Új privát üzeneted érkezett!

kimértem 5o grt, hát nem jött be nagyon. erre kifejtem kis tejcsit, abba raktam, igy lecsúszott 25 gr, miközben verseltem , énekeltem és fotóztam a fintorokat. ezután jött egy kis alvás, majd jött a köv etetés 12,3Okor, bosszankodtam h megint nincs elég tejcsi, csak 12o volt, igazgattam Nándust a bal cickóra, amikor sugárban kijött a tejcsi és az alma is, minden. szegénykém :oops: szerencsére nem sir, nem nyűgösködött, sőt. a játszószónyegen jól eldumálgatott, mikor hivtam a védőnőt. vődőnő szerint túl sok volt ez egyszerre, pénteken 1 kanál alma levét, szo 2-t, vas 3-t adjak neki és ha nem hány, akkor jöhet a rost is, ha hány, akkor 1 hónapot várni kell. persze tejcsi egész nap alig volt, táp se kellett neki igazán. tök kiivagyok, mert mert még ,,csak,, 684o gr volt a minap Nándus, és nem hizik heti 1o-15 dkg-t. párom szerint én parázom túl, mert jó súlyban van Nándus. és ez a tejcsi hiány, már tök kivagyok! hiába próbálok nyugodt lenni.

Boni: köszi, már azt is próbáltam , de nekem akkor nem volt jobb. de most rájöttem, h ha begyömöszkölöm a tölcsérbe a cicit, akkor jobb. de ha nincs mit kifejni, akkor tök mindegy! :cry: :cry: de nem adom fel, akkor sem!!! :twisted: :twisted:

párom nem kapott citromos gossert (nagyon fincsi volt fertődön, olyan jól esett vacsi után , és csak 2%os), de hozott vmi cseh remeket, majd iszom egy pohárral, lelazulok és tejcsit termelek 1oooo-el.

pusza mindenkinek.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok !

Moncsi újból átéltem amikor Csiga volt bronchitises... jaj :cry: most is betegek vagyunk összeszedtünk valami vírust..

az anyatej véd, de a kemény vírusokkal szemben nem tehet csodát.. meg ha hajlamos rá a gyerek hogy "betegesebb" ...segít a gyógyulásban

nálunk is örökletes ez a bronchitisre való hajlam.. apukám még kórházban is volt egy hónapig.. de úgy látszik fiúkra száll, mert mi nem örököltük, Csiga meg már 2szer küzdött vele..

:cry:

Czinke litartás! büszke vagyok rád!

ne foglalkozz vele hogy nem gyarapszik Zsiga is néha stagnált.. nyugi, ahány gyerek, annyi féle... :lol:

a 6 hós kontrollon 7200g körül voltunk...

:lol: most is 8760v90 :lol: szúúúúúúúúszááááááááááááá

Zsiga nem bírta az almát mert pocifájós volt, így én a sütőtökkel kezdtem..majd a burgonya, s.répa és csak később jött az alma banán... próbáld ki a sütőtöklét :lol: hátha...

tegnap este védőnő tanácsára adtam Sinlacot Csigának majd fürcsi után cici és sugárban hányta ki.. sok volt neki!

:cry:

a láza hűtőfürdővel, és kúppal sem megy 38,2 alá... dolgozik szervezete a vírus ellen... cajnálom most először lázas! :roll:

na megyek ápolgatom..puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Sajnálom hogy szinte az összes babának van valami kehéje!
Mielőbbi gyógyulást, javulást kívánok a kis betegeknek!

Én tiszta pötty vagyok, remélem du. védőnő tud róla vmit mondani! :roll:

dita75

Sziasztok!

Beteg babóknak jobbulást! Olyan rossz olvasni! Lackó is 1szer volt még lázas + orrfolyós, de nagyon kétségbeestünk.

Évi!
Dorkusz nem cicózik a hozzátápival!

Csibikém!
Tényleg szuszá! Ha kell a táp, akkor kell. Inkább igya a szépség, minthogy te idegileg rámész.

Boninak igaza van, nem minden babó szereti az almát. A sütőtöki nálunk nagy kedvenc mai napig.

Mi jól vagyunk, csak Lalócika nagyon lefoglal. Tegnap és ma babakaja gyártásban vagyok, mert a kis beles már kiette a hűtőt.
20150601134430

Szolgálati közlemény:

Most beszéltem Nemoval.
Szegényem megint kórházban van! :cry:
Nagyon rosszul van, olyan gyenge volt a hangja alig hallottam.
Bélgyulladás vagy mi van neki, tegnap óta semmit nem evett, mert minden kijött belőle és már epét hány. Nagy fájdalmai vannak, szóval bent tartották a kórházban. Rékával apukája marad otthon amig jobban nem lesz és ki nem engedik a kórházból.

dita75

Sziasztok,

Nemone,

jobbullást kívánok, nagyon sajnálom a bélgyulladást!!!!!!! :cry:
Egyszer nekem is volt, én nem kerültem kórházba, de elviselhetetlen fájdalmaim voltak a láz és a hányás mellett...

