sziasztok,
basszus mi van itt, most mindenki beteg
Monic: sajnálom nagyon Dancit, jobbulát nektek mindannyiotoknak!!
Némókának is jobbulást!! remélem apa ügyes lesz Rékával!
Dituli: pötyik tünjenek el!!
Linácska: te fogytál?? olyan vékonynak látom az arcod! Lili nagyon édi!
Boni: jobbulást Zsiginek is! nekem is ajánlotta a védőnő azt a cuccot, amit most használtál. remélem azért be fog jönni nektek! kipróbáltam, h kivettem a tölcsérből a gumitörcsért, de nekem az nem volt jó. szerintem nekem kicsi a cicibimbóm és udvar, ezért nekem nem sziv úgy gumi nélkül. de azt hiszem most már rájöttem, h nekem hogy jön be ez a mellszivó. de ezzel most jobban szenvedek, mint a régivel . a régivel tök könnyű volt, odaraktam a lukba a bimbót , azt fejés. most meg lelógatom cicit, és utána még begyűrögetem a lukba és utána fejés, de sokszor még utána kell igazgatni. nem egyszerű
Zsuzska: küld a liter tejcsit!! bár adjunk Dancinak is kicsikét!!
Viki: azért aggódom a tápi miatt, mert nem mindig fogadja el. attól függ, h mennyire éhes, és h milyen kedve van éppen.
már beletörődtem!!
már megbarátkoztam a tápival. már adtam is jópárszor pótlást, de többnyire kevernem kell hozzá tejcsit, h jobban elfogadja. volt már 2szer kb 2 hete h este kellett 12o-t is adni neki és akkor megette. de pl tegnap este nem volt hajlandó megenni magában a tápit, pedig éhes volt. ma sem kellett neki napközben. szerencsére most este már félálomban volt és szerintem még éhes lehetett, mert felfektettem a szopipárnára, mintha szoptatnám, és úgy adtam neki a cumit és megette a tápit! hip-hip hurrá!
de az is idegesit, h a szüleim adják a jobbnál jobb tanácsokat és nem elég, h ideges vagyok , még ők is idegesitenek. persze aggódnak Nándusért, kedvenc uncsiukért (egyetlen!
), tehát jót akarnak, de sajna az ellenkezője van. minden este oda kell csörögnöm és be kell számolnom,h mi van velünk, ha kimarad egy este, másnap úgy veszik fel a tel-t, h mi van , tegnap nem hivtál. meséltem a tegnapi alma esetet is nekik, erre ma apukám mondja, h egy 3 hós babának azt tanácsolták, h adjanak neki zuzapöri szaftot
az ilyenektől kész vagyok! aztán jön anyu, h vegyünk anyatejet, mert mondtam,h most a tápit sem akarta inni. de ha az én fagyasztott tejemet nem itta , és nem issza a tápit, nem biztos, h más anyatejét megissza. de úgy vagyok most vele, ha éhes, akkor tuti meg fogja inni a tápit. egyébként rengeteg energiája van! kérdeztem is tőle, h mi van abban a kevés tejcsiben, pedig nem is iszom kávét. 18,3okor kapott cicit, mert nagoyn éhes volt, nem húzta volna ki fürdés végéig, 19kor már majd bealudt, de hazajött a párom, erre kipattant a szeme és nem lehetett lelőni. leraktuk a játszószőnyegre és visitozott. kész voltam! ha nem enne eleget a gyerek, akkor nem lenne ilyenekre energiája! szóval úgy vagyok vele, h nem annyit eszik mint a nagykönyvben meg van irva, talán nem is nő most úgy, de még nem éhezik. akkor amikor meg kevés neki, akkor vhogy pótolom . szóval igyekszünk.
mindenkinek jobbulást!! remélem mindenki rendbejön mihamarabb!!