Új privát üzeneted érkezett!

Valamilyen fura oknál fogva a 25-ösön sokkal erősebb volt nekem a 2. csík, mint a 10-eseken. Pedig fordítva lenne logikus....
Péntek mindjárt itt van. Még az a szerencse, hogy TZ ET+10. napra hív vissza, nem úgy, mint BB, aki ET+14-re! :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jaj. Bumi gyere gyorsan a laptetűért!!! :wink:

Egyébként Árnika megint eltűnt....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Okés, ide vele. :D
Én is csodálkoztam, mert az előzőnél két héttel a beülti után kellett menni.De legalább hamarabb kiderül, hogy akkor most mi is van.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi ez az én ET+9. napi tesztem:

Kép

skrisz72

Estike
Gyönyörű Peti :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz
:lol: :lol: :lol:

Doli
:cry:

Katavirág, Bumi
Drukkok mennek!

Bumi
Egy vérvétel????

Puszedli
Akkor most már baba kell!!!!!!

Pasi és kocsi
Apa azt mondja, hogy majd ő fogja Imolát sétáltatni. Milyen jól lehet úgy csajozni :wink:

Egerecske
Nagyon kitartó vagy, hogy ellenállsz a teszteknek! :wink:

Vizkrisz
Ezek jó UH-n már látszódnak! A 18. heti UH-n ezeket is szűrik!
Vendég

Bumi! Szerintem nem véletlenül jársz éjjel pisilni, a csík meg abszolút látszik. Lh teszted nincs otthon véletlenül? Higgggy anyádnak, ott van valaki! :D
Nem Nyulaszkám, a mózesbe legfeljebb most férne bele kicsi Peti, ma 1130 gr-nak mérték.
Köszi Mabe! Enyém apa is sétáltatni akar. :D

Ma voltam dokimnál. Peti 4 nappal van per pillanat lemardava, júli 30-ra tette a gép a születés idejét. :shock: Nevetséges, hiszen én minden napért hálás vagyok, júliusig el sem gondolok.
Ami jó hír: lepény végre normális helyen, úgy látszik segített a sok takarítás, pakolás. :D
Ami rossz, hogy a mi kicsi drágánk, a múlt hét óta, amikor is már szépen befordult, most haránt helyezkedik, de totál :roll: + a haskeményedéseim miatt azt javasolta adoki, hogy játszunk korházosdit, vagyis annyit feküdjek, mintha ott lennék. Mondtam, hogy jó vicc. Nem nevetett. + (gyengébb idegzetűek ne olvassák) a szemérem ajkaimon akkora vastag viszerek vannak, hogy azok okozzák a nem kis fájdalmaim nagy részét :shock: :shock: Hallottatok már ilyet. Most már csak azt nem tudom, hogy apácska erről vajon miért is nem tájékoztatott? :oops: :oops:

Kép
estike66

Estike,most akkor mi lesz a babakocsival?Nem tudjátok visszavinni és másmilyenre kicserélni?
Viszerek :shock: :evil:
Tezstelősök drukk! :D
Vendég

Estike, ilyen viszérről még nem is hallottam. A végén még együtt szülünk. :lol: A baba elhelyezkedése még változhat, ne aggódj.

skrisz72

Estike: bnőmnek is visszeres a puncija, nagyon fáj neki is. :(

Jó éjt! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szép jó reggelt!

Estikee
Na, ezt a viszeres nunit még nem olvastam sehol. :shock: Hogy mi minden mellékhatása lehet a babóknak! :roll:

Rana
Te mikor hallottad először a babákok szívhangját a saját gépeddel?(hét, nap)

Bumi???
Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A többi reménykedő várakozónak is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok lánykák! Kérek szépen helyzetjelentéseket mindenkitől!!

skrisz72

Kép

Sziasztok!

Vkrisz, úgy emlékszem a 12. hét + pár napon már hallottam a babák szívverését. A gép már megvolt 12+1-n, de akkor még béna voltam, bár a köldökzsinórvér surrogását már akkor is hallottam, csak nem tudtam, mi az. Pár nap múlva már a picik szivét is hallottuk. :D Azt hittem, csak duma, hogy már a 12. héttől használható a gép, de nem! :D

Ilyen visszerekről már hallottam. Biztos nekem is lesznek, mert én is hajlamos vagyok visszérre. :( Estike, jaj.... :cry: Szedjél Detralexet meg Rutascorbint (mindkettőt lehet terhesség alatt, megkérdeztem), mert érfalerősítők!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bumi, teszt?????? Egerecske, neked is drukk!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Gondolom már senki meg nem lepődik: 10-es megint nega.
Lh-t is csináltam, szerintem ugyanolyan mint a tegnapi.

Kép

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Később lemegyek és veszek valamilyen más fajta tesztet, csak úgy kíváncsiságból. :wink:

Bumi

bumi1979

Bumi, amíg nincs vér, én drukkolok!!!!+++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a sok rám gondolást és a drukkokat. Sajnos nem sikerült. Ma hajnali (ET+14.nap) teszt teljesen negatív. :( Át sem mentem vv-re... Furamód ki sem borultam, inkább megnyugodtam.

Bumi, neked mennek a drukkok, újult erővel! :D

Katavirág, aranyos vagy, de mégsem sikerült. Nálad végülis mizújs?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske!
Küldök Neked nagy ölelést!!!!!

Esti!
A fekvést vedd komolyan, mert a keményedések idejekorán kinyithatják a méhszájat. És kórházban sokkal szarabb feküdni. Valami gyógyit nem kaptál rá?

Bumi!
++++++++++++++++++++++++++++++

Katavirág!
+++++++++++++++++++++++++++++++

Nagyon jó volt a 4D. A kislányunk az A baba, ő fejjel lefele van, a kisfiúnk pedig faros. Elég vicces volt, mert Matyi fenekében volt Málna fejecskéje és csak a koponyáját mutatta nekünk, meg a hátát. Ja és a kezével védte az arcát, az ujjaival meg a fején dobolt. :lol: Matyiról viszont sikerült nagyon jó képeket csinálni. Matyi a lábujjaival játszott. Jó nagy bent már a kavarodás, néha za uhus néni sem tudta, hogy a sok láb és kéz közül melyik kié. :lol:
Uhus néni nem hitte el, mikor meglátott, hogy a 24. héten vagyok és két baba van, olyan pici a hasam és vékony vagyok. :lol:
Majd hozok képet is csak ki kell mentenem!

KépKép
zsófikukac

Kukackám, annyira örülök, hogy ilyen szépen fejlődtök és jól vagy!

Ranamami, te miket érzel?

Nyulasz, mekkora a pocakod?

Egerecske, szomorú vagyok miattad. Mi a következő lépés?

skrisz72

Sziasztok!
Bumi,a fene... :roll:
Egerecske,sajnálom :(
Kukacka,mekkorák súlyra a bébik?Várjuk a képeket!
Skrisz,már nagy a pocim :roll: és 8,5 kiló plussznál tartok :shock: :oops: Igaz,ez is mind a hasamon,103 cm a körfogat.Amit 12 hetesen vettem kismamanacit,még mindig ugyanúgy áll combon és fenéken...de kilóra szerintem ez rengeteg.Remélem a cukrom jó lesz,holnap kiderül.
Vendég

Nyulasz, én visszavettem a zabálásból. Le is ment 1 kg. Abbahagytam a nassolást, mert megijedtem a 9 kg plusztól. Most tartom a 68,8 körüli súlyt. Remélem ez még nem számít fogyókúrának. :roll: Mert azért meg külön kikapnék a dokitól. Pocim 102 cm. Én ma tudom meg a cukromat. Apa elmegy a leletért.

skrisz72

Kösz az együttérzést csajok.

Skrisz, még van két fagyibabánk. Az a kérdés, hogy kivárjuk-e a három hónapot vagy azonnal belevágjunk? Meg kell beszélnem a dokimmal.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!
Egerecske, azért a vérvételt szerintem nem kéne kihagyni, főleg ha nem vérzel! :roll:

Krisz drága, láttam, hogy még benne vagyok a táblában, ha már ilyen kis tündér voltál, hogy benne hagytál, kérlek írd át a kezelő dokimat Forgácsra, köszönöm szépen!

Mindenkinek nagy ölelés! Mázlista Tücsök ;-)
Vendég

Légyszi segítsetek! Ha ma reggeltől nem dugdosom az Utrot, mikor várható pirinénje?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Tücsike, de jó, hogy itt vagy! Hogy érzed magad? :D Mikor kezdtek? (Szerintem csak az utro miatt nincs piri.)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Szia Tücsi, javítottam. Mi van veled??

skrisz72

Egerecske, szerintem most butaságot csinálsz (remélem nem bántalak meg az őszinteségemmel!)nekem minden lombiknál rendesen megjött utro mellett is! Kérlek szépen menj el vérvételre és csak utánna hagyd abba az utrót! Egyébként az abbahagyás után kb 5-7 napon belül kell megjöjjön!

Krisz, tegnap voltam a Forgácsban, még lesz 2 vizsgálatom ami eddig nem volt : anti tpo és terheléses inzulin (eddig csak a cukrot nézték) és aztán valamikor lombik, sajna még nem tudok pontos időpontot! Mindenesetre nagyon bizakodóak vagyunk a párommal, és boldog vagyok hogy visszamentem a Tanár úrékhoz, mert tegnap olyan volt mintha hazamentem volna...Szóval most very happy vagyok! :D Puszka!
Vendég

Tücsi, prolaktinod hogy áll?

skrisz72

Sziasztok! Jöhetek még? Tudom, nagyon eltűntem az utóbbi héten..

NAgyon sajnálom, Doli, Egercske :(

Buminak és Katavirágnak pedig rettenetesen drukkolok!! ++++++

Dezsina, szuper, hogy ilyen jó híreket kaptál, akkor jövő hónapban együtt megyünk az utolsó és egyben sikeres inszemre!! :lol:

Egerecske, kérdezted, két éves volt februárban a kisfiam, olyan nagy már, mostanában olyan nehezen élem meg, hogy már nem kisbaba, teljesen elmúltak a babás hónapok! :cry: Most már bölcsis nagyfiú! :lol:

Hajnoca,Neked is Kósa a dokid?? JAj, de jó, mesélsz róla? Elégedett vagy vele? Nála is szültél?

Minden babás kép csodaszép, nagyon édesek az uh-s fotók!

Én most egy kicsit el vagyok kettyenve, múltkor írtam, hogy gombás fertőzésem van, amiről mostanra - most jött meg a tenyésztés eredménye - kiderült, hogy bakteriális hüvelygyulladás :(( Ég, csíp, viszket, de fura mód folyásom egyáltalán nincsen :cry: Én már teljesen el vagyok keseredve, ősszel volt egy hasonló fertőzésem, ami vagy három hónap alatt múlt el, egy csomó antibiotikum- és kúp-kúra után, és most megint :cry: Pedig ennél jobban vigyázni már tényleg nem lehet, mint amit én csinálok. Már két kúra Gynevacot is benyomattam magamnak, nem tudok már mit kitalálni. Az a félelmem, hogy nálunk emiatt nem jön össze a baba, a sorozatos fertőzések miatt :cry: Félek, hogy krónikus gyulladás lesz a vége :)

Ne haragudjatok, hogy ilyen negatív vagyok, most ez nagyon rányomta a bélyegét a hangulatomra
bébike4

Estike!

köszönöm a névnapi köszöntést!

Kép

Sziasztok!

Lola: boldog névnapot!

Tücsi: hajrá vizsgálatok!

Bumi: :(

Egerecske: sajnálom.

Kukacka: képek?

Dezsi: :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok

Egerecském Én még bizakodó vok, biztosat mindig a vv. mond! hallotam már olyat hogy teszt nem, de vv. kimutatta terhességet. Nagyon egyetértek Tücsivel, sztem sem kellett volna abbahagyni utrot.