Boni mami,

Danika is bronchitises (nem tudom hogy kell írni). Sajnos ez van, el kell fogadni. Éjjel 1 óta újra köhög, de ez már csak erőltetett köhögés, viszont veszélyes mert nagyon elfárasztja szegényt. Úgyhogy megint dokinál voltunk, és inhaláltatni kell mostmár géppel is, nem elegek a puffos fújókák.
Nagyon aranyos a dokinéni, most délután is fel kellett hívni, hogy hogy vagyunk, reggel megint megyünk vizsgálatra.
Persze mostmár a párom is beteg, ő is köhög, fújja az orrát, úgyhogy Danikával költözünk vissza a gyerekszobába.
Egy kicsit nekem is fáj a torkom, éjjel maszkban aludtunk mindketten a párommal, nehogy lefertőzzük Danikát :oops:
Ráadásul éjszaka alig alszok, most a 2 éjszaka alatt aludtam összesen 7 órát, de érdekes módon nem vagyok fáradt, az anyaság ad erőt nekem. Szerintem majd ha Danika meggyógyul akkor érzem majd én is a fáradtságot. :roll: De az még kb 1 hét, a doki azt mondta.

Czinki,

örülök, hogy jól sikerült a hétvége.
Tejen ne aggódj, amikor én is aggódok nekem is jóval kevesebb van. És amikormeg arra jutok, hogy elegem van, tápszeren is nőtt már fel egészséges gyerek, akkor meg annyi tejem lesz, hogy az esti etetésen kívül nem is kell tápit használnom.
Most is fagyasztok, mert Danika még keveset eszik a betegség miatt de én fejek ha van időm, mert nem akarom, hogy nagyon lecsökkenjen a tejtermelés a mellemben.

Dita,

mitől lehetsz pöttyös? Lehet, hogy neked is az utró okozza ahogy Némókának is? Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb elhagyjanak a pöttyök.

Viki mami,

jó babakaja gyártást a kis Lackó Fickónak :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Ma volt az ovis anyák napja, teszek képeket. Remélem a többi anyuka nem haragszik meg...
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, nagyon cukik vagytok, Lili teljesen Te vagy :lol:

Czinki, már megint félve olvastalak szegény Nándus jaj és szegény Te mennyit kinlódtok a tejcivel stb. Hát igen Olcsi szerencsés és még dúskál a tejcsiben, most is ott van a hűtőben 1 liter a mai plusz termés, de meg is látszik rajta. 7300 gramm és csak két és fél hónapos. Akkora feje van meg tokája hogy alig birja tartani a lábai meg baromi hurkásak, még az a jó hogy majdnem 70 cm.
Dehát mi is baromi nagyok vagyunk a férjemmel ugyhogy nem csodálkozom.

MONCSI, már rettegve olvaslak mi lehet Dancival, ma is annyit emlegettek anyumnak hogy mi történt veletek és rem h jobban vagytok, jaj annyira nehéz lehet hogyha egy ilyen pici gyermek beteg, annyira veled érzek. Nekünk ma jött doktornénink csak megnézte Olcsit mondtam neki hogy Olcsi éjszaka szépen alszik 9 órát aztán amikor felkel tele van a nózija akkor kiszivjuk cseppentek homeopátiás sprayt aztán még de van egy kis trutyi aztán egésznap és este tünetmentes. Azt mondta hogy cseppentsek minden reggel és de amikor tele van a nózi egy kis frissen fejt anyatejet, rendbefogja hozni. Igy is tettem. Tényleg jobb lett.

Viki, voltunk hétfőn kontrolon már nem kell Olcsinak a terpesztő betét, kinőttünk már jó a csipő hála Istennek.

Nemone, nem találok szavakat, már megint kórház. Jaj Istenem, gyógyulj meg mihamarabb.

Ditus, nincs tippem a pöttyökre!Sajna!

Kép
pgsuska

sziasztok,

basszus mi van itt, most mindenki beteg :cry:

Monic: sajnálom nagyon Dancit, jobbulát nektek mindannyiotoknak!!

Némókának is jobbulást!! remélem apa ügyes lesz Rékával!

Dituli: pötyik tünjenek el!!

Linácska: te fogytál?? olyan vékonynak látom az arcod! Lili nagyon édi!

Boni: jobbulást Zsiginek is! nekem is ajánlotta a védőnő azt a cuccot, amit most használtál. remélem azért be fog jönni nektek! kipróbáltam, h kivettem a tölcsérből a gumitörcsért, de nekem az nem volt jó. szerintem nekem kicsi a cicibimbóm és udvar, ezért nekem nem sziv úgy gumi nélkül. de azt hiszem most már rájöttem, h nekem hogy jön be ez a mellszivó. de ezzel most jobban szenvedek, mint a régivel . a régivel tök könnyű volt, odaraktam a lukba a bimbót , azt fejés. most meg lelógatom cicit, és utána még begyűrögetem a lukba és utána fejés, de sokszor még utána kell igazgatni. nem egyszerű :roll:

Zsuzska: küld a liter tejcsit!! bár adjunk Dancinak is kicsikét!! :wink:

Viki: azért aggódom a tápi miatt, mert nem mindig fogadja el. attól függ, h mennyire éhes, és h milyen kedve van éppen. :roll: már beletörődtem!!

