Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata! Boris!

Majd csinálok egy ágy képet, hogy lássátok nem oly vészes a dolog. Az igazság, hogy kiságyban nem maradt meg, mert amikor mocorgott mindig bevágta valamilyét és ettől ébredt éjszaka. Mi ezt amin most alszik, akkor vettük mikor született, hogy én azon szoptattam, majd pedig jó lesz neki. Mivel sokat kelt éjszaka, mert szűk volt a hely, igy szokott át a nagy ágyra és onnan kezdve jókat alszik. Ez kinyithatós és azért alacsony, na meg mondom körbe van barikádozva.

Még nem érzem a változó időt, illetve nem tudom mikor mit érzek és miért, mert mostmár folyamatosan nehéz.....

Lassan a képek is gépre kerülnek és küldöm. Majd látjátok, milyen szép nagy terhem van és megértitek rögtön amit írok :lol:

Szép estét!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


kicsiboris,ismerek olyat aki egyszerűen letett egy matracot a földre azon alszik a kis prücsök, arról meg nem tud ugye leesni.

odry, sajnálom, hogy így megkínoz a kis lakód, de ez a pár hét sitty sutty elszáll! Vendégeidet sikerült átpasszolnod valakinek? Kertrendezés?
Köszi a gyertyaötletet! (se fehér, se ezüst nincs otthon :? :D )

katata, akkor egy utolsó pezsgőbontás és indulhat a kb. 1,5 éves szesztilalom! Szívesen leszek sereghajtó, úgyhogy huss felfelé a táblában!

Szép napot lányok!
bbilona
 
 


Odry:
Mi vettünk leesésgátlós fenyőágyat, ez nagyon tuti, nem tud róla legurulni, a végén vagy egy lemászó rész, am elé éjszaka széket teszünk. Azt hiszem Gyöngyikéének is ugyanilyen van, egyszer tett fel róla képet.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

 
 

Ágyikónk:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1241505856.8144.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes!
Eddig nem értettem, hogy Csabim miért mászik be a jó nagy kiságya egyik sarkába, ráadásul keresztbe, mikor olyan nagy helye lehetne. Most már látom, hogy ezzel nincs egyedül, ezek szerint a gyerkőcök vonzódnak a sarkokhoz.
Látom, hogy Anna már háziasszonyképzésben is részt vesz és segít neked vasalni. :wink:

Ilona!
Biztosan jó ám bármilyen színű gyertya is, gondolom csak a hangulat a lényeg. :lol: Hajrá! :lol:

Kata!
Juhéjjjjj! Már nagyon a visszaszámlálás végén tartasz. Csak hármat kell aludni, aztán indulhat a stimu. Én pár éve megfogadtam, hogy soha többet nem fogok fogigátlót szedni, remélem neked sem lesz rá többet szükséged - na jó, legalábbis jó sokáig (két-három gyerkőc után már elfogadható :wink: ).

Odry!
Kíváncsian várom a képeket. Tényleg már nem sok idő van hátra, remélem minden rendben lesz és kihúzzátok végig és talán mégsem fog annyira meggyötörni az utolsó időszak. De lassacskán megnyugodhatsz, mert bármi történik, a kisfickó már szép nagyra nőtt.

Nálunk most a változatosság kedvéért gennyet találtak a vizeletemben, csak hogy ne nyugodjak meg nagyon. Most antibiotikumot kell szednem, nagyon remélem hogy nem fog ártani.
Már nekünk is csak kettőt kell aludni......

tücsökbogár
 
 


na csajok úgy elvágtam az ujjamat tegnap este...most apa mosogat :lol: jajj és képzeljétek, Lujzi jár!!!! van egy bébitaxija abba kapaszkodik, tologatja ezerrel :P olyan büszke vagyok rá :lol:

tücsi, gyógyulj meg mihamarabb :!: nem lehet semmi baj :!: :wink: ne aggódj, persze én könnyen mondom....., de azért vigyázz magatokra :lol:

ilonkám, hát ez a matracdolog...na az tuti nem válna be Lujzinál, éjjel lemászna aztán elkezdene pakolni :lol: :lol: :lol:

mágnes tündéri Anna :!: :!:

kata, nagyon szurkolok neked :lol: jaja kicsit hosszú a ciklusom :roll:

zel???
trin??
domo??
juci??

