Nono, ha megkeresed a szerzőket, megköszönöm. De csak ha van energiád.
Tünci, sírástéma dettó. És amikor valakivel először találkozom, akkor bőgök. Újra rámtör az az érzés, mint mikor megtörtént, rámtelepszik az a hangulat. Ha valakivel már többedjére beszélünk róla, nem bőgök mindig. Nem tudom, Nektek is így volt, hogy szinte naponta változik? Vannak kicsit jobb napok, mikor úgy érzem, könnyebb kicsit (ilyenkor általában van dolgom és elfoglalom magam), és vannak olyan kegyetlenek, hogy alig bírom ki.
Nem is tudom, mit mondjak a temetői látogatásotokra Lilyvel. Biztos az adott erőt Neked, hogy elment Veled, hogy vitt virágot, még akkor is, ha rátört a fájdalom.
Én is szoktam egy szőke kislánnyal álmodni...Vince születése előtt meg egy szőke kisfiúval...
Jaj, ez a néni, aki bement hozzátok...szerencsétlen.
Jaj, persze Melcsi, emlékszem, ne haragudj a tüdőembólia-dolgo miatt. Hisz leírtad már, ráadásul én kérdeztem...
A pöcegödrös nő...na, hát van igazság? Nekem a pszichodoki mondta, hogy ne így fogjam már fel, ez nem érdem kérdése.
Hű, nem semmi a férjed, tökjó, hogy ilyen sportos.
Velencei-tó nagyon jó ötlet! Legalább nosztalgiázhatok kicsit, egyetemista koromban a nyári szünetekben pincérkedtem Sukorón.
Szinti, semmiképp nem tudnál eljönni valahogy? Pestig?
De ügyesek vagytok, hogy Ti meszeltek!
Anyósodnak szorítunk, és Nektek is.
Bea, de édes volt Kyra!
Igen, igen, Boboka, van még felém egy kis restanciád...
Hettuli, engem sem zavar, ha hozod a bébit. Júni 28. ok.
Hasli, mivel kértél, jelezném, hogy cukor, fehér kenyér, kávé, tudod....és víz, víz, víííííz!!!!!! Bocs.
Leda, sajnálom apukádat, az enyém is 55 volt, mikor meghalt. Barak hogy van?
Lily, de édes vagy, hogy fel akartad ajánlani a házatokat a vendégseregnek.
Jázmin, én is nagyon várom a híreket.