már megbarátkoztam a tápival. már adtam is jópárszor pótlást, de többnyire kevernem kell hozzá tejcsit, h jobban elfogadja. volt már 2szer kb 2 hete h este kellett 12o-t is adni neki és akkor megette. de pl tegnap este nem volt hajlandó megenni magában a tápit, pedig éhes volt. ma sem kellett neki napközben. szerencsére most este már félálomban volt és szerintem még éhes lehetett, mert felfektettem a szopipárnára, mintha szoptatnám, és úgy adtam neki a cumit és megette a tápit! hip-hip hurrá!
de az is idegesit, h a szüleim adják a jobbnál jobb tanácsokat és nem elég, h ideges vagyok , még ők is idegesitenek. persze aggódnak Nándusért, kedvenc uncsiukért (egyetlen! :lol: ), tehát jót akarnak, de sajna az ellenkezője van. minden este oda kell csörögnöm és be kell számolnom,h mi van velünk, ha kimarad egy este, másnap úgy veszik fel a tel-t, h mi van , tegnap nem hivtál. meséltem a tegnapi alma esetet is nekik, erre ma apukám mondja, h egy 3 hós babának azt tanácsolták, h adjanak neki zuzapöri szaftot :shock: az ilyenektől kész vagyok! aztán jön anyu, h vegyünk anyatejet, mert mondtam,h most a tápit sem akarta inni. de ha az én fagyasztott tejemet nem itta , és nem issza a tápit, nem biztos, h más anyatejét megissza. de úgy vagyok most vele, ha éhes, akkor tuti meg fogja inni a tápit. egyébként rengeteg energiája van! kérdeztem is tőle, h mi van abban a kevés tejcsiben, pedig nem is iszom kávét. 18,3okor kapott cicit, mert nagoyn éhes volt, nem húzta volna ki fürdés végéig, 19kor már majd bealudt, de hazajött a párom, erre kipattant a szeme és nem lehetett lelőni. leraktuk a játszószőnyegre és visitozott. kész voltam! ha nem enne eleget a gyerek, akkor nem lenne ilyenekre energiája! szóval úgy vagyok vele, h nem annyit eszik mint a nagykönyvben meg van irva, talán nem is nő most úgy, de még nem éhezik. akkor amikor meg kevés neki, akkor vhogy pótolom . szóval igyekszünk.

mindenkinek jobbulást!! remélem mindenki rendbejön mihamarabb!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

teszek fel néhány képet fertődi kiruccanásról, de azért teszek fel még 2 képet Nándus születéskori képeiből, h lássátok a változást! olyan nagyfiú már!! ja és a minap kezembe került egy nagypocakos fotóm , hát elbőgtem magam rajta! tök fura volt megint látni magam pocakosan, de olyan jó emlékek törtek fel!! :lol: Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

és még 1 :oops:
Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Jó reggelt!

Ditus ha beszélsz Némóval mond meg neki,hogy puszilom és jobbulást! rettenetesen sajnálom, barátnőm anyukájának most volt bélgyulladással életmentő műtétje :cry:

pöttyeidről várom beszámolót!

Lina ja de szépek vagytok..Lili tényleg nagyon hasonlít rád!Apával még nem sikerült beszélnem tali ügyben...

Vikimegtelt a fagyasztó?

Czinke végre olyan a hozzáállásod, amilyent kívántunk :lol: anyukádék megjegyzéseit egyik oldalt be....
gyönyörűek vagytok a képeken! és Nándus még mindig te vagy! :lol:

Sinlac pépet mindkétszer kihányta..mondjuk nem csodálom, szerintem olyan íze van, mint amikor a rántáshoz összekeverem az olajat a liszttel és becukroznám... :roll: Évi és neked ez volt a kedvenced ? :mrgreen:

Moncsi hogy vagytok? apának is jobbulást! amikor Csiga beteg volt, minden nap dr.néninél voltunk! hogy van Danika?

Tegnap nem volt lázunk, de reggelre hajnalra megint volt... de 38,5 alatt nem csillapítom... most 38,2 gyilkolja csak a vírusokat!

Suska pussz

Ancsi örülök,hogy Lóci még bennt! ügyi vagy! súly miatt meg ne parázz majd idekinnt az édes anyatejen megerősödik... :lol:
Vendég

Halihóóóóóóóóóóóóóó

CZINKUS
Én csak ámulok bámulok! Nándus gyönyörű volt kicsinek, de most! Nagyon szép kisfiad van, és azon vagyok a legjoban kiakadva hogy világos (fehér?) ruhában vagy és olyan jó alakod van! Irigy-mirigy! :lol: Nagyon szép család vagytok.
Jó az utazóágy is látszik a háttérben! Jó nézni titeket! Alig várom hogy Bogyi már kint legyen, hol van az még! :lol:

MONIC
Sajnálom hogy még egy hétig tart a rémálom.
Suskához hasonlóan én is sokat gondoltam rátok, láttam nem is jöttél napközben, sejtettem hogy a betegség maximálisan leköt.

Most hogy mondod tényleg pöttyös volt Nemo!
De ő nem progeszteron injekciót kapott? Végülis mindkettő progi.
Na majd hétfőn megkérdem a dokit, fel kell írnom a kérdéseimet, mert ez már vagy a 4. és amilyen lukas az agyam elfelejtem vmelyiket!

SUSKA
Tegnapelőtt mondtam barátnőmnek, hogy 74-es méretű egy 8 hónapos gyerek, mert Boni épp a minap írta hogy Zsigi kb. ekkora ruhákat hord. Erre mondja a barátnőm hogy az lehetetlen, mert szerinte kb. csak egy éves korukra érik el azt a méretet. Mit szólna ha megmutatnám a hsz-edet neki??? :lol:

Szép nagy baba Olivér, remélem nem aggódsz miatta, ti is óriások vagytok, nem lehet kis picurka mint Nemo Rékája!

LINACSKA
Szépek vagytok! Én is arra gondoltam Lili nagyon rád hasonlít, mint két tojás.

