Új privát üzeneted érkezett!

Panndi, pedig úgy éreztem, hogy már Fruzsi hírre jövök :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Panndi
Ma front van! :wink:

Lányok merre vagytok??? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy, én itt vagyok!

A frontot Levi is érzi, egésznap hisztis! Ilyenkor sajnos mindig :(

anitapo20

Lehet Fruzsi is megérzi a frontot :)

Lányok! Nincs jó hozzátáplálós receptetek ? :)

Utolag is boldog anyák napját nektek :)

Kép

NIKI
nini.n

Szerencsére Kristóf nem érzi a frontot. átköltöztettük a saját szobájába, és egész éjjel aludt. :)

Nini
Nekem van egy csomó receptem, és már sok mindenkinek elküldtem, ha kéred, kérek egy e- mail címet.

Kép
Kép
susytunder

Susy,
Pálmi is egész éjjel aludt :) Este 10-től reggel 8:40-ig kaja nélkül. Kitolódott a reggel 6-kori kajálás :) Viszont kaja után már nem aludt vissza ahogy szokott, így nem volt meg a 12 óra szokásos alvása, csak 10 óra 40 perc. De mégis maradhatna ez az új felállás :lol:

Viszont tegnap egész nap is csak 1-szer aludt napközben - igaz akkor 2 óra hosszát... gondolom mostanság változik az alvási szokása...

Szórakoztatlak benneteket pár új képpel :) Eddig hetekig nem lett jó képe, most meg ontja :)

Kép Apára nézek

Kép Labdával

Kép Csajos sapiban

Kép

Kép
sz.veronika

Pálmi széép :)

Kép

NIKI
nini.n

Susy, én is kérek hozzátáplálós receptet! :D

kics-018@hotmail.com

Köszönöm!! :D

anitapo20

Nini,
köszi :)

Azt néztem, hogy pont egy napon lesz a műtét nálatok is, meg Susy-nál is, úgyhogy duplán igzulhatunk!

Megszoktátok már az új lakást?

Kép

Kép
sz.veronika

Igen, én is láttam, duplán lesz rossz nap!
Márk unokatesóját ma műtötték, mondták, hogy nagyon rossz volt, a babák fél óráig üvöltenek az altatás miatt. Nem várom azt a napot.

Én még nem szoktam meg, ők már igen.

Susy, megkaptad a privit??

Kép

NIKI
nini.n

Jajjjjj Susy most látom rosszul írtam az email címem!! egy i betű kimaradt!!

kicsi-018@hotmail.com

anitapo20

Nini
Igen, megkaptam, de még csak most tudom megnézni, és elküldeni a receptet, mert kristóf most aludt el, csak ilyenkor tudok ide ülni.

Anita
Semmi gond, mert még neked is most fogom küldeni. :wink:

Veronika
Pálmi képei tényleg nagyon klasszak. :)

Kép
Kép
susytunder

Nini,
az altatás miatt? Úgy érted utána?
A húgomat mikor műtötték ő nagyon rosszul volt az altatás után szintén kb. fél órán keresztül és akkor a nővér azt mondta, hogy a fiataloknál szokott ez lenni...

Kép

Kép
sz.veronika

Nini, Anita
Elküldtem. van benne 6- 8- 10 hónapos kortól ajánlottak. A dietetikus is véleményt ír ezekről, én azért szeretem.

Ne is ijesztgessetek, hogy altatás után rosszul leszek, bár az unokatesóm is ezt mondta. :?

Kép
Kép
susytunder

Pálmi nagyon széééép!

Susy!
Sokat gondolok Rád!
A túrótorta szupi lett! :lol: Nagy tetszést aratott!

Panndi!

