Sziasztok depis-nem depis-ilyen-olyan kedvü lányok!
Köszi-köszi-köszi a sok irást, amit részben hozzám intéztek, részben a többi éppen depis anyukának, hát ezért is jó ez a topic!!!
Nekem nagyon furcsa az,ha bajom van, elbújok, és nem jövök, azt hiszem mennél nagyobb a baj, annál sürübben jönnék és irnék-irnék ,hogy kiirjam magamból. Szóval aki azért nem irt mostanában (kezeket fel a magasba!!!),mert nem volt a toppon, vegyen példát rólam, zúditsd ki a problémádat, és már is egy fokkal jobb.
Ne higyjétek,hogy tényleg örülök,hogy nem vagyok egyedül ezzel az egész lelkizéssel, de én is azt hittem,hogy az én készülékemben van a hiba,mert más valahogy jobban csinálja.
Zit, a napszemüveges mami meg tutti nem én vagyok,nekem nincs is napszemüm
, csak egy klipszem, amit a rendesre felcsatolok, lehet ezért is vagyok depis???
Na, itt most fel kellene sorolni mindenkit, aki hozzám szólt, légyszi-légyszi-légyszi ettöl tekintsetek el, mindenki jó szavai egy-egy simogatás volt a lelkemnek
Köszönöm szépen töletek!
Gabi-azt hiszem mi nagyon egy hajóban evezünk ezzel az egyedül külföldön témában, szinte rimelnek egymásra a mondanivalóink. Annak örülök,hogy kicsivel rózsásabbnak látod a helyzeted a költözéssel (MERT AZ IS LESZ!!!), tényleg egy nagyobb város, nagyobb lehetöség, ha másra nem is ismerkedni, csavarogni.
Jockey Ewingékat meg üdvözlöm, itt is vannak ugyanolyan bólogatós olajkutak,mint amiket annak idején a sorozatban mutattak!
Dávid pancsiját már irigylem, a mi felfújhatós pancsimedencénk már itt toporzékol a szobában, de hiába, a hóra még nem rakhatom ki
A Pannon tel-t mire érted? Itt Amerikában is van valami, vagy az otthonira gondoltál? Nekünk Primusnál van a long distance, a legjobb áron adják a perceket,de igy is rázós, amikor 50 percig beszélgetünk hetente...
Nem lehetne, hogy hébe-hóba ti is elmenjetek a pároddal, amikor elutazik? Gondolom anyagi vonzata lenne a dolognak, de ha igy egy kicsit jobb lenne a kis családotoknak, szerintem még a suli is elfogadná... Vagy csak én vagyok naiv???
Zsizsa, én még ilyen széles üzenetet nem láttam mint a tied!!
Hogy tudtál ilyet produkálni? De a legjobb az volt, hogy mire végigrángattam az egeret sorról sorra, észrevettem alatta röviditett sorokkal. Azt már juszt sem olvastam el mégegyszer
Gabi nagyon jól mutat az autóban, nekünk is Toyotánk van...
Alvásilag sajnállak, sajna nem tudok okosat mondani, hál istennek nálunk ez most jó. Este leteszem, reggel felveszem
(most lehet utálni
)
ÚÚÚgy megnéztelek volna ahogy köröztök a körforgalomban, akár egy kabaréjelenet...
Dorki, engem valahogy soha nem érdekelt,hogy mások mit gondolnak rólam. Lehet,nem túl jó erény, de én ilyen vagyok. Most ezt a konditerem miatt irom, ha nádszál, az az ö baja...Te csak magaddal törödj, hiszen te vagy a legfonotsabb magadnak, nem?
Én kilóilag most egész jól állok, 13 kg-t hiztam, ebböl kb 3 marad, de már ez is múlté, 3 hét alatt 5 kg-t fogytam a 90 napos diétával (mindmegette oldalon van) Most kicsit leálltam vele, mert itthon van a párom napközben, és nem vagyok a "magam ura" kajálás ügyében, de folytatom.
Mondjuk én már nem szoptatok, és ezért vágtam bele az egészbe, és egész jól megy.
Webkamera ötletet köszi, bár kicsit tartok az ö modemes, rádióhullámos telefonvonaluk nem birná a gyürödést...De már úgy is menne a dolog, hogy ök látnak-hallanak minket,mi csak halljuk... Még nagyon friss a dolog, de amint jobban belejönnek, megemlitem a dolgot, köszi!
Zit, éjszakai zajokért sajnállak, bár ha kiálltál volna egyszál semmiben,lehet abbahagyták volna ám
Nem lehet,hogy amiatt csinálják éjjel,hogy minél hamarabb kész legyenek? nálunk is a legforgalmasabb út legkeskenyebb részét (egy hidat ) újitanak fel, hát kész örökkévalóság átvergödni rajta, lezárás, sebességkorlátozás...És jót nevettünk,mert itt is szeretnek pihenni a dolgozók, pont úgy támasztják a kapanyelet,mint otthon szokták
Kupak
, nálunk is van hiszti,ha olyat veszek el, amit nem tanulmányozott még át teljesen ..
Gratu a sok vásáláshoz, ez olyan jó érzés tud lenni...Kiváncsi vagyok,milyen elsö cipöt vettetek, amiben már járni is tanulhat?? Mi pont ma meditáltunk ezen,mert nyárra inkább szandál illene, viszont az járásnál nem elég, nem tartja a lábát. Magaszárúba pedig belesül a lába nyáron..Szóval ti hogy álltok ezzel?
Beni pont a hajmosást nem szereti? Nálunk akkor mindig megáll Ádám a nagy rohanásban a fürökádban,és tartja a fejét,hogy "vakargassam" azt a pál szál pihét a fején.
Docka, neked is köszi az együttérzést! Néha elmélázok rajta, hogy végül is én választottam,hogy kijövök, na de akkor se kéne ilyen veszett nehéznek lennie...
Egyke-férj, micsoda fönyeremény
, na de Te már ügyesen kikezelted az "egykeségéböl", igaz??
Andrisnak valami tünemény a kalapja, nagyon aranyos benne. Már én is próbálgattam ilyen stilusú kalapokat, de csak óriási méretben van. Egy szem basebal sapkánk van, már ha megtüri a fején, nem mindig marad ott.
Dandy, neked is csak azt irom, amit Corynak, két gyerekkel bánni, csodaszámba megy nekem...Jó,hogy te is túl vagy a rosszkedvüségen
Hangosz, flott anyukák nem itt vannak...Azok a flott topicban
(ne hogy keresd, nincs olyan
). Ez a topic olyan,mint az élet, hol fennt vagyunk, hol lennt, felváltva...
Jövö nyári kistesó?? Akkor azt hamarosan össze kell hozni. Báááátor vagy!!!!
Ciciharapás kb 3-szor volt, de láttam,hogy véletlenül rosszul kapta be. Sziszegés közben elvettem és újra odaadtam és úgy már ment rendesen a dolog.
Te készitettél már uborkát fözve???El nem tudom képzelni,milyen lehet...Tököt én is most fogom próbálni, csak kell egy olyan nap, amikor a felnötteknek is tökfözi jön,mert óriási csomagokban van elrakva a fagyóba, Ádám kb egy hónapig csak tököt enne, ha mindet neki késziteném el
Orsi, na végre te is megkerültél!
(upsz, az elöbb egy g betü is belekeveredett a szóba, de gyoran kitörültem -megkergültél
)
Jó börzését, aztán vegyé csini rucikat ikertesó Benének!
Na jó, Panna is kaphat valami szép ruhácskát, egye penész
Az a gif amit felraktál, engem nagyon emlékeztet Gusztávra, a rajzfilmfigurára
Anita, fogad helyének gyógyulást, remélem hamar elfelejted az egész fogas mizériát. Sajna nálad is bejött,hogy egy gyerek-egy fog...
Örülök,hogy újra van kedved irogatni, ha még idöd és energiád nincs is, de már ez is jó jel
Nagyon köszönöm a kedves soraid, azt hiszem többünknek is hiányzott már a topicból
Robót meg puszilom nyügösen-nyügi nélkül
Travoltát meg 9 éve nevelgetem, ennyi az eredmény,ahol most tartunk
A madaras képed naaagyon tetszik, minta a fejem felett repkednének
Brigi, lehet,csak nekem kerülte el a figyelmem,hogy Marcid már a második baba??? Akkor te is irigylésre való helyzetben vagy, két gyerköc után rohangászni...Nálunk Ádám már elég régóta álldogál,meg lépked, igazi örökmozgó, felmászik az emeletre, kitrappol minden akadályon a konyhában..(föleg amikor a kutyánk megmutatja neki,hogyan lehet átmászni az autó alatt például...szabályosan eltanulja töle a rosszaságot
)
Cory, hát neked sem kell egy kis depiért a szomszédba menni, gondolom két gyerekkel hatványozódik. Emlékszem nagyon bele voltál keseredve amikor karanténban voltatok a himlö gyanú miatt, két hét gondolom örökkévalóságnak tünt. Azér jó,hogy a jobb idöben ti is jobban tudtok mozogni, pláne ha van jó cél.
Klarissza, barátnödet én sajnálom, biztosan rossz ám neki,hogy igy egyedül, titokban csinálja végig...Olyan nagyon biztos,hogy a szülöknél nagy patália lenne a babából??Igy is-úgy is egyszer megfogják tudni, szerintem ebben a helyzetben mindenképpen meg kellene keresnie a családját. Én mondjuk magamból indulok ki, de mindenkinek más a családi helyzete, kapcsolata, körülménye, úgy hogy elég nehéz okosnak lenni.
Örülj neki,hogy nálad nincs depi, csak nehogy te is elkapd itt a topicban, bár ez igazán nem ragadós
Cicis kép aranyos, mennyi kosz lehetett azon a szobron...bár kinaiék esznek olyan különlegességeket, ez meg se kottyan a gyereknek,igaz?
Panu, úszás tényleg nagyon jól mehet, ha ilyen ügyik vagytok, múltkori képen is olyan kényelmesen viselte a vizet Lizi,látszott rajta, ez az eleme..
Vera, sok sikert a lakás-ház nézelödéshez, ez egy izgis idöszak, lesni a hirdetést, menni-nézni...Megértem,hogy apa nyugira vágyik,de szerintem egy kis babázásba még nem fárad bele, annyira más, mint a napi munkája, nekünk meg ugye egész nap ez jut. Ezt nálunk tudja is apa, szerencsére valami, amit megtanult
Apukám megirta élete elsö 3 (!) e-mailjét, 3 db 1 sorosat, hogy próbálkozom
Söt, a harmadikat már mindenféle felügyelet nélkül, és annyit irt, hogy most csak akkor szól anyukámnak (aki a másik szobában tv-zik,), ha sikeresen elmegy ez a levél is!
Olyan aranyos ahogy igy ügyeskedik, szerenécsére az e-mailt nem darabra kell fizetni,mint az sms-t...
Batka, rendben, igazolva a távollét
Én is kiváncsi vagyok,mit dolgozol, talán csak nem forditasz? (fogalmam sincs,honnan szedtem..)
Az egy szem barátnömet innen a Babanetröl találtam (illetve ö engem
), lehet örá gondolsz. Szoktunk találkozni, még sürübben beszélgetni, de ök most nagyon elfoglaltak egy vadi új házba költöztek a hétvégén...
Alvástalanságért részvétem, nem tudok mit irni...
Nálunk is padlószönyeg van, és csipkedés, de én is naponta porszivózok (hiányzó alkatrész ide-vagy oda
), és szerencsére nincs felszednivaló. De ha talál is, szerencsére nem jut azonnal az eszébe,hogy betömje, annál inkább az udvaron a kavics, fakéreg, stb...Ott meg a kutyagumit kell naponta összeszedni,mert szerintem az lenne az elsö,hogy belegázol Ádám...
Huh, remélem sekit nem hagytam ki.
Tegnap nagy tv-zös estét csaptam, idöben letettem Ádámot aludni, és befészkeltem magam a tv elé. Sajna véget érta Jóbarátok sorozat, most volt a záró része (Gabi, nézted??), ennek örömére a csapból is ök folytak, egész este ez ment minden müsorban. Aztán volt egy kis Vészhelyzet, egy kis éjszakai talk show, tisztára kikapcsolt az agyam.
Ma meg már megföztem a holnapi marhapörköltet, és még egy adag Rigó Jancsit is sütöttem.
Holnap ugyanis nekikezdünk a pincének,jön az ismerösünk segiteni, igy nem akartam konyhatündért játszani, inkább segitek én is.
Biztonságból beszereztünk még egy csomag ragtapaszt, ugye nálunk sosem lehet tudni alapon...
És végre elolvadt a hó, csak néhány levélen látszik,hogy megkapta a fagy. Ha most emiatt nem lesz idén sem orgonám én tényleg felmondok...( 3 éve várjuk,hogy na majd most, idén biztosan lesz virág rajta...)
Atyaisten, most látom mennyi az idöm, már lejárt a férjem müszakja (most éjszakás, szerintem úton van hazafelé...).
Lesz ám meglepetés,hogy én még fennt vagyok
Sziasztok, kellemes hétvégét mindenkinek
Barbi