Kép
Kép
piciboris
 
 


Tücsi:
hát a segítség esetleges nálunk... :) Ezt a vasalóállványt arra használja, hogy odatolja a piros végéhez a nagy fakockáját, ráül, és az állvány az asztal, ahol ő "sültkrumplizik" ... :lol:

A genny miatt ne aggódj, nekem folyamatosan volt a 9 hónap alatt... Én is szedtem antibigyót, meg kúpoztam folyamatosan... Most kikezelnek, és szülésre már kutya bajod sem lesz :)

Boriskám:
Jajj nagyon örülök Lujzinak!!! Képet kérünk a robogó lánykádról :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes mi is annyira örültünk, hogy gyors körbetelefonáltuk a familit, hogy akkor 'netessékmánaggódni :wink: mindjárt csinálok képeket ha elindul :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriskám,

jajj de örülök Lujzinak!!! :D Akkor remélem megnyugodtatok végre!
8)
katata
 
 


na itt van az én büszkeségem, ...meg persze apáé is :lol:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 



Boriska, ez már nem az a csecsemős elindulás úgy látom. Igazi határozott, mindjárt egyedül is járok fajta.
Szuper!

tücsökbogár, 2 nap az ultrahangig?
bbilona
 
 


tücsi, ilonkám, nagyon kedveskék vagytok :lol: :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriska:
Mintha Annát látnám! Tuti Lujzinak sem azzal van gondja, hogy nem tud járni, csak kényelmes, és nincs kedve! Ez a kapaszkodás tényleg már csak a biztonságrzet miatt van :lol: Nemsokára rohanhatsz utána! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Boris, nagyon ügyes Lujzi :lol: neki most jött el a járás ideje :lol:

majd jövök, és írok, csak rohanok a viháncoló lányomhoz :lol:

Kép
domo
 
 


mágnes, lehet benne valami, mert ma kb. 2x indult el, egyszer mi segítettük rá :shock: szerintem is annyira belejött a térdenjárásba, hogy kényelmesebb egyenlőre így neki.., csütörtökön megyünk neurológushoz, szorítsatok, hogy ne találjanak gondot :lol:
a dévényes nőci még nem hívott, de várom nagyon :lol:

domo,köszi! és fuss csak, olyan cuki lehet Lili :lol: néha úgy megölelgetnék egy ilyen icuri-picuri babácskát :lol:
na majd egyszer még az életben összejön talán :wink:

zel?
trin?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Végre én is itt vagyok :D :D

Most már tudom, hogy miért mondták annak idején, hogy a szülés kutyafüle, a neheze utána jön :roll: :roll:

Tücsikém ne aggódj nekem is volt bajom, mondjuk nem ez, hanem gombás trutyim ilyen idős várandósan. Semmi gond nem lesz, igaza van Áginak.

Kata, minden maradék erőmmel szurkolok neked. Ebben szép hónapban biztosan megtörténik a csoda.

Boriskám, hát elindult a kis tündér. Nagyon édes. Látod nem kell aggódni, minden jön magától. Nagyon nagy szakértelemmel tolja a járgányt.

Ilonkám, te már megint nem írsz magadról. Ejnye..........

Mi túl vagyunk a kezdeti nehézségeken, elég jól el tudom találni, hogy mikor mi baja a drágámnak. Megbékéltem azzal is, hogy csak 5X eszik egy nap, de akkor embereset. Várom az első igazi mosolyt :lol: :lol: Ez elég hülyén néz ki, mert ülök előtte és figyelem, hogy mikor mosolyog, nehogy lemaradjak. :lol: :lol:
Néha kiakadok- egyre ritkábban- de főleg magamra, mivel az alváshiányt nehezen viselem. Pedig nem panaszkodhatok, Lotti még mindig csak egyszer kel éjszaka, és már csak 1,5 órát van fent. szóval szuper.

Majd még írok, de most muszáj porszívóznom, mert megesznek a porcicák.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára trinky 2009.07.14 05:35-kor.

KépKép
trinky
 
 


trin, de jó, hogy itt vagy :lol: elhiszem, hogy nem egszerű ez az első pár hét/hónap, de ahogy írsz, tutira belejöttél már :lol: a kialvatlanságtól én is sokáig ingerültebb voltam, nem gáz ez, majd ez is elmúlik és Lotti nagyon ügyes, hogy csak egyszer kel éjjel :lol: jujj de útálok takarítani :twisted:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriska,
Lujzi nagyon ügyes. Most már győzhetsz utána futkosni!! :lol:

Trinky,
de jó, hogy jöttél. Lotti gyönyörűséges! Ari lehet ahogy ülsz melette ésvárod a mosolyát! :lol:

Zel már rég jelentkezett... Nagy a szerelem úgy látszik. :D
katata
 
 


Tücsi,
raknék táblát, feljebb rakhatlak már a zebrák közé? :D
katata
 
 


kata, köszi :lol: azért asszem ez sem lesz egyszerű, valahogy már azt szeretném ha járna és beszélne, ne legyek telhetetlen :shock: :wink: :lol:

trin nagyon szép a kislányod :P

Kép
Kép
piciboris
 
 


Trin!
Puszi Lottikának a gyönyörű kis pofikájára. Ne aggódj, fog annyit mosolyogni még ez a kis csöppség, hogy csak na. Egyébként is ki másé lehetne az első igazi mosoly, mint anyáé.