6 kor ettem egy szalámis zsömlét egy epres joghurttal, teával, most lassan készülődöm hogy 8ra felérjek a laborba! Kivi vagyok, hogy mi lesz a vv-n!

Jók legyetek!

dita75

BONI
Van egy ismink Zsiga Jánosnak hívják mi is Csigának becézzük, tök jó az új csigás vonalzó. Sajnálom Zsigit hogy ilyen magas láza van, gyógypuszit küldök neki! **************

dita75

Ditus nyugodtan mutasd meg :lol: bár az korunkbeli fórumon is sokan ekkora rucit hordanak :roll: Csiga magas és vékonyka de hurka akad rajta :lol: és mit szólsz a minden oldalról bebiztosított tesós vonihoz :?: :oops: :lol:

várunk eredménnyel :lol:
Vendég

Szerintem csak azért mondjátok, hogy Lili rám hasonlít, mert még nem láttátok az apukáját :lol: Egy-két vonása talán, de azért eléggé Kurenkov. Tulajdonságaiban (sajnos) nagyon. Főleg, hogy ő is olyan sértődős, mint az apja, meg a nagyanyja, de legaláb nem hisztizik, csak sértődik.

Czinki,
nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem adnám más anya tejét a gyerekemnek, akkor már inkább tápszer. Én a kórházban is azt ikszeltem be, hogy ha kell pótlás, akkor az legyen. Láttam, hogy ott egy-két anyuka ment le cigizni..., ki tudja, milyen tejet kapna szegény gyerek. Tápszerből nem próbáltatok ki többfélét? Hátha valamelyikre rákap Nándus, ha kell.
Amúgy fogytam, igen. Összességében olyan 18 kilót. Most 3-4 már visszajött.

Zsuzska,
hát nem semmi méretei vannak a fiadnak... Én pont tegnap néztem az ajtófélfát, egy évesen Lili 72 cm volt. Pedig apa magas, én mondjuk nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Ditus!

Ha beszélsz Némókával mond meg neki, h gyógyuljon meg gyorsan.

Remélem az apusuk könnyen elbír majd Rékával.

Moncsi!
Gyógyljatok ti is!! Torokra a tantum verde jó.

Linácska!

Nagyon szépek vagytok a képeken!

Zsuzska!
Örülök, h már nem kell a terpeszpelus. Szép paraméterei vannak Olcsinak! Nagyra nőjön!

Czinki!
Igazán nem szép a szüleidtől, h még +ban stresszlenek. Beszéld meg anyukáddal, h hagyják abba. Akkor is, ha kicsit megsértődnek. Meg kell, h értsék, ha még neked is lelkiismeret furdalást okoznak, még rosszabb lesz a kedved, hangulatod, tejcsi termelés.

Más tejét én se adnám, ha mégis, akkor csak szigorúan bevizsgáltat.

A táptól nem lesz semmi baja. Lackó már 5,5 hónapos kora óta szinte csak tápos. 1szer volt beteg, az is 8,5 hónaposan.

Nándi Fiú nagyon szép!!!! Apja fia, kis helyeske!

Boni!
Sinlacba tegyél gyümit, hátha azzal jobban csúszik.

Tele afagyó egyik rekesze, de már nagyon kellett az utánpótlás, mert beleske kiette. Tegnap 3szor evett főzeléket.

Nem lehet, h a fogacska miatt lázas?

Ditus!
Kitartást a vv-hez!

Mi délelőtt megyünk barátnőzni és udvarolni. Lackó 1/4 7kor kelt (este 8kor volt pupu), de már 3/4 8tól megint alszik.
20150601134430

sziasztok,

Dituli: annyi szuri és vv után meg se fog kottyanni a vérvét, az eredmények tuti jók lesznek! de azért ha vércukkert is néznek majd csak óvatosan reggeliz!! :lol: jól lettem fotózva, csak azért nézek ki jól! készültek olyan borzasztó fotók is, h csak ámultam,h ilyen dagi vagyok és ilyen szarul nézek ki! de semmi nincs retusálva! :wink: :lol: és hidd el, tök hamar elfog jönni az az idő, h kezedben tarthatod Bogyót! én is azért raktam fel az újszülött fotót, h milyen hamar milyen nagyfiú lett Nándus!
kértünk kölcsön egy utazóágyat, de végül volt ott a szálláson, és úgy tünt, h nem is volt használva még, így a kölcsönt fel sem állítottuk. csak a fekvőrészt raktuk bele pluszba, h alá rakjuk a légzésfigyelőt és a saját ágyneműnket használtuk, igaz azt nem is kaptunk, de jobb is volt így.

Boni: sajnálom szegény Zsigit! hú ha nagyon szar lehet akkor az a sinlac, ez nagyon borzalmasnak hangzik!

Monic: remélem jobb volt az éjszakátok!

Viki: mekkora adagokat fagyasztasz le? aventes pohárba ? v hasonlóba? jó pajtizást mára!

