Évi!
Mi is a Tűzéptől hozzuk a homokot, de mi csak egy zsákkal - bőven elég - és az befér a csomagtartóba
Adri!!
Nagyon klassz a montázs!
Jobbulást nektek.
Én is dögrováson vagyok pár napja - most, hogy végre a csajoknak semmi bajuk
Mi is majálisoztunk tegnap
Sanyi főnöke szervezett bográcsolást az Omszki tó partjára családostul. Ha valaki nem tudná (Szandra Te tuti ismered a környéket
) itt nudista strand van
. Hát nem nagyon sétálgattunk a csajokkal, annyi lógó dolgot láttam
És a legszebb az egészben, hogy a kaja (pulykapörkölt burgonyával) ehetetlen lett
Konkrétan bakelit íze volt mindennek, annyir odaégették (a főnök nagyon büszke a főzőtudományára) Szegény csajok (meg mi is) egy falatot tudtak belőle enni, pedig nagyon éhesek voltunk! Ja, és fejenként 550 forint volt. Ezek után az egyik srác szóvá tette, hogy mennyire gáz a kaja.
a főnők felesége meg leordította a fejét, hogy ő mindenben talál kifogást. Na, ekkor léptem közbe (pedig próbáltam vissszafogni magam), és mondtam, hogy ebben nem volt nehéz kifogást találni!. Na, ekkor az én fejemet ordította le, hogy segíteni kellett volna, nem kritizálni, meg hogy nem illik szólni azért, ha nem izlik az étel
Nem mondtam, de a feleség egy afrikai nő, aki alig beszél magyarul. Nem vagyok fajgyűlölő, de..........ezek után??????
Szegény gyerekek, meg egyfolytában hajtogatták, hogy anya éhes vagyok.
Hát kiakadtam rendesen!! És a sok jámbor besosztott nem mer szólni semmit, mert annyi inteligenciája nincs a főnöknek, hogy ezt tolerálni tudná. És a pont az in, hogy a hús nagyo valószínűséggel romlott volt, mert állítólag 3 napja vették és ma hasmenésünk van
Na, innen gyorsan elmentünk egy ismerőssel a Szentendrei majálisra, ahol szintén volt bogrács, csak jó ízű, de ez meg erős volt
, én meg egyáltalán nem bírom az erőset
Jó kis fogyókurás nap volt
De az jó, hogy legalább meglátogattuk a barátainkat. A csaj az új uszodában dolgozik, aminek tegnap volt az ünnepéjes megnyitója sok programmal, ez jó volt
És nézzétek apa milyen erős: