Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Van vmi gond az otthon inetemmel, az a hibaüzenet jön,hogy egy hálózati kábel nincs bedugva és hiába mondom a pc-nek, hogy be van dugva és téved....
Remélem nem a hálókártya tojt be.

Mindegy mert ma kevesen vannak, hideg van, tudok keveset benntről is írni.

Zaha, olyan örömel olvastam, hogy el tudtál menni babalátogatóba!!!Más fajta öröm, de mégis jó lesz picit lassanként babázni..
Azért is örültem, mert a Te érzéseidet nem ismertem Hettulival kapcsoltaban, ha tudna és szeretne jönni a babával, akkor Neked sem lenne fájdalmas???

Melcsike, TE mit gondolsz ezzel kapcsolatban???

Zaha, nagyon sajnálom az autót, gyerekkel biztos sokkal könnyebb úgy közlekedni..nekünk nincs és sokszor nagyon hiányzik.
A barátnőm reggel úgy elment mellettem kocsival ,hogy csak úgy zörgött.Nem ám ,hogy felvett volna, ááááááá.

Jó lett volna ha tudsz beszélni a dokival...

Jázmin
Nagyon izgulok, várom a híreket!!!

Hasli!
Én is nagyon várom, hogy megismerjelek és Zahát is!!!
Nem írsz értetlenül, nyugi!! :wink:
A PCOS az nem jó...remélem sikerül spontán és hamar teherbe esni ,amikor szeretnétek!

Olyan furcsa, mert egyre többen vagyunk őszi "projektesek",jó lesz, hogy abban is tudjuk majd egymást támogatni, ha netán nem azonnal jön, vagy vmi...

Kérdezte tegnap az üzemorvos, ohgy nem akarok e járni pszichológushoz egy kicsit..hm, mondom, van jobb is!!!! :wink:

KépKépKép
tünci28

Zaha

Sajnos az mindig igaz, ami elromolhat az el is romlik. De az a baj mindig a legrosszabbkor. Most úra gyűtsd az erődet a beszélgetésre. Különben meg tényleg nagyon ügyi vagy, hogy igy helytálltál a kiscsajszinál. Lehet nálam az is volt a baj, hogy nem is tudtam magam rávenni, hogy megpróbálkozzak ilyesmivel. De nem éreztem azt hogy menne. :? Örülök, mert ezek szerint most jól vagy lelkileg ez is azt bizonyitsa. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Találkozó június 28. vasárnap

Eddig,aki jön:

Hasli, Melcsike, Bea, Zaha,Boboka,Hettuli,Lyly,Tünci
+gyerekek, férjek.. :lol:

KépKépKép
tünci28

Hasli

Mind értjük amit irsz, ne izgulj.

Lányok ezeket a férfiakat én nem értem és nem is értékelem. Remélem hamar pofára esnek. Igy elhagyni a gyermeküket.

Zaha

A 29. hétre született baba is örülhetne hogy rendben van minden, és elhagyja őket. Csak sok sikertelenséget tudok neki kivánni az életben. :twisted:

Tünci

Megszeretném én is ismerni személyesen Hettulit. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Én már nagyon várom ezt a kis pikniket, !!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Na Zaha !Mire elküldtem meg is örültem!!!Ki kellet màsolni aztàn be,de azt sem tudtam egyszerüen! :evil: Sokkal egyszerübb ez az uj rendszer amin irok...-èn mègis ,csak bènàzok! :oops: :oops: :oops:
Ugye megkaptad :?: :roll:
Vendég

Lànyok arik vagytok nagyon! :wink:

Nagyon vàrom èn is!Tegnap a pàrom:Na de mokus!!!...-èn ennyi nö közè?!?!-hàt èn meg örülök majd!!!Nem??? :shock: :roll:

Bocsi ,de szo szerint akartam idèzni! :lol: Annyira aranyos volt ahogy ezt elöadta... :lol:

Pusz nektek!Megyek takaritani! :(
Vendég

Hasli

Mondd meg a párodnak ő a férfiszakaszba fog kerülni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Hasli

A Hasli nem nyuszit jelent? HOgy lettél Mókus? Vagy rosszul emlékszem? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Bea

Ma itt van a volt osztálytársad akiről múltkor beszéltünk a B. T.

Kép

Kép
melcsike70

Nono, ha megkeresed a szerzőket, megköszönöm. De csak ha van energiád.

Tünci, sírástéma dettó. És amikor valakivel először találkozom, akkor bőgök. Újra rámtör az az érzés, mint mikor megtörtént, rámtelepszik az a hangulat. Ha valakivel már többedjére beszélünk róla, nem bőgök mindig. Nem tudom, Nektek is így volt, hogy szinte naponta változik? Vannak kicsit jobb napok, mikor úgy érzem, könnyebb kicsit (ilyenkor általában van dolgom és elfoglalom magam), és vannak olyan kegyetlenek, hogy alig bírom ki.
Nem is tudom, mit mondjak a temetői látogatásotokra Lilyvel. Biztos az adott erőt Neked, hogy elment Veled, hogy vitt virágot, még akkor is, ha rátört a fájdalom. :(
Én is szoktam egy szőke kislánnyal álmodni...Vince születése előtt meg egy szőke kisfiúval...
Jaj, ez a néni, aki bement hozzátok...szerencsétlen. :(

Jaj, persze Melcsi, emlékszem, ne haragudj a tüdőembólia-dolgo miatt. Hisz leírtad már, ráadásul én kérdeztem...
A pöcegödrös nő...na, hát van igazság? Nekem a pszichodoki mondta, hogy ne így fogjam már fel, ez nem érdem kérdése.
Hű, nem semmi a férjed, tökjó, hogy ilyen sportos. :wink:

Velencei-tó nagyon jó ötlet! Legalább nosztalgiázhatok kicsit, egyetemista koromban a nyári szünetekben pincérkedtem Sukorón.

Szinti, semmiképp nem tudnál eljönni valahogy? Pestig?
De ügyesek vagytok, hogy Ti meszeltek!
Anyósodnak szorítunk, és Nektek is.

Bea, de édes volt Kyra! :)

Igen, igen, Boboka, van még felém egy kis restanciád... :wink:

Hettuli, engem sem zavar, ha hozod a bébit. Júni 28. ok.

Hasli, mivel kértél, jelezném, hogy cukor, fehér kenyér, kávé, tudod....és víz, víz, víííííz!!!!!! Bocs. :oops: :oops:

Leda, sajnálom apukádat, az enyém is 55 volt, mikor meghalt. Barak hogy van?

Lily, de édes vagy, hogy fel akartad ajánlani a házatokat a vendégseregnek.

Jázmin, én is nagyon várom a híreket.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hasli, megkaptam, csak még nem bírtam megnyitni.
Párod megörül majd nekünk vagy megőrül tőlünk? :D

Tünci, ezt nekem is ki szokta írni, aztán egyszercsak magától helyreáll a dolog.
Igen, pedig biztos voltam benne, írtam iis Nektek, hogy nem fogom a karomba venni a kis Lucát, de aztán nem bírtam ki. Nagyon édes, tündér baba, és nem tudom, talán azért nem fájt, mert annyira nem hasonlít Hajnámra. Ő egy másik kisbaba.
És a barátnőd látott Téged az autóból?

Hát, Melcsi, tényleg szörnyű, hogy most lépett le a faszi. A kórházba sokszor bejött látogatni a babát is, meg a mamát is, és nekem annyira más képem volt róla, élt-halt értük, úgy tűnt. A kislány nevét még a karjára is tetováltatta. Ezért hidegzuhany volt a hír. Úgy gondolom, hogy nem tehet arról, hogy valakibe beleszeret, ez ellen nem lehet küzdeni, ráadásul a felesége mondta, hogy voltak gondjaik, egész komolyak. Csak hát most lefarcolni, na az már becsületbeli dolog. Legalább várt volna egy kicsit.

Bea, írok mailt.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hasli sajnálom ezt a betegséget!
Erős a gyanúm,hogy nekem is ilyen lehet a háttérben!
Szóval 2007ben is már elég jól meghiztam(pedig nem ettem többet mint elötte és dolgoztam is)és nem is oly könnyen jött Fruzsi.
Meg ugye bevéreztem az elején.Meg vannak tipikus tüneteim,amit erről a betegségről ir.Szörősödés,meghizás.....de ellentétben vele rendszeres a menzim és már nincs is annyira sok!Hát nem értem.... :roll: :roll: :roll:
Olvastam még róla,hogy ezt kezeltetni kell,mert vagy nem lesz a nő terhes elvetél...... :(
Nem tudom mi az igazság!Ja és a dokinőm azt irta most a papiromra,hogy a petefészkek policisztásak....(nődoki)remélem érthetően leirtam,amit szerettem volna..... :roll:
Mi történt anyukáddal?Sajnos ezt én sem tudom......

Kép
Kép
szintus

Meli a pàrom hasli èn mokus!Nem tudom ,màr hogy jöttek ezek a dolgoK! :lol:

Zaha ari vagy!Muszàly lessz komolyan vennem,mert a pcos-s miatt is muszàly,meg teherbe esès ugyben is nagyon fontos lenne!

Na most bömböltetem a tèvèt!Koncerttezik benne a Mylen Farmer! :lol:
Ez legalàbb kicsit kivonja a negativ gondolataimat a forgalombol!
2-re meg van 1 szemöldök szedèsem meg pilla festès+sminkem.Igyekeznem kène.... :oops:
Vendég

Ja, és persze én is nagyon várom, hogy összeismerkedjünk! :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha sajnos itt még vizum kell.
Mivekl én jelenleg munkanélküli vagyok,nem kaphatok.
Férjem is még csak most lesz bejelentve így sajnos kizárt.
De azért lélekben veletek leszek ám!!!! :D :D :D
Már jártam párszor Pesten,ha akkor ismertelek volna benneteket bizti meglátogattalak volna titeket!
De sajna most nem lehet...... :(
Ez még egy nagyon lepukkant ország...... :(
De bizunk,hogy egyszer is jobb lesz :wink:

Tüncikém én is csatlakozok a nyári/őszi projekthez!Ok?

A férfiak akik pedig otthagyják a várandós feleségeiket,azok mind tetűk!De komolyan!Érzéktelen pasik.... :?

Kép
Kép
szintus

Szinti!

a PCOS plicisztás ovárium szindróma..az a gond, hogy a sok -sok nem megrepedt tüsző, mind ott van a petefészekben..úgy kell elképzelni az uh, mnit egy gyöngysort..ezt kezeltetni kell, ha szeretnétek babát, mert nem mmindig lehet spontán peteérés..

Kár, hogy nem tudsz jönni, olyancsupaszív, állandóan mosolygós csajszi lehetsz!!

Projekt, oké! :wink:

Zaha!
Hogyne hullámozna!!
Nem csak napok , vagy hetek között, hanem van ,hogy percenként.Az egyik percben minden oké, beszélgetek a barátnőmmel, játszok a fiával és aztán mond vmit, vagy én, és feltör a sírás...aztán a következő 10 percben meg megint rendben minden..

Egyébként igen, látott a bnőm, pont most beszéltünk telefonon(kérdeztem hogy van a fia, mert tegnap voltak szívuh-n, mert volt egy kis zörej) és mondta, hogy látott, de már nem tudott megállni....hát lehet, hogy 10 métert lehetne tolatni is, no de mindegy...
Fogadni mernék,hogy Lyly meg tudott volna állni. :lol:

De hát mit kényelmeskedem, jó nekem a busz is, tiszta öröm-boldogság reggelente ahogy egymáshoz préselődünk... :lol:

KépKépKép
tünci28

Szinti

Én is nagyon sajnálom, hogy nem leszel ott.

Tünci

Lehet nem fog jól a féke a barátnődnek. :? Egyébként a kisfiával minden ok?

Hasli

Jól összekutyultam a neveket. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Csajszik volt ma bennt nálam Hettuli,csudaszép kismama, csak poci, semmi más...olyan jó volt látni "igaziból" és olyan kedves ,okos nő!!!
(volt egy kis pityergés, de csak picike....)

este nem biztos, hogy tudok írni ,ha az uram nem tudta megcsinálni a netet, akkor puszi mindenkinek!

KépKépKép
tünci28

Tünci

Nekem, ilyen hibaüzenet jön akkor ha szolgáltatóhiba van. Remélem jó lesz a neted. :wink: Hát ha minden jól megy, akkor hamarosan mindannyian megismerkedünk Hettulival és a többiekkel is. :lol:

Milyen napod volt ma? Nálunk egész nap esett az eső. Most is esik. :evil: De már nyugi van, majd 22kor kell kiengednem a délutánosokat. Aztán majd csak szombaton nappal dologozom.

Többiek este lesztek?

Kép

Kép
melcsike70

Fárasztó napom volt, de amúgy nem volt semmi extra probléma, csak szokásos.

De Hettuli feldobta!!! :lol: Tetszeni fog nektek is!

Most már jó az e-mail fiókom is, épp megküldte a bőrgyógyász a szövettant, lényegében úgy van ,ahogy sejtette, kezdődő atypikus elváltozás, kimetszés az épben, további teendőt nem igényel, fél évente anyajegy szűrés javasolt.

Melcsike, itt is hideg van, mint a csuda, megint mindenki kabátban járkál, én is fázom.

Valami jó hír is:
VÉGRE nincs sötét mikor jövök a munkából.Világos sem ,de már határeset!!!Ezt vártam egész télen.

KépKépKép
tünci28

Jázmin, mi volt a dokinál?????
tünci28

Tünci

Ez most akkor jó eredmény ugye? Nekem is egész nap be volt kapcsolva a fűtés. :oops: Komolyan fáztam.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lánykák!

Csak egy gyors bekukk, nemrég vacsiztunk, most végeztem a mosogatással stb., és úgy érzem kipurcanok, lassan alvászat van :)

Én is már nagyon várom a talit :) :)

Enyim férjecske 99 %, hogy nem jön, bár még nem nagyon volt időnk megbeszélni, meg persze ennyire előre nem szokott tervezni :lol: :lol: :lol:

Hettuli, a vonat nálam kilőve, egyszer mentünk barátnőkkel vonattal a velencei tóhoz, hááát, vasárnap szép kis csúcsforgalom volt a vonaton, egymáshoz préselődött emberek stb. De az tényleg nincs messze, vagy levezetek vagy férjecske eldob odáig :lol:

Szinti, anyósodnak megy a drukk, hogy amennyire csak lehet, jobban legyen.

Szeptemberi próbálkozásokért is megy a pozitív energia és a nagyon sok drukk +++++++++++++++++++++++++

Meg persze a fogyókúrázóknak is :)

Hááát, én koránt sem vagyok az a csini kismama mint Hettuli 8) de most nem is bánom, nem a fogyókúrának van itt az ideje, a szépség majd ráér utána, a lényeg, hogy minden rendben legyen.

De néha azért szoktam "irigykedni" a csini kismamákra :oops: :oops:

Tüncike, a barátnőd tényleg vissza tudott volna tolatni....

Húúú, teljesen más sztori, de én azon buktam ki régen, hogy volt egy nagyon kedves barátnőm, akit mindig hoztam fel kocsival vasárnap, és ha már kb. 5 perccel a megbeszélt idő után értem oda, jól letolt, hogy ha ezt tudja, akkor inkább vonattal jön, mert neki időre kellett volna jönnie :lol: :lol: :lol:

Lyly, aranyos vagy, hogy felajánlod a házatokat a talira :) a többség szavazzon, nekem mindegy :) Mennyivel lenne messzebb mint a velencei tó?

Zaha, autó :twisted: :twisted: :twisted:

A szobatársad férje pedig egy görény, hogy pont most hagyta el őket.
Miért kell ezzel megvárni, hogy baba is legyen? Nagyon gáz.

Ügyi vagy, hogy el tudtál hozzájuk menni, de szerintem ilyenkor kapjuk a sok segítséget a kis Angyalkáinktól is, hogy erősek legyünk.

Haslika, odaértél a sminkelésre? :):)

PCOS :(:( szorítok, hogy minél előbb rendben legyen minden.

Bocs, ha kifelejtettem sok mindent, de mindjárt leesik a fejem.

Puszi csajszik, jóccakát
Vendég

Jó reggelt!

1 óra múlva megyek haza. :lol: :lol: :lol:

Jázmin

Mi volt tegnap? Hogy viselted? Irj ám, könnyebben feldolgozod a nehezet ha kiirod magadból és csak úgy tudunk segíteni.

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Tegnap már nem volt időm géphez ülni, de látom kerestetek, ez olyan jól esik!Kösziiii!!!(Tünci, Melcsi, Hasli, Zaha...)

Szóval:beigazolódott az első szúrás (méhlepény biopszia) eredményének gyanúja, ami miatt aztán másodjára is szúrtak.(magzatvízvétel)
IsoX kromoszóma rendellenességünk volt, ez kislányoknál fordul csak elő.Az utolsó két x nemi kromoszómájának az egyik x-ével nem stimmelt valami, osztódáskor az egyik felső szára letört és rosszul forrt vissza.Hétköznapi nyelven kb így lehet fogalmazni:nem vizszintesen forrt össze, ahogy kell, hanem függőlegesen.Ez a Turner szindróma.(izoX kromoszóma rendellenesség)
Baromi sok tünete és súlyossági foka van.Rengeteg turneres lány van, diplomások, akiken semmilyen betegség nyoma nincs, pl annyi, hogy a petefészekműködésükben zavar van vagy alacsonyabbak az átlagnál.
De sajnos a mi lányunknak súlyos fokozatú betegsége volt, nem is tudott volna megszületni.A mi esetünkben ez okozta az ödémásodát, valószínűleg a nyirokkeringésével volt baj, aztán ez egy halom más rossz dolgot von maga után.
Ez nem ritka betegség, csak a legtöbb turneres kislány elhal és vetéléssel kilökődik a 12.hétig...Én erre azt gondolom, hogy a mi drágánk nagyon erős volt, hogy eddig tudott küzdeni!
Én a mai napig úgy érzem, hogy a magzatvízvételnek is volt köze ahhoz, hogy elfolyt a vízem egy hét alatt, de ez persze laikus "anya"-gondolat, el kell fogadnom, hogy Jázmin beteg volt és ha nincs magzatvízvétel, akkor lehet jópár héttel későbbmegy el és az lehet sokkal rosszabb lett volna, akkor már szülni kellett volna...stb...Ez így van mostmár, de legalább megvan az oka.
Nem velünk volt a baj, ez genetika, amire az orvostudomány sem tud választ adni.Ez a fogantatás pillanatában eldőlt és kész, erre nem tudott semmi hatni, nem megelőzhető.
Felajánlották, hogy minket is megvizsgálnak kromoszómailag, egy pár hét múlva megyünk vissza, vesznek vért és megnézik a mi állományunkat.
Ott nem sírtam, pedig a genetikus főorvosnak voltak érdekes mondatai:"ez így alakult, kész, el kell fogadni..." mindezt mintha egy elszakadt tornacipőről lenne szó, hazafele a kocsiban tört el a mécses, de inkább a düh és a tehetetlenség miatt.
Hát, ez volt tegnap és majd megyünk június elején vissza.Sosem fogok megszabadulni a szegedi genetikától. :roll:
A következő esetleges terhességnél is mennem kell majd 9-11 hetesen mindenképp, automatikusan fogják felajánlani a biopsziát az előzmények miatt.De én a mostani fejemmel azt mondom, hogy soha többet nem vállalom a szúrásokat.Dehát ne szaladjak ennyire előre ugye...én kis butuska. :oops:
jázmin20

Jo reggelt neked is Meli!
Màr biztosan otthon vagy....-jo pihenèst neked!

Boboka Bp-röl mi is vihetünk ,ha akarod meg valaki mèg csatlakozhat ,ha akar!?A PCOS-el kapcs köszi a drukkot!Nagyon utàlom ,màr!Terhessègem elött honapokig minden rendben volt semmi jele nem volt most meg megint,kaptam megint duphastont meg 1 màsikat amiktöl kicsit megörülök!
Nem tudom mièrt ,de ezektöl olyan "sàrkànyos" viselkedèsem lessz (màrmint a fèrjem szemèben :oops:) meg höhullàmok stb...
Majd lessz mèg jobb is! :)
A sminket meg itthon csinàlom a gyerekszobàt sajnos ,csak ilyen dolgokra tudom hasznàlni! :(
Ja ès csini vagy te is a p kèped alapjàn!!! :wink:

Itt ma 25 fokot is mondanak,ma moso napom is van ,legalàbb teregethetek a teraszon is vègre.10-re meg megint jön 1 àldozat! :lol:
Öt èn kèrtem a fotokönyvembe.

Szintus ,hogy haladsz a fogyival? :wink: Èn lassan,de biztosan haladgatok,màr 2.-ik napja! :lol: :oops:

Zaha megbirtad nyitni a privit?

Tünci örülök,hogy idöben eltàvolitottàk azt a kis "rosszasàgot",èrzed mèg?

Jàzmin hirek?

Anita vègleg eltüntèl???

Szèp napot mindenkinek! :wink:
Vendég

Szia Jàzmin!

Sajnàlom a törtènteket!Ami picit jo,hogx legalàbb a mièrtre van minimàlis magyaràzat,bàr ez aligha segit most neked!Fèrjed ,hogy viseli?
Az ,hogy a következö terhessèg felmerült annak nagyon örülök ...-ez mindenkèppen pozitiv!Nagyon sok energiàt küldök nektek ès ,ha bàrmi baj van vagy ,csak irni akarsz itt mindig megteheted!!!Nekem se ment volna a lànyok nèlkül!!!

Szèp napot neked!!!
Vendég

Köszi Hasli, aranyos vagy Te is, mint mindenki! :wink:
A férjem elég lelkis típus, nagyon megviselte, sokat sírtunk együtt, de ő a támaszom, ő erősebb, másképp éli meg, ez természetes.De egy biztos, hogy ezer százalékban mellettem áll és mindenben támogat és ez a lényeg!
Nem is tudom ez normális dolog e, hogy én már a következő babán gondolkozok néha...olyan mintha már el is felejteném a lányomat és szégyellem magam emaitt, de ezek után az életem csak úgy lehet teljes, ha babánk születik.El sem tudommásképp képzelni.Esetemben igaz a mondás, miszerint a nők MINDENT képesek megtenni, hogy gyerekük legyen.
jázmin20

Jàzmin az èn fèrjem is ilyen volt...
Normàlis ,hogy a következön gondolkozol èn is igy voltam sokszor,de e-melett mindig Amelimen jàrt(jàr) az eszem ès azon,hogy most biztosan haragszik ràm,hogy ilyen gondolatok is eszembe jutnak!Aztàn igy 4 honappal utàna meg nem is tudom igazàn mit akarok...-szeptembertöl ujra meg akarjuk probàlni,de millionyi kètely van bennem màr most... :cry: -valahogy sajàt magammal sem vergödök igazàn zöld àgra!

Irj majd ,a vizsgàlat eredmènyèröl is veletek kapcs!Addig is maradj itt velünk!;-)

Mennem kell mindjàrt csöngetnek!
Vendég

Hahó!
Nem tűntem ám el... Köszi, Szintus a hiányolást! Beteg a fiam, nem tudtam jönni, de olvastam azért, amennyire tudtam.
Jázmin.. Hááát, nem is tudom, mit mondjak, talán csak azt a közhelyet, h a biztos rossz is jobb, mint a bizonytalanság... Az miatt, hogy a következő babán gondolkodtok, ne legyen lelkiismeretfurdalásod! Ez a túlélés ösztöne szerintem. Meg nincs olyan, hogy "túl korán" vagy "túl későn" szerintem... Normális az is, ha minél hamarabb kistesót szeretne valaki, meg az is, ha húzza kicsit az időt, hogy úgy mondjam. Biztosan véletlen volt ez a rendellenesség és a következő babánál nem lesz semmi gond!
Borzasztó ezt a családelhagyós történet...
:cry:
"Autós" barátnők... :? :D Én pont 2 napja tolattam vissza egy csajért, aki még csak nem is a barátnőm, csak 1 oviba járnak a lányaink. Bobóka, 5 percet késtél, nahááát! :lol:
Hasli, PCO-dról lemaradtam... Állítólag nekem is az van. Hormonokkal meg lehet növelni a teherbeesés esélyét... (és az ikerterhesség is gyakoribb az így kezelt esetekben... Nálam Hannánál 3 érett tüszőm lett a kezelés következtében. Akár 3-as iker is lehetett volna...) :shock: :lol:
jáj, most mennem kell...

been

Csatlakozhatok az őszi projekthez? :wink: :)

been

Been:ha én is szavazhatok, mint zöldfülű, akkor igen, Te vagy a 4. őszi próbálkozós tag! (Tünci, Hasli, Been és Jázmin) Valaki még?
jázmin20

:lol:

been

Sziasztok!

Jázmin :cry: :cry: :cry: :cry:
Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, legalább kiderült, kicsit ilyenkor nem is tudom, fura szó lenne az, hogy megnyugszik az ember, de egy kis megnyugvás félét lehet ilyenkor érezni, ha kapunk a miértekre választ. Legalábbis egy részükre.

Nálunk a kicsi Lackónak oesophagus atresia-ja volt (a magzati fejlődés 4-5. hetében kialakuló rendellenesség, a légző- és emésztőrendszer elkülönülése zavart szenved. Az esetek 85-90 %-ában a nyelőcső vakon végződik, az alsó csonk sipoly révén a légcsőbe torkollik), és csak a 31. héten jöttek rá a dokik, hogy valami baj van. Ez sem genetikai, nekünk is mindig csak annyit tudtak mondani, hogy hiba csúszott a gépezetbe....

Az szerintem teljesen természetes, hogy a kistesón gondolkozol. Szerintem itt mindannyian így voltunk / vagyunk, szükségünk van egy gyermekre, aki itt van velünk, mert különben nem lenne teljes az életünk.
A kislányod ezt megérti hidd el, Ők sokkal okosabbak ám, mint ahogy mi gondoljuk:wink: :wink:

Lánykák, akkor a szeptember nagyon szorítós-drukkolós egy hónap lesz :)
Vendég

Sziasztok!

Ma nagyon.nagyon sok a munka, most azért merek írni ,emrt a főnököm elment anglra, egyedül maradtam, de alig érek a munka végére, folyamatosan kapkodom fel a telefont.

Most amúgy is volt egy ügy itt az csoportban és legújabban mindenbe beleköt a fönci..hogy hányszor telefonálok, meg ha bejön vki, leméri hogy hány oercet beszélünk!!Majom! :evil:
De az persze nem zavarja, hogy egész nap alibizik....

Na.Dühöngés lezárva!

Been, csatlakozz!!!!!! :wink:

Boboka,szoríts!!!! :wink:

Jöttek, folyt köv.....

KépKépKép
tünci28

Ejjj, nyomifőnök! :mrgreen:
Bobóka, szorítunk, drukkolunk... :wink: :D

been

Ahh, most látom, hogy a vonalzóm nincs frissítve... :?

Jázmin!

Nem is tudom mit mondjak...most azon gondolkodom, hogy hiába tudja az ember, ott az a rohadt genetika és ne mtehetünk semmit, hiszen, ahogy írtátok mniden eldőlt már a 4.-5. héten...gondolom jöttek a statisztikával, hogy nem fordul elő újra, remélem legalább igyekeztek megnyugtatni, mellétek állni!
Ne érezd egyáltalán, hogy a következő terhesség gondolatával bántanád az első gyermeked!!!Ez mind természetes!Lassan, lépcsőfokonként egy változás.
Amikor a kórházból hazajöttem, emgkérdeztem az orvost, legkorábban mikor lehetne...aztán jött a tagadás..hogy nem kell más, csak Viola...aztán az, hogy húzom az időt, mert nem tudom mit akarok és félek...és most akarom "igaziból"..
tünci28

Puszi lányok!

Megy a meló!Fejem fáj,mint állat :( !

Jázmin,sajnálom.....

Been engem kihagytál a projektból. :wink:

Kép
Kép
szintus

Szerbusztok, Lánykák!

Úgy döntöttem, én is kilépek kicsit a topikból, kérlek, ne haragudjatok. Nagyon sok negatív dolog ért mostanában (az utolsó csepp a pohárban éppen ma), és ezt a sok rosszat már nem akarom "behozni" ide. Az itthoni sok dolgom miatt nem is tudok sűrűn jönni, és értelmes hsz-eket írni. Így most elköszönök, ha lesz valami pozitív változás, jelentkezem.
Nagyon sokat jelentett nekem ez a topik, köszönöm az eddigi hozzászólásaitokat, kedvességeteket, a sok-sok segítséget, jóságot, bátorítást.
Kitartást kívánok nektek is, erőt, reményt és boldog, nevetős napokat, perceket, a bajok pedig tűnjenek a fenébe!
Millió puszi nektek, és még egyszer köszönöm!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

:cry: :cry: :cry:

Ne tedd ezt légyszi, ha nem is irsz sokat, de irjál. Nem szeretnéd mégis megirni, hogy mi a baj, hogy mi történt ma amiért igy döntöttél? Tudod hogy egyinkünk sem bánja ha bárki a gondjairól beszél. Sohase terheltél te sem minket hidd el. Gondold meg azért mégis jó? Ne dönts ilyen gyorsan. Bencusról is mindig- mindig hallani szeretnénk.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Látom ma nem csak én vagyok, olyan,amilyen..

Lyly, sajnálom, ahogy megláttalak az arcodra volt írva, hogy szar a helyzet, tudod, ugye, hogy várunk vissza, ha kicsit sikerült..már nem tudlak mivel vígasztalni, képtelenség, hogy csak rossz van, vmikor vminek sikerülnie kell!!!
Millió puszi, vigyázz magatokra!!!

most én is csak egyet bejelentkezek, fizikailag hulla vagyok..fáj minden tagom, egy percet se tudtam ma leülni, a lábam kétszeresére dagadt,megyek fürdök, vagy vmi, mert a hangulatom mélyrepülésbe kezdett, sírni tudnék a fáradtságtól..egész nap csak kapkodtam fel a telefont, csak beszéltem, beszéltem, jöttem, mentem,ahh a főnököm elnézi basszus ,hogy nem érek a munka végére és fel nem állna az asztaltól..értem én hogy Ő a főnök, de a létszámunk úgy van kalkulálva, hogy Ő is ott van..és ezek a napok keservesek, ha forgalom is van..Na mindegy, legalább van, akármilyen is, mégiscsak van hová bejárni, de most elhallgatok, mert negatív a felhang.

Amúgy páromat is fenékbe rúgom, ha még sokáig henyél itthon.Persze egész ősszel a házban tett-vett, de aztán, amikor abbahagyta ,akkor aztán abbahagyta úgy igazán, mert most meg a szerelődobozok a falon még nincsenek lefestve, a konyha félig van leglettelve, a nappalit festeni kellene...de olyan jól elvan, csak halogatja..de ráadásul el nem mosogatna, vagy be nem tenne egy adag ruhát, vagy legalább leszedné a szárítót, vagy a boltba elmenne...Szerencséje, hogy a temetőbe mindig kimegy, mikor dolgozom, mert most aztán pipa vagyok.Ha itthon vagyok sosem engedem semmit csinálni, de sokszor szükségem lenne a házimunkában a segítségre.Így holnap megint reggeltől estig csak pakolok, ilyenkor már képtelen vagyok bárminek nekiállni...

Ahh, ez jól kijött.

Nyugtassatok meg, hogy időnként a Ti férjetek is ilyen lusta és figyelmetlen ...

Na ezért tűnök is hirtelen, mert erre most semmi szükség itt...

puszi lánykák, legyetek jók..

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Úgy látom máshol is összecsapnak a hullámok :( :(
Én is ezért nem jöttem pár napja,mert csak panaszkodni tudnék és azt meg már gondolom mindenki unja.....

Tünci!
Hát bizony a férfiak többsége ilyen sajnos. Megnyugtatlak,hogy az én férjem is hajlamos erre. Ha meg kicsit többet segít,akkor meg el van szállva magától,hogy ő milyen tuti férj, helyettem csinálja a házimunkát :roll: :roll: Pedig én úgy gondolom,hogy ezt közösen kell csinálni ha mindkét fél dolgozik. De sajnos a férfiak úgy gondolják,hogy minden itthoni dolog a nő feladata :(
Az a baj,hogy nagyon sok nő ezt el is fogadja,körülöttünk is sok ilyen család van és a férj a munkáján kívül nem csinál semmit. Engem ez nagyon felháborít........ Én igenis elvárom,hogy segítsen nekem,nem arról van szó,hogy helyettem csinálja,hanem együtt csináljuk. Általában működik ez,de néha ő is leereszt és ilyenkor noszogatni kell amit eléggé sérelmez :roll:
Aztán nekiáll gőzerővel és ilyenkor ő a szuper pasi :roll:

Lyly Drága!
Olyan nagy a baj??? Ha itt nem szeretnéd elmondani,írd meg nekem /tudod az email címemet/, néha már az is egy kicsit könnyebbség,ha az ember elmondhatja a gondjait valakinek. Egyébként sejtem,hogy mi lehet a gond és asszem nálunk is ez a helyzet,úgyhogy írj nekem légyszi!!!!!
Ha mégsem jelentkezel kívánom Neked,hogy végre végre rendeződjenek a dolgaitok, sok erőt küldök és puszilom Bencét és persze Téged is!!!!!

Többieknek most nincs időm írni,rohanunk óviba,bocsi érte, puszillak Benneteket!!!!!!

Bea
beátab

Sziasztok!!!
Csatlakozom az űzött vad érzethez. Most is itt lógok ahelyett, hogy a dógomat tenneém :oops: :oops: :oops:

Tényleg nagyon jó volt Tüncivel találkozni. Még ma is tart a hatása. Akkor az a pasi a főnököd volt??? Ja az én férjem is néha hasonló (meg én is vagyok ilyen) de tegnap nagyon aranyos volt velem. Teljesen fura valakivel úgy beszélni, hogy a gondolatait ismerem már és utána kell hozzá embert kapcsolni. De nem csalódtam, valami hasonlót vártam. Csak a férjem hitetlenkedik, hogy van élő nő, aki többet tud nálam beszélni... :wink:

Olyan szomorú vagyok, annyi a baj, probléma. Én ezerrel készültem erre az évre, hogy nagyon jó lesz. Sok változás meg nehézség, de utána jobb lesz az életünk. Nálam ez eléggé úgy tűnik, hogy bekövetkezett. Mondjuk nagyon akarom...

Na tényleg tűnök, ma lesz bébicsőszöm egész nap, remélem lesz időm visszaolvasni.

Szinti! Én elmennék látogatni hozzátok!
hettuli

Sziasztok!

Lyly, nagyon sajnálom / sajnálnám, ha nem jönnél többet. Legalább egy egy mondat erejéig jelentkezz be néha, mi kíváncsiak vagyunk mindenre, ami veletek történik, legyen az rossz vagy jó dolog.
Ha nem túl nagy titok, leírod nekem is majd priviben, hogy mi történt?

Nagy puszi nektek.

Tüncike, mosogatás: amíg dolgoztam addig sem mívelte férjecske ezt kellemes házimunkát, szerintem sosem fogja :lol:

Fugázás: igazad van :)

Főnököt meg jól valagba kellene billentened.... Nagy arc kell hozzá, hogy elnézzem, hogy a kollega ugrál körülöttem, én meg sz@rok az egész munkára.... Én ilyenre sosem voltam képes.

Bocs, ha nem írtam én sem mindenre.

Nagy puszi nektek, és derűsebb napot mint a tegnapi volt
Vendég

Kétszer küldte el...
Vendég

Jó reggelt.

Bea, Boboka,köszi, akkor egyelőre ne mfojtom a férjem egy kanál vízbe... :wink:

Hettuli!
:oops: Ne hari, ha sokat beszéltem...de annyi mondanivalóm volt,csak ez a mentségem.... :oops:

Nagyon zaklatott éjszakám volt..többször felébredtem és hiába aludtam vissza mindig ugyanazt álmodtam, mindenféle kutyák megharaptak, megtámadtak..éreztem a harapást, ahogy tépték a húsom és sikoltoztam a páromnak...ááh, a saját kutyám meg csak nézte bambán....

Megyek házimunkázni, szép napot nektek!

KépKépKép
tünci28

Jo reggelt lànyok!

Akkor mindenkinek rossz volt a tegnapi nap ,csak nekem nem!?

Lyly ràd inkàbb mail-ben reagàlok!Nagyon sajnàlom,de megèrtelek! :(

Tünci a fönököd meg menjen a fenèbe! :evil: Elèg nagy barom lehet az ilyen!
Az èn dràgàm csinàl(na) mindent,de akkor mindig talàl valami hibàt ès okit,hogy ez itt nem praktikus az ugy nem praktikus stb...-ezèrt inkàbb nem sürün engedem...,csak a szemèt,ujsàg,karton lehordàst,szatyor felhordàst stb...(az is elèg!) :oops:

Hettuli,de jo neked ,hogy Tüncivel tudsz talizni!

Pusz nektek lànyok legyen ma szebb napotok!!! :wink:
Vendég

Köszönjük Tünde!

Bàr megjegyzem szerintem nem fetètlenül ide valo,plàne ,ha valaki pont "mèlyen van ma ,mint pl:èn)!Ez ,csak èn vagyok ,lehet màsnak hasznos!

Üdv:hasli!
Vendég

Voltam kinnt Violánál,gyönyörű idő van nálunk, legalább egy órát vele voltam, széepn rendbe tettem mindent, lemostam a gránitot, áltültettem a virágot,amit Lyly hozott.Már hoz két új hajtást, szép lesz nagyon.Kell még neki egy kaspó, de nem kaptam, majd holnap veszek FEhérváron.Az árvácskák színe kissé megfakult, de ezer virágot hoznak.Árnika baba pedig saját kérésére szert tett egy barátnőre!
Vakond úr elment melegebb éghajlatra(kopp-kopp-kopp)
Délután mutatok képet,"felblútuszolom"a gépre! :D

Tünde,köszönjük az ajánlót, remélem egyszer eljön az ideje, hogy ilyesmiket olvassunk....

Haslikám, mi a baj???

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?