Lina: nem semmi! gratulálok a 18 kghoz! az arcodon rögtön láttam a változást! rakhatnál fel pocakfotót!

köszönöm a dícséreteket, nagyon büszkék vagyunk Nándusra!! :lol: nagyon sok képet készítettünk, de ezek a kedvenceim között a legjobbak, mégsem rakhatok fel vagy 20-t :lol:
én sem adnék idegen anyatejet Nándusnak, és a párom is nagyon tiltakozik! és tudom , h én vagyok a hülye, hiszen 2 fülem van, a párom is állandóan ezt mondja. de már annyiszor megfogadtam,h mindig inkább azt fogom mondani, h jól vagyunk, Nándus eleget evett és eleget aludt, még akkor is ha nem így volt, csak azért h ne aggódjanak a szüleim és ne adják a jobbnál jobb tanácsokat. csak sokszor már attól jobb, ha kimondom magamból a dolgokat. és ha már az ember a szüleinek se mondhat igazat :oops: pl amikor mondtam nekik, h eltört a mellszívóm, akkor anyu mondta,h nem is kell az már, nem is mondtam neki, h másnap a gyogyóban reggel 8kor topogtam , h vegyeket egyet, és 16-be került. azért is hallgathattam volna egy sort. de ma is lefejtem már 2X 40-t, ami nagyon jól fog jönni még ma.

úgy utálom ezt a szeles időt!! mikor lesz már szép idő! Nándus jobban szeret már a meitaiban sétálni, mert tud nézelődni, amiben jól elfárad, de ilyen szélben féltem a szemét. mindenhol ilyen szar az idő?
szélcsendes szép napot mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki,
csináltam gyorsan egy pocakfotót, nem lett olyan jó, még a kábel is pont odalóg.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Boni, Monic!

Szívem szakad meg a kis betegekért :) Gyógyuljatok meg gyorsan!

Némóci!

Ezt el se hiszem :( Szegénykém, remélem te is mielőbb rendbe jössz :( Kitartás!

Czinki!

Gyönyörűségesek vagytok! Az a vállon alvós kép a szívem csücske :)
Dóri az Ádámnak nem adott semmit, mert azt mondta, hogy az Eszti a kedvence :cry: Úgyhogy gyorsan erről is volt egy komoly beszélgetésünk, hogy a családban mind egyformán szeretjük egymást...
Szerintem ennyi idősen már szuper a 10-15 deka hízás is hetente. Képzeld csak mi lenne, ha mindig annyit híznának, mint az elején 8) Megduplázta már Nándi a születési súlyát? Mert a duplázás után is lassulni szokott a gyarapodás.

Linácska!

Szépek vagytok Lilivel, és igazán csinos kismami vagy :)

Zsuzska!

Jaj de jó, hogy nem kell már terpeszpelus, ügyi legény a kisfiad :)

Boni!

Aha, nekem nagyon bejött a Sinlac. Mondjuk én barackkal adtam, vagy később banánnal, de natúran is csíptem. Vagy igénytelen zabagép lennék? 8)

Kaptak ma szurit a kicsik, de olyan kis hősök voltak, alig sírtak. Eszti 5600 gramm, 60 centi ( fél kilót hízott csak ő is egy hónap alatt, látod Czinki, és a dokinéni így is megdicsérte, és 3 centit nőtt), Ádámbátyám 6600 gramm, és 65 centi (Ő 750 grammot hízott, és 5 centit nőtt)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Most nézem, hogy ide nem is írtam a hírt. :roll:

Április 24-én megszületett Niki természetes úton, 2840g, 51 cm-vel.

A szüléstörténetig még mindig nem jutottam el, pedig mindenképpen szeretnék írni. Egyelőre napközben az éjszakákat próbálom kipihenni. Úgy érzem, nagyon megviselnek az éjszakai etetések, sokszor be is alszok szopiztatás közben. :roll:

Egy mosolygós kép:
Kép

Meg egy alvós:
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok,

Boni mami,

mi is minden nap megyünk doki nénihez, holnap is.
Sajnálom, hogy Zsigi beteg, jobbulást kívánok neki!

Zsuzska,

Olivér gyönyörűen hízik, szerintem ha Danika nem lenne beteg ő is a 7 kg-hoz közelítene, de mivel 1 hee nem eszik rendesen most visszaestünk a múltkor mért 6,25-re. De ha meggyógyul és visszatér a határtalan étvágya szerintem hízni fog ő is.
Jólesik, hogy sokat gondolsz ránk (és Dita is :wink: ) sajnos az öröklött nyavalyákkal nem tudunk mit kezdeni, el kell fogadni. Legközelebb tuti könnyebb lesz mert most már kitanultam mit kell tenni a babával ha fullad stb...

Linácska,

Lili nagyon szép, te pedig irtó csinos kismami vagy! Annyira szép formás vagy a pocakod is az, jó nézni :lol:

Czinki,

gyönyörű család vagytok, a rózsás kép a kedvencem, nagyon megható :wink:
Nálunk épp a névnapomon volt balhé abból, hogy az anyósom okoskodott nálunk. (a párom kiosztotta és elküldte innen, aztán meg ebből lett még nagyobb balhé)

Dita,

mi lett a vérvétel eredménye? Vagy ma nem derül ki?

