Sziasztok!
Panndi
Szívből gratulálok nektek, és minden jót kívánok!
Márti
Milyen sütire gondolsz, ilyen apró sütire, amibe semmi töltelék?
Van több is.
Manka
Nem ijesztettél meg, már megtette más. Azt hiszem már most izgulok, félek, sokszor ingerült vagyok, és nem akarom Kristófot senkire sem hagyni.
Dytke
Nagyon sajnálom az éjszakáitokat, hidd el még sokáig bírni fogod, mert egy anya ilyen. Mindent kibír, nincs olyan, hogy az utolsókat rúgja, valahonnan mindíg van tartalék. Szerintem valamit próbáljatok meg változtatni, hátha beválik. Tudom, könnyen beszélek, de hidd el, nagyon átérzem a helyzeteteket. Kitartást kívánok!
Ja! És Kristóf fogzására is mondták, hogy még sehol sincs, és még azon a héten kibújt 2 is.
Nikuc
Manka nagyon jól írta. Párosíts zöldséget gyümölccsel, én is így cselezek mai napig, mert Kristóf semmilyen gyümit nem eszik meg. Ne arra gondolj, hogy te tuti nem ennéd meg, mert a gyerekek teljesen másak ízlelés terén. Ők még nincsenek elrontva, nekik az is finom, aminek úgy gondolod, hogy semmi íze.
Manka
Nehéz dolog ez a mit hol vegyek, hogy jó legyen. Szerintem nagyon jól csinálod, mindent úgy sem tudsz kivédeni, és azt mondják nem is jó. Pl. pont tegnap hallottam a tv- ben az édességekről, hogy nem jó ha teljesen eltiltjuk a gyereket tőle, mert igen is tartalmaznak olyat is, ami szükséges nekik, pl. a teljeskiőrlésű kekszek, műzli szeletek, tejterméket tartalmazó dolgok. Persze mértékkel, de adható. A nyalókát, csokit és cukorkát tiltják. A primőr árú meg tényleg vacak, de mindjárt lesz meggy, cseresznye, barack és sok sok zöldség. én is ezt várom.