Végre én is itt vagyok
Most már tudom, hogy miért mondták annak idején, hogy a szülés kutyafüle, a neheze utána jön
Tücsikém ne aggódj nekem is volt bajom, mondjuk nem ez, hanem gombás trutyim ilyen idős várandósan. Semmi gond nem lesz, igaza van Áginak.
Kata, minden maradék erőmmel szurkolok neked. Ebben szép hónapban biztosan megtörténik a csoda.
Boriskám, hát elindult a kis tündér. Nagyon édes. Látod nem kell aggódni, minden jön magától. Nagyon nagy szakértelemmel tolja a járgányt.
Ilonkám, te már megint nem írsz magadról. Ejnye..........
Mi túl vagyunk a kezdeti nehézségeken, elég jól el tudom találni, hogy mikor mi baja a drágámnak. Megbékéltem azzal is, hogy csak 5X eszik egy nap, de akkor embereset. Várom az első igazi mosolyt
Ez elég hülyén néz ki, mert ülök előtte és figyelem, hogy mikor mosolyog, nehogy lemaradjak.
Néha kiakadok- egyre ritkábban- de főleg magamra, mivel az alváshiányt nehezen viselem. Pedig nem panaszkodhatok, Lotti még mindig csak egyszer kel éjszaka, és már csak 1,5 órát van fent. szóval szuper.
Majd még írok, de most muszáj porszívóznom, mert megesznek a porcicák.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára trinky 2009.07.14 05:35-kor.