Mai doki látogatáson mondta a doktornéni, hogy ki meri jelenteni, hogy túl vagyunk a nehezén. És tényleg, Danika reggel még köhögött, dél óta alszik és álmában egyet sem köhentett. Éjszaka csak 3 órkor kelt fel szopizni, aztán köhögött, inhaláltunk a géppel és megszűnt, aludtunk is reggel 8-ig. Párom betegen egyedül alszik a hálóban én pedig danikával a gyerekszoba kihúzhatós ágyán. Aztán ha meggyógyult irány vissza a kiságyba :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Évi,

nagoyn szép mindhárom gyerkőc, remélem jól viselik az estét az ikrek a szuri ellenére,. :wink:

Denika,

nagyon szép Niki baba, Danikának ugyanezeket a kisruhákat vettem 68-ban, napokon belül viselni fogja őket :wink: :lol:
Mergértem az éjszakázást, meg lehet ám szokni :wink:
Nekem volt, hogy este 9 órakor szopiztatás közben zuhant előre a fejem mert ülve elaludtam :lol: :lol:

Kép}
monic80

Azt elfelejtettem, hogy Danika dél óta szépen alszik, én is aludtam vele 2-ig. Most annyira kipohent vagyok, hogy nem is tudom mit kezdjek a fölös energiákkal, mondtam is apának, ha nem vigyáz még ráugrok :wink: :lol: :lol:

Kép}
monic80

Monic,
ha ilyen hurutra hajlamos Danika, nem kaptatok otthonra Rectodelt kúpot? Vagy még lehet, kicsi hozzá, ezt nem tudom. A lényeg, hogy Lili is fulldoklik a huruttól, és ez olyan elsősegély kúp. Nem nagyon jó használni, mert szteroidos, de ha már nagyon összeszűkül a gégéje, akkor inkább, mint a fulldoklás. Nálunk van a nagymamánál, itthon, de még szerencsére ad hoc jelleggel nem volt rá szükség.
És köszi a dícséretet :oops: Nekem még néha olyan fura, hogy vékony vagyok, 31 évig nem ez volt a jellemző.

Na megyünk pacizni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajszikák, szoktatok Scamp rucikat venni? Olyan jópofák vannak itt: www.scamp.hu. A kedvencem a Vigyázz, gyerek van a bodyban! feliratú :)
Ha véletlenül rendeltek, esetleg megadnátok az e-mail címemet, hogy én ajánlottam az oldalt? Előre is köszi :) Címem: evice@freemail.hu

Én már többször rendeltem, és nagyon szeretem :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Megvolt a pacizás...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ÉVI
Most sem tudok mást mondani hogy imádnivalóak a csemetéid.
A lányok mosolya és csillogó szeme igéző, tudod én a lányokba vok szerelmes! :oops: :lol: De persze Ádám is tündéri, nagyon édes baba!

Tök jók ezek a rucik! Tuti hogy venni fogok! 8)

MONIC
De jó hogy túl vagytok a nehezén!
Anyósodékat meg felejtsd el már mondtam!
Danika már többet látja a doktornénit mint a rokonait! Gondolom már fel sem tűnik neki, lassan hétköznapi rutinná válik a doki nálatok, de fő az óvatosság!
NAgyon lelkiismeretes orvosotok van!

MEgvolt az eredmény fél 4kor de annyira fáradt voltam hogy képtelen voltam visszamenni érte. Úgyis holnap 10re kell mennem belgyógyászatra, majd előtte felveszem az eredményt. Úgy ki voltam mint a liba. terhességem óta most először aludtam egy órát délután! Hazafelé már sántítottam annyira fájt a jobb bokám, aztán ahogy itthon leültem az egész lábam és a hátam úgy éreztem kiszakad. Pihentem egyet de a talpam még mindig odavan, a páromat meg tudom hogy úgyis hiába kérem hogy nyomkodja meg, eleve osszevesztünk délben mert jött volna ebédelni de én megígértem a barátnőmnek hogy elmegyek vele a dokihoz mert nem akarta bevinni a rendelőbe ahogy ott széttett lábbal vizsgálja a doki. Párom persze kiakadt hogy nekem itthon kéne lennem. Bezzeg ilyenkor véd. Amúgy meg mindent én emelek, még a betonozásnál is én segítettem neki. :twisted: Pasik! :twisted:

dita75

LINA
Nagyon koncentrál Lili a pacin! :)

DENIKA
Kimondhatatlanul édes Niki. Ilyen cukor vigyort, elolvadok!
Gyönyörű kisbabád született. Minden oké amúgy jól vagytok?
(leszámítva a fárasztó éjszakákat?)

dita75

Denikám!
Isten hozta Nikicit! Mesélj milyen baba! Tejcsit szereti?

Bakker, én mostanában annyira lólépésben olvasom a másikat, h nem is tudtam, h megszületett!

Czinki!
Büszke is lehet Nándusra, mert nagyon szép!

Kajákat Avent viás pohárban, v. bébiételes üvegben fagyasztom le (nem kell csurig tenni és nem fagy szét).

Linácska!
Csini vagy nagyon!
Lili nagyon hetykén pacizik.

Moncsi!
Örülök, h már javultok! Anyós monnyon le!

Boni!
Nálatok mizujs?

Dita!
Anyusom pihenjél és vigyázz magadra!
20150601134430

Viki,
Lili kb. fél órája a hintalovat nyergeli fel és le. És olyan szakértelemmel, hogy fogalmam sincs honnan szedte. Na meg ezt az egész lovaglás dolgot. Soha senki nem volt a családban aki komolyabban foglalkozott volna ezzel.
A cipőkanalat kinevezte lovaglópálcának. Azt még nem kapott, mert ütögetni akarja a lovat, nem érti, hogy annak az "ütögetésnek" azért más a célja. Megbeszéltük, hogy ha nagylány lesz, és nem lesz pelus, akkor kap.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak gyorsan átfutottam..

Monic, Boni,
Sajnálom a gyerkőcöket, gyógyuljatok meg hamar!

Denika,
Gratulálok Niki babához, gyönyörű!

Linácska,
Csini kismami vagy!

