Új privát üzeneted érkezett!

Hát mi kb 2 éve próbálkozunk de persze mindig akadtak közben olyan hónapok nem is kevés amikor gyulladt voltam ,ugyanis hajlamos vagyok rá az orvosok meg csak irják fel a sok hülye antibiotikumokat, amiknek a legjobb esetben is 1-2 hónapig élvezem a hatását. :( elkeseritő
Most ajánlotta egy ismerősöm a Gynevacot ,mivel ő is ugyanebben a cipőben járt mint én ,neki megszüntette a gyulladást és a negyedik szuirnál terhes lett.
Ezért reménykedem ebben a szerben.
Még nem indultunk neki kivizsgálásoknak mivel külföldön élünk és hát körülményes lenne mivel még nem tudom olyan jól a nyelvet.
erabera

Erabera hol laktok, ha publikus? Nyuszinak bejött ez a szer, de én ajánlanám a kivizsgálást is.

Kicsi gondoltam, csak nehogy görcsbe álljon a kezed míg hazaérek :wink:
A másik topicban megint lenyúltam a laptetőt :P

királylány

Hu de sokat irtok, nem győzőm olvasni ha kicsit mással foglalkozom :cry:

Jobbulást a betegeknek én meg kúrálom majd a párom, mintha nem volna olyan vészed de ki tudja még nem volt ideje nyafogni, fél 2-kor ért haza még ébren voltam mert vártam de nem sokat beszéltünk, reggel meg előbb eljöttem dolgozni mint ő felkelt, az irodába meg nem tárgyaltam még erről róla.

Erabera üdv közöttünk és sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak. Remélem nyuszifül jön és válaszol neked, bár ha jól emlékszem nem sok ideig szedte a szurit és nem csak ő hanem a párja is szedte.

Kép
Kép
melisch

Dia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Királylány: Hollandiában élünk 2 éve. A szurikúra után mindenféleképpen nekivágunk a kivizsgálásoknak legfeljebb megtanulgatom az ide tartozó fontos szavakat :D
Bár van itt magyar ismi aki fealjánlotta eljön velünk tolmácsolni :D ami elég viccesen nézne ki ,babát akarunk és hozunk tolmácsot. A nyelv persze mindig egyre jobban megy de azért ennek nekivágni nem lenne piskóta.
És te hogy állsz a babaprojekttel? Mióta ?

Üdv neked is Melisch! Mi szintén párommal együtt vesszük fel az injekciókat, bár egy kicsit parázok tőle ,nem igazán szivelelm a szurizást. Drága párom egyből bevállalta ,hogy ő is kapja a Gynevacot. Ez nem áldozat azért hátha összejön a babócánk.

Kicsi80 neked hatalmas gratula :P neked mennyi idő után sikerült?

És te Kirus ? Te is mesélsz kicsit?
erabera

Erabera mi most január óta nem védekezünk. Azt nem állítanám, hogy teljes erőbedobással rajta vagyunk, meg a március ki is maradt - apa beteg volt - de azért igyekszünk. Nekünk van már egy kisfiunk (4), Bence, ő elsőre összejött. Nem figyeltem ennyire se a hőmre se a ciklusra, sőt semmit nem is tudtam róla. Akkor sem voltunk együtt sűrűn, de úgy látszik ez volt a jó. Most mmeg du kiderül mit mond a doki, mert 2 hete késik, de a teszt negatív.
Hollandia? Szívesen elmennék oda. És mivel foglalkozol, hány évesek vagytok?

Melisch én sem haladok a munkámmal :? mert állandóan ide kukkolok :lol:

királylány

Szia Erabera: Nekünk gyorsan (2 hónap) összejött. NEm mondhatok semmit. Első baba, és nem tudom mikor mi jön. de jól elvagyunk. Még parázok a kritikus 12 hét miatt, de remélem minden rendben lesz. Sokat segítenek a lányok itt a fórumban :D Munka miatt vagytok külföldön?

Jajj Dia! A kezeim :lol: :lol: :lol: :lol:

Melisch: Azért volt valami este ugye? Soka napos katonákkal.... Megy a drukk :wink:

Kép
kicsi80

Lassan megyek enni. Kihasználom, hogy fél órája nincs annyira hányingerem. De jó volt eddig. Csak a mellem meg a hasam fájt!!!!