Úgy fúj a szél! Igazán szülhetnél éjjel,úgy megkukkantanám Fruzsit! Holnap lesz dolgom azon a környéken! :lol: :lol: :lol:

Nem sokat javul a sebem,bár sokkak szebb,gondolom a 4 napos nem szoptatásnak köszönhetően,viszont a kézi fejés nem olyan hatékony mint Kamilla, és egyre kevesebb a tej abban a ciciben,keveset is tudok fejni...szóval most napi 1x szopizunk onnan,a csípó-égő érzés viszajött,de nem olyan erősen. Vér,genny nincs már. Holnap nőgyógyász (nem kifejezetten ezért,de legalább megkérdezem,hátha van ötlete),aztán hazafelé lehet beugrunk az István kórház szoptatási ambulanciájára,hátha... bőrgyógyászhoz elvileg csütörtökön kéne visszamenni,közben szerdán oltás Kamillának...hú,jó zűrös hetem lesz megint!

Márti
borossné becz márta

Márti, rendben, igyekezni fogok éjjel :lol: Én is szülnék, háromszor ment a hasam este, reménykedtem, hátha a folyamat kezdete, beültem egy kád vízbe, azóta semmi bajom :roll:
Vendég

Bettyna – Szabi nagyon ügyes, hogy már most ülne, állna!

Susy – most olvasom csak és látom már időpont is van! Nem kapkodják el! Sajnálom, hogy végül műtétre kerül sor, tudom, hogy mennyire szerettetek volna már tesót. De biztos, hogy ennek most így kell lennie, hogy nehogy később legyenek komplikációk! Tudom ezt most nehéz elfogadni, de talán így könnyebb. Érthető, hogy most úgy érzitek nem is kell még egy gyerek, de ez az érzés el fog múlni. Ha másért nem, gondolj arra (én is gyakran gondolok rá) mi lenne a kisfiaddal, ha ti már nem lesztek. Egy testvér mindenkinek kell, jó hogy ha kell, nem vagy egyedül, van kire támaszkodni! Más: a túrótorta nálunk is nagy siker lett!

Panndi –ezek szerint még egyben! Nagyon tuti a három csajos fotó!

Anitapo –édes Levente ebben a szemüvegben! Én nem tudnék ilyet venni, mert az én manóm nem tűrné meg magán, a rólunk is előszeretettel szedi le. Levi eltűri?

Nini – nekünk is ilyen sapink van!

Veronika – Pálminak micsoda szempillái vannak! Hihetetlen! Édes nagyon! A többi kép is nagyon cuki!

Edina – milyen nagy már Csenge! Nagyon cuki! Az első tetszik a legjobban.

Márti – jobbulást! Remélem rendbe jössz hamar!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka, ő nem szedi le magáról. Sőt szerintem még tetszik is neki :wink:
Vasárnap jöttünk hazafele párom szüleitől, egy kicsit kivettem a kocsiból, rajta volt a napszemcsije és minden járókelőre vigyorgot meg beszélt nekik. Önbizalmat kapott :lol: :lol: Meg őt is nézte mindenki a szemúvegjében :D

anitapo20

Susy,
nekem semmi bajom se volt az altatás után. Az ápolónő azt mondta, hogy csak a nagyon fiataloknál fordul elő ez, a hugi akkor volt 20 körül. Nála kb. egy fél óráig tartott, hogy nagyon rázta a hideg és rosszul érezte magát. De ő ráadásul nagyon-nagyon extrém vékony, szerintem azért rázta meg a szervezetét. Meg hát amit Nini mond, hogy a pici babáknál van ez, mert az ő szervezetük se bírja még annyira... szerintem ettől nem kell tartanod.

Ma megismétlődött a csoda, Pálmi végigaludta az éjszakát kajálás nélkül! Úgyhogy ez már a második ilyen nap zsinórban! :) Nagyon reménykedem a továbbiakra vonatkozóan! :D És ma még többet aludt így, 20 perc híján megvolt a 12 óra! :shock: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika: Pálmi nagyon szép, és eszméletlenül fotogén! :D Na és nagyon ügyes, hogy ilyen szépen alszik! :D

Nini, Susy: Nagyon szorítok! Az én Húgom kicsit sírós volt altatás után, de nem volt rosszul.

A szemüveget Peti is nagyon jól viseli, mivel őszi gyerekként eléggé hunyorgott, még volt, hogy sírt is, ha nagyon sütött a nap a szemébe.

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Márti, Manka
Örülök, hogy siker volt a torta. Készül egy blog millió recepttel, ha kész idelinkelem majd, és lehet csemegézni. :wink:

Manka
Igazából nem húzzák el a műtétet, mi választottuk ezt az időpontot, mert anyukám akkor tud eljönni, lehetett volna Május vége is.

Veronika
Mázlista vagy! :) Maradjon minden így, én ezt kívánom neked!

Anita, Nini
Megkaptátok a recepteket?

Kép
Kép
susytunder

Nikuc,
ja de jó, hogy végre vagy, mostanában keveset voltál...

Én nem vettem napszemcsit, mert a doki azt mondta, hogy 1 éves koráig ne érje nap, ha meg nem éri, akkor napszemcsi se kell :)
Vettem napernyőt a babakocsira és mindig úgy fordítom, hogy takarja, így max. pár másodpercig éri csak a nap, amikor fordulunk.

Kép

Kép
sz.veronika

Susy, igen én meg kaptam, köszönöm!

Jó ötlet a receptes blog :D Egy rendszeres olvasód már tuti lesz!!! :D

anitapo20

Sziasztok!

Hát én se jutok túl gyakran gépközelbe...

Susy nekem is elküldöd a recepteket a hozzátápihoz, mert hiába hónapok óta van hozzátápi nem túl változatos...

Tényleg kivit lehet adni szerintetek 1 lassan 10 hónapos gyereknek? Meg milyen gyümölcsöket az alma, banán, narancs trió mellé? Mondjuk a zölcségekbe se vagyok biztos... :oops:

Aztán voltunk 1 hete dokinéninél mert Alexander megint hányt 1 2% tejjel készült valamilyen bébiételes fözeléktől és kértem hogy agyon beutalót vagy valamit alergia vizsgálatra. És azt mondta hogy ő nem tud addni csak a gasztró, de ott 1 hónapja nem akartak alrgia vizsgálatott csinálni mondtam neki, de ez vanés adott beutalót megint. Viszont közben meg kértem új időpontott és azt mondták, hogy a múlt héten volt útoljára az a doki nő akinél mi voltunk és csak 1 doki marad a főorvos és ő is csak heti 2 nap rendel így kapaszkodjatok meg Július 22.-ére kaptunk csak időpontott, úgy hogy még sűrgősnek számítunk... :evil: Kissé kiakadtam amikor mondta a hölgy hogy örüljünk, hogy már voltunk mert ha nem lettünk volna akkor csak szeptemberre lett volna időpont.

Aztán lányok gyönyörűek a gyerekek még mindig.

Én meg nem tudok felrakni képet :evil:

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Veronika - gratula, remélem a siker széria folytatódik! :)

Susy - én is csak annyit tudok az altatásról, hogy utána mindenfélét összebeszélnek a betegek (sajna sok mindenkit altattak már a családban), vigyázz a titkaidra! :) Ja és hogy gyengék, szárad nagyon szájuk stb, de ez ugye érthető a műtét után. Egyesek (anyukám véleménye is ez) szerint az altatás éveket kivesz az ember életéből/energiájából, de gondolom az életkor is számít és hogy ki hogyan éli meg. Más: örömmel olvasnám a Te gasztroblogodat! Sok ilyet olvasok! Én is gondolkoztam ilyesmin, aztán letettem róla, mert azért olyan profi nem vagyok, elkészítem, kísérletezem, de a kivitelezés nem mindig profi, bár az ízzel nem szokott gond lenni! Várom a linket!

Napfény- én is napernyőt keresek a kocsira. Fent említett okok miatt nem lesz napszemcsi sem, bár ha abból indulok ki, nekem nagyon érzékeny a szemem, nem csak nyáron hordom. Veszek még naptejet (azt hiszem 20 faktoros elég is lesz, ennyit ajánlottak a patikában) és persze igyekszünk kerülni a tűző napot!

