kislányával. Hát jót tett a kiscsaj szemének a műtét, már nem fut annyira. Epermisu sajna már a múlté, mindenkinek egy adag jutott, a többség legnagyobb bánatára. De elhatároztam, hogy mikor a helyi termelők epre megjelenik, abból fagyasztok, s epermisu lesz az após jövő februári tortája a 60-ik szülinapjára, eper a kedvence, én meg az idén lestipitopiztam a tortakészítés jogát. Csak amekkora a család, oda a kiló mascarponeval kell indítani. No, de apósért megteszem, meg különben is, szép kereket fog tölteni.
Sosi: őszíntén megmondom nem igazán vannak részletesebb infóim más szülészetekről. Talán a Szászrágen (Mv-től 34 km, de nem Mo. fele) elég normális, legalábbis most 3 éve azt mondták.
Kolozsvárról a januári infóm max annyi, hogy tök hideg volt, az elektromos fűtőtestet a kismamik vitték be maguknak, hogy ne fagyjanak karikára. Bár azt sem tudom melyik útvonalon jönnétek-mennétek Szovátára-ról.
Ha minden szál hasad, s Kolozsváron érne utol a nagy pillanat, esetleg egy jó szót szólhatna az urológus unokatesóm az ottani dokiknak. Mást tényleg nem tudok mondani.
Ja, jövő 7végére apa fel akart rángatni Kolozsvárra, hogy a haverokkal ünnepelni meg a májusban született ex osztálytársak szülinapi buliját. Fél szóból leráztam. Megkérdeztem, hogy ha Mv. magasságában akar kibújni a fia, mi lenne? Meri vállalni a kockázatot? Hát nem meri. Én sem. Így erről az idén lemaradunk.
Ma éccakai poén: ugye az említett haveri körben tegnap már a 3-ik apuka tisztelte meg egy kiskocsmában a férfiúi gárdát csemetéje megszületése alkalmából. Erre az éccaka a fiúk már eldöntötték, hogy a drága párom június 5-én kell tartsa a hasonló fesztivált. Kár, hogy nem voltam ott, megkérdeztem volna, hogy talán beleszólási jogot nekem meg pocilakó kisfiamnak is kéne osztani. Ja, s amilyen konok nőszemély vok, a reakcióm apa fele az volt, hogy na akkor csakazértsem szülök júni 5 előtt. Hisz még a kiírás is későbbre szól (bár megjegyzem, jobb szeretnék bika fiúcskát
)
Preta: én is külföld, szal ha gondolod, engem is bombázhatsz, szívesen lennék a postás közted meg a topik között akció esetén (hú, jut eszembe, én még nem is beszéltem meg azzal akivel akartam, hogy tudósítgassunk......lehet jobb, ha szépen ketten összeállunk kölcsönös tudósításra?)
Számom azért priviben átküldöm, aztán döntsd el.
Na mék, elsőszülött szülibuliba hivatalos, ami 1,5 óra múlva kezdődik, előtte még valami ajándékot is kéne venni.
Amíg még jövök, azért sokan ne szüljetek meg