Kép
kicsi80

erabera!
Mi január óta nem védekezünk,akkor össze is jött a "baba", de sajnos a 6.héten missed ab lett a vége és müszeres befejezést csináltak :cry: :cry: ...És most április ota bele vágtunk megint a tesó projektbe...röviden ennyi

Elkezditek a kúrát és össze fog jönni a bébi hamar..akár csak nyuszinál :wink:
Vendég

Kicsi, garat a bébihez, most figyelem csak! Kis szilvbeszteri baba, sajnáloma hányingert, én egyedül a kék lenortól voltam rosszul, de úgy, h amint megéreztem rögtön rosszul lettem...egyébként semmi...Kitartás!:)

Kép
nyuszifül16

Kirus: Te hogy állsz? Ari, vagy bébi van, csak a fater béndzsázik...örülök, csak így nehzebb... :D

Kép
nyuszifül16

Hát mi végülis kijöttünk szerencsét próbálni.
Munkám hát egyenlőre a nyelv nehézségei miatt egy kispostán dolgozok mint mindenes kisegitő :) Ha jól megy a nyelv ,nyugodt vagyok mert van munkalehetőség. Otthon is postán voltam ügyintéző. Úgyhogy később is valami irodai munkára mennék szivesen.
Most lesz egy éve hogy vettünk lakást, úgyhogy elég komolyak a letelepedési szándékaink. Bár az nem 100 % hogy itt akarjuk nyugdijas éveinket is eltölteni,bár ahhoz még messze vagyunk :lol:
Párom 34 lesz én pedig 29 két hónap múlva.

Kicsi akkor te nagyon szerencsés vagy :wink:

Királylány megy a drukk! Volt már hogy késett a mensid? Nekem pl sosem mindig renszeresen megjön 28 napra és 3 napnál tovább nem tart. úgyhogy elagyalgattam már rajta ha van is valami problémám a mensivel nincs. pé-t rendszeresen észlelem a folyásból bár az nem biztos hogy tüszőrepedés is van. És hát amitől tartok a petevezeték elzáródás. De ezt a vizsgálatot mindenféleképp meg kell csinálni ha a szuri után sem jön a babócánk.
erabera

kicsi nem volt semmi éjjel fél kettőkor ért haza, csak arcra adott puszit a nátha miatt, de ma este lehet nem ússza meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nyuszi most Pesten vagy? Látom kicserélted a vonalzódat, de szép és változott a heted is, állítottál valamit rajta, vagy a múltkorinál a fogamzástól számoltál?

Kép
Kép
melisch

Szia Nyuszifül nem olvastad amit neked irtam egy oldallal előrébb van ha minden igaz. Egyébként neked is gratula a babához.
erabera

Melisch én is le vagyok taknyolódva :) Pedig már régen betegedtem le. Már rendszeresen szedem kb 1 éve a vitaminokat eddig éreztem is hogy nem könnyen tudnak a bacik elbánni velem, most is csak azért mivel nincs mandulám a klima az autóban megtette hatását. Vigyáznom kell mindig ne egyek igyak hideget és ne lélegezzek ha klima megy a kocsiban :lol: de hát ezt nem tudom kivitelezni.
erabera

Erabera nekem midig hosszú ciklusaim vannak, 33-35 naposak, a Pé-t sem veszem észre. Eddig nem is figyeltem. Mikor Bence összejött akkor kéthavonta jött meg...Augusztusban hagytam abba a gyógyszert és novemberbe jött meg, utána következő ciklusom 44 napos volt. Szóval azt hiszem ennyit nem késett. Január óta beállt 33-35 naposra. Na most jól körülírtam :lol:

királylány

Ebera:nekem meggyőződésem, h a Gynevac segített, de apának is kell kapja, különben nem használ, be kell adatni mind a 4et, neünk második után ott volt a kis drága...nem is tudtam, és még kaptam egy szurit, de mondták akkor sem árt, ha terhes vagy, mert csak laktobaci van benne, sőt vannak, akik vetélés ellen ajánlják.
Nem is fáj, kicsit lezsibbad, nekünk derékba adták... Utána a folytonos folyás is elmúlt, pedig ezek miatt még méhszájseb műtétem is volt, a kenet minták egyébként, mindig csak egy kis bacit muattak...és akkor jött, amit említettél sok antibiotikum, kúpok...
Szóval én kb 2 hetes voltam, mikor megkaptam az uccsót, nagyon tuti volt, mert olyan szép a fehérneműm soha nem volt...(sorry de ez az igazság) Aztán ahogy abba hagytam, jött 2 fenyegető vetélés és kórház, megint jött gyulladás, jelen pillanatban most kértem meg édesanyám, hogy küldja fel a kúpot Pestre, mert megint elkaptam vmit...pedig még apával sem vagyok...
Szóval a kúra, akár 2 egymást követő alkalom is lehet, tehát 3 hetente 2X4 ampullában, félévente emlékeztető.
Nekem nagyon bevált, én csak jót tudok róla mondani, főként azért mert most megint rosszabb, ha megszületik a bébi megint újra fogom kezdeni az biztos.
Egyébként nekem a gyógyszertárban készített kúpot arják fel, aminek a dokim írja össze az összetételét, Gyulán ezt adják ált, sajna a laktobcikat is elpusztítja, de utána Gyneflor ajánlott, azt Gynevac alatt is ajánlott használni!
Remélem segítettem! Hajrá! :wink:

Kép
nyuszifül16

Erabera: most olvastam vissza...sorry, csak olyan szét szór vok. Sztem válaszoltam!:)
Igen, gyulai...most Pesten tanulok..és itt szerettem volna maradni,de majd meglátjuk egyenlőre semmi nem biztos a babán kívül 8)

Kép
nyuszifül16

Ja, Erabera, rendelj sztem Esthajnalcsillagtól Lh tesztet, a kiscsíkokat, ne a kazettásat, sztem azok is nagyon tutik, HCG tesztet is árul...Ha kell segítünk használi, és elemezni...de mihamarabb kezd el a kúrát, de mondom a párodnak is kellene. Ha vonakodik, mond azt, h a Te egészséged érdekében is fontos...

Kép
nyuszifül16

Nyuszifül : Igen ez jó hir számomra ,bár nem tudom előtte mennyi ideje próbálkoztatok. Nekem most ez a Gynevac egy kapaszkodó, bár mint irtam tartok a pé vezeték elzáródástól is, mivel a sok gyulladás úgy tudom okozhat ilyet.
Igen párom is megkapja ez nem is kérdéses.

Királylány : Akkor van remény rá hátha babó van a késés mögött :)
Én a pé-t mindig észreveszem nem lehet nem észrevenni mivel olyan tojásfehérjeszerű, csak utána honnan tudom hogy megvolt a tüszőrepedés? És hát a nyákot látom szinte minden hónapban.
erabera

Nyuszifül : Én még ilyen teszteket sosem használtam . Azt sem tudom mire jók :D
Az injekciók már megvannak de a bibi az hogy magyarban mivel nem tudom odáig eljutottál e hogy Hollandban élünk :) Most voltunk otthon egy hetet de egyik orvos sem akarta kiirni végül egy ismerősöm szerezte meg nekem. Úgyhogy nagyon örülök neki. Egy másik ismi aki visszajön ide majd ő hozza hűtőládában. A párom nem fél a szuritól inkább én :lol: ő egyből bevállalta ha kell akkor kell és hatásosabb ha mindkét fél beadatja. Már sokat olvastam erről a szerről és sok tapasztalatot olvastam is róla.
erabera

Erabera:ne aggódj, nekem meg azt mondta a doki, h nehzen lehet baba v. veszélyezetetett terhesség lesz a műtét után, hát a második bejött. Szóval ne aggódj! Kezdjétek el, egyébként nekem tLh nem akkor volt pozi, amikor volt tojcsis folyás...

Kép
nyuszifül16

Én is olvastam mindenfélét róla, olyat is ami nem pozi, én tényleg csak azt tom mondani, h nekem jó volt. Láttam hol élsz, én is nagyon nehzen írattam ki, ráadásul házi dokival, mert nőgyógyi nem akarta.
Lh-t középidő előtt kell elkezdeni néhány nappal, és ha két szép erős csík van rajta, akkor vagy a legtermékenyebb. Szóval amikor pozi és amikor már nega, akkor kell összebújni. De ha elkezdeded és belinkeled nekünk ide a képet Melischel meg tudjuk mondani mikor pozi...Szóval sztem, ha ismerős viszi ki a szurit, akkor az ő címére érdemes lenne rendelni, egy jó adag Lh-t hajnalcsillagtól, 2-3 topiccal feljebb, aztán majd kifizeted az ismiknek. Abból érdemes egy 30-t rendelni, 125 forint egy db, asszem, nekem az mutata kis a baát is, mert olyan pozi volt, hogy csak ne, amikor már a pocimban volt mensi előtt...

Kép
nyuszifül16

Tényleg? Nem akkor volt ? Hogy lehet az?
Egyszer álltunk neki egy hónapon keresztül kétnaponta sex-re ,de a vége annak is az lett hogy nem tudtuk a hónapot végigszexelni ,mert ismét begyulladtam :( mint egy rémálom ,mindig ott van a kis szörny akitől sosem szabadulok ,mindig előbújik ha akarom ha nem.
Nem semmi hasonlat, ez csak úgy jött :lol:
Volt nálunk is hogy majdnem egy egész hónapot kihagytunk ,mert mindig van valami bajom odalent. Szomorú, de ez van. És én sem tudom ugyan mitől jön elő mindig ,volt hogy kikezeltem ,megjött a mensi, nem is voltunk együtt párommal a kezelés után és mégis mensi után megint kezdődött minden elölről. :?

De miért mondta nálad hogy nehezen lehet baba? méhszájseb műtét utánra értetted amit az orvos mondott, hogy veszélyeztett leszel? Te jó ég sajnálom ,hogy ezeken mész át mert azért ezt hallani az orvostól nem lehetett kellemes.
erabera

Nekem egy krónikusan gyulladt méhszájsebem volt 5 évig, töketlenek Gyulán nem vették észre, mindig fájt a hasam és folyásom volt, ennyit tudtam, Aztán Pesti magándoki mondta, h mi a szitu, addigra ez volt az 5ik orvos, aki egyáltalán észrevette. Mondta, h fagyasztás v. műtét, de a műtét jobb, mert fagyasztásnál nem tudják mennyire mélyen érinti a nyálkahártyát, és attól is nehzebb teherbeesni, de jobb a műtét, és akkor szövettant is tudnak csinálni. Igen műtét utánra mondta a dolgokat a doki. Túl lehet élni, az apa kérdése, meg h a Párod melletted legyen az fontosabb. :D

Kép
nyuszifül16

Köszönöm a felvilágositást ilyen tesztet akkor mindenféleképp szerzek.
Na nálam a háziorvos sem irta fel azt mondta megváltozott minden ,szóval ő nem irhatja ki de még nőgyógy is csak úgy ha tőlem mindenféle kenetet vesz le kitenyésztik mim van és akkor is csak indokolt esetben kérhetem. Röhej. De a sok mellékhatásokkal teli sz.... at kiirják zokszó nélkül. :evil:
erabera

Nekem a tojcsi jó 3 nappal előbb volt, mint a pozi Lh...

Kép
nyuszifül16

Persze, mert ezt nem hírdetik a gyógyszer cégek, a nődoki meg alig ismerik.

Kép
nyuszifül16

Jaja de akkor ne lennének olyan elutasitóak. Fogalmuk sincs arról ,hogy milyen hatása van és egyáltalán mi ez.
Az én orvosom röhej de azt mondta ,hogy ő nem irja fel és csak nőgyógy irhatja ki de ez különben egy nagyon nagyon erős szer ő nem ajánlja. Na engem nem érdekel az ajánlása. :)
Erre ismim egy pár nap alatt beszerezte ,csak hát jönni kellett vissza.
erabera

Az a gáz, h a kevésbé imsert szerekkel kampányolnak a gyógyszer ügynökök, és a doki, ha azt írja fel, kap egy csomó repi ajándékot, plazma tv-től kezdve....

Kép
nyuszifül16

Igen igen, sajnos hallottam erről én is. És tunkolják belénk azokat a gyógyszereket amiknek ki tudja milyen mellékhatása van ,de akkor ő ir fel egy másikat ami kiküszöböli a másik mellékhatását na de a második is okoz valamit ezért felir még .... szomorú ,de ez van.
Na nekem lépnem kell szép napot neked !
És a többieknek is csak látom mindenki eltűnt.
erabera

Erabera ha van még ismerősöd otthon szerintem érdemes rendelj Esthajnaltól teszteket nagyon jók és olcsók. Én Romániában élekés itt egy LH teszt 250 Ft körül van a gyógyszertárban, esthajnalnál meg 110Ft/db és ne beszéljek a HCG teszt áráról. Tuti nálatok is drágább mert más országban élő lányok is panaszkodtak és mivel egy hónapban kell vagy 5 teszt nem mindegy mennyit adsz érte. Sajnos nekem nem érte meg rendelni, mert banki utalásnál annyit vett volna le szinte a bank mint én akartam rendelni kb 6 hónapi teszteket :cry: :cry: tehát ha van lehetőséged Mo kifizetni és ott valakinek elküldi nagyon megéri. Nekem még a postaköltséggel is megérte volna de az átutalásnál 25 Euro-t kellett volna fizetnem akkor lemondtam róla.

Kép
Kép
melisch

kírus tegnap meg ma nem volt oviba má meg holnap se lesz mert ballagásra megyünk..............
Szia Erabera! üdv köztünk...mielőbbi babaáldást kívánok neked is!!!!!!
nyuszi nagyon belendűltél az írással..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Lányok, hát már régen volt itt erre ekkora forgalom. Komolyan mondom, nem birtam végig olvasni, mert akkor meg nem maradna időm irni.