Évi,
Gyönyörűek a gyerkőcök!

Köszönöm szépen a drukkokat! Na, én már reggel 8-kor itthon voltam. Tegnap nem voltam valami jól, sőt, nagyon sz@rul éreztem magamat. A leleteim negatívak voltak, ezért kaptam infuziót meg gyógyszereket bélgyulladásra. Estére a lázam is felment, de a 3. infuzió már hatott, és elmúltak a görcseim, reggelre meg jól voltam. Aztán itthon újra jöttek enyhe görcsök, ami után szaladnom kezdett a fürdőbe, mert megérkezett a hasmenés is. Férjemnek be kellett mennie a háziorvoshoz a papírjaimmal, aki viszont azt mondta, hogy az UH lelet nem jó, és holnap látni akar. Ja, és úgy fel vagyok puffadva, mintha 5 hónapos terhes lennék.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemoka,
gyógyulj meg gyorsan!!! Apa boldogult Rékával?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Némóka! Gyógyulást!
Linácska! Lili tündéri lovas!

Kép
f.ancsi

Ancsi,
köszi. Hogy vagy? Látom csak sikerült bent tartani Lócit, addig, ameddig feltétlenül kell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Köszönöm az eddigi kitöltött kérdőíveket, nagyon hálás vagyok!
Szeretnélek megkérni azokat, akik még nem töltötték ki a kérdőívet és szükségük volt mesterséges megtermékenyítésre, azok töltsék ki. Sajnos nagyon elcsúszott az arány a spontán megtermékenyültek javára. Még legalább 200 mama kéne kitöltse a kérdőívet!!!

Már csak mesterségesen megtermékenyült anyukák kérdőíveit várjuk!

A kérdőív online, semmilyen személyes adatot nem kell megadni!

http://spreadsheets.google.com/viewform ... GRuVVE6MA..

Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
bogyra

Sziasztok!

NEMO
De jó hogy hazaengedtek!
Remélem mihamarabb rendbejössz! Gyógyulgass!

ANCSI
Mi újság?

Elmentem a vv leletemért van vagy 4 csillag.
Azt kérdezte a belgyógyász hogy allergiás vagyok esetleg?
Mondtam hogy a nyár végi füvekre hát azok még nem most jönnek, bár igaz ami igaz reggelre úgy tele van a nózim, és napközben is szoktam fújni meg nehezen veszem a levegőt. Vérnyomásom is magas volt. Ekg jó volt, meg minden ezeket leszámítva. Viszont a cukker csak 5,1.
A pipileletre meg ráírja a hülye nő hogy szennyezet vizeletmintát adtam le.
Majd legközelebb viszek szűrőt hogy ne kerüljön bele az utrogestan, hülye picsa. Ezek szerint nem sok lombikos van palotán! :roll:

dita75

Csak gyorsan

Némó vigyázz magadra!

Évi másodszorra is kihányta :roll:

Ditus nekme is olyan volt... remélem rendbejössz..kálciumot inni! :wink:

Lina Lili naggyon szépen üli a lovacskát!

Ancsi örülök,hogy egyben

Dani jobban?

Nándus Oli puszi

NIkihez nagy gratula!

Viki ügiy vagy!

ZSIGA CSIGA MEGGYÓGYULT!!!!!

:lol:
Vendég

Sziasztok!

Linácska!

Lili elképesztően édes a lovon! Nagyon bátor kicsi lány :)

Dita!

Köszi :oops: Egyébként én is így voltam a lányokkal, de csak addig, amíg a kincsfiam meg nem született :wink: A csajokat is imádom, de a fiacska egy mosolyától elolvadok :oops:

Denika!

Gyönyörű kislány Niki :)

Némóci!

További gyógydrukkok mennek!

Boni!

Jó volt ez a távirati stílus :twisted: örülök, hogy meggyógyult Zsiga :)

Képzeljétek, ez volt az első alkalom, hogy mindkét picikém átaludta az éjszakát. Olyan volt már, hogy hol az egyik, hol a másik, de ilyen, hogy mindketten, még nem. Fel is írom valahova :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

BONI

Jippijéééééé és hurráááááááááá!!!!
Van is itthon kalcium akkor mától azt is nyomatom!
Meg akkor mégiscsak szedem a magne b6-ot is hátha nem leszek annyira idegronyó mindentől!

ÉVI

Gratula a babáknak hogy ilyen ügyik már!
Én bezzeg ma a gyerekszobában aludtam a kemény ágyon mert apa szörcsögött hortyogott horkolt egész éjjel. NEm győztem rugdalni miután a simizés nem hatott. De végül a rugdosás sem, így ott hagytam! :twisted:

dita75

Kép

dita75

Dita,
és végül mit reggeliztél??? Nekem továbbra is fura, hogy reggeli után 2 órával nézték, így tuti, hogy jó az eredmény. Nekem most egy óra után volt kereken 5.0
Képzeld, hívott az albérlő, hogy megvan a pénz, 2 körül tud kimenni a bankba, és mindent rendez. Most tiszta gyomoridegem van, hogy kapok-e az elkövetkezendő egy órában valamit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

14:10-kor már meg is jött. Kíméli szegény kismamát. Most faxoltatja a csekkeket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ditus, itt van vmi a lejjebb görgeteg a lapot, látszik hogy egy több mint 7 kg babának 74 cm ruci a mérete http://www.scamp.hu./index.php?action=aruhaz szóval majd add tovább az illetékesnek!!!!!!!!!!!! Amúgy veled álmodtam az éjjel, majd ha itt lesz az ideje elárulom hogy mit :wink:

Évi, gyönyörűek a babáid nagyon helyesek. Dórci cukker.

