Új privát üzeneted érkezett!

Panu:
Ha esetleg nálatok tisztul a kép állatkert ügyileg, akkor írj. Már az is jó, ha csak látjuk egy pár percre egymás babócáit!!! Kép Már ha a pasik nem akarnak babanetes találkozót Kép
Barátnő:
Támogatást nem kaphat, jogásszal beszélni fog, azzal kezdtem én is. Apaságit nem akar indítani, mert így lehet hogy jobban fogja támogatni a pasi, amúgy kb. hetente látogatja a barátnőmet, tehát eddig még nem lépett le. Számla már van. A baba már 8 hónapos, magyar állampolgárságú lesz. DE!! A SZÜLŐK ELŐTTI TITKOLÁST TELJESEN KOMOLYAN GONDOLJA!!!Nem volt otthon terhesen, viszont úgy gondolja a kis naiv, hogy szülés után pár héttel hazautazik és semmi sem fog látszani rajta. (Mellékesen rám akarja hagyni a picit 2-3 napra, hát arra én kiváncsi lennék, hogy lenne-e szive rá. Hmmmm mondjuk nem bánnám, ha megint egy nagyon picit ringathatnék.) Olyan nagyon bénán nevelték Kép idős szülők egyszem gyereke, "mit szólnak hozzá a szomszédok" nevelési stílusban. Sajnos nem sikerült nekem sem rávennem, hogy vallja már be otthon és ne hazudozzon, de egyszerűen fél. Nagyon bevált a szülők nevelési módszere Kép
Egyébként most átgondolva nekem nincs is normális barátnőm, úgy látszik vonzom a lökötteket Kép
klarissza

Csak jöttem bejelentkezni, hogy én is itt vagyok, és látom, hogy végre eszméletlen sokat írtatok, megyek is visszaolvasni, hátha sikerül reagálni, mielőtt Gabó felébred (nem a reggeli ébredésre gondoltamKép).

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Klarissza!

EZ a (vonzom a hulyeket)en pont ilyen vagyok.KOmoly!Normalis baratnom meg nem nagyon akadt.Elvalt baratnok,szereto,sokadik ferj,terhesseg,arab barat,es igy sorolhatnam egy nehany baratnomet hogy milyen lokott.MOndjuk en is lokott voltam egy par evig.Képvaloszinu ezert?Kép
A baratnodet nagyon sajnalom,de mar nem tehet semmit a baba mindjart itt van.segiteni en is segitenek amennyi tolem telne.En borzaszto sokat segitettem mindegyik baratnomnek de egy ido utan mindig leleptek vagyis elfelejtettek hogy kihuztam oket a bajbol/az emberek mar csak ilyenek.AZota nem vagyok teljesen segitokesz regen onzetlen voltam.De azert szerintem segits neki ha megteheted.

Vera!
Orulok hogy itt vagy es nem aggodsz!!!!

Anita!
Orulok hogy a jobban vagy.Nyugosseg RobonakKép ki tudja neha mi bantja oket.Hogy telnek az ejszakaid mostanaban?Kepeket varom!Kép
egyebkent a ferjem teniszezik es tenisz osztondijat kapott itt kint ugy kerultunk ide.Ezert neki olyan mint egy munka hogy mennie kell edzeni es versenyekre.O lenne a legboldogabb ha velunk tobbet lehetne,csak ez a sok tenni valo.Nem konnyu csalad mellett egy idegen nyelven egyetemet vegezni plusz edzes es versenyek.
Koszi a drukkot

Bombomanyu!
Ismeros vagy am egy masik topicbol.Kép
Orulok hogy itt vagy!

Meme!
Gratula NOri allasahoz,nagyon szep kislany!(mint az anyukaja!)

AnnAnn!
Gyere gyakrabban,igen is mindenki kivancsi arra hogy hogy vagytok!!!!!!Kép

Zsizsa!
PIsi tema az tetszett nalunk ez minden napos.Kép

GAbi !
Zsoltika nagyon aranyos es nagyon ugyes.Igaza van miert ne alljon?ugy erdekesebb a vilag.Amiota a fiamat ultetve viszem o is mindig feszeng a kocsiban nem tudom mi baja van.Mostmar o is mindig allni akar.Maszik ram es az olemben is csak all.Kép

Cory!
Ket gyerekkel nem irigyellek.Meg eggyel is nehez,de kettovel?Kép ugyi vagy.

Lanyok nem tudom kit hagytam ki de bocsassatok meg nekem.
MIndenkinek boldog hofordulot kivanok,en is keptelen vagyok megjegyezni es nincs idom hogy utana nezzek.Kép
Puszi es szep napot mindenkinek.
Allatkerti setaban en is benne lennek,na de hogy Kép
gabi75david

Hát csajok!

Jövök itt olvasni, hogy majd jól feldobódom, erre mindenki depizik, meg sértődött.Kép Egész elszomorodtam.Kép Mivel a sértődés témát már kiveséztétek, nem is szólok hozzá. Egyébként ma én is depiztem(Kép), már egy pár napja kissé nyomott vagyok, szóval lehet, hogy a levegőben van valami, de most, látván, hogy mindenki ilyen állapotban van, úgy döntöttem, hogy talpra állok.Kép Ma Tescozni voltam a húgommal, az feldobott kicsit, főleg, hogy kocsival voltunk, ő meg még elég gyakorlatlan vezető, így az utat én néztem, és hazafelé 3-4x is körbementünk a körforgalomban, mire kiválasztottam, hogy merre is kéne menni.Kép

Gabi újabban sikongat, de borzasztó hangosan, amikor a barátnőméknél voltunk, meg is ijedt párszor a barátnőm hét hós kisfia, pedig ő is tud ám sikoltozni.Kép És imádja a kutyákat, amikor meglát egyet sikoltozik és rugdos ezerrel.Kép És újabban már a galambokra is ezt csinálja.Kép Viszont az éjjel megint óránként ébredt, már nem is emlékszem, hogy mikor aludtam viszonylag normálisan (nálam jelenleg a három óra egyben is normálisnak számítana). És megint elkezdett "beszélni", pedig egy időre abbahagyta.

Álmon döglök, és még nem is fürödtem, ezért most senkinek sem írok (és ha valaki ezért megsértődik, akkor leharapom a fülétKép), de küldök pozitív energiát mindenkinek. Fel a fejjel!Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem, ennyi elég!Kép

Teszek fel egy képet is!

(A cicizős kép irtó jó, el is küldtem másoknak.Kép)

Zsizsa

Én már ilyet is tudok vezetni!Kép
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Bocsi, a pozitív energiák kissé szétzilálták az írásomat.Kép

Most nélkülük még egyszer a szöveg, hogy el tudjátok olvasni (már ha akarjátokKép):

Hát csajok!

Jövök itt olvasni, hogy majd jól feldobódom, erre mindenki depizik, meg sértődött. Egész elszomorodtam. Mivel a sértődés témát már kiveséztétek, nem is szólok hozzá. Egyébként ma én is depiztem(), már egy pár napja kissé nyomott vagyok, szóval lehet, hogy a levegőben van valami, de most, látván, hogy mindenki ilyen állapotban van, úgy döntöttem, hogy talpra állok. Ma Tescozni voltam a húgommal, az feldobott kicsit, főleg, hogy kocsival voltunk, ő meg még elég gyakorlatlan vezető, így az utat én néztem, és hazafelé 3-4x is körbementünk a körforgalomban, mire kiválasztottam, hogy merre is kéne menni.

Gabi újabban sikongat, de borzasztó hangosan, amikor a barátnőméknél voltunk, meg is ijedt párszor a barátnőm hét hós kisfia, pedig ő is tud ám sikoltozni. És imádja a kutyákat, amikor meglát egyet sikoltozik és rugdos ezerrel. És újabban már a galambokra is ezt csinálja. Viszont az éjjel megint óránként ébredt, már nem is emlékszem, hogy mikor aludtam viszonylag normálisan (nálam jelenleg a három óra egyben is normálisnak számítana). És megint elkezdett "beszélni", pedig egy időre abbahagyta.

Álmon döglök, és még nem is fürödtem, ezért most senkinek sem írok (és ha valaki ezért megsértődik, akkor leharapom a fülét), de küldök pozitív energiát mindenkinek. Fel a fejjel!

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Most meg lemaradtak az arcocskák. Ilyen az élet, nem lehet sosem tökéletes.Kép

És még Gabi is felébredt (már harmadszor fél tíz óta).

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Régen jártam erre én is.
Depi nálam is van. A terhesség alatt alig híztam 9 kilót, ami le is ment szülés után, de azóta fölszedtem 11-et. Azt tudtam, hogy szoptatás alatt lehet hízni, de erről nem volt szó !!! Kép
Borzalmas dagadtnak érzem magam (az is vagyok) rossz a tükörbe nézni, nem beszélve arról, hogy ma próbáltam pár ruhat és rettenetes élmény volt. Viszont fogyókúrázni nem szeretek, mozogni meg lusta vagyok. Kettő fitnessz terem is van 100m- es körzetünkben, az egyik csak nőknek , de én akkora marha vagyok, hogy nem merem rászánni magam,hogy bemenjek mert idegesítenek a 40 kilós cérna csajok körülöttem és meg vagyok győződve róla, hogy mindenki engem bámul. Nem tudom mi lesz, várom a csodát. Persze ezért nem fogom abbahagyni a szoptatást, de nagyon sajnálom magamat. (ráadásul édesség függő vagyok, mint Gombóc Artúr )
Anita
Téged szeretlek olvasni, mert mindíg olyan kedvesen írsz, mindenkihez van valami jólelkű szavad.
Klarissza
Nagggggyon jó a szopis kép, a férjem idejött külön megnézni, hogy min nevetek és neki is tetszett. Kép
Barbi
Át tudom érezni a depidet én is dolgoztam évekig külföldön, igaz, hogy félévente hazajöttem és együtt voltam a férjemmel. Én biztos nem bírnám ki a családom nélkül. Persze erre csak akkor jöttem rá, mikor már kinnt voltam, hogy mennyire fontosak nekem. Állítom, hogy nagyon sokat segített, hogy javuljon a szüleimmel a kapcsolatom. Eddig sem volt rossz, de így még jobb lett. Ha anyukádéknak lesz internete, akkor napi kapcsolatban lehettek. Szerezzetek be mindketten webkamerát és akkor láthatjátok is egymást. Persze nem tökéletes minőség, de én nagyon szerettem használni. Ha mikrofon is van beszélgethettek is.
Az én lányom szombaton lesz fél éves és minden bút-bajt elfeledek, ha ránézek. Apájával naponta többször is elmondjuk, hogy:- Nézd milyen szép...okos...ügyes ez agyönyörű kismanó. Apa egyébként nagyon szeret "bírkózni" Nikivel, aki persze hangosan kacag.
Na jól kiírtam magam mára.
Minden baba csodás !!!!!
Jó éjt mindenkinek !
Dorki
dorki

Sziasztok.
Klarissza. Küldtem e-mailt remélem átment.a cím a páromé az enyém svedbrigi@freemail.hu.

Talival kapcsolatban: mit szólnátok a városligethez, vagy Margitsziget. Ott lehet sétálni is és ha viszünk plédeket a babókákat is ki lehet venni a babakocsiból ha nagyon unják már az ülést. Most rohannom kell mert Bömbike nagyon hív.
Kép
bombomanyu

Brigi!
Nem jött át, de mindjárt irok Neked.
Dorki:
Terhesség alatt 28 kg-ot híztam, aztán még mindig van rajtam 12 kg felesleg Kép A szopi miatt nem fogyózom, sőt kihasználom, hogy utána úgyis vissza kell hogy fogjam magam, azaz csoki csokival, süti sütivel, este 8-kor simán pótvacsora Kép Szerintem Te is használd ki, hogy most nem tudsz fogyózni és máris jobban fogod magad érezni Kép Olyan ritkán engedheti el magát az ember kajailag, ha hízékony, mint pl. én, hát akkor most miért ne használjam ki, hogy ehetek Kép
klarissza

...csak az a baj, hogy ezt Laca hathónapos kora után találtam ki és addig én is iszonyúan éreztem magam a bőrömben Kép
klarissza

Sziasztok!

Nahát....én azt hittem rajtam kívűl itt mindenki tiszta happy, sunshine, napszemüveg anyuka, erre tessék...Bocs, hogy ezt írom, de örülök, hogy nem vagyok egyedül ezekkel az érzésekkel, már úgy voltam (vagyok) vele, hogy egy nagyon-nagyon rossz anya vagyok.
Vera, Anita, örülök, hogy írtatok megint, jó látni titeket!
Panu:
Semmi harag nincs, azóta átrágtam magam ezen a dolgon és igazatok van, ez akkor volt (sértődés). Köszi a kérdést, Beni keze már egy hét múlva teljesen rendben volt, nem emlékszik rá, nem is látszik semmi, de a sütőt nem kerüli el. Valamelyik nap lenyitotta és ahogy kapaszkodott bele és nyílt, úgy csúszott hanyattfekvésbe nagy visítások közepette. Olyan kis béna, de tök aranyos.Kép Valamelyik nap bekapott egy kupakot (ott voltunk vele, de nem voltunk elég gyorsak) és befeszült a szájába, alig tudtam kibányászni. Utána meg volt sértve, hogy kiszedtem. Szóval zajlik az élet.
Na, tegnap délben elmentek drága szomszédaink, tiszta boldog voltam, hogy este alszunk rendesen. Hát nem...
Hajnali 4-ig éppen a házzal szemben (persze a hálószoba oldalán, hol máshol) pályafelújítást végeztek a HÉV vonalán. Szóval volt hegesztés, kalapálás, légkalapács (ebből egyszerre 3-4, kilestem). Benit éjféltől egyig kézben tartottam, hogy megnyugodjon, de utána a drága bevágta a szunyát, én meg hajnali 4-ig egyre idegesebben fetrengtem az ágyban. Persze reggel hétkor drága hapsikám felkelt cicizni és nyolcig félálomban rajtam hentergett, majd nyolckor úgy döntött, hogy ébredünk. Viszont nagy átveréssel itthon maradt apája, így megyünk is nemsokára autósülést, kiscipőt, stb venni.

Ráadásul elszégyelltem magam, hogy itt depizek amikor van egy édes kisfiam, aki megpróbálja felvidítani az anyját, meg vannak itt nálam "rosszabb" (külföld, stb) helyzetben lévők, akik feleannyit nem sírnak, mint én, akkor mit nyavalygok.
Ja és most olvastam egy Szilvási könyvben és most nagyon megtetszett:
"Világfájdalom kuss!"

Tehát előre, fel a fejjel, végig a sárga köves úton!!!!

zit
zit

Zit! jót nevettem a kupakos történeten Kép Azt viszont nem értem, hogy lehet felújítási munkákat végezni éjjel???, vagy kora hajnalban??? legalábbis, ha ilyen komoly zajjal jár.

Klarissza! 28 kg??? nem semmi, meddig dolgoztál? mert a nyár nekem sem volt egyszerű nagy labdaként, pedig én csak 13 kg-ot szedtem fel, a munkahelyen pedig kíméltek (persze, mert egyszerre 2 állást töltöttem be, egy pénzen Kép), az utolsó hónapban nem dolgoztam.

Zsizsa! Örülök, hogy ez "shoppingolós" kaland ennyire feldobott. És Gabi jófej az autóban, biztosan élvezte Kép Én kettesben tescoztam Lizivel, autóval mentünk, tök jól érezte magát, hazafelé bealudt, mozdulat közben, úgy elfáradt tőle.

Gabi75! És te csak kimentél a férjeddel? Vagy te is tanultál, dolgoztál ott valamit? Meddig lesztek kint? Szeretnél maradni?

Vera! Most már megveszitek a lakást, vagy most is bérelni fogjátok? Miért éppen lakópark? Hiszen kertes házat, családi házat, nyugodt környéken szintén annyiért kapnátok (akár bérlet, akár vásár). Vagy nem?

Olvastátok a Balczó nyilatkozatát, hogy miért nem vette át személyesen a "nemzet sportolója" címet? mert 12 gyerekes apaként nem ért egyet a rendszerváltás utáni kormányok abortuszpolitikájával..., de a pénzt elfogadja, mert az nem a kormánytól, hanem az adófizetőktől van Kép nem semmi

panu
panu

Dorki! Bocs, az előbb kimaradtál. Lehet, hogy azért most szeded fel a kilókat, mert terhesen jobban vigyáztál, most viszont a szoptatás miatt nem lehet önsanyargatni Kép Ezért ne legyál szomorú. Menjél futni, ha módod van rá, mert az biztosan levisz pár kilót, és ráadásul a súlytöbblet a szívet terheli meg, tehát különösen jó a futás erre.

panu
panu

Sziasztok!

Én is eltűntem, de itt vagyok Kép

Nincs sok időm sajnos, mert ha lehet besegítek egy cégnek (ha van időm dolgozgatok, néha elég sokat a lelkiismeretem miatt, sokszor még éjszaka is Kép)

Barbi!
Együttérzek veled! Én már korábban is írtam, hogy le a kalappal előtted: idegen országban segítség nélkül boldogulni nem semmi. Ne idegeskedj, nem éri meg. (Bár ugyanez magamnak is mondhatnám Kép) Szóval pont múltkor beszélgettem erről a barátnőmmel. A férjet olyanok, mint még egy gyerek. Ráadásul az enyém egyedüli gyerek, anyukája baromira elkényeztette. Minden alkalommal kiucsinosított tálcán csipkés szalvétán ágyba hozza neki a kávét, vagy bármit amit kér. Anyu csinálj sültkrumplit: és az anyja már rohan is... Na én mondtam hogy ezt aztán nem. Nem is csinálom, de persze ő se segít (pl. porszívózáshoz egy litániát kell adni hogy elkezdje. Hetekkel előtte puhítani kell, ha valamit meg kellen javítani, és csak hónapok múlva lesz meg, vagy akkor se.) Szóval nem vagy egyedül sajnos Kép Írigylem azokat akiknek szorgalmas a férjük!!!!! Van ilyen???????????????

Mi is jól vagyunk, én dolgozgatok (jogi munkát) plussz mellete nevelem a két Kép gyereket meg viszem a háztartást.
Emberek hiánya annyira nem aggaszt, mert a munka miatt (anyós vigyáz Andrisra) tudok másokkal is találkozni)

Ann,
jó hallani felőled!

Szisz,

állatkerti sétához mi is csatlakozánk! Szerintem nem lesz olyan időpont amim mindenkinek passzolna, de próbáljuk meg. KINEK mikor lenne jó? (Ann miatt délelőtt 11-kor kéne találkozni a Városligetben valahol)

Batka, Suzie, Zsizsa!
Irtó édesek a picik!

Docka
Kép
Docka

Sziasztok!

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket.
Én már túl vagyok a depin. Nekem a tél volt rossz, amikor keveset lehettünk kint, és a nagylányom folyamatosan rajtam lógott, mert unatkozott.
Én próbálok sokszor emberek közé menni, ha mást nem, vásárolni. És pár hónapja baba-mama tornára is járunk. Jó kis társaság van ott is, és a mozgás se esik rosszul.
Martin sok mindent megtanult az utóbbi hónapban. Hasra fordul, ül, ujjunkat fogva ácsorog és lépdel, kúszik hátrafelé, 4kézláb hintázik. Kijött 2 foga is, és 2-3 hete eszeget is, igaz nem sokat, kb.100g-kat főziből, gyümiből meg csak a banán, a többit csak kóstolgatja.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Nekem se nagyon volt kedvem írni az elmúlt napokban. Ráadásul képet sem sikerül feltenni, így mégjobban elment a kedvem a nettől. Nem tudom, mi lehet a baj, és hogy akkor egyszer miért sikerült mégis.

Anita, Ann, Batka, Vera: jó, hogy megint jöttetek.Kép Én csak ilyen bekukkantgató vagyok, de ti eléggé rendszeresek voltatok, és mikor eltűntetek, komolyan aggódni kezdtem, hogy csak nincs valami baj... DBarbi is sokszor eszembe jut: vajon mi lehet velük?

Depi: én is azt gondoltam, hogy itt minden anyuka milyen talpraesett, flottul csinálják a dolgokat, mit keresek én itt a nyavalygásommal? És persze másnak nem viselkedik néha olyan borzasztóan antiszociálisan a férje, mint az enyém. Aztán olvasva a legutóbbi hsz-okat egészen elszégyelltem magam. Barbi, Gabi75, Batka, én nem is tudom, hogy bírnám ki külföldön, tök egyedül. Minden elismerésem!

Amikor magam alatt vagyok, igyekszem arra gondolni, hogy a gyerekek nagyon gyorsan felnőnek, és majd nosztalgiával gondolok vissza erre az időszakra (is). Mikor jó kedvem van, és azért általában az van, akkor már a következő csemetét tervezgetem. Mondjuk jó lenne jövő nyáron megint szülni.

Nálatok volt már olyan, hogy a babó megharapta a cicit? Barni újabban ezt csinálja, és most, hogy alul-felül fog van, eléggé fájdalmas. Lehet, hogy már nem akar annyira szopizni?
(Apropó cici: Klarissza, nagyon jó a szopizós kép! Jót tett a hangulatomnak! Köszi!)

Na megyek, mert ezt is a vasalás helyett írtam, Barni meg mindjárt ébred.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

hi

sziasztok, igaz nagyon-nagyon rég irtam, de ha tehettem azért olvastam az irasaitokat.
igencsak besürüsödtek a napjaim s, ha 1x leülök ide jo sokáig nem tudok szabadulni.
most is csak azért mertem, mert bene mindjárt ébred, majd kaja és indulás az oviba.

a tali nagyon jo ötlet, de az idöjosok szerint keddig ilyen esös rizikos--na ezt jol megaszondtam-- idö várhato. pedig panna nagyon imád állatkertezni.
egy tuti napsütéses idöben mi is csatlakoznánk, igaz innen a XI.-böl kicsit messze van, de megéri a "fáradtság"

vmint már nagyon kiváncsi lennék az elsö randi kimenetelére---klarissza ez nektek szolt!

lányok ne legyetek rosszkedvüek.
itt a tavasz közepe, zöldek a fák, virágba borult a környezet.... és rohadt hideg van, de legalább nincs tél!

edit:
hát a vizalatti képekröl csak annyit, hogy a 4-böl 1 ugyahogy, pedig a csaj évekota foglalkozik ezzel.....--no comment.

képet vmiért nem enged feltölteni, majd holnap kaptok frisset, legalábbis remélem.

ja igen
nem tudom, tudtok-e rola, vasárnap a BNV-n bababörze lesz!

ujra jelentkezésig minden jot és vidámságot.
csak nézzetek a babotok szemébe és mosolyogni fogtok....
orsolya11

egyébként nálam a depire a legjobb ellenszer, és ez nem vicc, a kedvenc CSOKOLÁDÉ.

nálam okosabbak is már megmondták, hogy a csoki evés közben boldogság hormon szabadul fel(ha jol tudom endorfin)
hajrá, csokira fel!!!!

nem tom miért nem engedte az elöbbKép a feltöltést

Kép

és utána ti is ilyenek lesztek, de legalábbis szomoruak tuti nem.
orsolya11

Nem tudjátok, hogy tököt (nem sütőtök) lehet adni 9. hónapoba lépett gyerkőcnek?
Docka
Docka

Ja, nem! ...még csak nyolc! Kép
Docka

Docka: tök, cukkini, uborka (főzve) a 7. hónaptól mehet.
Nálunk is a tök lesz a következő új kaja!Kép

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Panu:
A 9. hónapban már nem dolgoztam. A hízásért az ülőmunka és a rengeteg zentai házikolbász tehet Kép (Szoktuk is mondani, hogy Laca kolbászból van s Hohes c-ből)

Orsi:
kicsit félek, hogy meglátja Panna Lacát, aztán azt mondja, hogy jajj de kicsi Kép Kép Kép

Depi ellen tökéletes még a somlói, továbbá a csokis, illetve puncsos mignon (amelyekből most vágtam be egy adagot) Kép Kép

Ja én nem merek kimenni a bababörzére, mert sajna hajlamos vagyok a költekezésre Kép De majd írd meg Orsi, hogy milyen volt!
klarissza

Én most ettem meg 2 krémest éz is jó depi ellen mert most rám is rámtört. Bömbike egész nap sírt de szó szerint. Fogalmam sincs róla mi lehet a baja mert nem lázas.
Micimackó viszont a mézet szeretiKép
bombomanyu

Szia mindenki!

Sikeresen eltapsoltunk egy halom pénzt a gyerekre és még lámpát nem is vettünk. Viszont van autósülés, új ruhák, sapik, zoknik és az első igazi cipő. Kép Amikor hazafelé beraktuk Pökit az ülésbe, csak néztük, hogy már nagyfiúnk van....úgy megnőtt. Kép Most itt áll mellettem és egy ujjal csukja-nyitja a számítógépasztal fiókját, teljesen elmerülten....és hogy fog visítani ha odacsukja...de nem engedi elvenni, na mindegy. Teljesen feldobódtam ettől a kis kimozdulástól, főleg, hogy Szentendréről is kijutottam végre megint.
Panu
Nem tudom miért kell éjjel csinálni ezeket a munkákat, főleg, hogy nappal kezdték. Akkor nem zavarta a HÉV-et? Majd megütött a guta éjjel, de aztán úgy gondoltam, hogy ciki lenne egy szál bugyi-melltartóban az ablakban ordítozni, pláne, hogy kb 20 hapsi dolgozott. Mert azt persze kilestem. Kép Így csak magamban őrjöngtem.
Docka
Marha jól néz ki Andris ebben a ruciban, nagyon vagány. Kép Mi is néztünk ilyen kalapot Beninek, de csak nagyobbak voltak, talán legközelebb.

Mostanában én Danone tejberizst zabálok, nekem az a nasi. Kép
Mióta hazajöttünk, Beni folyamatosan dumál és visítozik jókedvűen. Tiszta aranyos.KépKépKép Most megyek is, mert jön a fürcsi, amibe bele akar halni általában, ha a haját mossuk. Kép Utána meg nézzük tovább az Áll az alkut.
Sziasztok!
Szép estét!
zit
zit

Sziasztok,
de jo latni, hogy ennyien irtatok ujra KépKép

Gratulakat koszonjuk, tenyleg egy kis angyal (foleg amikor alszikKép)

Vera,
laz Kép lakaskereseshez, koltozeshez kitartast, mi a jovo heten koltozunk - de most csak 4 napunk van ra. Teszel majd fel kepeket is Bencerol?

Susie,
farmerruhas Anna nagyon vagany Kép es nagyon ugyes, hogy mar tud tapsolni!

Barbi,
orulok, hogy jobban vagy. Az rossz lehet, hogy ott ennyire zarkozottak az emberek. Regebben lattam valamelyik kulfoldis topikban Calgarybol egy lanyt, ot ismered? Kerdezted meg regebben eltunesem okat: dolgoztam (itthon), egyszerre 2 helyrol is kaptam munkat + Emma beteg volt + lakast kerestunk. Es csak olyankor dolgozok/netezek, amikor Emma alszik - amit azert nem visz tulzasba, igy netezesre eselyem sem volt Kép

Zsizsa,
helyes soforotok van Kép vezetes nalunk is meno...

Docka,
egyke ferj Kép en is agyba akarom a reggelit KépKép Andris nagyot nott miota nem lattuk

Zit,
vasarlas Kép milyen autosulest vettetek? felujitas KépKép Idezet tetszik... jo, hogy neked van erod/idod olvasni! En is elterveztem, hogy mennyit fogok olvasni amig babo alszik - itt is van egy csomo konyvem... csak babo nem alszik Kép

Zsizsa, Susie, Docka
babok

Suly:
nalam is van felesleg, bar en szules utan meg fogytam is, de azota meg hizok... Klarisszahoz hasonloan en is elvezem, hogy most "jogosan" vagyok kicsit nehezebb... csak az bosszant, hogy a ruhaim nem igazan jonnek ram

Depire meg a vasarlas is naggyon joo Kép

Nalunk par napja megint problemas az alvas Kép Eddig aludt 8-9-ig 2-3orankenti szopival. De ujabban hajnali 4-korul kipattannak a szemei - se szopi se alvas nem segit. Zsizsa, ma gondoltam rad... te hogy birod? Emma napkozben is csak vagy seta kozben vagy az olemben hajlando aludni - igy persze en nem tudok, mar kezdek megint zombisodni.

Meg mindig varom a szonyeges tapasztalatokat... vagy csak nalunk van padloszonyeg?

Es meg-meg-meg babokepeket!! Annyit valtoznak par het alatt is

Jo ejt nektek,
batka
batkamano

Ma mar masodjara szall el az irasom!Kép
HU de duhos vagyok...

Zsizsa !
GAbi nagyon aranyos ,ugy nem lehet eleg koran elkezdeni a vezetest.alvast en is aterzem.Kép

Dorki,Klarissza!
Sulyrol ne is beszeljunk.En 18 kg-t hiztam terhesseg alatt de meg mindig van rajtam 8 kg.Kép
Klarissza suti>Kép itt nincsenek sajna olyan finomak mint otthon.

Zit!
Orulok hogy Beni meggyogyult,szornyu lehetett.Rossz szomszedokert sajnallak,en is voltam hasonlo cipoben(ciganyok sok gond volt veluk mindig uvoltenem kellett veluk ejszaka)Kép
gabi75david

Mostmar tobb reszletben kuldom el nehogy megint eltunjon az osszes.

Panu!
Elobb a ferjem jott ki tanulni egy evet,majd haza jott es elvett felesegul es 2 eve egyutt jottunk ki.en nem tanulok mivel nagyon draga,a ferjem teljes osztondijat kap.majd ha dolgozni fog akkor talan en is tudok valamit tanulni.En nem szeretnek kint maradni ,egyenlore meg min,2 evig leszunk kint mivel az MBI program addig tart.Persze a ferjem meg szeretne itt kint dolgozni tovabbra is.Attol fel otthon nem talal majd egy jol fizeto munkat.

Docka!
Andris gyonyoru,nagyon sokat valtozott szerintem is.mar igazi nagy fiu.Kép hol dolgozol?A sogorom is jogasz de utalja a szakmajat.Kép

DAndy!
GAratulalok Martin fejlodesehez,nagyon ugyes srac.En is elmondom minden nap a ferjemnek hogy hihetetlen hogy nemreg egy ujszulottet ringattam es mostmar maszik ,all az en dragam es egesz nap kacag,dumal.Kép Hat nem csodalatos?
gabi75david

Hagnosz!

Koszi az elismerest kulfolddel kapcsolatban.Te is megcsinalnad ugyan igy lehet hogy sokkal ugyesebben is.Az teny hogy csalad nelkul nagyon nehez,es soha nem gondoltam volna hogy ennyire fog hianyozni az anyanyelvem.Kép
Cici harapas az nalunk is van minden nap.Orditok is mint a sakal olyankor.AZ en fiam olyan okos hogy nem ert a szobol vagy csak direkt csinlja mert kacag olyankor.

Orsoly!
Rohogo ember nagyon tuti.Kép

Bombomanyu!
Kremes.Képen is kerek egy kicsit itt nincs olyan.

Batkamano!
Alvasert sajnallak ,tudom hogy mi az.Mi kb 2 hete alszunk jobban kiveve azt az 5 napot amikor hulla beteg volt a fiam mert akkor allandoan felsirt.

Vera,Anita,AnnAnn,Meme,BArbi,DBarbi,Edit.!Hol vagytok?persze tudom mindenkinek megvan a dolga.Csak erdeklodom hogy minden rendben van -e?

Mostmar ugy 1 ora iras utan mennem kell mert felkelt a fiam.
Egyebkent nalunk az uj hir hogy csak hason akar aludni,pedig eddig meg soha nem aludt hason.maszni mar elmaszik a nappalibol a halokba is folyamatosan megallas nelkul is.Eddig ezt nem csinalta kettot harmat maszott es utana vagy lehasalt es kuszva folytatta vagy leult.Allni mar egy kezzel tamaszkova all,de eddig ezt sem csinalta.Ugyhogy fejlodik az en picikem.Ma is sokat strandoltunk a nagy medencenkben amit nemreg vettunk.Borzaszto meleg volt itt,jol le is egtem.De azert egy nagyot pancsiztunk,DAvid nagyon elvezte.
Jovo heten megint utazik a ferjem egy hetre Orlandoba versenyre,ugyhogy megint egyedul leszunk.Remelem jo ido lesz es legalabb sokat kint tudunk lenni.Annal rosszabb nincs is amikor egyedul vagyunk itthon napokig es kint esik az eso es meg ki sem tudunk menni.hu...
Most megyek mert meg vagyunk hivva grill partyra itt ez nagyon meno(veres husKép meg ilyenek.itt ugy szeretik.

Mindenkinek szep napot ,vagyis szep kellemes ejszakat.
gabi75david

Sziasztok depis-nem depis-ilyen-olyan kedvü lányok!Kép

Köszi-köszi-köszi a sok irást, amit részben hozzám intéztek, részben a többi éppen depis anyukának, hát ezért is jó ez a topic!!!Kép
Nekem nagyon furcsa az,ha bajom van, elbújok, és nem jövök, azt hiszem mennél nagyobb a baj, annál sürübben jönnék és irnék-irnék ,hogy kiirjam magamból. Szóval aki azért nem irt mostanában (kezeket fel a magasba!!!),mert nem volt a toppon, vegyen példát rólam, zúditsd ki a problémádat, és már is egy fokkal jobb.
Ne higyjétek,hogy tényleg örülök,hogy nem vagyok egyedül ezzel az egész lelkizéssel, de én is azt hittem,hogy az én készülékemben van a hiba,mert más valahogy jobban csinálja.
Zit, a napszemüveges mami meg tutti nem én vagyok,nekem nincs is napszemümKép, csak egy klipszem, amit a rendesre felcsatolok, lehet ezért is vagyok depis???KépKép

Na, itt most fel kellene sorolni mindenkit, aki hozzám szólt, légyszi-légyszi-légyszi ettöl tekintsetek el, mindenki jó szavai egy-egy simogatás volt a lelkemnekKép Köszönöm szépen töletek!Kép

Gabi-azt hiszem mi nagyon egy hajóban evezünk ezzel az egyedül külföldön témában, szinte rimelnek egymásra a mondanivalóink. Annak örülök,hogy kicsivel rózsásabbnak látod a helyzeted a költözéssel (MERT AZ IS LESZ!!!), tényleg egy nagyobb város, nagyobb lehetöség, ha másra nem is ismerkedni, csavarogni.
Jockey Ewingékat meg üdvözlöm, itt is vannak ugyanolyan bólogatós olajkutak,mint amiket annak idején a sorozatban mutattak!Kép
Dávid pancsiját már irigylem, a mi felfújhatós pancsimedencénk már itt toporzékol a szobában, de hiába, a hóra még nem rakhatom kiKép
A Pannon tel-t mire érted? Itt Amerikában is van valami, vagy az otthonira gondoltál? Nekünk Primusnál van a long distance, a legjobb áron adják a perceket,de igy is rázós, amikor 50 percig beszélgetünk hetente...
Nem lehetne, hogy hébe-hóba ti is elmenjetek a pároddal, amikor elutazik? Gondolom anyagi vonzata lenne a dolognak, de ha igy egy kicsit jobb lenne a kis családotoknak, szerintem még a suli is elfogadná... Vagy csak én vagyok naiv???

Zsizsa, én még ilyen széles üzenetet nem láttam mint a tied!!KépKép Hogy tudtál ilyet produkálni? De a legjobb az volt, hogy mire végigrángattam az egeret sorról sorra, észrevettem alatta röviditett sorokkal. Azt már juszt sem olvastam el mégegyszerKép
Gabi nagyon jól mutat az autóban, nekünk is Toyotánk van...
Alvásilag sajnállak, sajna nem tudok okosat mondani, hál istennek nálunk ez most jó. Este leteszem, reggel felveszemKép (most lehet utálniKép)
ÚÚÚgy megnéztelek volna ahogy köröztök a körforgalomban, akár egy kabaréjelenet...Kép

Dorki, engem valahogy soha nem érdekelt,hogy mások mit gondolnak rólam. Lehet,nem túl jó erény, de én ilyen vagyok. Most ezt a konditerem miatt irom, ha nádszál, az az ö baja...Te csak magaddal törödj, hiszen te vagy a legfonotsabb magadnak, nem?
Én kilóilag most egész jól állok, 13 kg-t hiztam, ebböl kb 3 marad, de már ez is múlté, 3 hét alatt 5 kg-t fogytam a 90 napos diétával (mindmegette oldalon van) Most kicsit leálltam vele, mert itthon van a párom napközben, és nem vagyok a "magam ura" kajálás ügyében, de folytatom.
Mondjuk én már nem szoptatok, és ezért vágtam bele az egészbe, és egész jól megy.
Webkamera ötletet köszi, bár kicsit tartok az ö modemes, rádióhullámos telefonvonaluk nem birná a gyürödést...De már úgy is menne a dolog, hogy ök látnak-hallanak minket,mi csak halljuk... Még nagyon friss a dolog, de amint jobban belejönnek, megemlitem a dolgot, köszi!Kép

Zit, éjszakai zajokért sajnállak, bár ha kiálltál volna egyszál semmiben,lehet abbahagyták volna ámKép Nem lehet,hogy amiatt csinálják éjjel,hogy minél hamarabb kész legyenek? nálunk is a legforgalmasabb út legkeskenyebb részét (egy hidat ) újitanak fel, hát kész örökkévalóság átvergödni rajta, lezárás, sebességkorlátozás...És jót nevettünk,mert itt is szeretnek pihenni a dolgozók, pont úgy támasztják a kapanyelet,mint otthon szoktákKép
KupakKép, nálunk is van hiszti,ha olyat veszek el, amit nem tanulmányozott még át teljesen ..
Gratu a sok vásáláshoz, ez olyan jó érzés tud lenni...Kiváncsi vagyok,milyen elsö cipöt vettetek, amiben már járni is tanulhat?? Mi pont ma meditáltunk ezen,mert nyárra inkább szandál illene, viszont az járásnál nem elég, nem tartja a lábát. Magaszárúba pedig belesül a lába nyáron..Szóval ti hogy álltok ezzel?
Beni pont a hajmosást nem szereti? Nálunk akkor mindig megáll Ádám a nagy rohanásban a fürökádban,és tartja a fejét,hogy "vakargassam" azt a pál szál pihét a fején.

Docka, neked is köszi az együttérzést! Néha elmélázok rajta, hogy végül is én választottam,hogy kijövök, na de akkor se kéne ilyen veszett nehéznek lennie...
Egyke-férj, micsoda fönyereményKép, na de Te már ügyesen kikezelted az "egykeségéböl", igaz??Kép
Andrisnak valami tünemény a kalapja, nagyon aranyos benne. Már én is próbálgattam ilyen stilusú kalapokat, de csak óriási méretben van. Egy szem basebal sapkánk van, már ha megtüri a fején, nem mindig marad ott.

Dandy, neked is csak azt irom, amit Corynak, két gyerekkel bánni, csodaszámba megy nekem...Jó,hogy te is túl vagy a rosszkedvüségenKép

Hangosz, flott anyukák nem itt vannak...Azok a flott topicbanKép (ne hogy keresd, nincs olyanKép). Ez a topic olyan,mint az élet, hol fennt vagyunk, hol lennt, felváltva...
Jövö nyári kistesó?? Akkor azt hamarosan össze kell hozni. Báááátor vagy!!!!Kép
Ciciharapás kb 3-szor volt, de láttam,hogy véletlenül rosszul kapta be. Sziszegés közben elvettem és újra odaadtam és úgy már ment rendesen a dolog.
Te készitettél már uborkát fözve???El nem tudom képzelni,milyen lehet...Tököt én is most fogom próbálni, csak kell egy olyan nap, amikor a felnötteknek is tökfözi jön,mert óriási csomagokban van elrakva a fagyóba, Ádám kb egy hónapig csak tököt enne, ha mindet neki késziteném elKép

Orsi, na végre te is megkerültél!Kép (upsz, az elöbb egy g betü is belekeveredett a szóba, de gyoran kitörültem -megkergültélKép)
Jó börzését, aztán vegyé csini rucikat ikertesó Benének!Kép Na jó, Panna is kaphat valami szép ruhácskát, egye penészKép
Az a gif amit felraktál, engem nagyon emlékeztet Gusztávra, a rajzfilmfiguráraKép

Anita, fogad helyének gyógyulást, remélem hamar elfelejted az egész fogas mizériát. Sajna nálad is bejött,hogy egy gyerek-egy fog...
Örülök,hogy újra van kedved irogatni, ha még idöd és energiád nincs is, de már ez is jó jelKép Nagyon köszönöm a kedves soraid, azt hiszem többünknek is hiányzott már a topicbólKép
Robót meg puszilom nyügösen-nyügi nélkülKép
Travoltát meg 9 éve nevelgetem, ennyi az eredmény,ahol most tartunkKép A madaras képed naaagyon tetszik, minta a fejem felett repkednénekKép

Brigi, lehet,csak nekem kerülte el a figyelmem,hogy Marcid már a második baba??? Akkor te is irigylésre való helyzetben vagy, két gyerköc után rohangászni...Nálunk Ádám már elég régóta álldogál,meg lépked, igazi örökmozgó, felmászik az emeletre, kitrappol minden akadályon a konyhában..(föleg amikor a kutyánk megmutatja neki,hogyan lehet átmászni az autó alatt például...szabályosan eltanulja töle a rosszaságotKép)

Cory, hát neked sem kell egy kis depiért a szomszédba menni, gondolom két gyerekkel hatványozódik. Emlékszem nagyon bele voltál keseredve amikor karanténban voltatok a himlö gyanú miatt, két hét gondolom örökkévalóságnak tünt. Azér jó,hogy a jobb idöben ti is jobban tudtok mozogni, pláne ha van jó cél.

Klarissza, barátnödet én sajnálom, biztosan rossz ám neki,hogy igy egyedül, titokban csinálja végig...Olyan nagyon biztos,hogy a szülöknél nagy patália lenne a babából??Igy is-úgy is egyszer megfogják tudni, szerintem ebben a helyzetben mindenképpen meg kellene keresnie a családját. Én mondjuk magamból indulok ki, de mindenkinek más a családi helyzete, kapcsolata, körülménye, úgy hogy elég nehéz okosnak lenni.
Örülj neki,hogy nálad nincs depi, csak nehogy te is elkapd itt a topicban, bár ez igazán nem ragadósKép
Cicis kép aranyos, mennyi kosz lehetett azon a szobron...bár kinaiék esznek olyan különlegességeket, ez meg se kottyan a gyereknek,igaz?Kép

Panu, úszás tényleg nagyon jól mehet, ha ilyen ügyik vagytok, múltkori képen is olyan kényelmesen viselte a vizet Lizi,látszott rajta, ez az eleme..

Vera, sok sikert a lakás-ház nézelödéshez, ez egy izgis idöszak, lesni a hirdetést, menni-nézni...Megértem,hogy apa nyugira vágyik,de szerintem egy kis babázásba még nem fárad bele, annyira más, mint a napi munkája, nekünk meg ugye egész nap ez jut. Ezt nálunk tudja is apa, szerencsére valami, amit megtanultKép
Apukám megirta élete elsö 3 (!) e-mailjét, 3 db 1 sorosat, hogy próbálkozomKép Söt, a harmadikat már mindenféle felügyelet nélkül, és annyit irt, hogy most csak akkor szól anyukámnak (aki a másik szobában tv-zik,), ha sikeresen elmegy ez a levél is! Kép Olyan aranyos ahogy igy ügyeskedik, szerenécsére az e-mailt nem darabra kell fizetni,mint az sms-t...

Batka, rendben, igazolva a távollétKép Én is kiváncsi vagyok,mit dolgozol, talán csak nem forditasz? (fogalmam sincs,honnan szedtem..)
Az egy szem barátnömet innen a Babanetröl találtam (illetve ö engemKép), lehet örá gondolsz. Szoktunk találkozni, még sürübben beszélgetni, de ök most nagyon elfoglaltak egy vadi új házba költöztek a hétvégén...
Alvástalanságért részvétem, nem tudok mit irni...
Nálunk is padlószönyeg van, és csipkedés, de én is naponta porszivózok (hiányzó alkatrész ide-vagy odaKép), és szerencsére nincs felszednivaló. De ha talál is, szerencsére nem jut azonnal az eszébe,hogy betömje, annál inkább az udvaron a kavics, fakéreg, stb...Ott meg a kutyagumit kell naponta összeszedni,mert szerintem az lenne az elsö,hogy belegázol Ádám...

Huh, remélem sekit nem hagytam ki.
Tegnap nagy tv-zös estét csaptam, idöben letettem Ádámot aludni, és befészkeltem magam a tv elé. Sajna véget érta Jóbarátok sorozat, most volt a záró része (Gabi, nézted??), ennek örömére a csapból is ök folytak, egész este ez ment minden müsorban. Aztán volt egy kis Vészhelyzet, egy kis éjszakai talk show, tisztára kikapcsolt az agyam.
Ma meg már megföztem a holnapi marhapörköltet, és még egy adag Rigó Jancsit is sütöttem.
Holnap ugyanis nekikezdünk a pincének,jön az ismerösünk segiteni, igy nem akartam konyhatündért játszani, inkább segitek én is.
Biztonságból beszereztünk még egy csomag ragtapaszt, ugye nálunk sosem lehet tudni alapon...
És végre elolvadt a hó, csak néhány levélen látszik,hogy megkapta a fagy. Ha most emiatt nem lesz idén sem orgonám én tényleg felmondok...( 3 éve várjuk,hogy na majd most, idén biztosan lesz virág rajta...)

Atyaisten, most látom mennyi az idöm, már lejárt a férjem müszakja (most éjszakás, szerintem úton van hazafelé...).
Lesz ám meglepetés,hogy én még fennt vagyokKép

Sziasztok, kellemes hétvégét mindenkinekKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Kép

Valszleg vmit félreérthettek azok, akik azt gondolják, h most depi vagyok. Má nem vagyok szerencsére Kép Nekem mindig vannak depisebb időszakaim, amikor nem tudok elfogadni dolgokat, amik mehetnének jobban is + még szar idő is volt. De utána kibékültem ezekkel ideiglenesen + süt a nap is + történt egy pár jó dolog, úgyhogy köszi minenkinek az együttérzést, de jól vagyok Kép
És így már, h nekem több van, küldök egy kis +++++++++++++++++++++++++++++ energiát annak, akinek szüksége van rá (még többet is, de nem merek annyit, mint Zsizsa, mert akkor naon széles leszek)!
Barbi, nagyon érzékletes volt, ahogy leírtad, h hogy képzeljem el a helyzeted... hát egy része áll rám is, de még mindig ott van az a másik rész, melyik nem. KépKép

Tali: nekem tök mind1, hogy hol van úgy értem helyszínileg. De hajlok arra, h igazat adjak abban, h jobb lenne ha jót lehetne dumcsizni + lehetne normálisan szoptatni is. De nekem sajna semmi 5 letem... Kép Ilyen plédes verzió is bejönne nekünk, legalább mászkálhatnának a csemeték... mondjuk én még nem próbáltam, h mire elég 1 pléd KépKép

Egyébként ha már a hiányzóknál tartunk én baromi kiváncsi vagyok, h DBarbiék hova lettek, ő olyan gyakran írt és hogy Fanninak van-e már számtalan foga és haja, ami ugye központi probléma volt KépKépKép (szerintem tuti van!)

Most csak az utsó képekre reagálok, de ezek már nagyon hiányoztak nekem: Anna és Emma két tündérszép leányzó!!! KépKépKép No és Gabi, aki amellett, h töndérszép, még baromi jó sofőr is - egyébként Hami is próbálta már az új kocsit KépKépKép És Andris is imádnivaló a kalapjában Kép

Még az almáról akartam írni. Zsizsa, te próbáltál Gabinak többféle almát? Képzeld, mi Haminak a jonatán után próbáltunk egy édesebb fajtát, tök jól ette KépKépKép Persze nem közvetlenül szopi után, hanem egy óra múlva Kép

Még vmi és itt se vok. Szal mi az oltásokat itthon kaptuk, tanácsadásra nem járunk. Erre most a védőnéni be akar citálni. Először csak mondta, h menjünk, mondtam, h nem megyek. Erre most küldött ilyen idézőt, miszerint BCG oltás ellenőrzésre menjünk be X napon X órára. Mondom bassszus, a többi oltásnál nem hiányoztunk, csak épp most. Egyébként is a dokink már leellenőrizte azt is... Egyszerűen piszkálja a csőrét, h mé nem megyünk be. De ha én nem látom értelmét, akkor minek is??? Biztos hiányzunk a létszámból... Nemtom mé kell engem felhúzni KépKépKép egyébként azóta nem aggódom egyáltalán Hami súlya, evése miatt, mióta nem beszélem meg senki szakembernek mondott emberkével... Ennyi.