Erabera!
Üdv közöttünk, és mielőbbi babásodást kivánok neked! Nekem az orvos öcsém azt mondta, hogy elméletileg ez a szer nem tud hatni arra, mire adják. Sok nőgyógyás be sem adja. De látom, gyakorlatban mégis használ egyeseknek. Sikert kivánok hozzá!

Most másnak nem tudok irni, 1000 bocsi. Szalad a lakás, kicsit takaritanom kellene. Délelőtt a kertet matattam, igy elmaradtak a benti dolgaim. Amig Szilárd aludt, főztem, vasaltam, mostam. De sajnos a por is nagy, és porszivózni is kellene.

Velem annyi van, hogy úgy néz ki, hogy az a 2x1 tasakos antibiotikumos granulátom hatott, és már nem csip a vizeletem, nincs semmi tünetem. Bizom benne, hogy helyrejöttem. A torkomat is egy nap alatt kikuráltam. Mézes hársfatea több bödönnel, Tantum Verde szopogatás úgy látszik megtette a hatását. Másnap már kutya bajom sem volt. Pedig lebetegedésre számotottam, de gyorsan távozott tőlem :wink:

Na futok is! Ha tudok, még ma benézek.

Ja, egy kérdés: Ti tudtak arról valamit, hogy ha külföldre utazik az anyuka a gyerekkel, és az apuka nincs vele, kell valami beleegyező nyilatkozat a határon, hogy átvihesse. Konkréten Romániába megyünk. Kocsival oda, repcsivel vissza.

Puszi!
Vendég

Angie itt közjegyzőnél kell papírt csinálni, ott nem tudom :roll:

Kép
Kép
melisch

Na nem akarom senki idegeit húzni, de ma nem megyek dokihoz. hívtam az előbb és azt mondta a jövő héten ha addig nem jön meg. Szerintem front van és sok a kismama :lol: Azt mondta el van havazva nagyon. Szóval türelem :wink:
Olyan forgalom volt ma itt, hogy még nem volt időnk ebédelni sem, már majd leszédülök a székről :?

királylány

Angie úgy tudom kell ilyen nyilatkozat.

királylány

Királylány ezt nem hiszem el igy átvertél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pedig már nagyon vártam az estét.

Kép
Kép
melisch

Melisch gondolhatod, hogy én is. :? :lol:

királylány

Fel fogom hivni a Vámúgyörséget. Ők majd kiokositanak.

Dia!
Én türelmesen várok...
Vendég

Angie akkor már ketten vagyunk :wink:

királylány

Sajnos más nincs mit tenni csak várni :wink: :? :?

Kép
Kép
melisch

Jövő hét???? Nem mondtad neki, hogy SOS van????? Nálam igen!!!!!!!! Hol az a fal!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Azért csinál másmilyen tesztet is addig ugye? Ennél rosszabb már nem lehet. Ha nega, akkor várhatjuk pirid, de mi van, ha nem? Már nagyon ki kellene mutatnia. Légyszi!!! :roll: :roll: Persze minezt a magad megnyugtatására! (No meg egy picit a mienkre! :oops: )

Angie34. Fogalmam sints (írtátok már le ezt a szót? Jólvan ez így? Nem tudom :roll: )

Úgy látom csöppet fáradt vagyok :lol: Ja, ma egész nap fáj a pocim. Front van?

Kép
kicsi80

Ennyi elütést :lol: :lol: :lol: :lol:

sints=sem van Van itt magyar szakos? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.......

Kép
kicsi80

én nem tudom sincs nekem így esik jól szerintem így a helyes mert van szótáram és ott az általad leírt változatnak az általam ismert változatot adta meg mint lehetséges válasz.

Kép
Kép
melisch

Köszi. Tényleg jobban van így írva. No ez a mondat sem jött össze. Azt hiszem feladom.... :( Nagyon utálom, mikor rövidzár van az agyamban. Ma főleg angolul beszélgettem. Legyen ez mentség.... (ez helyes így? mentség... :oops: )

Kép
kicsi80

Kicsi igen helyes :wink: :wink: én sosem írtam helyesen de most feltettem valami szótárt és az után szoktam javítani :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Kicsi: sincs Jövő héten többet lát, ha addig nem jön meg. Remélem. És nem áll szándékomban tesztelni addig. Semmiféleképp!

királylány

sziasztok.........elkészűltem a vacsival!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita mi is most ettünk de nem akarok vitát a férjemmel igy elköszönök

Jó éjt lányok!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás