Bumi,
De azért én még mindig drukkolok a holnapi vv-hez!!!
Egerecske, igaza van Tücsinek, nehogy abbahagyd az Utrot! A vv a tuti!!!
Krisz,
Árnikám, jól vagyok, semmit nem érzek az ég világon. Még szerencse, hogy a cickók hatalmasak (Apa nagy örömére), és van ez a szívhallgató, így megnyugszom, hogy jól vannak a picik. Árnika meghallgathatod őket, de valami intimebb környezetet kell keresnünk, mert hanyatt fekve, letolt gatyával tudom megtalálni a szívhangokat! Nálad vagy nálam?
Ééééés, pocakjelentés: már egyértelműen érzem a méhemet, már tök vagy és kemény, szóval a hasamnak egy részét legalább már a babák teszik ki, nem csak a háj (majd ha összeszedtem a bátorságomat, akkor teszek pocakfotót, bár őszintén szólva nincs olyan csini kismamis pocim, mint Zsófinak vagy Szezsonak, hanem olyan "vastag" vagyok inkább.
Igaz, amúgy se voltam egy madárcsontozatú.
A fényképen ráadásul kisebbnek látszik a pocim, mint valójában.)
Ja, és a spontánkodás öröme sem megvetendő..... Mmmmm.
Tücsike, jó látni téged is.
Bébike, fertőzés monnyon le!!!!!!
Paranamami bejegyzése: Apának nőtt egy herpesz a száján, én meg elfeledkeztem róla, és reggel, amikor elviharzott, véletlenül puszit adtam a szájára.
Utána gyorsan alaposan fogat mostam, és nekem még sosem volt herpeszem (igaz, mindig vigyáztunk ilyenkor, hogy ne pusziljon meg), de szerintetek így babásan elkaphatom (legyengült immunrendszer, stb)?? Ha igen, az nagyon gáz a babákra nézve??
Ja, és képzeljétek, a Kismamában azt olvastam, hogy normál induló testsúlynál az első trimeszterben 12,5
kg gyarapodás ajánlott (nem sok ez egy kicsit???), utána hetente fél kg, összesen 12.5-17.5 kg. Ikerterheseknél induló súlytól függetlenül (ez is elég furi, itt miért nem számít a kezdő testsúly??) 17.5-22.5 kg.