Nemone, örülök hogy már otthon, annak nem hogy nem jó a leleted!

Denika, Isten hozta Nikit itt a földön, nőljél nagyra!!!!

Kép
pgsuska

LINACSKA
Ez tök jó hír!

SUSKA
Ez nem ér! Azonnal mond meg mit álmodtál!
Örihari ha nem mondod! :twisted:
Felcsigázol aztán meg hallgatsz?

A csajszikámnak a saját kislánya a mérce aki most 4 évesen is olyan picike.
De asszem ez érthető mindenkinek a magáé a legszebb a legjobb, a legarányosabb :lol:

dita75

Röviden mobilról: voltam dokinál, minden ok, csak Levit 13 nappal nagyobbnak mérték, pedig ugye 2-vel kisebb. 1090g. Zsuzska, nem néznéd meg nekem pocaklakó Oli 26-27 hetes méreteit? 4300zal még kiegyeznék Lili után, de elég is lenne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, megnéztem én nem voltam 26-27 héten hanem a 29 héten és akkor volt Olcsi 1900 gramm. Itt kapott infarktust a dokker hogy mekkora és piszkosul diétára fogtak. Ez volt karácsony környékén. A 22+4-en volt 700 gramm. Hát ennyit tudtam segiteni.

Ditus nem mondom meg csak majd pontosan 13 hét múlva vagy később. :wink:

Moncsi, Danci hogy van????????????? Remélem hogy jól vagytok.

Kép
pgsuska

sziasztok,

Némóka: örülök, h már otthon, de sajnálom,h az uh eredmény nem jó és még nem vagy jól. remélem mihamarabb jól leszel. párod hogy birta otthon Rékával? nem is tudom,h a párom hogy birná Nándussal akár 1 egész napot. pedig most már Nándus nagoyn jó fiú, de nagyon sok figyelmet követel. amikor mondom a páromnak , h milyen fáradt vagyok, mindig az a válasz, h nem lehet mindig énekelni , játszani, verselni Nándusnak, kell, h magában is játszon. aha! ráhagynám 1 napra Nándust! 8)
párodnak nagy dicséret!

Monic: remélem Danci is jól lesz mihamarabb! anyós mondjon le, mondjátok meg neki, h igy csak árt , ideges leszel és nem lesz elég tejcsid az uncsijának!

Viki: és hogy sikerült a barátnőzés? képek nem készültek? még azt akartam kérdezni, h amikor irtad, h miket eszik Laló egész nap, a tápinál a vizet irtad, v a már kész tápi mennyiséget? mert a kész tápi ugye kicsit kevesebb. és még mindig bebat eszitek?

Dituli: természetesek a csillagok, és vigyázz magadra, mi az, h betonozásnál segitettél? normális vagy? már bocsi! :oops: vigyázz Bogyeszra! Zsuzska szerintem megálmodta Bogyesz nemét! 8)

Boni: örülök, h meggyógyult Zsigi.

Linácska: nagyon csini vagy!! és nagyon szép a pocakod! Lili nagyon édi, ahogy lovagol!

Évi: nagyon édesek a gyerkőcök!! nagyon nehéz lehet megmagyarázni egy ilyen kisgyerkőcnek, h ne legyen kedvenc testvére. és hogy fogadta, megértette?

mi jól vagyunk. sétálni már szinte csak a meitaiba megyünk,mert imád Nándus nézelődni, majd kis idő után szépen alszik kicsit. és ilyenkor nem is kell cumi, mig a babakocsiban mindig kell a cumi, de szerintem azért is, mert nem szeret a hátán aludni. próbálkoztam már oldalasan, de akkor is kell a cumi. már ilyen kicsinek ilyen kis rigojás mi lesz később. :lol:
játszószőnyeget átvariáltam és most már lassan 1,5 hete szinte csak a hasán rakom le oda is, mert a védőnő azt mondta, h igy kezd majd el kúszni és forgolódni is. olyan édi, amikor pidbul állásba vágja magát, néz mindenfele, majd lefekszik és piheg kicsit, és újra pidbul állás. és annyit dumál, be nem áll a szája, kacag. sokszor nem is értem, h honnan van ennyi energiája.
hát itt sajna elég felhős az ég, de azért remélem nem lesz eső belőle.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Halihó!

Linácska!

Remélem a pacizás jó motiváció lesz a pelus elhagyására. Kíbáncsi vagyok a pszicomókus mit mond erre.
Én vhogy motiválnám. Pl. vennék matricás könyvet és akkor ragasthatna, ha a bilibe termel.

Némóci!

Hogy vagytok? Rékusról tehetnél fel újabb képeket!

Ancsi!
Hogy vagytok? Írhatnál magatokról bővebben.

Ditus!

Sajnálom a "keresztes" pisit. Allergiára szedsz vmit?

Boni!
Örülök, h meggyógyultatok!

Évi!
Gratula a végigaludt éjjelhez! Tartsák meg ezt a jó szokásukat.

Czinki!
Ha nem is 1 napra, pár órára bízd a párodra Nándust.

A kész táp mennyiséget írtam. Emellett még 2-3 dl vizet megiszik napközben.

Örülök, h bejött a mei tai.

Nándicsek forgolódik már?

Moncsi!
Hogy vagytok?
20150601134430

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?