Estike nagyon szépséges Kispasi van pocidban :)
vigyázz Magatokra, ez a visszér :shock: rosszul hangzik, gondolom sokmindent nem lehet vele kezdeni :(

Tücsök Neked még sose csináltak terhelésest?? :shock: akkor hogy állítják be gyógyikat, és honnan tudják hogy használ-e?
Te meg Nekem ígérj meg vmit :wink: csak és kizárólag akkor menj újra lombikra , ha MINDEN orvos zöld utat ad!
már hiányoltalak

Puszi, Dezsina olvastam hogy mindkettőtöknek jól sikerült beavatkozás, nagyon örülök neki.
úgyhogy hajrá , drukkolok

Bumi sztem olyan hamar kezdtél el tesztelni, hogy még nagy következtetéseket nem érdemes levonni.
nagyon drukkolok++++++++++
(egyébként B.B. védelmében) Ő is hol 10, hol 12 v. 14 napra hív

Skrisz pöcse van a menyasszonynak :lol:
azért ma már ritka nem, hogy ennyire benézzenek vmit?
láttam csodálatos fotókat bébikről, Te nem gondolkozol hasonlóban?

Rana arany vagy, hogy hiányolsz :)
ha talizunk meghallgathatom Én is babákokat? család nem tudja még? nem kezd látszani.?

Kismamik úgy szeretem olvasni beszámolókat babákról :D

Kérdés: ki hogy oldotta meg munkahelyen lombikozást, szabi v. táppénz, mennyi időre, elmondtátok?
Rana ez Rád nem érvényes kérdés :lol: :wink:

még nem dolizom, simán belefért volna egy inszem :( így maradt a spontánkodás öröme :oops: :)

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Krisz, most a gyógyszerrel beállt a protaklinom, de én hülye lecsökkentettem napi félszemre, és sajna el is kezdtem barnázni+ iszonyúan ég a mellem, szóval mától megpróbálom vissza emelni napi 1 egészre!

Puszikám, olvastam, hogy minden okés volt a méhfeltöltésen, örülök neki!

Erről jut eszembe, Dezsikém téged is olvastalak, hogy minden okés volt nálad is a laparon! Tegnap gondoltam rád amikor az intézetben voltunk!;-)

Árnika, hol vagy, mi újság van veled???
Vendég

He-he, Árnika akkor írtál amikor kérdeztelek! Nekem nem csináltak csak cukor terhelést, az katasztrofális lett, így kaptam meg a MET-et! Az endokrin dokim már zöld utat adott egyébként a lombikra, szóval nem sietem el a dolgokat!;-) Most jól vagyok lelkileg is, ehhez kellett az, hogy el tudjak szakadni a babatémától- a fórumozástól :oops: + a párommal is sikerült felfrissítenünk a kapcsolatunkat, így ha nem sikerülne a lombik (ami természetesen kizárt dolog! :P ) akkor sem megyek a Dunának, így is jó kettesben + a kutyával!;-) :lol:
Vendég

Árnika, lombikügyben én nem vagyok mérvadó, mert én tudok itthonról dolgozni. Nem kellett sem szabi, sem táppénz.
Babafotókat asszem majd én csinálok, mert amatőr fotós vagyok. Megnézem hogyan mutatnak jól a babákok a képen, és megpróbálom nagy fotósainkat leutánozni. Már ha lesz türelmem hozzá. :oops:

skrisz72

Skrisz azért kérdeztelek fotóról mert tudom hogy szeretsz fotózni. :)
Én is nézegettem Nagy Hajni képeit, vmi fantasztikusak.ha eljön ideje , majd körülnézek errefelé, hátha találok vmi jó fotóst itt.

Tücsi imádom az optimizmusod, olyan jó hogy ennyire tudsz bízni. :)
piszok ritkán írsz blogodba, és mintha lett volna egy másik is, nem? kerestem.
Velem semmi különös nincs, azért vonultam vissza, miattatok jövök csak. Munka miatt az elköv. fél év kizárva, na és még az IR sem ment 30 alá szerintem.
ja, Mastodynon csepp is jó a prolaktinra, de Én nem értem miért változtatsz gyógyiadagon mindig önkényesen :roll:

árnika

Bumi, :? De azért én még mindig drukkolok a holnapi vv-hez!!! Egerecske, igaza van Tücsinek, nehogy abbahagyd az Utrot! A vv a tuti!!!

Krisz, Árnikám, jól vagyok, semmit nem érzek az ég világon. Még szerencse, hogy a cickók hatalmasak (Apa nagy örömére), és van ez a szívhallgató, így megnyugszom, hogy jól vannak a picik. Árnika meghallgathatod őket, de valami intimebb környezetet kell keresnünk, mert hanyatt fekve, letolt gatyával tudom megtalálni a szívhangokat! Nálad vagy nálam? :oops: :lol: :wink: Ééééés, pocakjelentés: már egyértelműen érzem a méhemet, már tök vagy és kemény, szóval a hasamnak egy részét legalább már a babák teszik ki, nem csak a háj (majd ha összeszedtem a bátorságomat, akkor teszek pocakfotót, bár őszintén szólva nincs olyan csini kismamis pocim, mint Zsófinak vagy Szezsonak, hanem olyan "vastag" vagyok inkább. :? Igaz, amúgy se voltam egy madárcsontozatú. :lol: A fényképen ráadásul kisebbnek látszik a pocim, mint valójában.)
Ja, és a spontánkodás öröme sem megvetendő..... Mmmmm. :wink:

Tücsike, jó látni téged is. :)

Bébike, fertőzés monnyon le!!!!!! :evil:

Paranamami bejegyzése: Apának nőtt egy herpesz a száján, én meg elfeledkeztem róla, és reggel, amikor elviharzott, véletlenül puszit adtam a szájára. :( Utána gyorsan alaposan fogat mostam, és nekem még sosem volt herpeszem (igaz, mindig vigyáztunk ilyenkor, hogy ne pusziljon meg), de szerintetek így babásan elkaphatom (legyengült immunrendszer, stb)?? Ha igen, az nagyon gáz a babákra nézve?? :roll:

Ja, és képzeljétek, a Kismamában azt olvastam, hogy normál induló testsúlynál az első trimeszterben 12,5 :shock: kg gyarapodás ajánlott (nem sok ez egy kicsit???), utána hetente fél kg, összesen 12.5-17.5 kg. Ikerterheseknél induló súlytól függetlenül (ez is elég furi, itt miért nem számít a kezdő testsúly??) 17.5-22.5 kg.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi, Árnika, Rana, én telefonáltam a műintézetbe és ott is mondták, hogy hagyjam abba a terápiát és meg fog jönni. Csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy mikor... (Persze, hogy nem haragszom, köszönöm az aggódást. :wink: )
Egyébként anno Mackóval itt egyáltalán nem is volt vv., csak mostanában vezették be. Az ember tesztelt otthon, felhívta őket és ennyi.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Rana, most pont nincs legyengülve az immunrendszered. A babákat annyira védi a szervezetünk, hogy szinte semmit sem kapunk el terhesen! :D
Érdekes, amit a hízásról írsz. Akkor meg mit van besz@rva a dokim? Teljesen jó a testsúlyom. :lol:

skrisz72

Árnika, azért változtatok, mert van egy olyan kényszer képzetem, hogy túl sok bogyót szedek, azaz igazság hogy el is felejtem sokszor bevenni a MET-et is...tegnap kaptam egy kis fejmosást a páromtól ez ügyben, és letettem a nagy esküt, hogy most már oda figyelek a gyógyszerekre (csináltam is az előbb egy táblázatott, hogy tényleg ne felejtsek el semmit! :oops: ) A blogomba most azért írok ritkábban, mert minden szabad percemet a kertben töltöm vagy kirándulunk, szóval csak ezért írok ritkán (de ma írtam! :P ) Igen, volt egy régi blogom, azt töröltem amikor azt hittem végleg feladtam a lombikot, a beírásokat lementettem, majd lehet, hogy vissza rakom valahogy...