Na pusszntás, mert ezer a dolog.
Ann
annann

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés. Sajnálom, hogy mostanában csak a rohanó, kapkodó, nemmindenkinekíró, stb... anyukát láthatjátok bennem, de remélem a hó végére ez már a múlté lesz. Így most nem tudok névreszólóan írni sem. Képeket viszont meg kell dicsérnem, nem bírnám ki...

Docka: Andris rengeteget nőtt és olyan tüneményes kalapban IS. Huncut mosolya van még mindig.Boldog hófordulót neki!Kép

Zsizsa: szerintem Gabi kocsi nélkül is nagyon jó parti a fiúknak, nem még kocsivalKép. Főleg ha még vezetni is tudKép. Nagyon drága, cukorfalatKép.

Zit: boldog 9 hót kívánok előrre is BeninekKép.

Dorki: Annának is boldog 6 hónaposságot kívánunkKép

Hagnos: boldog 9 hót BarnusnakKép

Bombomanyu: téged még nem is üdvözöltelek, mert rohanok mostanában mindig. Üdv közöttünkKép

Ne hari mégegyszer, hogy nem tudok mindenkinek írni, pedig nagyon jó lenne. Végig olvastalak benneteket és örömmel tölt el, hogy ilyen sokan jelentkeztetek mostanában.Olyan jóóóKép.
Az is jólesett, hogy a rövid leveleimből is többen tudtak egy kis erőt meríteni, aranyosak vagytok nagyon!Örülök, hogy már kezd mindenkiben az életkedv visszatérniKép Kép Kép.
Viszont engem is nagyon érdekel, hogy mi lehet a távollévő Reginával és DBarbival!Jelentkezzetek ha olvastok minket légyszi!!

Végül egy kép az én életem értelméről.Tudom már sokszor hiányoltátok a képet, de csak mostanra lett saját gépünk, így mostmár ígérem többet fogjátok látni Robót:

Kép

Jó hétvégét: Anita
anita77

Sziasztok!

Barbi: köszi szépen a dícséretet a 2 gyerek miatt. Szerencsére, vagy mégse(?) a szüleimmel együtt lakunk. Sokszor nagy segítség. Én is tisztellek téged egyedül külhonban való gyereknevelésért. Én is éltem külföldön 2 évet egyedül. Nem volt semmi, de nem voltam olyan messze, és gyakran hazajártam.

Gabi: hát igen, nagy csoda, amit ezek a csemeték művelnek ilyen röv9d idő alatt. Martin tegnap már el kezdett 4kézláb hintázni, és kicsit sikerül neki időnként előre is haladni. Vége lesz lassan az arany életnek nálunk is. Lehet pakolni, meg lesni folyamatosan, hogy mit csinál.

Sajna nálunk is megkezdődött tegnap a cici harapásKép Igen rosszul érintett a dologKép Azt hiszem nálunk a felső fogak is megindultak, azért harap a csemete.Kép

Anita: húúú! nagyon sokat változott Robó!!Kép

Dandy
dandy

Sziasztok!
Megjöttünk az usziból, gyermek alszik, lefárasztottuk Kép.

Robó! Milyen nagyot nőtt!!! És mekkora haja van, de a mosolya a régi maradt! Nagyon helyes! Kép Kép Kép

Batka! Vizes ruhával vagy szivaccsal töröld át a szőnyeget, az fog mindent összeszedni, főleg a sok szöszt. Kép

Megint jó sok a hozzászólás, tök jó olvasni Kép

Klarissza! Állatkert ugrott. Apának dolgozni kell du. is, alig lesz ideje ránk, és az autó is kell neki Kép Aztán meg jönnek a bátyámék, igaz, vásárolgatni, de ilyenkor babázni is akarnak. Szóval maradok a jövő hetinél, amikor kettesben megyünk és csatlakozunk a babanetesekhez. Már ha lesz közös csajozós-babás séta?? Kép Kép

Ann! Szerintem a BCG-t is ellenőrizheti az orvosod, miért kell ehhez a védőnő?? De biztos az zavarja, hogy ti nem tartatok rá igényt. Viszont azt hiszem neki feladata, sőt kötelessége tudni minden csecsemőről, kisgyermekről, hogy mi a helyzet velük, de ehhez nem feltétlenül szükséges hetente- 2 hetente látnia titeket, de havonta, 2 havonta igen. AKár úgy, hogy ő megy, akár ti mentek. De lehet, hogy rosszul tudom. Ha annyira nem akarod őt, akkor beszéld meg az orvosoddal, hogy dumálja meg vele.
Az almában igazad van, van édesebb fajta, azt jobban szeretik, és az kásásabb is.

BArbi! látszik, hogy volt időd írni Kép, és Ádámkáról még nem is sokat hallottunk, legújabb csínytevések?? Kutyával vagy anélkül??

Magunkról annyit, hogy ma meglepetésre már lépcsőt is mászott a királylány. Kiszaladtam a konyhába a kajáját megmelegíteni, és mire visszafordultam már a szobából egy lépcsőn keresztül a fürdőszobába került és ott matatott. Ha mellé térdelünk és mászunk 4kézláb, akkor visítva "rohan" előlünk, olyan helyes. Viszont azért aggódom, hogy nem érdekli mostanában semmi játék, csak a mászás, az álldogálás, és a játékok rágcsálása, dobálása. Ha olvasok neki a képeskönyvből alig hallgatja és már szedi ki a kezemből a könyvet, közben pedig nyálazza ezerrel, az ujj-kézjátékokat pedig csak az autóban tűri, amikor nem tud mozogni. Én meg tanítgatnám pogácsát sütni, meg cirókamarókázni, de hát nem érdekli, csak a mozgás Kép Ez normális??

bocs, néhányatoknak nem írtam, de Lizi már álldogál az ágyában és rázza a rácsot, majd még jövök, ha sikerül... Kép

panu
panu

Anita!

Robo gyonyoru fiu ,igazi ferfi mar nem kisbaba,es az a gyonyoru sotet szemek.a kepen olyan mintha fekete lenne.Davidnak majdnem fekete a szeme mindenki megdicseri amikor latjak.Majd en is hamarosan teszek fel kepet,sajna nem sikerult lekicsinyitenem de majd a baratnom segit kell hozza egy program.Buszke lehetsz a szep fiadra,lesz am gondod a csajokkal .UGye?

BArbi!
Most nem tudom hogy kit sajnaljak jobban teged vagy magamat.KépTEged azert mert regen voltal otthon,es az igen is nagy erot ad.Evente egyszer megyunk mi is haza.
Egyebkent a Pannon tel az itt az usa-ban mukodik majd felhivom es megkerdem oket hogy van e Kanadaban.egyebkent ti milyen varosban laktok?Ti mennyit fizettek percenkent?Ti vegleg szeretnetek maradni?JO neked hogy van kutyusod!Nekem is borzasztoan hianyzik az enyem amit 8 evig neveltem es kenytelen voltam otthon hagyni.Egyedul neveltem 8hetes kora ota o volt a kisfiam.A szivem majd megszakadt az elso evben annyit sirtam utana.Egy agyban aludtunk,olyan volt tenyleg mint egy gyerek nem is kutya.Sajnos ide alberletbe nem engedik,de a fo ok hogy o egy harci kutya es gyerek mellett nem tartana.Mar reg megolte volna az en kicsi egyszem fiamat.nagyon feltekeny volt foleg gyerekekre de meg a paromra is.na mindegy rossz emlekezni neha a multra,mert fajdalmas tud lenni.
Egyebkent nem tudok a ferjemmel utazni mivel egy kisbuszban utazik 7 srac plusz az edzo,ugye en meg naponta meg mindig 6szor szoptatok.Ok altalaban 6-10 orat is vezetnek egyben szoval semmikeppen nem mennek veluk.Nem lenne szorakozas az biztos,sem nekem sem a fiamnak.De egyebkent a ferjem edzoje egy bunko es o sem akarna az tuti.
Meg a jovo heten elutazik es akkor szept-ig vege az utazasnak.Hurra....

Davidkam mar megint nem hajlando enni semmit a cicin kivul,tegnap mar az apja is kiborult hogy tenyleg igazam van milyen stresszes ot megetetni(persze mert itthon volt es mondtam neki hogy o is szenvedjen vele egy kicsit)a fiam tovabbra is csukott szajjal ul es mosolyog ,nem hajlando enni.Hat most mit tegyek es jovo heten 9 honapos.Mostmar 4orankent eszik nem 3 de kozte szinte semmit soha magatol nem ker.Van ugy hogy 5 ora is eltelik es semmi jelet nem mutatja hogy ehes.Akkor tudom jol megetetni (szopiztatni)amikor almos es olyankor a cicin alszik el.Kép

SZep napot mindenkinek.Es sok puszi!
BAr csak en is megisermerhetnelek benneteket lanyok!!!Talan telen ha haza megyunk,a bp-eket talan.?Egyebkent tenyleg jo erzes itt kiirnia magat az embernek.
gabi75david

Sziasztok!

Ann: írásban lemondhatsz a védőnő szolgáltatásairól, ha nem akarod látni!

Egyébként szerintem depiügyben egy gyerekkel nehezebb volt, mert most már legalább Balu beszél hozzám egész nap Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak a változatosság kedvéért nálunk most Apa lett beteg, tegnap orvoshoz rohangáltunk, mert már beszélni sem tudottKép
Közben Bence kipöttyösödött, így valószínűleg a 3 napos láz enyhébb változatát foghattuk ki.
Úgyhogy zajlik az élet...

Közben gőzerővel folyik a lakáskeresés. Ez nálunk úgy történik hogy mivel én vagyok itthon egész nap, szabad perceimben az internetet bújom, a jókat felhívom, amire Apa rábólint, azt megnézzükKép

Panu!
Nem feltétlenül lakóparkba szeretnénk menni, csak jó lenne valami új lakást kifogni, és ezek általában ilyen lakóparki vagy társasház jellegűek. De nézzük folyamatosan a kertes házakat is. Mivel egyelőre még továbbra is bérelni szeretnénk, így végülis helyileg mindegy, csak annyi hogy normális környéken legyen és tetszen a lakásKép Majd ha a sajátot keressük, akkor már persze nem lesz nagyon mindegy hogy hol veszünk.

Batka!
Én nagyon szeretném ha padlószőnyegünk lenne!!! Valahogy még mindig úgy gondolom hogy könnyebb tisztán tartani mint az állandóan poros parkettát és járólapot, ami ráadásul kemény is ha esik BenceKép

Zsizsa!
Gabi annyira édes a kocsiban!!! Olyan mintha egy reklámból lenneKép

Docka!
Andris is nagyon cuki, jó nagyfiú már ő is!Kép

Anita!
Jó hogy végre újra láthatjuk Robókát! Gyönyörű nagyfiú lett belőle is, az a mosoly lenyűgözőKépKép

Barbi!
De jó sokat írtálKép Örülök hogy anyukádékkal most már tudsz levelezni!

Nálunk is jó móka a hajmosás, Bence imádjaKép Mondjuk én minden nap megmosom neki. Ő fekszik a kádban, a víz az álláig ér, ezerrel pancsol, úgyhogy vizes lesz a feje mindenképp. Szerencsére nálunk a fürdés továbbra is a nap fénypontja. Megyek is, mert már épp itt az idejeKép

Még egy pár kép Bencéről, ha már Batka kérteKép
Kép
Kép
Kép

A többi kép, ami május elsején készült itt található:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2281&page=2

Mindenkinek jó éjt, puszi,
Vera

KépKép Kép
76vera

Hahó!

Bocsi, hogy most nem írok, de a ded mindjárt ki lesz hajítva a fürdőkádból apa által, és még végig sem olvastam a hozzászólásokat. Olyan jó, hogy ennyit írtatok, és ahogy átfutottam két perc alatt, már a kedve is javul mindenkinek.Kép Az enyém is tök jó volt ma, virágot vásároltunk apukámmal az erkélyre, hát annyit vettem, hogy új ládát vagy cserepeket kell beszereznem, de annyira imádom a virágokat. Idén petúniával kísérletezem, és egy halom gyönyörű fajta volt, egyet sem tudtam otthagyni.Kép

Bocsi, szerintem holnap sem tudok sokat írni, mert a párom nagy gépfüggő, szóval legközelebb hétfőn jövök, de ígérem, hogy akkor megpróbálok sokat írni.

Még gyorsan: emlékeztek még, hogy Gabi az első három hónapban utált fürdeni, és végigüvöltötte? Most már akkor sikongat örömében, amikor megyünk a kád felé.Kép

Köszi a dicséreteket!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Vera! csak bekukkantottam még egy kicsit... Nagggyon jó mindhárom kép. Nem is tudok választani, melyik tetszik a legjobban! Kép Ja, és most látom, még az albumban is van! Azt hiszem a tigrisesnél maradok, ott a legédesebb a legényke. Jobbulást a családfőnek!

Cory! Elképesztő, hogy te mindent tudsz!! Irigyellek Kép Tapasztalat, vagy mindennek utánanéztél?

Zsizsa! fürdés Kép Nálam is petúnia van, és remélem, kikel a hajnalka is, a terasz szélét futtatom be vele

megyek főzni...

panu
panu

Végigolvastam, de mennem kell altatni, azt viszont mindenképpen le akartam írni, hogy a dedek gyönyörűek!Kép Bence Tigrissel, és nevetve is tündéri, Robó elképesztően sármos nagyfiú, Andris meg zabálnivaló ebben a kalapban!Kép Anna nygyon szép kislány, Emma pedig nagyon édes alvás közben, és ez a tengerpart!Kép

Futok, mert álmos a ded.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Anita, dejó, hogy végre láthatjuk Robót! Te jó ég, milyen nagy fiú! Gyönyörű!!! KépKépKép

Vera, egyetértek Panuval, nekem is a tigrises a kedvencem, de naggggggggyon édes!!!! Nem mintha a vigyori kutya lenne az a bocis meg olyan jó kis elkapott pillanat.

Cory, köszi a védőnős infót. Igazából tőlem jöhet, csak ne akarja, h bemenjek, ha nincs rá szükségem! Nemtom mé szívózik, de ha felharagít, akkor megmondom neki a véleményem! Szerintem érvényes az alapszabály, higy az lépjen, aki akar valamit... én köszönöm szépen nem akarok semmit.

Gabi75, érdekes nálatok továbbra is a hozzátápi... csak eljön az idő, amikor megérik rá ő is!!! Haminak ismét az édes almát adtam, köszönte szépen kb. 1/4 alma ma is benne volt, ismét 2 szopi között, de mostmár du-i időpontban. De az esti szopit ugyanúgy kérte Kép

Én nem ültetek virágot, mert kész csoda lenne, ha túlélné.... ugyanis ad hoc módon locsolom őket. Kép

KépKép
Na és ezek meg Hami tudományai: 4kézlábazás ezerrel egész nap + felülés és támaszkodva ülés Kép Ugye milyen ügyiiiiii!!!! KépKépKép

Jójéjt mindenkinek!
Pussz
Ann
annann

Jó éjt!

Köszi , köszi a dicséreteket. Dagadhatnék az örömtől egy pár kiló erejéigKép.

Ann: alig ismertem meg Hamit akkorát nőtt, te jó ég!Természetesen nagyon ügyi mutatványokra képes már, mégis most számomra az a meglepő, hogy milyen nagylány márKép.Olyan kis csábosKép. A védőnénit pedig nem értem, ha egyszer a doki megnézte az oltás helyét, akkor ő mit akar?lehet, hogy csak fontoskodik...

Cory: fiúkról nincs képed? Úgy megnézném már őketKép.

Gabi75: köszi, igen Robónak feketébe hajló szemei vannakKép. Várom Dávidról is a fotókat!!Mi téli taliban is benne lennénk, főleg ha itthon lesztek ti is!!! Látom nálatok az a gond, hogy nem nagyon eszik most Dávid. Nálunk meg Robó mindig a cicin lógna, holott mellette már csomó mindent eszik szépen.Súlyban mennyi most Dávid, Szerintem ne aggódj amúgy miatta, lehet éppen a fogzás miatt nem eszik. Jelzik ám ők ha éhesekKép

Zsizsa: örülök, hogy Gabóca szeret már fürödni. Hozzátápival hogy álltok? Miket eszik már meg a leányzó? Virágültetés jó lehetettKép.

Vera: nekem mindhárom kép nagyon édi. Az első azért tetszik, mert írtó aranyosak vagytok rajta , főleg Benci a csábos mosolyávalKép. A második igazi nagyfiús kép, olyan merengő a tigrissel szembenKép, Nem is merengő, inkább tudományos tekintetKép. A harmadik pedig egy csuda ari póz, nagyon nehéz ilyen jó pillanatokat elkapniKép. Lakáskereséshez itt is megy a drukkKép.

Panu: nagyon ügyi Lizi, hogy már felfelé is mászik. Nálunk nincs lépcső, így nem tudom mit is produkálna Robó , ha lépcsőt látna?KépNálunk is mostanában a mozgásé a főszerep, nem igazán kötik le dolgok, főleg nem az olvasás. Néha azért eljátszoghat egy egy szöszmösszel, vagy ásványvízes üveggel. Hiába van neki ott a sok játék, őt ilyen dolgok érdeklik inkább.Tapsolni is úgy tapsolunk, hogy én tapsolok, ő pedig fogja a kezem kétoldalrólKép.

Dandy: minden elismerésem nekem is a kétgyermekes anyáké. nem is tudom mi lenne velem most két gyermekkel?Azt már nem is írom, hogy gyere sűrűbben, hiszen két egyermek mellett még ez is nehezen megoldható. Azért gyere ha tudszKép.

Zit, Gabi és a többiek , merre vagytok??

Mit szóltok, sikerült ma másodjára is írnom.Kép.Ráadásul névreszólóan az utoló írásomtól lefelé.Most viszont búcsúzom, mert írtó álmos vagyok.Tényleg nálatok mennyire van ciciőrület a dednél? Nálunk Robó fürdés után is meg van veszve érte. Nevettük is pont ma apával, hogy felöltöztettem, apa fogta még nekikészültem és utánna olyan tempóba mászott felém az ágyon a cici irányába, hogy én nem tudtam volna hamarabb odaérni, majd négykézláb állva kezdett szopózni. Olyan kis tündéri volt. Persze nem sokat evett belőle, hiszen előtte evet főzit. El is aludt rajta annak rendje módja szerintKép.

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Vera!
BEnce nagyon helyes srac de volt kire hasonlitson,mert az anyukaja is nagyon szep.Nekem minden kep nagyon tetszik rola,az utolso az nagyon erdekes.ezek tenyleg ritka pillanatok,jokor kattant a fenykepezogep.Ferjednek gyogyulas!
Lakas kereseshez sok szerencset kivanok.

AnnAnn!
Hami nagyon szep ,es azok a gyonyoru kek szemek.!Nagyon ugyes mar,az en fiam is ezt gyakorolta nemreg.KépFoleg az tetszett amikor a popo az egnek meredt es ringatta jobbra balra.

Anita!
David utoljara 8 honaposan volt merve talan es akkor volt 9700 gr.Tudom hogy mindenkinek az az elso amikor meghallja hogy mit is akarok en ...De tenyleg hihetetlen hogy csak szopizik de azt is neha 2-3 perc utan abba hagyna.Mast esze agaban sincs enni.nem az a baja hogy nem izlik neki,szerintem tenyleg az lehet a baj hogy eroltettem neki sokaig.De azert mostanaban is van olyan hogy szivesen megeszik valamit.Nem is ertem hogy egyszer miert eszik utana meg napokig semmi.A sulya szamomra relytej hogy mitol hizik,az anyatejtol nem tudom elkepzelni amennyit o eszik.2-3 perc alatt mennyit lehet enni?Zoldseget mar talan 2 honapja nem eszik.De nem kell neki mit csinaljak vele.Tudom milyen frusztralo tud lenni hogy nap mint nap leulteted enni ,nyakbavalo,kaja,tanyer,kiskanal,tea.leultok es egy oraig szenvedsz hogy bele imatkozz egy kanal etelt.Kaja megy minden hova csak ahova kell oda nem.Majd felallok tok idegesen mert minden mocskos korulottem meg en is persze ,ruha csere emiatt naponta 3-szor plusz nekem.De minek ez a nagy faradozas amikor soha semmi nem kell neki.Neha tenyleg ugy gondolom hogy elegem van,nincs hozza erom mar lelkileg.mar 3 honapja szenvedunk nap mint nap es meg mindig semmi.
Szoval ezt nem lehet szavakba formalni hogy mit is erzek neha.Nem tudom elhinni hogy egy orok mozgo gyereknek eleg az anyatejci.Sem folyadekot nem ker es ez is nagyon aggaszt.Na mindegy eleg a panaszkodasbol.
gabi75david

Sziasztok!

Panu: jól esik amit mondasz Kép Igazából 3 éve olvasgatok a témában és sokminden megragad az agyamban Kép A védőnőkkel meg sokaknak gondjuk van.

Anita: de vannak képeink Kép

Kép

Zsoma bilizik:
Kép

Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok, ne haragudjatok, de én nem is tudok most reagálni annyit írtatok. (Bizti, hogy megint kihagynék egy halom embert) MINDEN BABA TÜNDÉRI!! Kép Kép

Panu:
Állakert ugrik Kép Ma a rossz idő miatt, holnap Apa ügyeletes lesz Kép
Laca is olyan mint Lizi, most egyszerűen csak a mozgás, mászás, rosszalkodás, papucsok, széklábak nyalogatása, szekrény nyitogatás stb.

Kép Laca HARAP! Eddig is, na de mostanában mindent, olyan mint egy rossz kis oroszlánkölyök. Kinéz magának valamit gyors mászással szinte leteperi és mindeközben morog-üvölt-hörög meg persze harap ezerrel Kép Kép Először nagyon vicces volt, de most már egyáltalán nem, főleg ha engem szemel ki Kép

Nem tudja valaki, hogy ha harap a kisbaba, az miért van?
klarissza

Kép Mondom én, hogy akár chattelhetnénk is, néha annyira egyszerre írunk Kép
klarissza

Gabi75:
nálunk is dettó ugyanez, semmit sem iszik és alig eszik mást a tej mellett, de én már nem aggódom, mert fejlődik.
klarissza

Hát igen, az édesség nekem is a gyengém. Ha olyanom van, benyomok egy tábla csokit egyszerre. A férjem szeret készletezni, úgyhogy mindig van itthon, most is vagy 10 tábla figyel a konyhaszekrénybőlKép.

Holnap megyünk a börzére. Nekem van jegyem, mint Kismama előfizetőnek, a párom meg lagnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy szeretne jönni, úgyhogy visszük Barnit is. (antiszociális ezennel visszavonvaKép)

Zit: nem valószínű, hogy holnap reggelig megtudom, de azért érdekel, hogy milyen autósülést vettetek, meg milyen cipőt. Én is ilyesmit akarok venni, meg etetőszéket, babakocsit, ha lesz normális.
Örülök, hogy most már jó kedved van.Kép

Batkamanó: nálunk is ez van alvásilag, néha már kezd beszakadni a hátam a cipeléstől, és ha van valami, amit rosszul viselek, az a hajnali kelés. Asszem Meme írta a citromfű teát, enyhe nyugtató hatása van, én magamon már tapasztaltam régebben. Ma megpróbáltam, délután ittam, kíváncsi vagyok, lesz-e egy nyugodtabb éjszakánk.(Lehet, hogy csak én aludnék baromi jól! Kép)

Gabi75

Ugye, hogy milyen gyorsan változik minden egy ilyen kicsi csecsemőnél? Csak kapkodja az ember a fejét, hogy tegnap még ez sem így volt, meg az sem... Nálunk az alvás fordítva van, régen hason, most a világért sem.
Biztosan írták már mások is, de amíg Dávid szépen fejlődik, addig ne aggódj az evés miatt. Biztos nem lehet jó érzés, hogy a szeretettel, gondoskodni vágyással neki készített kaját nem eszi meg, de én olyan gyerekről nem hallottam, aki előbb-utóbb ne kezdett volna el enni, olyanról viszont igen, aki az evés körüli cirkusz miatt lett nagyon rossz evő.

Barbi: nem semmi ez a hozzászólás, megintcsak azt tudom írni, hogy le a kalappal!
Uborkát még én sem főztem, asszem nem is fogok Kép. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy nyersen még nem mehet, csak 1 éves kor után. Grillezve egyébként nem lehet rossz. Nálunk ma volt tök, mi is azt ettük. Úgy néz ki, az én kisfiam nem lesz válogatós, eddig minden kaját megevett.
Kistesó: nem csak bátorság kérdése. Én már nem vagyok mai csirke, jövőre 35 leszek, és szívem szerint 3 gyereket szeretnék. 40-ig még a harmadiknak is bele kéne férnieKép.

Cory: megnyugtattál. Egyébként is el vagyok (vagyunk) tökélve kistesó ügyben, és ezek szerint nem minden nehezebb 2 gyerkőccel.

Vera: Nagyon jók a képek Bencéről!Kép TigrisesKép
Amit a dokitok mondott, hogy Bence most inkább az értelmi fejlődéssel van elfoglalva, abban lehet valami, én is megfigyeltem ilyesmit. Amikor a mozgás megy előre, akkor nincs annyi duma, és fordítva.

Ann: érdekes, nálunk Barni pont a jonatánt szerette jobban. Persze nem elsőre, és hathónapos korában nálunk is csak két szopi között volt hajlandó enni egy kicsit.
Védőnő: én havonta elcaplatok, mert itthon nincs mérleg, és a súlygyarapodásra azért kíváncsi vagyok, meg nincs is messze, pár perc séta. Én is azt hittem, hogy majd ki fog járkálni, de össz-vissz kétszer volt, egyszer, mikor hazajöttünk a kórházból, egyszer meg Barni féléves kora körül. Lehet, hogy ha adtam volna neki pénzt, sűrűbben jött volna, de én is úgy vagyok, mint te, ennyi bőven elég, néha még sok is. Ha jól értem, akkor az orvosotok nem a "körzeti". Ha nem túl indiszkrét a kérdés, neki fizettek, hogy házhoz megy?
Hami nagyon ügyi, úgy látom beindul a mászás hamarosan. Kép

Anita: köszi a köszöntéstKép
Robót szinte meg sem ismertem volna, de a szeme, hát az nagyon jellegzetes. És ez a kockás ing! Zabálnivaló.

Dandy: ciciharapásKép Én Martint még nem is láttam. Teszel fel képet?

Panu: lépcsőmászásKép Tetszik ez a négykézláb rohangálás is, elképzeltem, ahogy az egész család a padlón közlekedikKépSztem egyáltalán nem csoda, hogy Lizit nem érdekli semmi más a mozgáson kívül. Neki iszonyú érdekes, hogy mindig más szögből látja a szobát,meg hogy ha valami érdekli, akkor oda tud menni, meg tudja vizsgálni, a szájába tudja venni. Aztán eljön az az időszak is, amikor majd a mese kell inkább neki, mert beindul a képzelete meg a fantáziája.

Zsizsa: én is szeretek a virágokkal babrálni, jó is hogy írtál róla, nálunk is időszerű, szegény cserepes virágaim eléggé le vannak strapálva a lakótelepi klíma miatt.
FürdésKép

Jó hosszú üzi lett. Amolyan klasszikus. Nem tudom mikor írok mégegyszer ilyet, de most jól esett. meg időm is volt. Csak közben egszer elszállt a fele, de sebajKép

Üdv mindenkinek!KépKépKép

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Ann! Hami nagyon édes, igazi kislány, és milyen ügyes!!!

Anita! Cicizés Kép Ásványvizes palack nálunk is menő, többféle méretben is Kép

Gabi75! csak ismételni tudok: ne aggódj, ha a levegőtől hízik az is jó, lányeg, hogy jól érezze magát, és a kaját azért sem erőltetném, mert később még rosszabb lesz, utálni fogja az evést, és kínlódhatsz vele akár 10 évig is Kép Én ilyen voltam, anyám is mondta, meg emlékszem is rá, ő is kétségbeesésében tömött volna a nagyon jó evő bátyám után, szóval, ne!

Cory! Jófej a két legényke! És milyen egyforma a tekintetük!!!

Klarissza! Bármennyire is átérzem a helyzetedet, nagyot nevettem, mert elképzeltem Lacát széklábat nyalogatva, nálunk a küszöb is menő Kép Harapás: szerintem azt csináld, amit a szopinál is tennél/teszel: szelíden, de határozottan fogd vissza. Állandóan. Tudom, hogy sokszor hiábavalónak tűnik majd. Nálunk harapás helyett a karmolás megy u.ilyen hévvel, már jó ideje próbálom visszafogni, előbb még gyakrabban csinálta (kezdett felállni, és gondolom kapaszkodott), és most a napokban mintha már kevesebbet tenné. Nincs jobb ötletem.
Állatkert Kép Ezek a pasik állandóan dolgoznak Kép

panu
panu

Közben megint lett egy csomó hsz.

Cory: a fiaidat mindig megcsodálom. Zsoma is ilyen szépen ücsörög már?

Klarissza: szerintem próbálgatják, hogy mire jó az a sok fog a szájukban.Kép

Na befejezem, mert ezt nem lehet abbahagyni.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Hagnosz! 3 gyerek! Nem semmi! Végre valaki hasonló korú, mint én, és első gyermeke van...
na, megyek, mert apa mindjárt hazaér a munkából, és ha még ébren talál morogni fog, hogy ne nyafogjak a nemalvás miatt, amikor állandóan éjszakázom
jó éjt mindenkinek
panu
panu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?