Új privát üzeneted érkezett!

Maja!

Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!!

Zorka & Judit
Kép
Vendég

Mindenki majálisozik?
Én is hoztam pár képet a Városligetből:)

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Szandra!
Köszi a jó kívánságot! Nektek is jobbulást.
Sajna mi még küzdünk az elemekkel, a hasmenés még tart, és most már érdes a légzése is, és az orra is folyik. Közben elvittem a Dórit egy aranyos, homeos párti doktor nénihez, akihez most már a hugomék is hordják Levit, mert berágtam az Essekre. Nem elég, hogy gyógytornász miatt szinte kinevettek, de most mikor visszavittem, hogy köhög, meg se hallgatta, csak a torkát nézte meg, és szerinte ez bőven belefér. Most a doktornő javaslatára ezerrel járunk a sószobába, (mehettünk ma is, és holnap is), valamint kapja a Stodalt.

Drága Katus!
Boldog névnapot! Nagyon profi vagy már ebben a képszerkesztőben. Kellene nekem egy kis továbbképzés. Azért én is próbálkozom, de még eléggé az elején járok.

Kép Dóri első éve!
Középre közös fotót szerettem volna, de alig van, és azok is bénák!

Drága Maja!
Neked is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Judit,

szuperek a képek, Zorka nagyon szééép :D

Szandra,
mi van Veletek? Nagyon szűkszavú vagy mostanában és a fotóid is hiányoznak... :(

Adri,
drukk az új dokinénihez és jobbulást Dórinak.

Anikó,
küldtem ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Adri! Ez azért elég durva! Remélem a néni figyelmesebb és emberségből is jobban szerepel! Jobbulást!

Judit! Ugráló vár :-)

Évi! Tényleg nagyon .... és tudod mi jutott az eszembe!? :roll:
almi

Adri,
tetszik a montázs :D Ez az esküvői képetek???

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Először is az elmaradásaim :oops: :oops: :oops: :arrow:

Katus!

Kép

Maja!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Katus, Adri!

Nagyon jók a montázsok!!! De jó lenne, ha én is rendelkeznék kellő türelemmel... :roll:

Katus!

83 km :roll: ? Egyszer mi is tekertünk 76-ot egy délelőtt alatt...utána nem éreztem a térdemet... Képzeld csütörtökön vettünk egy új mtb bicót a gyereküléshez, így ma ki is próbáltuk (illetve Apa és Zéti):D Mellesleg erre is alig lehetett felrakni, mert igazán csak "falubájkra" lehetne, de olyat nem akartam :?

Ancsi milyen bátor :shock: ! Én tuti nem mertem volna megfogni azt a siklót.

Anita!

Ha a múltkori orchideákat otthon fotóztad, akkor nekem azt látnom kell 3D-ben :wink: !

Maja és Boti már "csak" barátok :shock: ? Lehet hogy én lemaradtam valamiről...?

Judit!

Eseménydús napja volt Zorkának :P . Te hogy vagy? Remélem a fejfájás, hányinger tovaszállt!

Hú, Reni!

Én mostanában tuti nagyon bamba vagyok...szóval :arrow: :?: :?: :?:

Lányok!

Honnan lehet homokot szerezni a homokozóba? Tudjátok, olyan normális/szép/igazi homokra gondolok, nem olyan furcsa trutyira amit pl. a Baumaxba lehet kapni horror áron... :?

Valamit még tuti akartam, de már nem nagyon akar pörögni az agyam...
:roll:

Puszi mindenkinek!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi,

Mi a vecsési vasútállomás mögött annál az építőanyagosnál vettük a homokot, de készülj fel, hogy a szállítás drágább, mint maga a homok:) Nekünk 2x2 méteres a homokozónk és valami 6ezer forint volt az egész, tehát úgy összeségében nem gáz, csak ebből kb 4ezer volt a fuvar és 2 a homok:)
Vendég

ja és köszi, pár napja már egész jól vagyok, hányinger és fejfájás lemondott:) De azért nem akarom elkiabálni.
Vendég

Sziasztok!

A legfontosabb:
Katus, Kata: boldog névnapot kívánok!
Kép

Majácska! Neked is boldog névnapot kívánunk!
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1241258280.8526
.jpg[/img]
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

oopsz, Maja képe lemaradt!:oops: :oops:

Kép

ágyöngyi

Évi!

Mi is a Tűzéptől hozzuk a homokot, de mi csak egy zsákkal - bőven elég - és az befér a csomagtartóba :? :lol:

Adri!!

Nagyon klassz a montázs! :lol: Jobbulást nektek.
Én is dögrováson vagyok pár napja - most, hogy végre a csajoknak semmi bajuk :roll: :cry:

Mi is majálisoztunk tegnap :roll: :roll: :roll:
Sanyi főnöke szervezett bográcsolást az Omszki tó partjára családostul. Ha valaki nem tudná (Szandra Te tuti ismered a környéket :lol: :lol: ) itt nudista strand van :roll: :roll: . Hát nem nagyon sétálgattunk a csajokkal, annyi lógó dolgot láttam :roll: :roll:
És a legszebb az egészben, hogy a kaja (pulykapörkölt burgonyával) ehetetlen lett :twisted: :twisted: Konkrétan bakelit íze volt mindennek, annyir odaégették (a főnök nagyon büszke a főzőtudományára) Szegény csajok (meg mi is) egy falatot tudtak belőle enni, pedig nagyon éhesek voltunk! Ja, és fejenként 550 forint volt. Ezek után az egyik srác szóvá tette, hogy mennyire gáz a kaja.
a főnők felesége meg leordította a fejét, hogy ő mindenben talál kifogást. Na, ekkor léptem közbe (pedig próbáltam vissszafogni magam), és mondtam, hogy ebben nem volt nehéz kifogást találni!. Na, ekkor az én fejemet ordította le, hogy segíteni kellett volna, nem kritizálni, meg hogy nem illik szólni azért, ha nem izlik az étel :roll: :roll: Nem mondtam, de a feleség egy afrikai nő, aki alig beszél magyarul. Nem vagyok fajgyűlölő, de..........ezek után??????
:evil: :evil: Szegény gyerekek, meg egyfolytában hajtogatták, hogy anya éhes vagyok. :? Hát kiakadtam rendesen!! És a sok jámbor besosztott nem mer szólni semmit, mert annyi inteligenciája nincs a főnöknek, hogy ezt tolerálni tudná. És a pont az in, hogy a hús nagyo valószínűséggel romlott volt, mert állítólag 3 napja vették és ma hasmenésünk van :roll: :roll: :roll:
Na, innen gyorsan elmentünk egy ismerőssel a Szentendrei majálisra, ahol szintén volt bogrács, csak jó ízű, de ez meg erős volt :roll: , én meg egyáltalán nem bírom az erőset :?
Jó kis fogyókurás nap volt :roll:
De az jó, hogy legalább meglátogattuk a barátainkat. A csaj az új uszodában dolgozik, aminek tegnap volt az ünnepéjes megnyitója sok programmal, ez jó volt :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép

És nézzétek apa milyen erős:
Kép

ágyöngyi

Gyöngyi, érdekes napotok volt :evil: Egyszer mi is csöppentünk vicces kerti partiba. Kínáltak, hogy együnk-együnk. Én mondtam Sanyinak, hogy nincs képem, mert nem készültünk semmivel, nem vittük a kajához valót. Ő evett egy szelet husit. A végén amikor búcsúztunk, közölték, hogy a kaja fejenként 1 ezres. Ez volt az utolsó ilyen bulink. Haverok... voltak.

Ma voltunk Szolnokon. Nagyon jól éreztük magunkat. Rég volt ilyen. Ati remekelt. Végre megmutatta az igazi arcát. Nem lehetett a vigyort eltűntetni az arcáról. És közben kibújt a második foga alul. Meg sem kotyant neki :-) Most küzdök az altatással. Teljesen fel van pörögve. Meg sem áll a lába. Tegnap felnyomta már magát négykézlábra, de összecsuklott. Hamarosan nekilódul a világnak. És rengeteget beszél, őrület :-)

Holnap séta a Városligetben, utána irány a másik nagyi. Remélem szép idő lesz!

Jó éjt! R.
almi

Évi!
Nekünk is elég a zsák homok de a két zsák is belefér a csomagtartóba és az így 1x vagy 2x 500 ft.

Katus!
Dolgozok, dolgozok.... :) . Nincs időm írni mert hál istennek most kicsit megcsapott a munka szele :wink: (ovis farsangot fotózott az Anett és én voltam a jobb (néha a bal) keze :) ) tegnap meg elkísértem egy esküvői fotózásra.

Nem tudom már kinek mit köszöntöttem és mivel vagyok elmaradva de mindenkit isten éltessen, boldog névnapot és boldog anyák napját.
Kép

Sz

szandrakiss

Sziasztok!

Isten éltessen minden ünnepeltet, név és szülinapost!

Évi, faházikót építünk a kertbe és nagyon sok tényleg jó minőségű, finom homokot kellett kiásni. Ha gondoljátok vigyetek belőle amennyire Zétinek szüksége van :-) Az ajánlát mindenkinek szól, aki még nem töltötte fel a homokozóját.

Adri, hogy van Dóri?

A hétvégét mi Szomolyán és környékén töltöttük barátokkal, ismerősökkel. 18 gyerek és kb 30 felnőtt :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Sajnálattal értesítjük, hogy a megnövekedett rezsiköltségekre, az elektromos áram, a gáz és a kőolaj árára, valamint a piaci helyzet és a világgazdaság általános helyzetének folyamatos romlására tekintettel a fényt az alagút végén lekapcsoltuk. Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük!

ezt kaptam emailben.

Sz

szandrakiss

Szandra!
Ne higgy, bebizonyítom :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Anita
putyu

Adri! Köszi a cserét! Végre lesz szerdán oltóanyag, 10re megyünk. Délután meg ortopédia :? Már megint. Remélem most többet nem hívnak vissza.

Tudtok Vecsésen vagy a közelben olyan helyet, ahol fát lehet venni? Teraszra csinálnánk korlátot, de a barkácsáruházak elég drágák....
almi

Anita, Szandra :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi, köszi szépen, megnyugodtam :lol:

Reni, http://www.zatik.hu/ (azt nem tudom, hogy a többihez képest ez mennyivel olcsóbb/drágább, de szerintem érdemes megnézni)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Köszönjük az érdeklődéseket, még mindig nem vagyunk az igaziak, de alakulunk!

Gyöngyi!
Neked is jobbulást!

Reni!
Nincs mit!

Katus!
Igen ez az esküvői képünk, ami márciusban volt, két alatt lett megszervez a szocpol miatt. Lagzi pedig júliusban volt, ott volt fehér ruhám. Sajna nincs normális képünk, amin mind a hárman rajta vagyunk.
Mennem kell!

Adrienn
KépKép
jul24

Zorka köhög, hurrá. 3 hétig volt egészséges. Éjjel kapott egy kruppos rohamot is, pedig már biztos voltam benne, hogy kinőtte, több, mint egy éve fordult elő utoljára. Pedig be voltunk zsongva már a cini miatt...ebben az évben ha egyszer elmentünk cinire, akkor utána 2-3 alkalommal tutira nem mentünk, mert beteg lett..
Reggel belenyomtam egy ezres C-vitamint egy kanál mézzel, meg teát iszik.
Vendég

Szisztok!

Kis betegekenek gyógyulást!

Tegnap láttam Anikó kisfiát.... és nagyon-nagyon szép gyermekecske.
Picike, gyönyörű!

Adri!

Te kértél foltisztítót? Mert ha igen elfelejtettem rendelni... :oops: pótolom majd.

Oviba már volt Tamiék szuper anyáknapja (végigbőgtem) és pénteken lesz drága Szonja első fellépése. Tamiéknál az anyáknapja befejezéseként végénéztünk egy videó-összeállítást, amit a gyerekek mindennapjairól készítettek. Annyira meghatódott mindenki, el is gondolkoztam mért bőgöm végig, hogy terít a nagylányom. Egy barátom adta meg a megoldást: szembesültünk vele, hogy nélkülünk is van élet, ahol a mi kisnagylányunk ugyan olyan jól érzi magát... :P

...és ne hagyjátok, hogy Szandra rám fogja amiért nem ír 8)

anett
kállai

Kukucs!

Gyöngyi,
"jó" kis parti, nemmondom :S Remélem jobban vagy már.
Sára megismert tegnap, amikor Ancsival bölcsinézőben voltunk. Édes volt!

Adri,
további jobbulást :D
Kíváncsi vagyok a lagzis képeidre is :D Mondjuk nekem tetszik a kosztümös esküvő gondolata is, nem csak a ruha teszi, ugye...

Szandra,
örülök, hogy dógozol és azért nem írsz :D De azért írhatnál, meg hozhatnál képeket :D Tegnap meglestem a lányod az oviban :D

Emőke,
minket érdekelne egy kis homok! VAn még???

Anita,
nem voltatok cinin :( Hiányoztatok.

Judit,
Zorkának gyógycuppantók.

Anett,
én megértem, hogy bőgtél ;) Én is bőgök, ha látom, honnan indultunk...

Hoztam nektek képeket, remélem nem untok még nagyon...

Kopaszi-gát, barátokkal, május 1:

Kép

Másik barátokkal, NAgytétény, vasárnap:

Kép

Az új bukósisak:

Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Ja, Anett,
Én is kérek folttisztítót, kérlek :D Mondjuk most a napon szárítok, és remekül kiszedi a foltokat. Mármint, amikor süt....

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Siasztok!
Továbbra is gyógyuló félben vagyunk, és egy újabb üvöltös maszírozáson túl.

Anett!
Nem én kértem, de jó hogy írod, mert már úgyis szerettem volna kérni. Előre is köszi.

Katus!
Én nem unom, sőt nagyon szeretem nézni, próbálok rájönni, mit milyen technikával csináltál. De jó lenne, ha lenne rá időm, napokig elmolyolnék. Valamint lenne egy kérdésem a tesómmal együtt. Esetleg kölcsön tudod adni a pihiszéket nekik is? Személyesen szerettem volna, de amíg nyamvattak vagyunk, inkább nem megyünk felétek. De majd bepótoljuk.

Judit!
Jobbulást Zorkának!

Adrienn
KépKép
jul24

Katus, van még homok, nem maradtatok le róla :-) Vasárnapig bármikor lehet jönni érte. Ha ismerősnek, ismerős ismerősének kell mondhatjátok nyugodtan, lehet vinni.
A képek szépek, én szívesen nézegetem :-)

Kis betegeknek gyógypuszi

Emőke

Kép

Kép
birdie

Évi! Kistesóra gondoltam... De ezek szerint elkapkodtam a dolgot :roll:

Kata! Köszönöm az elérhetőséget!

Adri! Tornácska: Ati már csak a felét ordíotta át :wink: Remélem azért Dóri is jobban viseli, mint az elején. Jobbulást!

Judit! Zorkának is jobbulást! Pihenjetek sokat ebben a szélben és hidegben!

Csodák-csodája, ma sikerült megkapnunk a már nagyon várt oltást! Hamarosan indulunk az ortopédiára. Megmutatom az én "renyhe" apróságomat, aki már négykézláb ringatja a fenekét, és úgy halad, mint egy rák :-) Déluán ki kellett húznom az ágya alól, mert betolatott, de előre nem megy még :D Le is fényképeztem!
Kép
almi

Emőke,
mi is szeretnénk egy kis sok :oops: homokot, ha lehet...

Katus,
Botond reggel halál komolyan:
-Elviszem Bogit és utána megyünk cinire.
-anya ma ne menjünk, tudod most nincs kedvem..
-mire jövök még megjöhet
-nem ma nincs...maradjunk itthon.
Hát ezért nem mentünk :D
Irigy, irigy!

(köszönöm mindenkinek az emailt!!)

Anita
putyu

Anita, nemcsak kis sok hanem sok sok kis homokot vihettek. :-)
gmailen megírtam az elérhetőségünket, de mostantól egyszerű ahol a lakóparkban egy sárga ház előtt nagy kupac homok díszeleg. :-) Ma hordta ki Feri, hogy tudjon még ásni.

Emőke

Kép

Kép
birdie

Judit, jobbulást Zorkának :(

Katus, tök jók a képek! Hogyan lehet ilyet csinálni?

Reni, nagyon ügyes Ati baba :)

Mi is betegeskedünk, a hosszú hétvégén biciklitúrán voltunk a Tisza-tónál, ahova egy idióta páros elhozta a két köhögős-taknyos gyerekét, holott tudták, hogy lesz egy csomó kisgyerek. Marci el is kapta tőlük a nyavalyát, úgyhogy most ismét állandó orrszippantás a program nálunk, grrrrr :evil:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Emőke, köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit, Kata, :(
Gyógyuljatok!
Már jó lenne bandázni....
Nincs túl jó kedvem a szülői után elmegy az egyik óvónénink :cry: :cry: :cry: :cry:

Anita
putyu

Nagyon örülök! Délutáni mozgásfejlődés vizsgálaton azt mondta a néni, hogy szuper, sőt! Kérdezte miket csinál Ati, mire én elkezdtem sorolni felnyomta magát négykézláb, és ringatózott. Így igazán hitelesek voltunk :D Nem kell ismét vinnem! :D
almi

Marci! Jobbulást!!
almi

Adri,
persze, szívesen kölcsönadom, ha jól sejtem Dóri már nem használja :D Nálunk meg egyelőre nem aktuális még.

Emőke,
Atti a héten nagyon későig dolgozik mindennap, és kocsival megy, nem tudunk érte menni, de majd lebartelezem Anitval, hogy egy zsákkal többet hozzanak :D
Előre is köszi :D

KAta,
fú, de bosszantó ez. Én beteg gyerekkel biztos nem mennék gyerektársaságba :S
GYors gyógyulást!!!
EGy photoscape nevű programmal csinálom a montázsokat, az Origo szoftverbázisáról le lehet tölteni.

Anita,
szerintem is ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Katus!

Az Anikónál van a folttisztító, már ki is fizette. :P

a.
kállai

Anett,
köszönöm és örök hála. Anikónak is!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

http://www.ecodrivingusa.com/#/virtual-road-test/ (Ha esetleg valaki nem elég fáradt )
almi

Sziasztok,

tudom, hogy már nagyon régen írtam Nektek, de egyszerűen Levente mellett nem jutok el odáig, hogy bekapcsoljam a sz.gépet... :-( Most is itt szopizik rajtm, miközben írok...

Szóval,

KATUS,
Nagyon szépen köszönjük, hogy nekünk is kölcsön adod a nyugi széket, úgy néz ki beválik, mert Levi már most nagyon jól elvan benne, pár alkalom után :-) Van is képünk róla:

Kép Levi a nyugiszékben

Most már mennem is kell, majd még jelentkezem!

Sziasztok,
Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi, Levi baba rengeteg változott, mióta nem láttam. Akkor még pici baba volt, most pedig már igazi kisfickó :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szandra,

fotó-fotó...miért nem hoztad Magaddal a Balcsit???!!!
Vendég

Sziasztok,
Mi is hazajöttünk, ezúttal Nyíregyházáról :D

Orsi,
nagyon szívesen, jól áll Levinek a szék. Nagyon hasonlít Rátok, Adrival, igazán helyes kispasi. Mármint Levi, nem a szék :D

Anita, sikerült???

Judit,
meggyógyultatok????

Anikó,
fejed???

Szandra,
epedve várom a Balatont, Nyíregyháza igen poros volt...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Mindenkitől bocsi, de most (is :oops: ) csak egy kérdés erejéig jöttem:

Katuskám!

Megadnád nekem annak az isteni bodzaszörpödnek a recijét, amit tavaly nálad ittam?

Ja, és én is nagyon szeretnék már talizni mindenkivel...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évikém, íme :D De Anikó nővére még tutibbat csinált tavaly :D

Bodzaszörp
30 bodzavirág fej
3 liter forrásban lévő víz
1 kg cukor
5 dkg citromsav
4 citrom

Finoman mossuk meg a virágfejeket, távolítsuk el nem kívánatos egyedeket, majd tegyük egy nagy üvegbe.
A forrásban lévő vízbe öntsük bele a cukrot, és kavarjuk el, hogy teljesen feloldódjon, és hűtsük le.
Ezután adjuk hozzá a citromsavat, és a karikára vágott citromokat, és öntsük a virágokra.
Hűvös helyen hagyjuk 1-2 napig állni és néha keverjük meg.
Sűrű szitán, vagy muszlinon szűrjük le, és tegyük üvegekbe. Egy késhegyi nátrium-benzoe savval tartósíthatjuk.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus,

Élménybeszámoló, képek???
Köszi, Zorka jobban van, még kicsit krahácsol, ez nála mindig elég sokáig elhúzódik. Én tegnap sokkal jobban voltam, nem mondtam le a kerti partyt sem és nagyon jól sikerült...aztán mára valahogy megint kidőltem, lehet, hogy sok volt a tegnap...Remélem holnapra már jobban leszek, mert eszméletlen mennyiségű vasalnivaló halmozódott fel.
Vendég

Én csak egy képpel jövök :oops: :D

Kép

Anita
putyu

Anita, nagyon klassz a fotóóóó! :) Ugyanazzal a programmal csináltad, amit Katus is használ?

Judit, rátok jár a rúd... Vigyázz magadra nagyon, Zorkának is sok gyógypuszi!

A héten én is szerettem volna már összehozni végre azt a zsúrt, amit már korábban beharangoztam nektek, de Marci még mindig beteg - nem elég, hogy folyamatosan folyik az orra és köhög, szombat óta a tüdeje is sípol, és a szemei is begyulladtak :cry: . Délután jön Magda (átjelentkeztünk hozzá mi is L-tól).

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?