Ebera:nekem meggyőződésem, h a Gynevac segített, de apának is kell kapja, különben nem használ, be kell adatni mind a 4et, neünk második után ott volt a kis drága...nem is tudtam, és még kaptam egy szurit, de mondták akkor sem árt, ha terhes vagy, mert csak laktobaci van benne, sőt vannak, akik vetélés ellen ajánlják.
Nem is fáj, kicsit lezsibbad, nekünk derékba adták... Utána a folytonos folyás is elmúlt, pedig ezek miatt még méhszájseb műtétem is volt, a kenet minták egyébként, mindig csak egy kis bacit muattak...és akkor jött, amit említettél sok antibiotikum, kúpok...
Szóval én kb 2 hetes voltam, mikor megkaptam az uccsót, nagyon tuti volt, mert olyan szép a fehérneműm soha nem volt...(sorry de ez az igazság) Aztán ahogy abba hagytam, jött 2 fenyegető vetélés és kórház, megint jött gyulladás, jelen pillanatban most kértem meg édesanyám, hogy küldja fel a kúpot Pestre, mert megint elkaptam vmit...pedig még apával sem vagyok...
Szóval a kúra, akár 2 egymást követő alkalom is lehet, tehát 3 hetente 2X4 ampullában, félévente emlékeztető.
Nekem nagyon bevált, én csak jót tudok róla mondani, főként azért mert most megint rosszabb, ha megszületik a bébi megint újra fogom kezdeni az biztos.
Egyébként nekem a gyógyszertárban készített kúpot arják fel, aminek a dokim írja össze az összetételét, Gyulán ezt adják ált, sajna a laktobcikat is elpusztítja, de utána Gyneflor ajánlott, azt Gynevac alatt is ajánlott használni!
Remélem segítettem! Hajrá!