Van akinek már pizsiben alszik a manója? Adtok rá még alá valamit vagy zoknit?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Liliommanó - én tíz hónapos korban a következőket adtam. Zöldség: répa, burgonya, brokkoli, zeller, petrezselyem, zöldbab, zöldborsó héj nélkül, sütőtök, gesztenye, cékla, főzőtök, póréhagyma, de lehet már sütve hagymát, fokhagymát, sokféle zöldfűszert, és ha nem vagytok allergiára hajlamosak akkor a natur joghurt, túró, később a sajt, de azok vagyunk, így majd május vége felé kezdjük. Éppen tegnap vezettem be a karfiolt, de szerencsére nem fájt a pocija, így jönnek lassan a K-betűsök. Gyümik: banán, őszibarack, nektarin, meggy, szilva héj nélkül, alma, körte, a narancsot nem esszük még allergizálhat, bár lehet ebben a korban már belefér. Tudom nem kérdezted, de ehettek már: tojássárgáját és csirkemájat (ezt heti egyszer), borjút, marhát, pulykát, csirkét.... szóval már széles ilyen korban a választék! Jó főzőcskézést! Remélem nem hagytam ki semmit!

Panndi?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Liliommanó - ha nem boldogulsz azzal, hogy mit adhatsz, nézz bele a manó kiskönyvébe,a közepén ott a táblázat, illetve a Kismama c. újság naptárjának végében is van. Én ezt a kettőt nézem, plusz a védőnőmet is megkérdezem és ezek alapján mérlegelek. :)

Manka

Kép

Kép
mankabi

Még egyben. Egész délelőtt azon gondolkodtam, hogy a magzatvíz szivárog-e, de azt hiszem nem :roll:
Vendég

Panndi mikor mész orvoshoz?
én már tűkön ülnék :oops:

Liliommanó, amit Manka írt, az nagyjából én is írhattam volna, Lillu is Zolóhoz hasonló dolgokat evett ebben a korban. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Liliommanó
A kivi apró magvas ezért vigyázz vele. Nekem a védőnő úgy mondta, hogy vágjam körbe és a magvas részét ne adjam neki, de nem szereti. Kristóf almán kívül semmit nem eszik meg, azt is csak úgy, ha a kezébe adom. A receptet küldöm.

Panndi
Jól kihúzod. Tényleg, mikor mész dokihoz?

Manka
Jól megbiztattál.
Unokatesómat most műtötték pár hónapja, velem egy idős, és bizony ő nagyon rosszul volt. Mindegy, most már nincs vissza út. :?

Kép
Kép
susytunder

Mankabi,
ez jó! Mennyi mindent okozhat az altatás! Én nem beszéltem ki semmit :) Sőt az altatóorvos azt mondta, hogy műtét után felébresztenek, de arra nem fogok emlékezni. Hát én emlékszem. Elmondtam mire emlékszem a páromnak és igazolta, hogy minden úgy volt, és semmi más nem volt amire ne emlékeznék. Az mondjuk igaz, hogy nem voltam 100%-osan magamnál, olyan homályosan érzékeltem a dolgokat, de érzékeltem és emlékszem is rá.

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Olvasni nincs időm sajnos, bocsi. Csak bekukk. Meg egy kérés:
Nagyszülői nyomásra benveztem Szabit 2 babaszépségversenyre. Jövő héttől indul az az egyik, 20-ától a másik a Női Portálon. Légyszi szavazzatok rá!
Ez a jövő heti:http://www.kemma.hu/verseny/111#9455
Regisztrálni is kell hozzá, de kb. fél perc. Előre is köszönöm a kis lurkó nevében!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Holnap reggel, mert szerintem ez mégiscsak magzatvíz. Meg már fájdogálok is...
Vendég

Panndi
Akkor itt már baba lesz. Eljött az időd. Valaki hoz majd híreket rólatok nekünk?

Kép
Kép
susytunder

Panndi,
juj de izgi! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Betty,
azt írja lejárt a szavazás :(

Kép

Kép
sz.veronika

Panndi! Nagyon izgulok érted! Szerintem mindjárt itt lesz Fruzsi!

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Panndi: Nagyon izgulok. Lehet, hogy most per pillanat épp bent vagy? Küldök sok-sok + energiát! :D

Lányok, de jó, hogy a hozzátápiról beszéltek. Mi most kezdtük. Peti jó sok bébiételt kap, mert én nem bízom a most kapható gyümölcsökben, zöldségekben. (vagy valamivel kezelték őket, hogy kihúzzák a telet, vagy primőrök) A gyümölcsöket imádja: alma, körte, őszibarack, mangó, sárgabarack megy eddig. Este ezt dúsítom Sinlaccal. A védőnő azt mondta, hogy zöldséget kéne adnom neki. Először próbáltam a sütőtököt, nem akarja megenni, almával, körtével csúszik azért. Utána csináltam cukkini-krumpli pürét sk (sikerült bio cukkinit vennem), anyatejjel higítottam. Még a hideg is kirázta, két kanállal tudtam neki adni, és sírva fakadt. Ma a répát próbáltam, ugyanez az eredmény, Kirázta a hideg, sírt, még öklendezett is. Mit csináljak, ha ennyire nem akar zöldségeket enni? Úgy tudom, erőltetni nem szabad. :cry:

Kép

Kép
nikuc

Susy - kívánom, hogy mihamarabb legyél túl rajta!! Nekem sem volt bajom altatás után (3 éve) pedig én is vékony vagyok. Kicsit kómás voltam, álmos, nem emlékszem ébredés után csak nagyjából, hogy mi volt, de nem voltam rosszul.

Panndi - Mi is drukkolunk Fruzsinak!

Márti - sajnálom, hogy nehezen gyógyul a sebed. Jobbulást mihamarabb

Vera - Pálmi édes a sapiban :)

rólunk: este 8-tól hajnal 4-ig óránkénti kelés, utána 6-ig negyedóránkénti. Kivagyok. Ömlik a nyála, de a foga még nem jött ki (még csak kettő van 2 hónapja). A dokinéni szerint még nem napok kérdése ez a fog. Nem tudom meddig bírom még...
Most meg este szopi közben bukott egy nagyot, utána elaludt, és fél óra múlva ordítva ébredt, hányt szegény. Teljesen át kellett öltöztetni, ágyneműt húzni. Láza nincs, nagyon aggódom. Kora este meg olyan furán sírt pelenkázás közben, de éppen akkor nem értem hozzá, nem tudom mitől volt. Nem evett semmit, amitől hányhatott volna. Merthogy még mindig csak szopizunk. És ettől havi 200-akat hízik. Én mindig próbálkozom tízóraizni, ebédelni, uzsonnázni, de nem eszik. Ma evett kenyeret, azt elnyammogta, meg 2 kanál főzeléket (ennek már örülni kell), uzsira meg 8 db kölesgolyó, 5 kanál banán. Ha darabban adom a kezébe a banánt, körtét, főtt dolgokat, akkor szétmaszatolja a tálcán, többnyire nem jut el a szájáig. Néha úgy érezm, hogy hagyom a csudába, szopizzon csak. De mindig az van bennem, hogy mi van, ha ma éppen eszik.... 5 kanálnyi mennyiségeket főzök. Jó mi? Mindjárt 9 hónapos, annyit eszik mint egy féléves. Sajtot esetleg megenné, azt nem tudja szétnyomni a kezében, de azt meg nem ehet az allergiája miatt.

Volt valakinél hasonló probléma? Ugyanez volt az első fogak előtt, aztán mikor kijött, akkor evett.

Bocsi, hogy hosszú lettem :oops:

dytke

Susy
Megkaptam, nagyon köszönöm :) Biztos jók lesznek, bár Márk nem válogatós, ő mindent meg eszik :)

Márti
egyserű kamillás borogatást még nem próbáltad... ( hihi...férreérthető mert a kicsi lányod is kamilla :) én most a virágra gondoltam :) )

Az altatástól nagyon reszkettem, rosszul nem voltam csak iszonyatosan rázott a hideg.

A picik azért ordítanak az altatést követő 30 percben, mert nem hallanak semmit sem.

Remélem mikor legközelebb jövök má lesznek Fruzsiról képek :)
Úgy látom te is várod már a szülést. Én anno mondtam a dokimnak, hogy elhordanám még 40 hétig, úgy látszik sejtettem mi vár rám. Remélem neked minden jól fog menni.

Kép

NIKI
nini.n

Panndi!

Szorííííííííííítok!!! És a telefonommal alszok...

Nini!

Köszi a tippet,de semmilyen nedvesség nem jó neki,mert felázik a seb és akkor rosszabb! Épp csak tiszta vízzel szabad leöblítenem a bőrgyógyász szerinet. De most megint úgy tűnik,hogy javul a helyzet! bírja a napi 1 szopit!

Susy!
S.O.S van valamilyen ,viszonylag gyorsan elkészíthető,de elállós sütirecepted? Pénteken kéne sütnöm vasárnapra,,mivel szombaton nagy családi kirándulást szervezünk. Valami jó,kiadós süti kéne! Előre is köszi,ha van ötleted!

Nőgyógyásztól megjöttem,vett le tenyésztést,talán jövő héten kiderül,mi a helyzet. Valami van szerinte is,meglátjuk.

Márti
borossné becz márta

Liliommanó – még a cukkini és a rizs kimaradt a felsorolásból!

Susy – nem akartalak megijeszteni, ne haragudj! Az ébredés utáni időszak lesz kicsit furcsa, de ennyi! Fiatal vagy és szerintem hamar regenerálódni fogsz, azért anyukám egy másik korosztály, sok problémával, közel sem ugyanaz. Velem egykorú ismerősömet is altatták pár hete és minden rendben volt, mosolygott mikor kitolták! Fel a fejjel!

Panndi – magzatvíz szivárgással nem kell még bemennetek? Szorítok nektek nagyon, Fruzsi elindult…! Én egyszer voltam ilyen gyanúval a szülőszobán! Várjuk a híreket!

Én piacon vásárolok, igyekszem a szezonális dolgokat venni, illetve a család is termeszt zöldséget, gyümölcsöt, eszünk bébiételt is jó sokat, mert nem mindig ízlik a főztöm, és fagyi zöldségeket is, az is ellenőrzött. Bár most eléggé elszomorodtam, lehet nekem is ragaszkodnom kellene a csak bio-hoz! Úgy gondolom sok mindent megtettem azért, hogy egészségesen tápláljam, de mindent nem tudok kivédeni sajnos!

Nikuc – adhatsz például gyümi-zöldség párosításokat is: pl: alma-krumplival/tökkel/répával, nálunk a sült alma és a sült répa nagy kedvenc volt, vagy sült tök burgonyával; sült alma sült céklával, őszibarack krumplival, gesztenye párolt almával, vagy hasonlók körtével, szóval a kedvenc gyümit keverd a zöldséghez! A babák sokféle, számunkra furcsa párosítást szívesen fogyasztanak!

Dytke – sajnálom a rossz éjszakákat és hogy így szenvedtek a fogacskák miatt! Valami homeos szert esetleg nem akartok kipróbálni? Vagy a Nurofen szirup? Az fájdalom csillapító

Manka

Kép

Kép
mankabi

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉééés itt a hír,most néztem a telefonom,22.24-kor érkezett:

"21.00-kor megszületett Kulcsár Fruzsina, 3730 grammal,55 centivel. Nagyon szép és jól vagyunk!"

Szívből gratulálok Panndi ,nagyon-nagyon sok bolgogságot a nem is pici lányhoz! Legyetek nagyon boldogok! Sok örömöt, pihenést és főleg rengeteg tejecskét kívánok a kicsi lányhoz! Puszi!

Márti
borossné becz márta

Tudtam, hogy reggelre babahírre jövök. Egész éjjel szüléssel álmodtam, meg a kórházzal!

[color=orange]Panndi! Gratulálok Fruzsihoz! Minden szépet és jót kívánok nektek!!!![/color]

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Panndi, [b]NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!![/b]

anitapo20

Hű, ez gyors volt, én is ilyen második szülést szeretnék! :)
16:45-kor még írt ide Panndi, hogy már fájdogál, és 21:00-kor már megszületett Fruzsi!

Én is nagyon gratulálok, sok boldogságot a két csöpivel! :)

Nikuc,
nálunk is a gyümik mennek, zöldségek kevésbé...
Majd akkor én is megpróbálom keverni, reméljük bejön!

Dytke,
köszi a sapis képre a bókot!

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Panndi
Szívből gratulálok nektek, és minden jót kívánok!

Márti
Milyen sütire gondolsz, ilyen apró sütire, amibe semmi töltelék?
Van több is.

Manka
Nem ijesztettél meg, már megtette más. Azt hiszem már most izgulok, félek, sokszor ingerült vagyok, és nem akarom Kristófot senkire sem hagyni.

Dytke
Nagyon sajnálom az éjszakáitokat, hidd el még sokáig bírni fogod, mert egy anya ilyen. Mindent kibír, nincs olyan, hogy az utolsókat rúgja, valahonnan mindíg van tartalék. Szerintem valamit próbáljatok meg változtatni, hátha beválik. Tudom, könnyen beszélek, de hidd el, nagyon átérzem a helyzeteteket. Kitartást kívánok!
Ja! És Kristóf fogzására is mondták, hogy még sehol sincs, és még azon a héten kibújt 2 is.

Nikuc
Manka nagyon jól írta. Párosíts zöldséget gyümölccsel, én is így cselezek mai napig, mert Kristóf semmilyen gyümit nem eszik meg. Ne arra gondolj, hogy te tuti nem ennéd meg, mert a gyerekek teljesen másak ízlelés terén. Ők még nincsenek elrontva, nekik az is finom, aminek úgy gondolod, hogy semmi íze.

Manka
Nehéz dolog ez a mit hol vegyek, hogy jó legyen. Szerintem nagyon jól csinálod, mindent úgy sem tudsz kivédeni, és azt mondják nem is jó. Pl. pont tegnap hallottam a tv- ben az édességekről, hogy nem jó ha teljesen eltiltjuk a gyereket tőle, mert igen is tartalmaznak olyat is, ami szükséges nekik, pl. a teljeskiőrlésű kekszek, műzli szeletek, tejterméket tartalmazó dolgok. Persze mértékkel, de adható. A nyalókát, csokit és cukorkát tiltják. A primőr árú meg tényleg vacak, de mindjárt lesz meggy, cseresznye, barack és sok sok zöldség. én is ezt várom. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Gratuláok Panndinak és Fruzsinak!!!!!

Kép
becsengo

Manka
Még neked akartam írni, hogy Kristóf már régen pizsiben alszik. Hálózsák van rajta, nem szoktam rá zoknit adni, sosem volt még hideg a lába.
Gyümölcsökkel kapcsolatban, mi úgy szoktuk, hogy ősszel kb. 3 réteg újságpapírba csomagolok egyesével paradicsomot, körtét, paprikát, amit anyukámtól kapok a kertből, és viszem a pincébe. Hónapokig el áll. Karácsonykor még azt a paradicsomot ettük, és Februárban még volt körténk így. Akinek van pincéje próbálja ki. Tényleg el áll.

Kép
Kép
susytunder

Panndi!

Sok-sok szeretettel gratulálunk Fruzsi babához Nektek! Minden jót és sok örömöt kívánunk!

Dytke, velem Lillu a nem evést közel négy hónapig játszotta.
Kb. 9 hósan kezdte, 13 hós koráig folytatódott. Minden egyes kanálért közelharc ment, pedig igyekeztem az ízlésének megfelelőt főzni. Gondolhatod mit éreztem, mikor más Lilluval egykorú babát láttam 1-1,5-2 üvegnyi mennyiségű kaját megenni, az én gyerekem egy aventes pohárral 3! étkezés alatt evett meg :roll: és ennek ellenére csak szopival is elhízogatott :wink: 13 hósan meg megjött az étvágya, igaz akkor már bébikajcsik szóba sem jöhettek nála.

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?