Velem sem történik egyébként semmi, de azért benézek néha, mert én is kíváncsi vagyok mindenkire mégha nem is írok! Azért a félév alatt ha becsúszna egy csodababa gondolom nem lenne akkor nagy probléma?!;-)
Vendég

Krisz, hű, akkor jó! :D Én se híztam még egy dekát sem, de sztem ott vmit nagyon elírtak, nem? 12 hetesen még tök pindurka egy baba, hogy kellene már hízni hozzá 12 kilót??? :shock: Utána meg csak felet hetente, amikor meg már jól meglódul a gyarapodásban a baba???? Itt valami sántít. Mindegy Krisz, te tök vékony vagy, ne higgy a dokinak. Ha én ennyi lennék 27 hetesen, összetenném a két kezem, pedig alacsonyabb is vagyok nálad. :roll:

Tücsike, én meg képzeld a Clexane-t szoktam elfelejteni beadni. :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ranácska, az durva! De te legalább ráfoghatod a kismamiságra a feledékenységet!;-)
Vendég

Na megyek, csinálok egy kis fokhagymás csirkemájat. :lol:

skrisz72

Én meg krumplilevest.... :D

Tücsi, rá is fogom, ne aggódj! (Minden mást is!) :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

én meg csirkepörit tarhonyával :D

Tücsi ez jó, Én meg mindig többet akarok bevenni, félek hogy elfelejtettem és gondolkoznom kell rajta.
egyszer már így is túladagoltam a metet :oops:

na ha a terhesség feledékenységgel és szórakozottsággal jár akkor majd nekem azt is folyton nézegetenem kell majd hogy fiú vagyok vagy lány :lol:

munkahely kérdésre senki nem válaszol?

árnika

Jó étvágyat mindenkinek! :lol:

Árnika, a munkahelyre azért nem válaszoltam mert most én is egy kicsit gondban vagyok, ugyanis itt mindenki úgy tudja hogy végleg feladtam a lombikot, szóval majd lesz nagy ledöbbenés ha belevágok a sűrűjébe...A főnökömnek mindenképpen elmondom, mert már nincs szabim (van de azt kötelezően augusztusban kell kivenni) és a kivizsgálásokra szeretnék majd munkaidőben menni, amit a törvény is biztosít a lombikosoknak... pedig szerettem volna szép csendben megoldani ezt a dolgot, remélem most nem fogom elkotyogni magam és legalább a szüleim nem tudnak majd róla, nem szeretem ahogy izgulnak értem... :roll:
Vendég

Én meg májas, gombásrizottót.

Árnika, anno mindig eljöttem a mh-ről. (nekem kötetlen volt a munkaidőm). A punctio napján szabin voltam, az ET szombatra esett, hétfőtől simán dolgoztam. Most meg még a Gyes után felhalmozódott szabimat töltöm. :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Az előbb egy kis elszíneződött nyálkával találkoztam, úgyhogy azt hiszem eldőlt a dolog. :(

Árnika!
Nekem a munkahelyen tudják, hogy lombikozunk, így simán elmegyek, amikor menni kell. Mondjuk nekem egyszerű, mert kb 250 m-re van a Kaáli a munkahelytől. Punkciókor szabit szoktam kivenni, ET-től meg táppénz.

Bumi

bumi1979

Szerintetek, hogyan folytassuk? Hagyjunk ki, most egy fél évet? Lehet nem ártana megint kivizsgáltatni magam, pajzsmirigy, endokrin cuccok?
Lehet érdemes lenne egy petevezeték átjárhatóságit csináltatnom?

Bumi

bumi1979

sziasztok!
nagyon-nagyon sok a melóm :(

Egerecske!
ezt a megkönnyebbülést éreztem én is már egy párszor sajnos!!! :( nekem kb 3 napra jött meg, ahogy abbahagytam az utrót!

Estike!
még milyen nyavaják várnak ránk! atyám fia :shock: :!:

Tücsi!!!!
de jó, hogy jöttél!!! gondoltam rád nagyon!!!!
és most rettentően kiváncsivá tettél! Inzulinrezisztenciára kell menned? eddig minden ilyentől nem voltak elragadtatva, vagyis a tanárúr mindig elhesegette a gondolatot :roll: És ez most hogy jött? ha szabad kérdezzem... és sorszámot kaptál?

Bumi!
:(

Árnika!
nekem a munkahelyemen mindent tudnak. Pontosan majd 7 éve drukkolnak, amiota kitaláltam, hogy gyereket szeretnék... 8) Mindet végigdrukkolnak velem, annak ellenére, hogy ha sikerülne akkor egy kicsit kivenném magam a munkából!
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?