Kata!
Igen, igen, igen!!! Nagyon szeretnék a zebrások között lenni!!! Remélem legalább decemberig ott is maradok, aztán csak felfelé vándorolok. Ez volt a 3. lombikunk.

Ilona!
Igen, már csak kettőt kell aludni. De most délutánra kaptunk időpontot, úgyhogy még a csütörtöki nap is nagy izgalomban fog tellni.

tücsökbogár
 
 


Boriska,
pár év és visszasírod, hogy jajj milyen jó lenne, ha még mindig csak 1 éves lenne, vagy még csak most indulna el, ahelyett, hogy már érettségizik és igazi kamaszként állandóan visszadumál :D Szóval nem kell sürgetni, úgyis minden olyan hamar eljön. :)
katata
 
 


Boris!
Mi már csak ilyen telhetetlenek vagyunk. Ha meg járni meg beszélni fog Lujzi, akkor meg majd azt szeretnéd hogy egyedül öltözzön, meg megkösse a cipőjét meg még ezer dolgot. Szóval mindig lesz következő teljesítendő feladat a köv. 30-40 évben, amit majd vársz. :wink:

tücsökbogár
 
 


Kép
katata
 
 


Kata:
Bence 2009-ben született :)
Olyan jó nézni a táblát :)
Tamarannáékról szívesenhallanék...Nem tudtok róluk semmit?
Tiza is rég volt.. Zelnél is lassan igazolatlan a hiányzás :wink:

fejlődés:
Hát mi most jutottunk el odáig Apával, hogy eddig sürgettük Anna fejlődését, most pedig megállítanánk az idő. Rájöttünk milyen hamar felnőn, lesz önálló, és akkor már nem lesz annyira ránk utalva... Könyöröghetek majd egy ölelésért.. :cry: :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes,

:lol: :lol: bocsika! 8) Javítottam!!
katata
 
 


sziasztok!

lemaradva egy kicsit :oops:

kicsiboris!

Drágám nagyon ügyes Lujzi :lol:
Ezt nevezem nagyon édi.
bölcsi:
Még nem kell beíratnom Niát ,csak a szeptemberi babákat íratják
be májusba.Mi ráérünk novemberbe menni.
Nia jővöre fog járni.Februártól kb.

Tücsike!
Te pedig vigyázz magadra sok pihenés :wink:

katata!
29 éves leszek :oops:

Nagyon szépek a babák :lol:
m. reni
 
 


reni, pusszantás :lol: köszike :lol: az előbb 12 lépést tett meg egyedül :lol:
bölcsibe akkor ha szept.-be beiratnám akkor most kell intézni? na biztosan munkáltatóit is kérnek itt... :evil:

kata, köszi a táblit, javítanád Borka Lujzára, szupcsi lenne :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


csajok, mit szóltok a babahámhoz :?: hülyeség?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Köszi lányok, átadtam a puszikat a kis tokája alá. Olyan szép nőcis tokája van :D :D

Boriskám az a hám, ami olyan mint a póráz???? Megmondom őszintén szerintem gáz, de ez csak az én véleményem. Én nem szeretném ha rám kötnék. Persze egyszer láttam egy idős fickót aki így vezette a gyerekét. Biztos nem akart vagy nem tudott utána rohangálni.
Ugyanakkor, ha valami nagy tömegbe megy az ember lehet hasznos is, hiszen így nem veszik el a gyerek. Na, mondtam pozitívumot is.
:wink: :wink:

KépKép
trinky
 
 


boriska, nem nyilatkozom, mert nem tudom mi aza babahám, pedig biztosan lenne véleméynem :oops: :D .
Bizony Boriska, a kollégák is mondják sorra, hogy most kell intézni a bölcsit, van ahol a tavaszi kezdést is már most be kell jelenteni!
Lujzival minden rendben lesz meglátod csak túlaggódta a doki!

katata, a tábla fantasztikus, olyan jó (majdnem) végignézni rajta!

