Sziasztok!
Jól termeltetek, alig győztem visszaolvasni.
Képzeljétek, tegnap voltam megint terhelésen- még mindig határérték alatt van a cukrom.
Bár a laboros nő jól rámijesztett, mert telóztam, hogy még nem küldték el mailben az eredményt, mondta hogy mindjárt, de emléxik rá, hogy megint rossz lett. Hát nagyon ideges lettem, pedig csak fölösen paráztatott!
Tegnapelőtt vettem kettő
hálóinget, 990ft volt darabja! Nagyon jól néz ki, nagyon olcsó- de nem pamut… Úgy voltam vele, hogy ennél többet nem szánok rá, és ha ki kell dobni, legalább nem mérgelődök, hogy mennyibe került. Kérdeztem barátnőmet a múltkor, hogy ő miben szült: sajátban vagy kórházi köpenyben, és nem emlékezett rá!
Mondta, hogy sokminden kitörlődött nála a szüléssel kapcsolatban…
Képzeljétek, azt mondta a szülésznőm, hogy akár már most elkezdhetem inni a
málnalevél teát! Nem csak 36. héttől javallott? Szerintem én kivárom inkább…
Amadea: fú, én is tuti berágtam volna a védőnő- banyára! Mi köze hozzá, hogy levetetitek- e az őssejtet, vagy nem?!
Szóval ha rohadt állaga- íze van a málnalevél- teának, akkor a tuti?
Sosi: ha nem lennénk anyagi csődben, mi a héten mentünk volna Horvátba…
De azért nagyon vigyázz magadra!
Noémi: én a plüsst is vasaltam, bár itt- ott megkopott.
Gratula a vérnyóhoz!! Tuti azért izgultál a múltkor, hogy Áron befordult- e végre!
Kissmanó: miért ennyire szörnyű a marosvásárhelyi kórház? Csak a selejt orvosok maradtak, mindenki lelépett…?
Én is ilyen voltam: ha tanultam ötös, ha nem, egyes. Nem nagyon volt köztes jegyem egyes tantárgyból.
Heni, én is nagyon sajnálom Nagybátyádat…
Fura az élet: egy lélek megy, másik jön. Nálunk is így volt…
Benta: Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy elengedjem valahova a kislányomat úgy, hogy nem vagyok ott. Ez később vajon rosszabb lesz, vagy megbarátkozom a gondolattal, hogy „ez az élet rendje”?
Mimmi: nagyon cuki a férjed, szerintem kezd lekoppanni neki, hogy mi vár rá(tok)!
Csillag: barátnőm végig kislányt várt, és jött a sokk, mikor kiderült, hogy kisfiú. Utána még szülés után is tök sokáig Boginak hívta a gyereket, de valaki leállította róla…
Az egész várandósság alatt nem paráztam annyit, mint most, az elmúlt pár hétben. Borzasztóan irigyelem az ismerősöket akik már szültek, és egészséges a gyerekük! Mostanában annyi sérült kisgyereket mutatnak TV- ben is, vagy látok utcán, és teljesen rosszul leszek. Ne értsetek félre, nem az ilyen gyerkőcöktől, hanem attól, hogy mi van, ha az enyém nem lesz egészséges... Tegnap Peti kapcsolta el TV2- ről, mikor ilyen téma volt, szóval nem csak én vagyok parás. Tudom hogy nem szabad ilyenen rágódni, de akkor is félek. Barátnőim azt mondták, hogy ugyanezen estek át anno, és utána sem szűnik meg, mert ez egy életre szól, hogy minden ok legyen a gyerkőcökkel...