trinky, a lányod csodaszép, és olyan jól el tudom képzelni ahogyan ott ülsz fölötte és figyeled.
A öcsémékét én is órákig elnézegetném. Ma jönnek haza :lol: Magamról :?: :roll: Lázban égünk, mert férjem a barátokkal öntözőrendszert épít a kertben. A hétvégéink tavasztól őszig általában annyira be vannak táblázva, hogy a végén már annak örülünk ha otthon lehetünk nyugiban egy kicsit. Közben heti kétszer angolra járok, nagyon élvezem, csak türelmetlen vagyok, szívesen venném, ha már profin beszélhetnék, persze ez nehéz a ca. 30 óra után :wink: . Ez van egyelőre.

reni, tényleg régen voltál már. Munkakereséssel hogy állsz? Ugye most ez nem is olyan könnyű?

odry, már nagyon várom a pocakfotót, kíváncsi vagyok, hogy van-e fejed! :wink:

Szép napot lányok!
bbilona
 
 


Trinky, nagyon szép Lotti :lol: nálunk akkor jöttek az első mosolyok, amikor beszéltem hozzá, szórakoztattam, így nem maradtunk le róla :lol: de azóta is elolvadunk minden mosolytól, annyira édes :lol:

én is nagyon harapós voltam, főleg estére... de mostmár egész sokat alszik Lili, van, hogy 7 órát is egyben. Ha meg felkel szopizni, rögtön vissza is alszunk. Reggel pedig csak 9 kor kelünk. Viszonz napközben meg alig alszik.
Már nagyon babás Lili, sokat mosolyog, és nevetgél. Már a játékaival is elvan, néha egy órát is. Megkapta az első oltásait, és azt is jól tűrte. A terpeszpelusból pedig már csak 3 hónap van hátra :lol:

Tücsi, de jó lesz neked holnap :lol: én már most irigykedve nézem a pocakosokat, annyira imádtam azt az állapotot!

Reni, Nia bölcsibe megy, akkor te visszamész dolgozni?

Kata, végre te is indulsz nagyon szurkolok!
majd javíthatod a koromat 31-re...

Kép
domo
 
 


Domo, Lotti ma éjszaka 5 és fél órát aludt egyhuzamban. Kicsit meg is rémültem, hogy mi van már vele. Napközben ő még alszik. Kb. 4 óránként eszik, és 1,5 órát van fent. Este már nyűgösebb, akkor van, hogy 3 órát is fent kuksizik, nagy sírások közepette.
Ma reggel egy mosolyféleséget láttam a kis száján, miközben magyaráztam neki a pelenkázón. Végülis ma 5 hetes a kisasszony, úgyhogy ideje kinevetni a világot.
Boldog szülinapot utólag is!!

Ilonkám, türelem hamarosan menni fog az az angol. Nekem is tanulnom kellene, mert a némettel nem sokra megyek. A tanár is házhoz jönne, emberem személyében, csak nem tudunk együtt tanulni. Olyan vicces amikor számon kéri a házit :D :D :D

KépKép
trinky
 
 


Boris!
Most őszinte leszek,szerintem extra gáz a hám!!!!
Tessék szaladgálni Lujzi után :wink:
Szerintem menj el a bőlcsibe,ha szeptembertől akarod ,hogy
járjon.Itt május 4-én voltak a be íratások.

Bbilona!
Tényleg régen voltam.
Sokszor olvasok,de nem mindig tudok
hozzá szólni,testvér téma nálunk felejtős.
Tesódék,hogy vannak????
Hogy megy a Terápia.??

domo!és a többiek akit érdekel :lol:

Mikor én terhes voltam,akkor kirúgtak az állásomból.egy mondvacsinált indokkal. Maradt a gyes ami 26.000ft .
bőlcsibe csak akkor veszik fel a gyereket,ha anyukának állása van.
Hogy keresel állást,ha bőlcsibe be szoktatás és az elején
betegeskedés van???.../.Sehogy/
Ezért jön a kamu munkáltatói,és a beszoktatás után,és
legyűrt betegségek után jön az állás keresés ezerrel. :lol:

tücsi!
Nekem is sokáig volt gennyes a vízeletem :roll:
m. reni
 
 


Boriskám:
a hámot én sem használnám.. Kicsit olyan érzés a látványa, mintha kutsát sétáltatna az ember .Anyósom akart mindenáron, de én mondtam neki, hogy gyerekünk van, nem kutyánk. Egyetlen esetben tudom elképzelni, ha mondjuk sok gyerek közé ,vagy tömegbe megy az ember (Álltakert), és ott félő, hogy elkóringyál.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


reni, trin, mágnes, köszönöm a véleményeteket :wink: nekem barátném javasolta, ő vett a kisfiának és azzal jár-kel az utcán.
én nem is tudom milyen lehet az, de nekünk nem lesz az tuti :!: :shock: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Trinky, az esték nálunk is nyűgösebbek. ÉS te hogy altatod el? működik, hogy lerakod az ágyába, és elalszik magától?

Boris, ezt a hámot én se használnám...

nem tudom, mi van ma a lányommal, de egész nap alszik :lol: így volt időm képeket nézegetni, rakok fel frisseket(kicsit sok lesz :lol: )

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
domo
 
 


domo, jajj anyira édes Lilid!!! úgy megpuszilgatnám :lol: nagyon szép haja van a kiscsajnak 8) kire hasonlít?

Kép
Kép
piciboris
 
 


szerintem senkire, de mindenki más szerint tiszta apja :lol:

Kép
domo
 
 


domo!
Nagyon szépek vagytok :wink:
Én is szívesen babusgatnám :lol:
Vigyáznék rá szívesen :lol:

Nia már nagy lány pár képecske :wink: Kép Kép Kép Kép
m. reni
 
 


Reni!
Micsoda nagylány már Nia! És még mindig imádnivaló a mosolya.

Domo!
Lili is hihetetlen gyorsasággal fejlődik. Valakire azért biztosan hasonlít. :wink:

Nos a legújabb leletek alapján a genny megszűnt, most a változatosság kedvéért a kémhatása nem jó. Tudjátok hogy mit jelent egyáltalán hogy lúgos a vizelet, vagy ez mitől van? A doki végülis csak azt mondta, hogy egyek sok joghurtot meg túrót. Nem akartam neki mondani, hogy az elmúlt hat hétben egy kisebb tehénfarm termését elfogyasztottam már, aki azt mondja hogy nálam több túrót eszik, az hazudik.

tücsökbogár
 
 


húúú reni :lol: akkorák Nia szemei :lol: igazi csillagszemek :shock: :wink: nagyon aranyos kislány és tényleg úgy nő :!:
reni, tudsz Niának darabosat adni ebédre már :?: Lujzinak még pépesítem mert szembeköpött a kajcival amikor darabossal próbálkoztam :lol: :lol: :lol:

pandi :?: hogy vagytok :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


tücsökbogár!

Édes vagy :lol: jaj én is annak idején rengeteg túrót ettem. :shock:

boris!
Nagyon drága vagy :lol:
Nia mindenevő.kivéve:Máj+brokkoli :shock:
Most az a legújabb szokása,hogy a joghurtból beveszi a
szájába a gyümölcsöt utána kiköpi.
Lujzi, kis köpködős :lol:
Mindig próbálgasd,aztán majd belejön
m. reni
 
 


domo:
Lilid gyönyörű: )A haján mindig gyönyörködöm :)

Reni:
Szerintem Lia rád hasonlít nagyon :)

Mi ma rekordot döntöttünk: letettem a szokásos 8 órai etetés után, 11-kor álometettem egyet. Negyed hatkor felsírt, és 40 ml-t evett, aztán pedig negyed 9-ig nyomta a szunyát :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, de jó, milyen jó fiú Benike :lol:

tücsi, szerintem ez már nem olyan rossz mint a genyes pipi, talán már ez hamar megoldódik :lol:

na most voltunk Lujzival bőrgyógyásznál...nekem a kezemen ekcémám van...nagyon szuper...néha olyan a kezem mint a kiszáradt szattyánbőr :evil: Lujzinak meg van egy anyajegye ami túl sötét és barázdált, vinni kell sűrűn ellenőrzésre, azt hiszem elvisszük egy maszekhoz is...

Kép
Kép
piciboris
 
 


Borsika,
barázdált anyajegy??? :shock: Ne már!! Hisz olyan kicsi még, nap sem érte szinte. Szerintem is jó ötlet elmenni egy másik orvoshoz is, több szem többet lát!!!
katata
 
 


kata...hát már 8 hónaposan is megnézettük, akkor még nem mondtak semmit, úgyhogy nézetni kell többször...

na csajok voltunk neurológián :!: Lujzi makk egészséges csak kicsit llaza az izomtónusa ezért nem jár még úgy ahogy kéne, de semmi gond vele, úgy örülünk :lol: köszönöm a drukkokat :P

Kép
Kép
piciboris
 
 


Kicsiboris!

Ezek nagyon jó hírek :lol:
Hol van neki ez az anyajegy?

mágnes!

köszike :lol:
m. reni
 
 


reni az alkarján a hajlat mellett. én is furcsállom, hogy ilyen neki, olyan picike még.. úgy tudom, hogy a párom anyai vonalára jellemző ez az anyajegyesség.... :cry:

Kép
Kép
piciboris
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?